• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 8640)
دوشنبه 17/11/1390 - 9:58 -0 تشکر 427616
انتخابات مجلس، مواضع گروهها و تحلیل و نتایج

وهوالحکیمکاندیدای مجلس نهم ، سلامبنده یکی از آحاد ملت هستم .از آن یکی ها که کم نیست . گم هم نیست .از آن یکی ها که صبور و نجیب است . از بدنه ی ملتی آگاه و همیشه در صحنه .مخاطره ای را به خاطر داری که جا خالی داده باشم ؟کافی است به حافظه ی تاریخ رجوع کنی تا نقش آفرینی و میدان داری و جان فشانی ام را ببینی .حقوق و تکالیفم را می شناسم . در انجام تکالیفم کوتاهی نکردم و از حقوقم نیز با همه ی وجود دفاع می کنم .در انتخابات شرکت می کنم چون رأی دادن حق من است و با این حق ، معامله نمی کنم .من رأیم را نمی فروشم .و تو که قرار است عصاره ی فضایل باشی ، اگر کسی خواست رأی خود را بفروشد ، چه می کنی؟به چه قیمتی خریداری ؟ سخنم را با سلام آغاز کردم و از خدا می خواهم که سلامم ، برایت سلامتی به ارمغان آورد و در این امتحان الهی ، عاقبت به خیر شوی . اما ... کاندیدای عزیز ، من به دروغ و وعده ، ادعا و اسراف و تخریب دیگران ، رأی نمی دهم .من صداقت را بیشتر دوست دارم تا دروغ .عمل صالح را بیشتر می پسندم تا زبان چرب و نرم .کارنامه ی صادقانه را دوست تر دارم تا ادعا و فریب .به برنامه رأی می دهم نه وعده .من از تخریب رقبا و فتنه انگیزی و رنگ و ریا بیزارم .از بی بندوباری و اباحه گری رنج می کشم .باور کن با ریخت و پاش و اسراف ، از من دورتر می شوی .من به کاندیدایی رأی می دهم که درد دین داشته باشد و خود را مدیون و مرهون خون شهدا بداند نه طلبکار .به کاندیدایی رأی می دهم که شیفته ی خدمت باشد نه تشنه ی قدرت و وامدار صاحبان ثروت ، از کیسه ی بیت المال خرج نکند و اخلاق و آداب و قوانین انتخابات را رعایت کند .به کاندیدایی رأی می دهم که در طول حضورش در مجلس ، وکیل ملت باشد و از انعکاس گزارش عملکردش غفلت نورزد و مشورت با گروه های مختلف مردم در پیشبرد بهتر امور را به فراموشی نسپارد .به کاندیدایی رأی می دهم که در کنار تلاش برای تحقق منافع ملی و مصالح نظام ، پیشرفت و عزت و سربلندی میهن اسلامی ، در رشد و توسعه ی استان و حوزه ی انتخابیه اش اهتمام ورزد .بگذار راحتت کنم ، و به یادت آورم که من در برهه ای از تاریخ به مدرس رأی دادم زیرا  قناعت، شهامت، شجاعت، شب‌زنده‌داری، تیزبینی، دوراندیشی و بی‌اعتنایی به فرهنگ غرب از ویژگی های بارزش بود .به شهید مدرس رأی دادم زیرا اهل دروغ و دغل نبود ، در برابر دشمنان ملت چون کوه ، می ایستاد و با صاحبان زر و زور و تزویر مماشات نمی کرد ، بنده ی صالح خدا و دلداده ی ائمه ی اطهار (ع)بود .آن روز به مدرس رأی دادم و امروز هم به کسانی با این مؤلفه ها رأی می دهم و اکنون ...اکنون اگر تو در این جرگه ای ، رأی من هم از آن توست ... بسم اللهپانزدهم بهمن ماه 1390 -  حسن محمدی

چهارشنبه 10/12/1390 - 20:21 - 0 تشکر 436951

گزارش کیهان از یک نظرسنجی انتخاباتی
با نزدیك شدن به روز 12 اسفند یعنی زمانی كه مردم ایران برای 4 سال دیگر تركیب مجلس را مشخص خواهند كرد، برآوردها و تخمین ها دراین باره كه كدام گروه و كدام سلیقه و تفكر شانس بیشتری برای پیروزی در این رقابت مهم دارد هم دقت بیشتری پیدا كرده است.
به گزارش کیهان برخی افكارسنجی ها و همچنین مطالعات میدانی كه در دو هفته گذشته انجام شده نشان می دهد چند معیار و شاخصه مهم در نوع انتخاب مردم در 12 اسفند تاثیری تعیین كننده دارد و عملا می توان با مرور و مطالعه این شاخص ها به نوعی از همین حالا تركیب سیاسی مجلس نهم را تا حدودی حدس زد.

3 جمع بندی متفاوت دراین باره كه در 3 نهاد مختلف انجام شده و كیهان نسخه هایی از آنها را دریافت كرده نشان می دهد اصلی ترین ملاكی كه درصدر محورهای مدنظر مردم در انتخابات آینده قرار دارد، مبارزه با توطئه پی گیر و جدی دشمن خارجی، ناامید كردن دشمن از تداوم دشمنی هایش و همچنین ارائه نوعی پاسخ مردمی به فشارهای اخیر است.

در یك نظرسنجی 86 درصد پرسش شوندگان در سراسر كشور گفته اند عقیده دارند هدف اصلی غرب از فشار بر ایران مردم است و آمریكایی ها زندگی عادی مردم در ایران را هدف گرفته اند. در همین نظرسنجی 78 درصد پرسش شوندگان عقیده داشته اند حضور پرشور در انتخابات آمریكا را از تداوم فشارهایش ناامید خواهد كرد.

در عین حال این نكته جالب توجه است كه در همه این تخمین ها این تأكید وجود دارد كه مردم برخی جریان های سیاسی داخلی را همكار غرب در پروژه فشار به ایران می دانند و لذا این جریانات از هیچ شانسی برای انجام یك رقابت موفق برخوردار نخواهند بود.

برخی كارشناسان می گویند علت اصلی در پیش گرفته شدن استراتژی تحریم انتخابات از جانب جریان فتنه نیز دقیقاً همین بوده است كه این جریان نسبت به عمق خشم مردم از خود كاملاً آگاهی دارد.

فاكتور بعدی كه تخمین های انجام شده كاملاً آن را برجسته می كند تأكید مردم بر ضرورت روی كارآمدن كسانی است كه اولاً خود به لحاظ اقتصادی پاك دست بوده و ثانیاً از توان كارشناسی و عزم لازم برای حل فوری مشكلات اقتصادی مردم برخوردار باشند.

بیش از 90 درصد پرسش شوندگان در هر 3 نظرسنجی اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت كاندیداهایی را كه دارای مشكل مالی بوده اند تأیید كرده و حتی خواستار ورود دستگاه قضایی به این عرصه شده اند.

بنابراین به نظر می رسد كاندیداهایی كه از عملیات تبلیغاتی مسرفانه بهره برده و شب انتخابات قصد پركردن چشم مردم با انبوه تبلیغات را داشته باشند هم در این انتخابات شانسی ندارند.

فاكتور بعدی كه در این برآوردها مدنظر مردم بوده موضوع عقلانیت و دوری از جار و جنجال است. در دو نظرسنجی بیش از 70 درصد و در یك نظرسنجی 60 درصد مردم معتقد بوده اند كه مجلس را نباید به دست حاشیه سازان و كسانی كه حیات سیاسی خود را در هر چه گل آلود كردن فضای سیاسی جامعه می دانند سپرد.

به همین دلیل مردم تأكید كرده اند هیچ علاقه ای به تكرار خاطره مجلس ششم در كشور ندارند و ترجیح می دهند مجلسی روی كار بیاید كه اگر مشكلات آنها را حل نمی كند چیزی هم بر آن نیفزاید.
یك نكته دیگر كه در تمامی نظرسنجی ها بر آن تأكید شده این است كه مردم حتی در شهرهای بزرگ و تهران تأكید كرده اند به هیچ فهرستی به طور كامل رأی نخواهند داد و خود تلفیقی از فهرست ها ایجاد می كنند.

