• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن روانشناسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
روانشناسي (بازدید: 5357)
يکشنبه 14/12/1390 - 11:58 -0 تشکر 437785
مثبت اندیشی

پدید آورنده : مجتبی فرجی ، صفحه 30

زندگی مبارزه ای یأس انگیز که تقدیر ما در آن، «شکست» و در نهایت، «ناامیدی» باشد نیست ؛ بلکه زندگی عطیه ای است الهی که می توان با نگاهی از سر لطف و صفا به آن، آرزوها و خواسته های ممکن و معقول خویش را جامه عمل پوشانید و آنها را در آغوش کشید و بر اسب مراد، سوار شد و به اهدافی که احیاناً غیر ممکن به نظر می رسند، دست پیدا نمود.

تعریف «مثبت اندیشی»

خوش بینی را می توان، استفاده کردن از تمامی ظرفیتهای ذهنیِ مثبت و نشاطانگیز و امیدوار کننده در زندگی، برای تسلیم نشدن در برابر عوامل منفی ساخته ذهن و احساسهای یأس آورِ ناشی از دشواری ارتباط با انسانها و رویارویی با طبیعت دانست.(1)

در یک کلام، مثبت اندیشی را می توان «داشتن امید همیشگی به یافتن راه حل» و به تعبیر شایع، «خوش بینی» نسبت به جهان، انسان، و خود برشمرد.

ارزش «مثبت اندیشی»

حضرت محمّد - که درود خداوند بر او و اهل بیت پاکش باد - فرمود: «خداوند، با نگاهی خوش بینانه (با قضایا) برخورد کردن را دوست می دارد».(2)

ایشان در جایی دیگر فرمود: «چه چیزِ نیکویی است خوش بینی!».(3)

امیرالمؤمنین (ع) نیز پیروزی و کامیابی را در خوش بین بودن و فال خیر زدن می داند.(4)

خوش بینی سبب افزایش امید و نشاط در زندگی است ؛ امیدی که زندگی بدون آن تقریباً غیر ممکن است. متفکّران بزرگ گذشته ما معتقد بودند که اگر چنانچه انسانی سرش را داخل آب فرو برد و در همان لحظه، امید از او گرفته شود، دیگر بار، رغبتی برای خارج نمودن آن از خود نشان نخواهد داد». این تعبیر - که مورد پذیرش روانشناسان بزرگ معاصر نیز هست - مثال روشنی برای نشان دادن اهمیت حیاتی امید در زندگی است.

از روشهایی که می تواند در زنده کردن و زنده نگاه داشتن امید، تأثیر بسزایی داشته باشد همین خوش بین بودن و به جهان و جهانیان، نیکو نگریستن است (البته باید توجه شود که خوش بینی به معنای ساده لوحی - که هر کسی بتواند از ما سوء استفاده نماید - نیست، بلکه مراد، نگاه کردن از بالا و از منظری وسیع تر از چیزی است که قبلاً می نگریستیم).

افرادی که از زندگی مأیوس و دلزده هستند و اذعان می کنند زندگی شان بیهوده است، در واقع: «چشم دارند ولی نمی بینند و گوش دارند و لکن نمی شنوند». اینجاست که راهنمایی و مداوای چنین افرادی مشکل می نماید. خداوند حکیم فرمود: «آیا تو (ی پیامبر) می توانی کَران را شنوا کنی، یا نابینایان را و کسی را که همواره در گمراهیِ آشکاری قرار دارد، راه نمایی؟».(5)

و در واقع، گناه این کوتاهی فقط بر گردن خود آنهاست، نه خداوند و نه سرنوشت و نه هیچ کس دیگر!

چگونه مثبت اندیش شویم؟

خوش بینی و عموماً مثبت نگری از منظر روانشناسی خصوصاً در این اواخر از اهمیت زیادی برخوردار بوده است، و افرادی همانند «مارتین سلیگمن» از دانشگاه پنسیلوانیا و «سیکزنت میهالی» مجارستانی تبار از دانشگاه شیکاگو با برافراشتن پرچمی به نام «روانشناسی مثبت اندیشی» به این دیدگاه، بیشتر دامن زده اند.(6)

راهکار

1 . برای ایجاد خوش بینی و تقویت آن باید از «لحظه»ها استفاده کرد. برای استفاده بهینه از زمان در این جهت، می توان از شیوه مشهور پیشنهادی امام صادق (ع) (تقسیم سه گانه نگاه به گذشته، حال و آینده) بهترین استفاده ممکن را بُرد. بدین صورت که از تجربه گذشتگان در زمان حال، استفاده کنیم تا آینده ای روشن، جلوه گر شود.(7)

این، به جای غُصّه خوردن برای گذشته و نگرانی همیشگی به خاطر آینده است.

