• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 4985)
سه شنبه 19/2/1391 - 9:40 -0 تشکر 451679
آشپزی کنیم!

با سلام و ادب 

دوستان خوب همراه انجمن، خیلی از شما آشپزهای ماهری هستید و خیلی از ما ممکنه در پخت بعضی غذاها ایراد داشته باشیم. 


در این مبحث قصد داریم همدیگر رو تشویق کنیم به آشپزی خوب.

 این مبحث محلی است برای طرح سوالات آشپزی، طرح دستور غذاهای مختلف و   آشپزی کردن و درج عکسهای آشپزی خودمون. 

اگر غذای لذیذ و جدید و خوشمزه ای بلد هستید، اگر دست پخت شما در تهیه غذایی خاص عالی است، اگر حتی می خواهید آشپزی را شروع کنید با این مبحث همراه باشید. 


منتظر تک تک شما هستیم 




خدا در همین نزدیکی است
پنج شنبه 21/2/1391 - 1:24 - 0 تشکر 452160


سلام

من این مرغ رو امشب برای شام درست کردم.....یعنی من نکردم مامانم درست کرد فقط من نظارت میکردم:D

خیلی خوشمزه شد

از آذر خانوم و خانم باقری سپاسگزارم

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

پنج شنبه 21/2/1391 - 13:13 - 0 تشکر 452210

vahidmiladi گفته است :
[quote=vahidmiladi;415987;452160]
سلام

من این مرغ رو امشب برای شام درست کردم.....یعنی من نکردم مامانم درست کرد فقط من نظارت میکردم:D

خیلی خوشمزه شد

از آذر خانوم و خانم باقری سپاسگزارم

از همون اول بگید مادرتون درست کرد آخه تعجب کردم!!!:))

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

جمعه 22/2/1391 - 2:50 - 0 تشکر 452316



سلام

خب منم کمک کردم

طرز تهیه رو گفتم....نظارت کردم.....خوردمش....اینا همش کاره دیگه!

بعدشم میخواستم خودم درست کنم اما مامانم گفت اول اینکه من پسرمو خیلی دوس دارم نمیخوام دس به سیاه سفید بزنی.....بعدشم ممکنه بزنی همه چیوخراب کنی....پس کنار وایستا و زحمت خوردنشو بکش:D

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

جمعه 22/2/1391 - 10:38 - 0 تشکر 452359

vahidmiladi گفته است :
[quote=vahidmiladi;415987;452316]

سلام

خب منم کمک کردم

طرز تهیه رو گفتم....نظارت کردم.....خوردمش....اینا همش کاره دیگه!

بعدشم میخواستم خودم درست کنم اما مامانم گفت اول اینکه من پسرمو خیلی دوس دارم نمیخوام دس به سیاه سفید بزنی.....بعدشم ممکنه بزنی همه چیوخراب کنی....پس کنار وایستا و زحمت خوردنشو بکش:D

همون خوردنشم خودش خیلی کاره خسته نباشین واقعا:))

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

جمعه 22/2/1391 - 14:31 - 0 تشکر 452405

سلام
توغذاهایی که درست می کنم ته چین مرغم خوشمزه هست.
به ازای هرنفر یه تکه مرغ رادرقابلمه ریخته وبا یک لیوان آب بهمراه ادویه وزعفران ونمک حدود یک ساعت طبخ کرده ودرماهیتابه هویچ خلالی راسرخ کرده وکمی زرشک ومغز پسته به آن اضافه کرده برنج را آبکش کرده واگر قابلمه نچسب باشد ته قابلمه کمی روغن ریخت مانند ته دیگ سیب وتکه های مرغ را ته قابلمه گذاشته وآب مرغ را با هویچ وزرشک ومغز پسته مخلوط کرده (وقتی مرغ پخته شد حدود نصف فنجان باید آب مرغ داشته باشد)ولابه لا برنج ریخته ودارچین روی آن می ریزیم ومی گذاریم دم بکشد زیر شعله را کم کرده وحدود 45 دقیقه برنج دم بکشد تامرغ ها برشته شود. وبعد آن را دردیس گرد برگردان می کنی وتزیین کرده وسر سفره می آرید.وقتی نگاهش می کنی دهنت آب می افته!!!!!!!!!
نوش جان

شنبه 23/2/1391 - 14:3 - 0 تشکر 452615

malinaz گفته است :
[quote=malinaz;428027;452405]سلام
توغذاهایی که درست می کنم ته چین مرغم خوشمزه هست.
به ازای هرنفر یه تکه مرغ رادرقابلمه ریخته وبا یک لیوان آب بهمراه ادویه وزعفران ونمک حدود یک ساعت طبخ کرده ودرماهیتابه هویچ خلالی راسرخ کرده وکمی زرشک ومغز پسته به آن اضافه کرده برنج را آبکش کرده واگر قابلمه نچسب باشد ته قابلمه کمی روغن ریخت مانند ته دیگ سیب وتکه های مرغ را ته قابلمه گذاشته وآب مرغ را با هویچ وزرشک ومغز پسته مخلوط کرده (وقتی مرغ پخته شد حدود نصف فنجان باید آب مرغ داشته باشد)ولابه لا برنج ریخته ودارچین روی آن می ریزیم ومی گذاریم دم بکشد زیر شعله را کم کرده وحدود 45 دقیقه برنج دم بکشد تامرغ ها برشته شود. وبعد آن را دردیس گرد برگردان می کنی وتزیین کرده وسر سفره می آرید.وقتی نگاهش می کنی دهنت آب می افته!!!!!!!!!
نوش جان

سلام
قسمت دارچین رو من متوجه نشدم
دقیقا بگید
دارچین رو خشک میریزیم روی برنج ؟
یا دارچین رو به اون سسی که گفتید درست کردید تو روغن اضاف میکنید
منتظر جوابتون هستم

به امید ظهوراقا

شنبه 23/2/1391 - 14:16 - 0 تشکر 452620

سلام به همگی
ممنون از همه شما به خاطر حضور در این مبحث و ثبت نظرات شما

malinaz گرامی، یعنی شما ته قابلمه اول مرغها رو میگذارید بعد روی اونها برنج رو ؟ یه حالتی شبیه ته دیگ باید پیدا کنه ؟ درسته؟


خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 24/2/1391 - 9:35 - 0 تشکر 452862

سلام مجدد 

دوستان کسی کیک اسفنجی شکلاتی درست کرده؟


اگر کسی درست کرده  و خوب شده میشه دستور العمل کاملش رو بده . ممنون 



خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 24/2/1391 - 12:53 - 0 تشکر 452970

heaven_h گفته است :
[quote=heaven_h;612899;452862]
سلام مجدد 

دوستان کسی کیک اسفنجی شکلاتی درست کرده؟


اگر کسی درست کرده  و خوب شده میشه دستور العمل کاملش رو بده . ممنون 




سلام
میگم بی خیال درست کردنش شو  کیک درست کردن خیلی سخته
یه ادرس میدم کیک شکلاتی های بی بی رو برو بخر حالشو ببر

به امید ظهوراقا

يکشنبه 24/2/1391 - 12:54 - 0 تشکر 452971

سلام دوباره
اگه کسی اینجا اصفهونی هست لطفا طرز درست کردن بریونی اصفهانی رو بگه
خیلی دلم میخواد خودم درست کنم

به امید ظهوراقا

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.