حدود 60 درصد پرسش شوندگان در این 3 نظرسنجی گفته اند برای تدوین فهرست به افراد و مراجع مورد اعتماد خود رجوع می كنند و 40 درصد هم تأكید كرده اند كه خود اقدام به تدوین یك فهرست جدید خواهند كرد.
 http://www.jahannews.com/vdcef78w7jh8zfi.b9bj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 20:39 - 0 تشکر 436984

جهان نیوز – گروه سیاسی:
برای دانشجویان بسیجی نام‌آشناست. حجت الاسلام دکتر "سید محمود نبویان" دکترای فلسفه و عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) قم است. او مطالعات زیادی در باب اسلامی شدن دانشگاه ها و همچنین به چالش کشیدن اندیشه های لیبرال در دوره اصلاحات داشته است. گرچه در ابتدای تشکیل دولت احمدی نژاد از حامیان وی به شمار می آمد اما از معدود حامیان دولت است که به محض ظهور جریان انحرافی در مقابل آن موضع گیری کرد تا آنجا که رسما اعلام کرد حاضر به مناظره با اسفندیار رحیم مشایی است.
استاد صریح السخن حوزه و دانشگاه برخلاف برخی دیگر، معتقد است که جریان انحرافی فتنه ای دیگر و تدام دوره اصلاحات است. نبویان می گوید: بنده یقین دارم که اگر این قضیه (خانه نشینی احمدی نژاد) پیش نمی آمد مشایی بین بچه مذهبی ها هم اختلاف می انداخت چرا که بالاخره باید برای بچه حزب اللهی های ما مشخص می شد که طیف اینها مشکل دارند. او ادامه می دهد: من خودم قبلا احمدی نژاد را صد در صد قبول داشتم اما اکنون 50 درصد یا 60درصد قبول دارم. سی چهل درصد که قبول ندارم بخاطر همین کارهاست. احمدی نژاد مستقیما به خود من گفت "شما بد می فهمید، علما بد می فهمند". این یک معنی دارد و معنی آن این است که احمدی نژاد جهل مرکب دارد.
شاگرد سابق دکتر غلامعلی حداد عادل گرچه عضو و کاندیدای جبهه پایداری است اما بر خلاف دیگران نگاهی متفاوت به جبهه متحد اصولگرایان دارد، شاگردی حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی را افتخار می داند، مخالف تعرض به آنهاست و معتقد است که رقیب وی در انتخابات فتنه گران هستند.
در یکی از شب های تبلیغات انتخابات مجلس نهم میزبان حجت الاسلام دکتر نبویان بودیم. هر چند به صلاح‌دید ایشان بخش هایی از مصاحبه حذف یا اصلاح شد اما صراحت لهجه نبویان در مواجهه با فتنه و انحراف ستودنی است.

**اگر اجازه بدهید چند سوال هم در رابطه با فضای سیاسی انتخاباتی بپرسیم. رقیب اصلی خود را در عرصه انتخابات که می دانید؟

به لحاظ عرفی طبیعتا لیست ها رقیب یکدیگرند اما اگر منظور شما این است که جبهه متحد رقیب جبهه پایداری است من چنین عقیده ای ندارم. من معتقدم و همه جا هم گفته ام که در مقابل شخصیت هایی مانند حضرات آیات مهدوی کنی، یزدی و مصباح یزدی، افرادی مانند من اگر بتوانند شاگردی اینها را بکند، خیلی باید افتخار کند. اینها سرمایه های نظامند من متاسفانه می بینم که از سوی دو طرف تخریب هایی روانه بزرگان می شودکه من در این باره هم به جبهه متحد و هم به جبهه پایداری تذکر دادم. در زمان جنگ این طرف ما بودیم آن طرف صدام بود خب این طرف که ما بودیم یک جبهه غرب داشتیم یک جبهه جنوب داشتیم. دو جبهه یعنی این هر دو جبهه یکی هستند. ما همه یک جبهه دربرابر

نظام سلطه ایم و باید روابطمان خیلی بهتر از اینها باشد. حالا ممکن است یکسری انتقادات به یکدیگر داشته باشیم اما نباید به جان هم بیفتیم. این خیلی بد است البته اگر بحث رقابت باشد من رقیب سرسخت فتنه گران هستم. همچنین برخی از دوستان جبهه متحد مانند دکتر زاکانی که سال هاست ایشان را می‌شناسم که در خط رهبری  و نیروی انقلابی است. دوستان جبهه متحد و جبهه پایداری باید آرام تر و آرام تر پیش بروند و سلبی با هم برخورد نکنند.

**حاج آقا، شما در انتخابات مجلس لیستی رای می دهید؟

 ما باید حجت شرعی داشته باشیم و لیست جبهه پایداری ترجیح دارد.

**با توجه به اینکه در روزهای اخیر اخبار ضدو نقیضی درباره آیت الله مصباح منتشر شد، آیا ایشان در این انتخابات از جریان خاصی حمایت می کنند؟

همانطوری که می دانید بانی تشکیل جبهه پایداری، شخص حضرت آیت الله مصباح بوده اند حتی قرار بود که نام آن چیز دیگری باشد اما علامه نام پایداری را برای آن برگزید. حالا در آستانه انتخابات با توجه به اینکه ایشان بین بچه حزب اللهی ها نفوذ و تاثیر زیادی دارد، برخی برای اینکه شاگردان ایشان رای نیاورند، می خواهندرابطه جبهه پایداری با استاد را قطع شده نشان دهند. در حالیکه اینطور نیست و تمام سیاست های کلان ما با ایشان هماهنگ می شود. اما اینکه استاد لیست جبهه پایداری درتمام شهرهای کشور را دیده است، خیر اینطور نیست.

**ایشان در این انتخابات از لیستی حمایت می کنند یا خیر؟

بله. همانطور که گفتم اگر تصور کنید که لیست جبهه پایداری مورد تایید ایشان نیست ، این تصور اشتباهی است. ایشان تایید کرده اند. سیاست های کلان از جمله لیست تهران به تایید ایشان رسیده است. ایشان نظر مثبت دارند.

**این مسئله آیا به این معنی است که ایشان لیست های دیگر را اصلح نمی دانند؟

ایشان این لیست را اصلح می‌دانند. حضرت استاد دو مرحله را برای رای دادن فرموده اند و اول اینکه اگر کسی به تشخیص خودش به کاندیدایی رسید، باید به تشخیص خودش عمل کند، اما اگر خودش به کسی نرسیدبا علمای بصیر مشورت و نظرخواهی کند.

**یک شبهه ای برای برخی متدینین پیش آمده این است که در این انتخابات آیا میان آیت الله مصباح و جامعتین، حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی تقابلی بوجود آمده است؟

اصلا اینطور نیست. حتی خود علامه مصباح بارها و بارها به اعضای جبهه پایداری تاکیدکردند که مبادا حرفی از طرف شما بیان شود که در آن تعرضی به این دو بزرگوار (آیت الله مهدوی و آیت الله یزدی) وارد باشد. حتی ایشان فرمودند که در عین اینکه لیست خودتان را می دهید با آنها هم وحدت داشته باشید. البته آیت الله مصباح ایرادهایی براین سازوکار جبهه متحد داشتند اما بارها فرمودند که اگر سی نفر جبهه متحد را اصلح یافتید هم انها را انتخاب کنید. اگر سهم خواهی کنیم این اسلامی نیست. حضرت آیت الله مصباح بارها فرمودند اگر برای خدا به میدان آمده اید خدا شما را کمک می کند اگر برای جبهه پایداری به میدان آمده اید خدا شما را کمک نمی کند. پیش خود و خدایتان،اصلح ها را معرفی کنید.
ما معتقدیم که همه خوب هستند اما برخی خوب تر هستند. چیز دیگری نیست. مگرمختار بد بود بلکه از سیدالشهدا(ع) هم دفاع کرد اما ما حرفمان این است که آقای مختار! اگر شما با نیروهایتان زمانی که سیدالشهدا "هل من ناصر" فرمودندآمده بودید ممکن بود تاریخ عوض شود. رهبری در زمان فتنه فریاد "این عمار" سر دادند. چرا عده ای آن زمان نیامدند؟ باید نیروهایی بیایند که دردفاع از ولایت سر از پا نشناسند. بعد از دوسال اگر بنده بیایم هزاربار هم فتنه رامحکوم کنم، چه فایده ای دارد؟

**آیت الله مصباح در این زمینه که افرادی از لیست های به لیست جبهه پایداری اضافه شوند ، فرمایشی نداشتند؟

 بنده از جزئیات نظرات ایشان خبر ندارم اما همانطور که گفتم لیست فعلی را مورد تایید قرار دادند اما اینکه ایشان بگویندکه افراد بیشتری از لیست جبهه متحد را به لیست پایداری اضافه کنید اینطور نبود یالااقل بنده نشنیده ام. ملاک دفاع از اسلام است.

**در آخرین دیداری که اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی با آیت الله مصباح داشتند، ایشان تاکید کردند که به دنبال اصلح باشید، ولو اینکه در حزب شما حضورنداشته باشد. در این خصوص توضیحی می دهید؟

 ایشان بارها بر این مطلب تاکید کردند.یعنی در جلسات مختلفی که  ما خدمت ایشان میرسیدیم بسیار بر انتخاب اصلح تاکید می کردند. البته من  آقای زاکانی را فردی شایسته می‌دانم. آقای زاکانی از نیروهای بسیار خوب انقلاب ماست.