2 . باید از امکانات موجود، هرچه هست، استفاده نماییم و منتظر کامل شدن تمام وسایل و زمینه های مورد نیاز نمانیم ؛ چرا که اوّلاً «فردا دیر است» و ثانیاً آنچه اکنون داریم، هرچه باشد، بالأخره بخشی از چیزهایی است که باید باشند. یک ضرب المثل چینی می گوید: «اگر در جنگل زندگی می کنی، قدر چوب را بدان» و عُرفا گفته اند: «هر سفر دور و درازی، با یک گامْ آغاز می شود».

خوش بین بودن، هزینه چندانی نمی خواهد. فقط کافی است تصمیم و عزم جدّی در کار باشد.

به قول نویسندگان کتاب «رمز موفقیت»، اگر بر این باور باشیم که «ما وارثان بحقّ مُلک الهی هستیم» و همواره با این نگاه، حرکت کنیم و بیندیشیم، تمامی آرزوهای ما به تدریج، جامه عمل خواهند پوشید.(8)

3 . بعد از توجّه به زمان و گرفتن تصمیم قاطع، نوبت به مرحله عمل (یعنی شروع «مثبت اندیشی» در عرصه رفتار) می رسد و یکی از بهترین شیوه هایی که در این مرحله می تواند بسیار مثمر ثمر باشد، «تلقین» است.

دکتر «امیل گوئه» معروف ترین فردی است که کاربرد این تکنیک را مطرح نموده است. اساس این تکنیک بر استفاده از ضمیر ناخودآگاه استوار است؛ یعنی اینکه به واسطه تلقین نمودن، افکار مثبت و شادی بخش را هوشیارانه به اندرون خود بکشیم و برای حفظ و بقای آنها کوشش نماییم و افکار منفی و بدبینانه و مبتنی بر توهّم و خیالات واهی و وسوسه ها و کوته نظریها را دور بریزیم و به یاد داشته باشیم که شادی و نشاط واقعی و پایدار، در درون خود ماست. پس آن را به وسیله تلقین و ابزارهایی از این قبیل، از درون خود، جستجو نماییم.

این نکته را نیز توجه داشته باشیم: همچنان که تلقینِ مسائل مثبت به خود و دیگران در زندگی، از جمله نگاه خوش بینانه به اطراف و مسائل، زمینه ساز به وجود آمدن زندگی آرمانی می شود، تلقین منفی نیز می تواند اثرات بسیار مخرّبی را از خود به جای بگذارد. از باب نمونه پیامبر اکرم فرمود: «کذب را تلقین نکنید ؛ چرا که شما را گرفتار خود می کند» و در ادامه فرمود: «پسران یعقوب - که درود خدا بر او باد - نمی دانستند که گرگ، انسان را می خورد، تا اینکه پدرِ آنها، فال بد زد و این مطلب را ناخواسته به آنها تلقین نمود و همین، سبب شد که انگیزه های بدی در آنها بیدار شود و مرتکب چنان ادعای دروغینی شدند».(9)


1. نگرش مثبت، اِلوود همپتن، ترجمه: فهیمه نظری، مؤسسه ایزایران، 1381ش، ص 11.

2. عوالی اللئالی، ج 1، ص 291، ح 155.

3. مسند الشهاب، ج 2، ص 261، ح 822 .

4. غرر الحکم، ح 4466.

5. سوره زخرف، آیه 40.

6. تحف العقول، ص 324.

7. بحارالأنوار، ج 12، ص 221.

8. اینترنت، والتر اندرسون، ترجمه: سید سعید علوی نایینی.

9. رمز موفقیت، دیل کارنگی و جیمز آلن و الا وایلر، ترجمه: محمدجواد پاکدل و مسعود میرزایی، نشر پارسا، ص 162.

سه شنبه 15/1/1391 - 12:10 - 0 تشکر 444345

ادامه : اكنون به تعدادی از طـرز تـفـكرات نامعقول توجه كرده و سعی كنید برای دستیابی به یك زندگی شادتر از آنها اجتناب ورزید:



16-  فیلتر كردن: شـما تنها جنبه منفی پیشامدها را مشاهده كرده و آنها را زیر ذره بین قرار می دهید در حالی كه جنبه مثبت آن را فیلتر كرده و حذف می نمایید.