من معتقدم و همه جا هم گفته ام که در مقابل شخصیت هایی مانند حضرات آیات مهدوی کنی، یزدی و مصباح یزدی، افرادی مانند من اگر بتوانند شاگردی اینها را بکند، خیلی باید افتخار کند

**در آستانه انتخابات مجلس شورای
اسلامی، از مجموعه اصلاح طلبان نیز اخبارمتناقضی درباره چگونگی حضور آنها در انتخابات مطرح می شود. نظر شما به عنوان منتقد جدی و البته مبنایی آنها درباره حضورشان در انتخابات چیست؟ ایا پیشنهادی دارید؟


 من به اصلاح طلبان پیشنهاد می کنم که اعتقاداتشان را عوض کنند. همانطور که می دانید برنامه اصلی سران آنها تحریم انتخابات است چرا که هرچه انتخابات پرشورتر باشد، این در واقع رای به نظام است مقام معظم رهبری نیز فرمودند که هر رایی که به صندوق ها ریخته می شود، این درنهایت پشتوانه ای برای انقلاب خواهد بود. دشمن هم می خواهد القا کند که مردم ازنظام رویگردان شدند و اگر بتواند این گزاره را به اثبات برساند، بستری خواهد شد برای انجام خیلی اقدامات دیگر. علاوه بر اینها وقتی ما می گویم که می خواهیم الگویی به کشورهای دیگر بدهیم، آنها مدعی می شوند که وقتی مردم خودتان قبولتان ندارند چطور می خواهید به بقیه الگو بدهید؟ برخی اصلاح طلبان این بستر را برای دشمن فراهم کردند تا حضور کمتر شود.
اگر دقت کرده باشید همین آقای خاتمی چند ماه قبل از این می گفت عدم حضور درانتخابات به معنای مرگ سیاسی ماست. اما چرا بعدا گفت ما لیست نمی دهیم. این یعنی چه؟ یعنی تحریم محترمانه انتخابات. همینطور کسی که خودش را زمانی استوانه نظام می دانست، چرا نسبت به انتخابات این دوره از مجلس اینقدر بی تفاوت است؟ حتی یک بارمردم را به شرکت در انتخابات دعوت نکرد. اینها بشدت به دنبال تحریم انتخابات هستنداما از سوی دیگر می خواهند در مجلس نیرو داشته باشند.
با این اوصاف ما باید تا جایی که می توانیم انتخابات را پروشور تر کنیم و به نظرم دور اندیشی حضرت آیت الله مصباح در اینجا خیلی موثر بود. وجود جبهه پایداری خوب بود تا رقابت جدی تر شود.

**از نظر شما اکنون فرقی میان آقای هاشمی و خاتمی وجود دارد؟

فکرهایشان تا حدی یکسان شده است. در عمل فرقی نیست اما به جهت فکری خاتمی رایک فرد منحرف سکولار می دانم اما هاشمی را فکرا فاسد نمی دانم.

**اما در دوره فتنه به هاشمی بیشتر انتقاد شد

قبول دارم چون نسبت به خاتمی، هاشمی قدرت بیشتری داشت البته همین قدرت وی الان خیلی محدود شده است. خاتمی در حوزه دینی مشکل دارد و مشکل بنیادی دارد.

**اولویت اصلی شما در صورت ورود به مجلس نهم کدامست و اساسا اولویت مجلس نهم چه باید باشد؟

ببینید در این موضوع هرکس باید در تخصص خودش صحبت کند. به نظر بنده باید دوموضوع "فکر جامعه" و "معاش مردم" را درست کنیم.  چند هدف برای دولت اسلامی مطرح است. باید عدالت را برقرار کنیم و اقتصاد مردم را درست کنیم. اما این هدف اصلی نیست. از نظر مبانی اسلامی، حکومت چند وظیفه دارد از جمله اینکه باید طوری بشود که عدالت اسلامی درجامعه جاری شود. باید به لحاظ معرفتی کار کنیم.

**ممکن است برخی نمایندگان وابسته به کانون های قدرت و ثروت به پارلمان راه یابند و یا نمایندگان شهرهای کوچک با دغدغه های منطقه ای و غیر ملی؛ آن وقت شما بااین نگاه آرمانی چگونه می خواهید آنان را با خود همراه کنید و اگر به مسائلی مشابه وقف اموال دانشگاه آزاد و یا عدم تصویب طرح نظارت بر نمایندگان برخورد کنید، دچارسرخوردگی نمی شوید؟

بنده در مسیر همین تبلیغات هم به مسائلی برخوردم که خیلی برایم مشکل بود وناراحت شدم. اما استخاره ای که در ابتدا کردم مبنی بر اینکه کار من در راه مجلس خیلی سخت است، برایم قوت قلبی است و علاوه بر اینها ما باید در مجلس فراکسیونی داشته باشیم که بتواند در مجلس از مواضع مقام معظم رهبری به طور جدی دفاع کند. اگرمجموعه ما در مجلس تعداد قابل اعتنایی باشد، خیلی از کارها را می توانیم پیش ببریم.

**جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری هم برنامه ای دارد؟
نمی دانم چون بخاطر کارهای انتخاباتی در چند جلسه اخیر در شورای مرکزی شرکت نکردم.

**لطفا نظر خود را بصورت کوتاه درباره اشخاص زیر بگویید:

علامه مصباح:
بزرگترین شخصیتی که روی زندگی و فکر من تاثیر گذاشت و فردی که مورد تایید کامل مقام معظم رهبری است و با افتخار می‌گویم شاگرد ایشان هستم.

آیت الله محمد یزدی:
از نیروهای فوق العاده خدوم برای انقلاب و  وجود ایشان برای نظام جمهوری اسلامی نعمت بزرگی است.

آیت الله مهدوی کنی:
نیروی ارزشمند باسابقه ای که مسئولیت های مهمی در کشور ما داشه است. این نعمتها را باید قدردان باشیم.

حداد عادل:
 نیروی فرهنگی خیلی خوب و بنده درفلسفه غرب چند ترمی شاگرد ایشان بودم. واقعا انسان مخلص و متعهدی و متقی است.

علیرضا زاکانی:
از دوستان خیلی خوب ما و نیروی ولایی و در خط امام و رهبری است.

موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) قم:
 جایی که درس خواندم و خیلی هم به آنجاتعلق خاطر دارم تا جایی که اگر دو  روز آنجا نروم نگران می شوم.

احمدی نژاد:
نیرویی که خیلی به انقلاب خدمت کرد و علیرغم اشتباهاتی که دارد اگر دوباره انتخابات 88 تکرار شود و آن چهار نفر بیایند باز هم به احمدی نژاد رای می دهم.

مشایی:
فردی که فکراً آدم فاسد و منحرف است.

منبع و متن کامل

 http://www.jahannews.com/vdcc1sqi42bqsx8.ala2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 20:40 - 0 تشکر 436985

اصل خبری که مایه تحلیل‌های اشتباه شد؛
ساکتین فتنه را ما حذف کردیم
دکتر علیرضا زاکانی، رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان متن کامل آن بخش از سخنرانی اش در دانشگاه شاهد را که مبنای تحلیل های اشتباه برخی افراد قرار گرفته بود، منتشر کرد.
به گزارش جهان به نقل از نسیم در توضیح دکتر زاکانی آمده است:

بحثی که بنده در جلسه دانشجویی دانشگاه شاهد مطرح کردم و در فایل صوتی جلسه نیز موجود است، بحث کاملی بود که متاسفانه تنها بخشی از آن منعکس شد و مایه تحلیل های نادرست مبنی بر ناموفق بودن ساز و کار وحدت در حذف ساکتین فتنه قرار گرفت. بحث کامل حقیر این بود:

«ما برای استمرار گفتمان اصولگرایی محتاج وحدتیم که امری طبیعی و اصلی است، بخش فرعی این است که در این سامانه وحدت اجزایی که کنار هم قرار می گیرند، اگر فی البداهه بنده بخواهم سامانه وحدت طراحی کنم ممکن است یکجور طراحی کنم، اگر هم دعوت شویم به سامانه وحدت جور دیگری رفتار می کنیم. در 7+8 ما دعوت شدیم، یعنی حضرت آیت ا... مهدوی و حضرت آیت ا...یزدی سامانه ای را طراحی کرده بودند و با یک تلفن ما را دعوت کردند که شرکت کنیم ... حالا داخل این سامانه وحدت نقاطی را دنبال کردیم که دوستان از بیرون شعارش را می دادند ... حتما شعار دادن راحت تر از به میدان زدن و عمل کردن است. گرچه ناملایمات هم زیاد دیدیم یعنی گمانه زنی هایی دوستان عزیز دنبال کردند و القائاتی می کردند که فشار به ما داخل وحدت می آمد ... ما رفتیم داخل سامانه وحدت و پیشنهاداتی که سکوت در فتنه یا چراغ سبز دادند و آب به آسیاب فتنه ریختند ما تلاش کردیم آنها در لیست نباشند. حالا ممکنه یکی بگه چرا این آقای الف هست؟ ما اینقدر زورمان رسید. ما اینقدر زورمان رسید که این مهره های مهم (عباسپور و کاتوزیان و مطهری) نباشند. اگر شما (پایداری) می آمدید داخل سامانه وحدت شرکت می کردید یک سر و گردن لیست بهتر می شد. پس اگر نیامدید شماها باید پیش خدا جواب دهید نه ما. ما رفتیم شب و روز تلاش کردیم تا به چیزی برسیم که قابل اعتنا و دفاع باشه و داریم ازش دفاع می کنیم. حالا هر چیزی که هست سقفه؟ نه؛ مافوقش هم متصوره. اگر شما می آمدید که از باب اندیشه و فکر و عمل نزدیکترید به ما کنار هم می نشستیم و یک چیز بهتر در می آوردیم. پس اگر نیامدید خودتون باید به پیشگاه امام و شهدا پاسخ دهید نه ما.»

بعد در پاسخ به سوال یک دانشجوی خواهر گرامی درباره حضور ساکتین فتنه در لیست گفتم: «من میگویم آقایان پایداری! برادر عزیزم! شما دو تا سهم داشتید (در 7+8)، اعتراض کردید که کمه، شد سه تا. خب این سه نفر اضافه می شدید به جمع ما، الان می گویید به 2 نفر (در لیست) اعتراض دارید، شما اگر اضافه می شدید آن 2 نفر هم نبودند. اگر شما خواهر محترم (سوال کننده) هم اعتراض دارید باید بروید به آنها (پایداری) اعتراض کنید نه به من. بنده رفتم یک جایی شب و روز تلاش کردم که لیستی که میاد بیرون مشخصات زاویه با انقلاب نداشته باشه، موفق هم شدیم، موفق شدیم. حالا می گویید چرا این نمره 15 ای و نمره 14 ای داخلش هست، باید به کسی ایراد بگیرید که نیامده (داخل وحدت)»

در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره غلط بودن ساز و کار جبهه متحد اصولگرایان توضیح دادم که: «اگر چیزی که شما (سوال کننده) می گویید درست باشد، ممکن است یک کار درستی از دل یک بستر درستی در نیاید. اتفاقا ما می گوییم چرا شما دوستان (پایداری) نیامدید آنجا بنشینید که رای ما بره بالا که این اتفاقی که شما می گویید نیفته؟ شما (دانشجویان) باید این اعتراض را به همون دوستان (پایداری) بکنید. نکته دوم اینکه وقتی در خدمت برادر خوبمون آقای محصولی (در 5+6 مجلس هشتم) بودیم، آنجا ایشان می گفت علاوه بر وحدت بر مبنای اصول باید نظر آقای رئیس جمهور هم تامین شود. اما در این ساز و کار وحدت (الان) ... آقای خاموشی محکم ایستاد که آقای عباسپور نباید باشد، حرف شما را می زد. محکم می ایستاد که آقای مطهری نباید باشد، استدلال می کرد آقای کاتوزیان نباید باشد. یعنی حرف دل شما را او داشت می زد. بله دیگرانی هم بودند که می گفتند باید باشه، استدلال کردیم رفت رای گیری شد و رای نیاوردند. استدلال ما غالب شد.»

بنابراین مشخص است بنده کاملا معتقد به موفق بودن ساز و کار و تلاشمان در سامانه وحدت بودم و هستم و ضمنا می گویم اگر دوستان پایداری می آمدند هم بهتر از این می شد و هم اختلاف درونی نمی شد.
 http://www.jahannews.com/vdca0wnua49n6m1.k5k4.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 20:44 - 0 تشکر 436987

شیوه انتخاب اصلح و نظر آیت‌الله مصباح درباره لیست جبهه پایداری

حجت‌الاسلام و المسلمین دكتر مرتضی آقاتهرانی

شیوه انتخاب اصلح:

چگونه اصلح نامزدها را انتخاب کنیم؟

برای پاسخ به این سؤال آن چه به نظر می رسد این است که او که پای صندوق رأی آمده به چند صورت می تواند به نامزد مطلوب دست یابد:

1. یا این که خودش از هر طریق ممکن به مرتبه یقین دست یافته که نامزدی اصلح است. در این صورت باید به قطع و یقین خود عمل کرده و به آن نامزد رأی دهد. خواه در واقع به درستی آن نامزد اصلح باشد یا نباشد.

2. و اگر یقین دارد که نامزدی صلاحیت حضور در مجلس را ندارد، در این صورت به قطع نباید به او رأی دهد.

3. ولی اگر به صلاحیت نامزدی یقین ندارد؛ در این صورت اگر به صلاحیت نامزدی با مراجعه به متخصصین و معتمدین، ظنّ نزدیک به یقین یافت، در این صورت، ظنّ اطمینانی او جایگزین یقین خواهد شد؛ پس، باید به آن نامزد رأی بدهد.

4. در جهت رأی ندادن هم همین گونه است که اگر به ظن اطمینانی که از جانب معتمدین و متخصصین به آن دست یافت، باید عمل کرده و به آن نامزد رأی ندهد.

لیست پایداری:

اما درباره لیست پایداری پس از آن که تعداد سی نفر مشخص گردید، بنده آن را به خدمت حضرت استاد آیت الله مصباح یزدی (زید عزّه) برده، و آن را به ایشان ارائه دادم. حضرت استاد بیش از نیمی از افراد نامزد را که در این لیست بود، شناخته و نسبت به برخی اظهار بی اطلاعی کرده و چند نفری را توصیه به تحقیق مضاعف کردند. پس از آن که درباره آن افراد تحقیقی مجدد صورت پذیرفت و ظن ایشان بدل به یقین شد:

«حضرت آیت الله مصباح یزدی، رعایت ضوابط شرعی و اصول انقلاب اسلامی را در انتخاب کاندیداهای جبهه پایداری ستودند.»

در هر حال، اگر در مورد نامزدی به یقین رسیدیم، خدا را شکر گفته و به همان رأی خواهیم داد. ولی اگر دستمان از یقین کوتاه بود به اعتماد به نظر حضرت استاد که ظنی اطمینانی است تکیه کرده و به این لیست اعتماد خواهیم کرد.

نا گفته نماند که این نوشته به معنای نفی و یا جرح دیگر نامزدهای انتخاباتی نخواهد بود؛ در حالی که نسبت به همگان اداء ادب و احترام خواهیم داشت، که با ورود به عرصه انتخابات إن شاءالله به وظیفه خویش عمل کرده و شور انتخاباتی را در تهران به رؤیت همگان خواهند گذاشت.

پایداریم تا پایِ دار...

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=118295

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 20:44 - 0 تشکر 436989

رهبر معظم انقلاب اسلامی:
مردم تشخيص علما را، "تشخيص قابل احتجاجِ عنداللَّه" مى‌دانند
مردم متدین و بصیر ایران اسلامی خصوصا در شهر بزرگی مثل تهران - که شناخت افراد سخت تر می باشد - می توانند پس از انتخاب یا حذف برخی افراد پس از تحقیق شخصی، برای تکمیل فهرست نامزدهای انتخابی خود با خیالی آسوده به فهرست مورد حمایت جامعتین مراجعه نمایند.
به گزارش جهان، رهبر معظم انقلاب اریبهشت سال 1376 و در ديدار روحانيان، با تاکید بر اهمیت انتخابات ریاست جمهوری هفتم، علما و روحانیون را از بی تفاوتی نسبت به "انتخاب مردم" بر حذر داشتند و خطاب به آنان تصریح کردند: مردم به شما اعتماد دارند. مردم به علما اعتماد دارند و حرف و تشخيص آنان را، تشخيص قابل احتجاجِ عنداللَّه مى‌دانند. اين، خيلى مهمّ است. لذا بايد مردم را در انتخابِ درست كمك كنيد. مبادا كسى از روحانيون احساس كند كه در اين مسائل، وظيفه و تكليفى ندارد و بگويد مردم خودشان بروند هر كارى كه مى‌خواهند، بكنند! البته راجع به همه روحانيون نمى‌خواهيم بگوييم. كسان خاصّى هستند كه به طور استثنايى از اين موضوع خارجند؛ اما شما علما مى‌توانيد به مردم كمك كنيد. مردم هم در اين قضايا، بيش از همه به علما اعتماد مى‌كنند؛ حتّى كسانى كه ممكن است سرو كارى هم با علما نداشته باشند. بالاخره انسان براى امور زندگى خودش، به شخصِ امين اتّكا مى‌كند. اگر كسى خودش هم حتّى خيلى امانت نداشته باشد، اما براى حفظ پول و مال خود، به شخص امين مراجعه مى‌كند. مردم، علما را امين خودشان مى‌دانند. اگر در اين زمينه، علما به مردم كمك كنند، اين مرجع قابل قبولى براى آنان است.

در راستای همین سنخ توصیه های رهبر انقلاب بود که در فاصله یک هفته به انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز در بیانیه ای با امضای مشترک آیات عظام مهدوی کنی و یزدی صراحتا تاکید کردند: «فقط به فهرست جبهه متحد اصولگرایان رای می دهیم.»