17-  تفكر دو قطبی: همه چیز یا سیاه است یا سفید، بد است یا خوب - یا شـما كـامل می باشید و یا آنكه یك ناكام و شكست خورده - هیچ حد وسطی وجود ندارد.



18-  تعمیم افراطی: شما به یك نتیجه گیری عمومی مبـتـنی بـر یـك واقـعـه واحـد دست می یابید. به محض آنكه برای شما یك حادثه ناگوار روی دهد چنین می پـنـداریـد كـه آن بارها و بارها تكرار خواهد شد.



19-  خـوانـدن فكر: بدون آنكه حرفی زده شود، پیـش داورانه از احـسـاس دیـگران و عـلت رفتارشان با خود آگاهی دارید.



20-  فاجعه آمیز جلوه دادن: شما انتظار بلا، مصیبت و حوادث ناخوشایند را می كـشـید. كافیست از حادثه ناگواری مطلع گردید. آن وقت خواهید گفت: نكند سر من هم بیاید.



21-  برداشت شخصی كردن: چنین می پندارید كه هر چرا كه دیگران میگویند و یا انـجام می دهند به نوعی در واكنش به شما می باشد.



22-  نكوهش كردن: شما دیگران را مسئول دردها و مشكلات خود میدانید.

یـا آنـكه خود را مسئول تمام مشكلات می پندارید.



23-  بایدها: از تعداد زیادی قوانین خشك و غیر قابـل انـعـطاف كـه رفـتار دیگران و خودتان چگـونه بـاید بـاشـد پیروی می كنید و هنگامی كه دیگران آن قوانین را زیر پا می گـذارنـد خشمگین شده و در صورتی كه شما خودتان آنها را نـقـض كنید، احساس گناه خواهید كرد.



24-  استدلال بر مبنای احساس: تصور می كـنید احساسات شما واقـعیت داشـتـه و هر آنچه احساس می نمایید عینیت دارد. اگر احساس بدبختی میـكنید پس حـتـما بدبخت هستید.



25-  تـغـیـیر دادن: تصور می كنید با تحت فشار قـرار دادن و بـا چـاپـلـوسی دیـگـران قـادر خواهید بود آنها را به سلیقه خود تغییر دهید. چون امیدهای شما برای شادكامی كاملا وابسته به دیگران است.



26-  كم طاقتی نسبت به ناكامی ها: من این بار هم شكـست خـوردم پـس بـهتر است دیگر ادامه ندهم.



27-  بزرگنمایی: مشكلات و كمبودهای زندگی یتان را بزرگنمایی می كنید.



28-  توقع پاداش آسمانی: انتظار دارید كه پاداش تمام نیكی ها و فداكاری های شما در زندگی به شما داده شود مانند فردی كه امتیازات را می شمارد. و در صورتیكه انتظارات شما برآورده نگردد، خشمگین می شوید.





خدا در همین نزدیکی است
شنبه 19/1/1391 - 9:14 - 0 تشکر 444783

در ساختار شخصیت ما انسانها ، افکار از چنان قدرتی برخوردارند كه میتوانند سازنده یا ویرانگر باشند ، بنابراین باید بیاموزیم كه افكارمان را هوشمندانه كنترل كنیم تا در زندگی به موفقیتها و كامیابیهای بزرگی دست یابیم . یكی از این راهكارها یادگیری روشهایی است كه باعث مثبت اندیشی در ما میشود و افكار منفی را از ما دور میكند .







در زیر به 30 مورد از توصیه هایی كه باعث ایجاد مثبت اندیشی میشوند اشاره میشود:


1نسبت به خودمان احساس خوبی داشته باشیم و خود را خوب ، دانا و با ارزش بدانیم.


2-  لیستی از صفات مثبت خود تهیه كنیم و راه های تقویت آنها را بیابیم و تجربه كنیم.


3-  لیستی از افكار منفی خود در طی روز تهیه و سعی كنیم برای هر فكر منفی یك فكر مثبت معادل بیابیم تا به كمك آن بتوانیم با افكار منفی مقابله كنیم.


4-  سعی كنیم در گفتار و برخوردهای روزانه از كلمات و جملات مثبت استفاده كنیم . مثلا در ملاقات با دیگران به جای استفاده از كلمه "خسته نباشید" كه دارای بار منفی و القای حس خستگی است ، بگوییم "خدا قوت" ، "شاد باشید" و امثال آنها.


5- افكار خود را متوجه خوبیها و جنبه های مثبت زندگی كنیم تا به مرور مثبت نگر شویم.


6-  با خوش بینی ، سعی كنیم دستوراتی را به ذهن خود بدهیم كه اندیشه های جدید مثبت شكل گیرند.


7-  هر روز صبح كه از خواب برمیخیزیم با نگاه كردن به منظره ای زیبا یا اسماء الله روز خود را با نشاط آغاز كنیم.


8-  از افراد منفی نگر یا موقعیتهایی كه باعث ایجاد افكار ناخوشایند یا منفی میشوند دوری و یا سعی كنیم كمتر با آنها برخورد داشته باشیم.


9-  به مشكلات به عنوان محكی برای ارزیابی توانایی های خود نگاه كنیم و هرگز نتیجه بدی را پیش بینی نكنیم زیرا مشكلات فقط به اندازه ای مهم هستند كه ما آنها را مهم می پنداریم.


10- به لحظات و خاطرات زیبا و دوست داشتنی گذشته خود فكر كرده و سعی كنیم آنها را تكرار نماییم.


11-  از تردید و دودلی دوری كرده و كارها را با جدیت دنبال كنیم.


12-  به ندای منفی درونی خود و تلقین های نگران كننده و مخرب دیگران بی توجه باشیم و سعی كنیم عكس آنها را انجام دهیم.


13-  به قدرت بیكران خداوند ایمان داشته باشیم و با خود تكرار كنیم كه من لیاقت بهترینها را دارم و با لطف خداوند به آنها خواهم رسید.


14-  از میان اهداف خود هدفی را انتخاب كنیم كه امید بیشتری به موفقیت آن داریم و در تلاش برای تحقق آن ، به فكر تایید یا تكذیب دیگران نباشیم.


15-  در توصیف احوال و زندگی خود از كلمات مثبت استفاده كنیم.


16-  در تعریف از افراد خانواده یا دوستان از كلمات مثبت و روحیه بخش استفاده كنیم.


17-  از چشم و هم چشمی و حسادت كه باعث ایجاد افكار منفی میشود دوری و سعی كنیم روش خود را خودمان انتخاب كنیم.


18-  هرگز شعار خواستن ، توانستن است را فراموش نكنیم و بدانیم كه در سایه سعی و تلاش به آنچه بخواهیم میرسیم.


19-  قدر لحظات زندگی را بدانیم و آنها را بخوبی استفاده كنیم ، زیرا هرگز تكرار نخواهند شد.


20-  برای تغییر اوضاع و شرایط نامساعد اقدام كنیم و مطمئن باشیم كه میتوانیم آنها را از بین ببریم.


21-  از خود انتظار بیش از حد نداشته باشیم و خود را همه فن حریف ندانیم ، به عبارت دیگر ، از كمال گرایی مطلق كه باعث اضطراب و احساس عجز و ناتوانی میشود خودداری كنیم.


22-  خود را از قید و بندهای آزار دهنده رها ساخته و ساده زندگی كنیم تا فكر و خیال آسوده ای داشته باشیم.


23-  از انزوا و گوشه گیری كه باعث ایجاد افكار منفی میشود دوری كرده و اوقات خود را در جمع خانواده و دوستان سپری كنیم.


24-  هر وقت كه احساس كردیم افكار منفی به سراغمان آمده است ، وضعیت خود را تغییر دهیم و به كاری سرگرم شویم.


25-  ممكن است هنگام خواب در رختخواب ، افكار منفی به سراغمان بیاید . پس تا خسته نشده ایم به رختخواب نرویم.


26-  هرگز خود را بدبخت و ناتوان و درمانده احساس نكنیم و از مطالعه و گوش دادن به اشعار و مخصوصا آهنگهایی كه چنین حسهایی را القا میكنند خودداری كنیم.


27-  اعتماد به نفس خود را در هر شرایطی حس كنیم و هرگز به دیگران اجازه ندهیم آنرا متزلزل كنند زیرا اعتماد به نفس كلید خلق تفكر مثبت است.


28-  خندیدن را فراموش نكنیم . خندیدن باعث میشود تا افكار ناراحت كننده و منفی جای خود را به افكار مثبت و شاد بدهند.


29-  بدانیم كه اجرای راهكارهای تقویت مثبت هیچ هزینه ای ندارند و به سن افراد نیز مربوط نمیشوند.