بعد از انتشار بیانیه جامعتین اما، برخی از رقبای فهرست اصلی اصولگرایان با احساس نگرانی از تاثیر عمیق حمایت مذکور در امت حزب ا...، سعی کردند حتی به تخطئه این بیانیه بپردازند. گویا فراموش شده است که کلام گهربار امام راحل و رهبر انقلاب جایگاه جامعه مدرسین و روحانیت چگونه را توصیف کرده و همین خود گویای جایگاه والای این دو تشکل عالی روحانی در کشور است.

جايگاه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و آیت ا... یزدی در کلام امام و رهبری

حضرت امام خمینی (ره) درباره خطر خدشه وارد کردن به جایگاه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و روحانیت مبارز اينگونه هشدار داده است: «آیا مدرسین محترم که ستون محکم انقلاب در حوزه‏ های علمیه بوده‏ اند – نعوذبا... - به اسلام و انقلاب و مردم پشت کرده‏ اند؟... اگر خدای ناکرده اینها شکسته شوند چه نیرویی جای آنان را خواهد گرفت؟... جناحی که پیروز شود یقیناً روحانیت نیست.»

رهبر حکیم انقلاب نيز درباره جامعه مدرسین تعابيري از قبیل «مغز متفكر و چشم بينا و وجدان سالم و حساس» و «سرشار از علم و فقاهت و تقوا و آگاهيهاى گوناگون» دانسته و بیان کرده اند که شخصا از كمك فكرى جامعه مدرسين استفاده خواهند كرد و بايد همه‌ استفاده كنند.

آیت ا... یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نيز روایتی از دیدار خود با مقام معظم رهبری را اینگونه نقل کرده است: «ایشان چند جمله داشتند که بی سابقه بود؛ فرمودند اعتباری که جامعه مدرسین دارد یک اعتبار ذاتی است، کسی به آن نداده که بتواند از آن بگیرد... شما اگر ديديد يک آدم نااهل دارد به مجلس مي‌رود نمي‌توانيد ساکت بنشينيد، به هر حال وظيفه شرعي امثال شماهاست... اين صحبت ايشان راه را براي ما باز کرد.»

جايگاه جامعه روحانيت مبارز در نظر امام و رهبری

حضرت امام خمینی در وصیت نامه سياسي- الهي خويش مرقوم فرمودند: «به‌ جامعة محترم ‌روحانیت‌، خصوصاً مراجع‌ معظم وصیت ‌می‌کنم‌ که ‌خود را از مسائل ‌جامعه، خصوصاً مثل ‌انتخاب ‌رئیس ‌جمهور و وکلای ‌مجلس‌، کنار نکشند و بی‌تفاوت‌نباشند» همچنین ایشان درباره شخص آیت ا... مهدوی کنی جمله ای دارند که در خصوص کمتر شخصیتی در انقلاب اسلامي، اینچنین بياني داشته اند: «ما از سابق ایشان (مهدوي كني) را ارادت داشتیم و حالا هم ارادت داریم و بعدها هم ارادت خواهیم داشت.»

رهبر حكيم انقلاب اسلامي در سفر اخير به استان كرمانشاه در اجتماع مردم پاوه درباره روحانیون حاضر در صحنه فرمودند: «روحانى‌اى كه كنار بنشيند، به مردم بگويد شما برويد حركت كنيد، اقدام كنيد، راه به جائى نخواهد برد. آن روحانى‌اى موفق است كه راه بيفتد، بگويد برويم؛ نه اينكه بگويد برويد. روحانى بايد وسط ميدان، جلوى مردم و اهل اقدام باشد.»

بنابراين مردم متدین و بصیر ایران اسلامی خصوصا در شهر بزرگی مثل تهران - که شناخت افراد سخت تر می باشد - می توانند پس از انتخاب یا حذف برخی افراد پس از تحقیق شخصی، برای تکمیل فهرست نامزدهای انتخابی خود با خیالی آسوده به فهرست مورد حمایت جامعتین مراجعه نمایند.
http://www.jahannews.com/vdcgwz9xuak9q34.rpra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 20:47 - 0 تشکر 436990

در واکنش به تخریب رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد صادر شد؛
بیانیه صدها نخبه دانشگاه و رسانه در حمایت از علیرضا زاکانی
+ اسامی
به دنبال افزایش حجم تخریب ها علیه رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان و فضاسازی برخی محافل و رسانه‌ها علیه وی، جمع زیادی از نخبگان سیاسی، دانشگاه و رسانه در بیانیه ای حمایت خود را از دکتر علیرضا زاکانی و رویکرد وی اعلام کردند.
به گزارش جهان، تعداد امضاکنندگان این بیانیه در کمتر از چند ساعت به 230 نفر رسیده است و انتظار می رود جمع بیشتری به آن محلق شوند.

در این بیانیه آمده است:

از بین کاندیداهای نمایندگی بایدکسانی انتخاب شوند که بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دینداری و آمادگی برای حضور در میدان‌های انقلاب؛ دردشناس‏ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم را انتخاب کنند. اینها فرصت‌هایی، است [که] بایستی مردم عزیز ما در همه جای کشور هوشیارانه، با بصیرتِ تمام تلاش کنند، پیدا کنند و با رای خود مسجل کنند و مجلس را ‌ـ آن مجلسی را که مورد نیاز جامعه کنونی ماست ‌ـ تشکیل بدهند.
مقام معظم رهبری (دامت برکاته)

شاید کمتر کسی باشد که نام دکتر زاکانی را به مناسبتهای مختلف و در مقاطع حساس نشنیده باشد اما شاید کم باشند کسانی که وی و ویژگیهای برجسته اش را بشناسند چرا که او از خود کم سخن گفته و هیچگاه به اطرافیان نیز اجازه نداده است که درباره اش لب به سخن بگشایند. انتخابات فرصت خوبی است تا مروری بر زندگی و کارنامه درخشان این شخصیت عزیز و برجسته که از یادگاران سالهای خون و حماسه و عزت افرینی است داشته باشیم .
زاکانی در سال ۱۳۴۴ در جنوب شهر تهران و در خانواده‌ای مذهبی متولد شد و همزمان با اوج گرفتن انقلاب اسلامی اولین حضور اجتماعی‌ خود را با شرکت در تظاهرات و راهپیمایی‌های مردمی تجربه¬کرد.

پس از پیروزی انقلاب و همزمان با شروع جنگ تحمیلی در حالی که ۱۵ سال از زندگیش نمی گذشت به دفاع از دین و میهن پرداخت و با استقامتی مثال زدنی ۶۲ ماه حضور داوطلبانه را در کارنامه زندگیش ثبت کرد.او پس از حضور در لشگرهای محمّد رسول‌ا… (ص) و سیدالشهداء (ع) و قرارگاههای جنوب و غرب، عمده حضور خود را در واحدهای تخریب و اطلاعات و عملیات سپری کرد و توفیق قبول مسئولیت‌هایی از جمله معاون گردان، مسئول محور اطلاعات و عملیات قرارگاه نجف ۳، قائم‌مقام اطلاعات و عملیات لشگر محمّد رسول‌ا… (ص) و نهایتاً مسئولیت محور این لشگر بعد از عملیات بیت‌المقدس ۴ را کسب نمود.

پس از جنگ و شروع صحنه ای دیگر از مبارزات و امتحانات ملت ایران و لزوم تلاش برای سازندگی با محوریت علم و ارتقاء علمی، پس از مدتها دور بودن از فضای درس و تحصیل، در کنکور سراسری شرکت کرد و در بهمن‌ماه سال ۱۳۶۸ رشته پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع و در تابستان سال ۱۳۷۶ دکترای عمومی‌ را اخذ کرد و بعد از آن با شرکت در آزمون تخصص، به‌عنوان دانشجوی دوره تخصصی پذیرفته شد. در سال ۱۳۸۰ دوره تخصصی پزشکی هسته‌ای را آغاز و در اسفند ۱۳۸۲ آن را به پایان رساند و هم‌اینک بعنوان عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز پزشکی هسته‌ای مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) خدمت می‌نماید، علاوه براینکه عضو هیات مدیره انجمن علمی پزشکی هسته¬ای ایران و عضو کمیته مرکزی دهمین کنگره بین المللی آسیا و اقیانوسیه پزشکی هسته¬ای و بیولوژی نیز می¬باشد.