30-  باید به تقویت مثبت اندیشی ایمان داشته باشیم و این شعار را هرگز فراموش نكنیم كه "اگر افكارمان را كنترل كنیم ، زندگی مان متحول میشود.






خدا در همین نزدیکی است
دوشنبه 30/2/1392 - 14:46 - 0 تشکر 604921












اهمیت افکار انسان


افکار انسان اهمیت بسزایی در زندگی او خواهد داشت. در واقع همانگونه که قدرت تفکر با وجود منحصر به فرد خود در انسان ، انسان را از سایر موجودات متمایز می‌سازد تاثیرات عمیقی نیز روی زندگی او خواهد گذاشت.بر این اساس چگونگی افکار انسان ، چگونه درگیر شدن در افکار خود ، چگونگی سازمان دهی آنها و غلبه انواع خاصی از افکار بر ذهن فرد مورد توجه روانشناسان است.




انواع افکار انسان


در یک طبقه بندی بسیار ساده افکار انسان در دو مقوله مثبت و منفی دسته بندی می‌شود. این نوع از دسته بندی بسیار مورد توجه روانشناسان مشاوره و بویژه مشاورانی است که دیدگاه شناختی دارند. این دسته بندی دو نوع افکار مثبت و منفی در انسان شناسایی می‌شود و اعتقاد بر این است که غلبه هر یک از آنها بر ذهن فرد شیوه زندگی او را در حدی وسیع نشان می‌دهد. بطوری که همین افکار ساده به راحتی ممکن است موجب تفاوت سبک زندگی فرد با سایرین ، یا با خود او در مراحل مختلف شود.




افکار مثبت انسان


بر اساس این دسته بندی افکار مثبت آن دسته از افکاری را شامل می‌شود که تاثیرات مفیدی بر ذهن و رفتار فرد به جای می‌گذارند، هدایت کننده هستند و اغلب موجبات زندگی دلپذیر را فراهم می‌سازند. افرادی که دارای چنین افکاری هستند کمتر در داماسترس و فشار روانی گرفتار می‌شوند و یا حداقل به راحتی خود را می‌توانند از چنین شرائطی رها کنند. این افراد اعتماد به نفس بالاتری دارند، دید خوبی نسبت به خود دارند و بطور کلی افکار آنها حول و حوش خوب بودن ، سالم بودن و واقع بین بودن دور می‌زنند.


نمونه‌ای از افکار مثبت


من در موارد مختلف پیروز بوده‌ام هر چند شکستهایی نیز داشته‌ام.


* من فرد کارآیی هستم.


* لازم نیست همه مثل هم باشند.


* بعضی افراد دروغ می‌گویند.








افکار منفی انسان


افکار منفی تحریک کننده هیجانات منفی در انسان هستند. که اغلب در اثر وقایع بیرونی که بار منفی دارند برای افراد ناراحت کننده هستند راه اندازی می‌شوند. این افکار چسبندگی فوق‌العاده‌ای در ذهن انسان دارند و درگیری و مشغله شدیدی برای صاحب خود ایجاد می‌کنند. افتادن در چرخه این افکار و عدم تلاش برای خارج شدن از این چرخه اغلب مشکلات جدی روانی را ممکن است به بار آورد. روانشناسان شناختی معتقدند اغلب اضطرابها و افسردگیها ، اختلالات ارتباطی ، مشکلات زناشویی و انواع مسائل دیگر از زندگی فرد ناشی از غلبه افکار منفی بر ذهن فرد است. بر این اساس هدف آنها گسترش حوزه و قلمرو افکار مثبت و به عبارتی مثبت اندیشی در افراد است.


نمونه‌ای از افکار منفی


* من همیشه شکست می‌خورم.


* دیگران نیز باید مثل من باشند.


* هیچ کس نباید دروغ بگوید.


* من فرد به درد بخوری نیستم.