او در اواخر سال ۱۳۷۷ مسئولیت بسیج دانشجوئی دانشگاه‌های استان تهران و از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ و در اوج دوران موسوم به اصلاحات و فضای حساس سیاسی حاکم بر دانشگاهها مسئولیت سازمان بسیج دانشجوئی کشور را بر عهده گرفت . دکتر زاکانی در اواخر دهه هفتاد افتخار عضویت در دو دوره هیئت منصفه مطبوعات را نیز کسب نمود.
در انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی در لیست آبادگران در تهران، نامزد و به لطف الهی و اعتماد مردم به‌عنوان نماینده مردم شریف تهران، ری ، شمیرانات و اسلامشهر به مجلس راه یافت. حضور در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس و شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان در کنار قبول مسئولیت دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس و عضویت در کمیسیون ماده ده احزاب به‌همراه فعالیتهای قانونگذاری و نظارتی به‌ویژه توفیق انجام بزرگترین تحقیق و تفحص مجلس در دوره صد ساله خود با عنوان تحقیق و تفحص از نظام آموزش عالی کشور و همچنین تحقیق و تفحص از آزمون دستیاری و قوه قضائیه، از دیگر فرصت‌های خدمتگزاری وی در دوران نمایندگی در مجلس هفتم بود.بر این اساس و با مشاهده این سوابق مردم شریف حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در انتخابات دور هشتم مجلس شورای اسلامی با ردیگر به وی اعتماد کردند و او در در دورهشتم نیز به مجلس راه یافت و در کنار پیگیری فعالیت¬های قبلی، اینک در کسوت نایب رئیسی کمیسیون اصل نود مجلس و با قبول مسئولیت حوزه قوه مجریه در این کمیسیون و کمیته اقتصادی آن پیگیر امور مربوط به رفع مشکلات اقتصادی از بعد نظارتی و تلاش برای مواجهه فعال با مفاسد اقتصادی می باشد. کمیسیونی که به همت فعالان آن اینک بعنوان یکی از ارکان نظارتی کشور فعالیتی چشم¬گیر یافته و با اثربخشی بالای خویش و تغییر رویه خود برای انجام نظارت فعال بجای مواجهه منفعلانه با امور، سهم مهمی از تلاشهایش را صرف پیشگیری و رفع نواقص و معایب نموده است و با تقویت نقاط قوت عناصر حاکمیت مسیری را دنبال کرده است که با افزایش ظرفیت¬های کارشناسی و تغییر رویه¬ها و زیرساختها ضمن پیوستگی با متن ملت و مسئولان زمینه تحولی اساسی را در انجام فعالیت¬ها فراهم آورد.
تجربه فعالیت¬های مدنی بویژه در عرصه اجتماعی، دکتر زاکانی را برآن داشت تا بعد از ورود به مجلس شورای اسلامی و مشاهده عینی خلا موجود در زمینه¬ سازماندهی نیروهای معتقد و موثر و تربیت کادر مجرب و کارآمد برای تحقق عدالت و پیشرفت در جامعه، تاسیس جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی را که اینک از بزرگترین تشکل¬های فعال در کشور می¬باشد.باهمکاری سایر دوستان دستور کار قرار دهد و خود سه سال است که به عنوان دبیرکل این جمعیت مشغول به انجام وظیفه است. دکتر زاکانی با توجه به جایگاه برجسته اش در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی بعنوان مسئول ستاد جبهه متحد اصولگرایان کشور انتخاب شد و در حال فعالیت و خدمتگزاری است.

یکی از افتخارات علیرضا زاکانی فعالیت در عرصه فرهنگی و در حوزه فکر و اندیشه بوده است تا جایی که از بدو ورود به دانشگاه در سال ۱۳۶۸ همیشه دغدغه فعالیت در این حوزه یکی از اولویت¬های وی بود و از این رو در آخرین توفیقاتش از ۳ سال پیش بنابرضرورت فعالیت در حوزه رسانه¬ای کشور، هفته-نامه پنجره را با رویکرد کارشناسی و نقد و تبیین امور از نگاه گفتمان انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف بویژه تبیین اندیشه نورانی بنیان¬گذار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری راه¬اندازی کردو مفتخراست که اینک بعنوان مدیر مسئول این نشریه در آن فعالیت می¬کند.

از جمله ویژگیهای بسیار مهم شخصیتی ایشان چنانچه در مرور اجمالی به زندگیشان به روشنی عیان می نمود پرکاری، خستگی ناپذیری، بی ادعایی، تواضع و مردم داری است.

او بر این اساس همواره مورد تایید جدی بزرگانی چون آیت الله العظمی مکارم شیرازی ، آیت الله مصباح یزدی، حجج اسلام سید احمد خاتمی ، صدیقی، پناهیان، خوشوقت و دکتر حداد عادل بوده است.

امید است با رای و اعتماد مردم شریف و حمایت ویژه دانشگاهیان همیشه سرافراز ، بار دیگر فرصت بهره مندی از حضور موثر دکتر زاکانی در مجلس شورای اسلامی فراهم گردد.

انشاء الله



1.    غلامعلي حدادعادل
2.    حجت الاسلام ناصر نقویان
3.    عطاء الله رفیعی
4.    حجت الاسلام محمدرضا آقامیری
5.    زهره طبيب زاده نوري
6.    مجتبی رحماندوست
7.    محمد ودود حیدری
8.    مهرداد بذرپاش
9.    امیر خوراکیان
10.    پرویز سروری
11.    محمد دهقان
12.    رضا روستاآزاد
13.    سید نظام الدین موسوی
14.    مهدی محمدی (کیهان)
15.    عباس درویش توانگر
16.    پرویز سروری
17.    حسین نجابت
18.    فرید الدین حداد عادل
19.    ابراهیم متولیان
20.    معصومه آباد
21.    محمود صابر هميشگي
22.    عباس رمضانی
23.    محسن دهنوی
24.    رضا علمايي
25.    علي ستوده نيا
26.    اسدالله راشدى
27.    محمد محسن غوثي
28.    حسين سكوت آراني
29.    فرشاد عبدالعزيزي
30.    حميرا حاج سيد جوادي
31.    اسدالله آبنيكي
32.    سيد محمد زارعي ابرقويي
33.    وحيد طالبي
34.    سيدمحمدرضا حسيني
35.    سيد محمد سعيد هاشمي
36.    سجاد صفار هرندي
37.    حشمت الله همتي
38.    سيد مصطفي لنگري
39.    سيد محمدحسن صافي
40.    حسين فرزانه
41.    حسنپور اورنجي
42.    محسن عليزاده
43.    زهرا عرفاني
44.    احمد روستا
45.    حميد ارونقي
46.    داود عبدالله زاده
47.    محمد ذاكري
48.    محسن رنجبران
49.    نادر پورمند
50.    بهنام حاجي هاشمي
51.    آيدين ياشار
52.    مهدي حجتي مقدم
53.    علي اصغر اصغر نژاد
54.    اميرخاني
55.    احسان خسرواني
56.    حامدزمانی
57.    نويد خاصه باف
58.    محمد بهبهانی
59.    مسعود رضوي زاده
60.    امير مهاجر
61.    حميدرضا بيگي
62.    ميثم مظفر
63.    حقي
64.    ابوعمار رحیم زاده
65.    احمد بني احمدي
66.    محمد معدني
67.    حيدر مغني
68.    محمد حامد بشارتی
69.    نصرالله جمالی
70.    محمدحسن ملکیان
71.    مجيد خوشنود
72.    روح اله نقدی پور بیرگانی
73.    محسن رحيمي
74.    مریم ترکی
75.    عرفان خسرويان چم پيري
76.    ابوالفضل همراه
77.    سرپرست
78.    یاسرتهرانی
79.    محمدعلی حیدری
80.    مرضیه قرائتی
81.    مرتضي بيات
82.    محمد مهاجر
83.    محمد رضا تاجدین
84.    مجتبی باستان
85.    بختيار زاده
86.    رقیه عزیزی شیرکوهی
87.    مرجان صومي
88.    علي الفت پور
89.    ابوالقاضی
90.    ابراهيم رضايي
91.    عبدالله نويد
92.    علی رجبی
93.    فرید خسروانی
94.    عبدالله الماسی
95.    مهدي اسفنديار
96.    عباس پيله ور
97.    محمودرضا رضایی
98.    علی رضا موسایی
99.    افشین امیری ججین
100.    حميد توكلي
101.    احسان متوليان
102.    عبدالرضا نباتچيان
103.    امين رعيا و خانواده
104.    دکتر محمدعلی عشاقی
105.    رامادان
106.    مرتضي خلفي زاده
107.    عليرضا يوسف زاده
108.    دكتر معصومه عباسي
109.    سيده طاهره فراهاني
110.    احمد زاهدي
111.    دکتر عصمت سوادي
112.    حسینی
113.    مصطفي بيات
114.    محمد مويدي
115.    مهدي محمودي
116.    دكتر احمد جوانمرد
117.    امین موسیوند
118.    منيره روستا
119.    محمد سعيد مفيدى
120.    محسن مقیمی   
121.    محمد پاليزواني
122.    مرضيه مولوي
123.    عبدالعلي آراسته راد
124.    زهرا رادان
125.    پيام عرب زاده
126.    مسعود پناهي
127.    احمدرضا بيضايي
128.    مجتبي فرجي
129.    محمد اصغري
130.    روح الله عبداللهي
131.    حسين اسدي
132.    سميه اصلاني
133.    خالق پرست
134.    مرتضي پيروي
135.    خانم كهرام
136.    سيد محسن خاتمي
137.    حسنعلي حق شناس
138.    جليل حقي
139.    الهام نيكنامي
140.    احمد هاشمي نسب
141.    فاطمه فلامرزي
142.    دكتر عباس مسجدي
143.    پريسا رضايي
144.    قاسم پور
145.    فايزه احمدي
146.    خانم فياض بخش
147.    خانم يكه زارع
148.    مريم شيخ عليا
149.    جميله شهرياري
150.    خانم لواساني
151.    منصوره احمديان
152.    فاطمه مقتصدی
153.    علي اصغر فرخي
154.    صديقه داودي زاده
155.    اعظم غلامي
156.    سيد علي اصغرمطهري
157.    محمود اباذري
158.    سيد اعلا خضري
159.    عباس معصومي
160.    سيد هادي ابراهيمي
161.    شعيبي
162.    طيبه غزاله
163.    حجت الله ميرزاييان
164.    فاطمه خاكسار
165.    محسني
166.    معصومه ابراهيمي
167.    جمالي
168.    آرم
169.    اسكندري
170.    مهدي حسيني
171.    آرش گودرزي
172.    فاطمه اردبيلي
173.    سيد حسين شهرستاني
174.    معصومه طاهري
175.    دكتر درياباري
176.    مهدي علائيان
177.    سيد علي سيادتي
178.    ميرزابيك
179.    عابديني
180.    اكرم حسني
181.    دکتر رضا مسائلی
182.    فرشاد مهدی پور
183.    حسین فدوی
184.    دکتر حمید صاحب
185.    دکتر محمد پناهیان
186.    دکتر اعظم افلاکیاندوست
187.    حمید دوبری
188.    حجت الاسلام کمیل باقرزاده
189.    طیب صحرایی
190.    مسعود فیاضی
191.    علیرضا هاشمی گلپایگانی
192.    علی دادمان
193.    علیرضا نادعلی
194.    محسن مهدیان
195.    مالك شريعتي
196.    امين ميرشكاري
197.    آقاياري
198.    روح الله كوثري
199.    يوسف سيفي
200.    نادري
201.    محسن سلگي
202.    سيد اميرحسين ناصري
203.    هاتف الرحمن صالحي
204.    صادقي
205.    قاسم روح الامين
206.    محمد فاضل تقي زاده
207.    محمد فواد تقي زاده
208.    امين تقي پور
209.    محمد علي حسين دوست
210.    محمد فياضي
211.    مصطفي انصاري
212.    حسين رشيدي
213.    محسن عليزاده
214.    علي جهانشاهي
215.    علي گل افرا
216.    سعيد حيدري
217.    صادق عبدالله پور
218.    محمد باقر يوسفي
219.    مصطفي باباخاني
220.    پيام تيرانداز
221.    غلامعباس كياني
222.    نصير نيك نژاد
223.    حسن صادقي
224.    محبي تبار
225.    امير حبيبيان
226.    بهزاد زارع
227.    علي حقيقت
228.    پيمان يزداني
229.    عليرضا شاهرضايي
http://www.jahannews.com/vdcfjyd01w6dyya.igiw.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 21:36 - 0 تشکر 437008

اسامی 188 كاندیدای جبهه پایداری در 127 حوزه انتخابیه كشور

در فاصله‌ی كمتر از دو روز مانده به انتخابات مجلس نهم، جبهه پایداری انقلاب اسلامی، اسامی 188 كاندیدای مورد حمایت خود در 28 استان كشور را اعلام كرد. در میان استان‌ها، جبهه پایداری كاندیداهایی در استان‌های سیستان و بلوچستان و قم را معرفی نكرد.

همچنین در استان‌هایی نیز كه كاندیدا معرفی شده است، در برخی حوزه‌های انتخابیه، كاندیدایی به‌عنوان نامزد مورد حمایت جبهه پایداری اعلام نشده و در برخی از حوزه‌ها نیز كمتر از ظرفیت، گزینه مورد حمایت معرفی شده است.

جبهه پایداری تأكید كرده بود كه بنا ندارد به هر نحو ممكن در تمام حوزه‌های انتخابیه و برای هر 290 كرسی مجلس، گزینه معرفی كند و صرفاً در مورد كاندیداهایی كه به قطعیت برسد، اعلام نظر مثبت می‌كند، بنابراین، به نظر می‌رسد جبهه پایداری برای 102 كرسی مجلس به جمع‌بندی نرسیده و یا قطعاً گزینه‌ی مورد اعتمادی كه آن را به مردم پیشنهاد دهد، در این حوزه‌های باقیمانده نیافته است.

همچنین جبهه پایداری بر خلاف برخی از گروه‌های سیاسی كه اصرار دارند لیست‌های خود را لیست‎های "حجت‌آور و تكلیفی" معرفی كنند، تأكید دارد كه لیست‌هاش صرفاً در مقام مشاوره برای مردم است و به هیچ‌وجه قصد تعیین تكلیف برای مردم بصیر ایران را ندارد.

اسامی 188 كاندیداهای مورد حمایت جبهه پایداری در 127 حوزه انتخابیه از 28 استان در ادامه آمده است. این كاندیداها پیش از این با امضای میثاق‌نامه‌ای بر تبعیت از ولایت فقیه، مرزبندی با جریان‌های فتنه و انحرافی و برنامه‌محوری و كارآمدی تأكید كرده‌اند.

متن میثاق‌نامه و تعهدات كاندیداهای جبهه پایداری را با كلیك بر اینجا بخوانید.