افکار هدفمند در مقابل افکار بی‌هدف


افکار انسان را از لحاظ اینکه از یک هدف یا اهداف ویژه‌ای پیروی می‌کنند یا نه نیز می‌توان دسته بندی کرد. افکار هدفمند آن دسته از افکاری هستند که بر اساس اهداف ویژه‌ای سازمان می‌یابند. و فرد با در نظر گرفتن آن اهداف ، افکار خود را نیز سازمان می‌دهد. بطوری که می‌تواند به صورت گام به گام به تهیه مراحلی بپردازد که موجب رسیدن او به اهدافش می‌شود. مثل افکار مربوط به حل یک مساله ریاضی یا افکار مربوط  به برنامه ریزی درسی برعکس افکار بی‌هدف ، بدون برنامه و بدون هدف ویژه‌ای ذهن فرد را درگیر می‌سازند خیالبافیها از جمله این دسته افکار هستند. که برنامه و سازمان مشخصی ندارند و ممکن است با یک عامل و محرک ساده را راه اندازی شوند و به حوزه‌های مختلف وارد شوند و سرانجام فرد به خاطر نیاورد که از کجا به این نقطه فعلی از افکار رسیده است. از شاخه به شاخه دیگر پریدن معمولا ویژگی این دسته از افکار است. هر چند جلوگیری وضع کامل این دسته از افکار وجود ندارد. اما از آنجا که اغلب در کارهای فکری فرد موجب ایجاد مشکل می‌شود و غالباً تمرکز فرد را به هم می‌ریزند لازم است با انواع تمرینات فکری تحت کنترل فرد قرار بگیرند.


در تحقیقاتی که در سال 2002 انجام شد، "تاثیر منفی" به عنوان زمینه ای برای اضطراب،بی منطقی، عصبانیت و انواع دیگری خصوصیات نا خوشایند تعریف شده است. تاثیر منفی با بالا رفتن فعالیت در قشر جلوی مغز ایجاد می شود.


با اینکه این حالتی ثابت و ماندنی است، اما می توان آن را کنترل کرد. زمانی که بدبینی نتیجه مستقیم از دست دادن شغل، قطع رابطه با یکی از دوستان یا مرگ کسی که دوستش داریم باشد، به عنوان واکنشی در مقابل این ناراحتی تلقی می شود و موقتی است.


چه این خصوصیت با وجودتان عجین شده باشد و چه فقط واکنشی موقتی به یک حادثه باشد، با ایجاد تغییراتی در مغز شما همراه است. مغز از میلیون ها سلول عصبی تشکیل شده است که پیام ها را به اعضاء مختلف بدن رسانده و دریافت می کنند. ممکن است این پیام ها با ایجاد نا تعادلی شیمیایی مختل شوند.


خجالت ندارد اگر برای مداوای این عدم تعادل و بالا تر بردن کیفیت زندگیتان دنبال مشاوره و درمان پزشکی باشید. اگر احساساتی مثل نا امیدی، کمبود انرژی و نا توانی در انجام کارها دو هفته ادامه پیدا کرد، می توانند علائمی از افسردگی به حساب آیند. می توانید برای دوباره به دست آوردن کنترل مغزتان دنبال درمان باشید.


اگر این منفی بافی های شما نتیجه عادت است نه حالت های قابل درمان پزشکی، راه هایی برای مقابله با آن وجود دارد. در این جا به چند نکته اشاره می کنیم که به مثبت اندیشی شما کمک می کند:


انگیزه تان را مشخص کنید


آگاه باشید چه زمانی تفکرات منفی بر شما غلبه می کنند. زمانی که خسته یا گرسنه هستید یا زمانی که فشار کاریتان زیاد است. ممکن است تفکراتتان تغییر پیدا کنند. کنترل افکار منفی به شما کمک می کند که انگیزه و سبب آن را بفهمید و این باعث می شود که بتوانید دوباره کنترل خودتان را در دست بگیرید.


عیبجویی از خود را کنار بگذارید


در مسیرتان انتظار دست انداز هم داشته باشید و آن ها را بپذیرید. افکار منفی، بدگویی و عیبجویی از خود را از ذهنتان بیرون کنید. در مورد مسائل و اتفاقات گذشته فکر نکنید، فقط از آن ها تجربه بگیرید و به راهتان ادامه بدهید. تغییر دیدگاهتان در مورد دنیا به شما اجازه می دهد تا در مشکلات و گرفتاری ها دنبال شانس باشید.


خود را با شرایط وفق دهید


زمان هایی را که در گذشته منفی بینی به سراغتان آمده را به یاد آورید و به خود یاد آور شوید که چگونه آن را پشت سر گذاشته اید.  حتی برای یک فرد مبتلا به منفی بینی یا کسی که دچار افسردگی است هم امید همیشه وجود دارد. سعی کنید اعتماد به نفستان را بالا ببرید و با این کار، رفتارهایتان جنبه ی مثبت بیشتری خواهند گرفت.








منبع: emamraoof



خدا در همین نزدیکی است
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.