استان آذربایجان غربی

ارومیه

ابراهیم بازیان

حسین پناهی

پیرانشهر و سردشت

علی احمدیان

خوی

قنبر کریم نژاد

سلماس

رسول جلایر

ماكو و چالدران

محمد علی پور

استان آذربایجان شرقی

اهر و هریس

عباس فلاح

بستان آباد

احد خیری

بناب

ضیاء اله اعزازی ملکی

تبریز آذرشهر و اسکو

محمد حسین فرهنگی

حجت‎الاسلام رسول جلیل زاده

محمد اسماعیل سعیدی

عشرت شائق

لطیف لطیفی

میر هادی قره سیدی

سراب

رضا رسولی شربیانی

شبستر

علی علیلو

كلیبر و بخش هوراند

مهدی راثی

مراغه و عجب شیر

موسی سلطانی

ملكان

شهروز افخمی

میانه

سید محمد رضا حاجی اصغری

حسنعلی قنبری

هشترود و چاراویماق

غلامحسین شیری

ورزقان، خادوانا

اللهوردی دهقان

استان اردبیل

مشگین شهر

ولی ملکی

اردبیل و نمین و نیر

منصور حقیقت پور

جواد صبور

مصطفی افضلی فرد

خلخال و کوثر

حجت الاسلام احمد شجاعی

استان اصفهان

اردستان

محمود معلمی

اصفهان

حجت الاسلام احمد سالک

مجید نادر الاصلی

عباس مقتدایی

خیام نکویی

خمینی شهر

سید محمد جواد ابطحی

سمیرم

بهروز جعفری

فلاورجان

سیدناصر موسوی لارگانی

کاشان و آران و بیدگل

محمد حسن قدیری ابیانه

استان البرز

کرج

علی شیرین زاد

ساوجبلاغ و طالقان و نظر آباد

حجت اسلام مفید کیایی نژاد

استان ایلام

ایلام، شیروان، چرداول، ایوان، مهران 

علی اکبر بسطامی

محسن عباسی

دهلران، دره شهر، آبدانان 

عبد سبزی

استان بوشهر

بوشهر

عبدالکریم جمیری

دشتستان

حجت الاسلام سید مهدی موسوی ن‍ژاد

دشتی و تنگستان

غلامحسین پولادی

دیر و کنگان جم

موسی احمدی

استان تهران

تهران

حجت‎الاسلام مرتضی آقاتهرانی

حجت‎الاسلام روح الله حسینیان

غلامعلی حداد عادل

علی اصغر زارعی

قاسم روانبخش

محمد سلیمانی

سید محمود نبویان

حجت‎الاسلام  ناصر سقای بی ریا

مهدی کوچک زاده

حجت‎الاسلام حمید رسایی

سید مسعود میرکاظمی

اسماعیل کوثری

حسن حمیدزاده

بیژن نوباوه

سید مهدی هاشمی

فاطمه آلیا

زهره طبیب زاده نوری

زهره سادات لاجوردی

بتول نامجو

علی خطیبی شریفیه

محمد حسین استاد آقا

محمد اسماعیل کفایتی

محمد جمال خلیلیان اشکذری

سید علی رضا مرندی

حسین طلا

محمد مهدی باباپور گل افشانی

علی رضا صفار زاده

محمود دهقانی

جواد محمدی

فرهاد جوانمردی

پاکدشت

فرهاد بشیری

رباط کریم

حجت الاسلام حسن نوروزی

شهریار

علی علی بابایی

استان خراسان رضوی

تربت حیدریه و مه و لات

ابوالقاسم خسروی

چناران و طرقبه

محمد دهقان نقندر

خواف و رشتخوار

سید محسن امیر کلالی

درگز

صمد صادقی

سبزوار

بهروز محبی نجم آبادی

سبزوار سرخس و بخش‌های احمد آباد

عبدالله داورزنی

حجت الاسلام عبدالله محمد دوست

كاشمر و بردسكن و خلیل آباد

حجت الاسلام یعقوبی

گناباد

حجت الاسلام محمد رجایی

مشهد و كلات 

جواد کریمی قدوسی

سید امیر حسین قاضی زاده

خانم انسیه غفوری شعرباف

حجت الاسلام نصرالله پژمان فر

سید هاشم بنی هاشمی

نیشابور

علی معدنی

استان خراسان جنوبی

بیرجند و درمیان

حجت الاسلام محمد باقر عبادی

قائنات

حجت الاسلام علی قربانی

نهبندان و سربیشه

نظر افضلی

استان خراسان شمالی

بجنورد و جاجرم

قاسم جعفری

احمد رضا وفایی

شیروان

محمد رضا حسین نژاد

استان چهار محال و بختیاری

شهرستان اردل و فارسان

علی یوسف پور

شهر کرد

صادق سلیمی

استان خوزستان

اهواز

ناصر سودانی

جعفر فلسفی

شکر خدا موسوی

آبادان

غلامرضا شرفی

بندر ماهشهر و امیدیه و هندیجان

حبیب اله آغاجری

دزفول

محمد علی قاسمی

دشت آزادگان

قاسم ساعدی

شوش

سید راضی نوری

استان زنجان

ابهر

سید نجم الدین مرتضوی

خدابنده

حجت الاسلام سید محمد علی موسوی

زنجان و طارم

محمد اسماعیلی

محسن علیمردانی

استان سمنان

سمنان

علیرضا خسروی

شاهرود

عباسعلی غلامی

استان فارس

آباده و بوانات

روح الله دهقان

اقلید

ابوالقاسم رحمانی

جهرم

محمد رضا رضایی کوچی

داراب و زرین دشت 

نبی الله احمدی

سپیدان

علی طالع قمر

سروستان و كربال و كوار

نصر الله کوهی باغ اناری

شیراز

حجت الاسلام محسن مکارم شیرازی

حسین ذوالانوار

ضرغام صادقی

فسا

حسین یغفوری

استهبان و نیریز

محمد کاظم پیش قدم

فیروز آباد – قیر – كارزین و فراشبند

حجت الاسلام سید یونس موسوی

لارستان و خنج

جمشید جعفر پور

لامردو مهر

سید موسی موسوی

استان قزوین

بوئین زهرا و آوج

روح الله جانی عباسپور

قزوین و آبیك والبرز

حجت الاسلام سید مرتضی حسینی

حجت الاسلام علی عباسی

استان كرمان

بم

حجت الاسلام موسی غضنفری

كرمان و راور

حجت الاسلام حسین جلالی

كهنوج و منوجان

حجت الاسلام محمد رضا امیری کهنوج

استان كرمانشاه

سنقر

محمد ابراهیم محبی

اسلام آباد غرب و دالاهو

علی جلیلیان

پاوه و جوانرود

سید فتح اله حسینی

قصرشرین سرپل ذهاب و گیلانغرب

بهرام تیموری

كنگاور و صحنه و هرسین

وحید احمدی

کرمانشاه

محمد کرمی راد

استان كهكیلویه و بویراحمد

بویر احمد و دنا

ستار هدایت خواه

گچساران

قدرت الله حسینی

كهكیلویه و بهمئی

حجت الاسلام علی محمد بزگواری

استان گلستان

علی آباد کتول

رحمت اله نوروزی

گرگان و آق قلا

حجت الاسلام سید علی طاهری

گنبدکاووس

سلیمان عباسی

استان گیلان

آستارا

علیرضا نعمتی

بندر انزلی

صادق برزگر

آستانه اشرفیه

محمد علی رمضانی

رشت

سید علی آقازاده

نظر علی علیزاده

مظفر نامدار

رودبار

رضا اکبر زاده

رودسر و املش

اسدالله عباسی

فومن و شفت

خلیل بهروزی فر

لاهیجان و سیاهكل

ذبیح نیکفر

لنگرود

سید گل آقا پور عباس

استان لرستان

درود و ازنا

حجت الاسلام حسن ورمزیاری

الیگودرز

حجت الله رحمانی

سلسله و دلفان

مراد مرادی

کوهدشت

حجت الاسلام علی شاهرخی قبادی

بروجرد

بهرام بیراموند

محمدرضا جابر انصاری

استان مازندران

بابل

حجت الاسلام علی اکبر ناصری

عابدین مومنی

ساری

منصور علی زارعی

قائم شهر و سواد كوه و جویبار

قربانعلی نعمت زاده

سید علی ادیانی راد

بهشهر و نكا و گلوگاه

محمد جمشیدی

تنكابن و رامسر

جمشید حجتی نیا

نوشهر و چالوس

حجت الاسلام عبدالغفار آل حبیب

استان مرکزی

تفرش و آشتیان

کاظم سپاس آشتیانی

خمین

ابراهیم رضایی

محلات و دلیجان

حجت الاسلام علیرضا سلیمی

استان هرمزگان

بندر عباس، قشم و ابوموسی و حاجی آباد

ابوالقاسم جراره

مهران شاهی

میناب و رودان و جاسك

حسین رئیسی

استان همدان

اسد آباد

اکبر رنجبر زاده

ملایر

احمد آریایی نژاد

نهاوند

حسن بهرام نیا

همدان

سید کاظم حجازی

ابراهیم کارخانه

استان یزد

بافق و مهریز و ابرکوه و خاتم

کاظم فرهمند

تفت و میبد

حجت‌الاسلام سید جلال یحیی زاده

یزد و صدوق

صالح جوکار

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=118502

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/12/1390 - 21:36 - 0 تشکر 437009

لیست نامزدهای مورد حمایت جبهه متحد در 31 استان
اسامي كانديداهاي مورد حمايت جبهه متحد اصولگرایان در 31 استان کشور که با معیارهایی چون مقابله با فتنه، انحراف و فساد و پیروی از ولايت فقيه و عبور از فیلترهایی چون کارآمدی، تعهد و تخصص انتخاب شده اند.
این اسامی پس از مشورت با صاحب نظران، استفاده از نظرسنجی ها و بررسی سوابق کاندیداهای مختلف و حائز شرایط اولیه، مورد تایید قرار گرفته اند.

لیست تهران

1- دکتر غلامعلی حداد عادل

2- حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد

3- حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا مصباحی مقدم

4- دکتر احمد توکلی

5- حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن کازرونی

6- مهندس محمدرضا باهنر

7- محمدنبی حبیبی

8-دکتر علیرضا زاکانی

9- دکتر علیرضا مرندی

10- حسین فدایی آشیانی

11- دکتر الیاس نادران

12- مهندس مهرداد بذرپاش

13- اسماعیل کوثری

14- حسین مظفر

15- حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی

16- دکتر مسعود میرکاظمی

17- اسدالله بادامچیان

18- دکتر زهره طبیب‌زاده

19- دکتر الهام امین‌زاده

20- دکتر زهره الهیان

21- دکتر لاله افتخاری

22- فاطمه رهبر

23- پرویز سروری

24- دکتر مجتبی رحماندوست

25- ابراهیم انصاریان

26- محمود فرشیدی

27- علی اصغر خانی

28- محمد نبی رودکی

29- حسین نجابت

30- حمید فرمانی



لیست جبهه متحد اصولگرایان در استان‌ها



استان
حوزه انتخابیه
نام نماینده
آذربایجان غربی
ارومیه
ابراهیم بازیان، حسین پناهی و جواد جهانگیرزاده
میاندوآب:
روح‌الله بیگی و جهانبخش محبی‌نیا
خوی:
ایوب ایوبی
ماکو:
محمد علی‌پور
سلماس:
علی‌اکبر آقایی
مهاباد
-
نقده
-
اشنویه
-
پیرانشهر
-
سردشت
-
بوکان
-
آذربایجان شرقی
تبریز
عشرت شائق، محمدحسین فرهنگی، محمداسماعیل سعیدی، رسول جلیل‌زاده، علی آجدن‌زاده و رحیم همزبان
اهر
عباس غلامی
بستان‌آباد
احمد خیری
سراب
رضا رسولی‌شربیانی
شبستر
علی علی‌لو
کلیبر
رضا راثی
مراغه
مهدی دواتگری
ملکان
شهروز افخمی
هشترود
غلامحسین شیری
ورزقان
الله‌وردی دهقانی
بناب
میانه
اصفهان
اصفهان
حمیدرضا فولادگر، حمید نادرالاصل، مرتضی طلایی، احمد سالک‌کاشانی، عدنان زادهوش، رسول حامدیان اصفهانی
مصطفی طباطبایی‌نژاد
سمیرم
بهروز جعفری
شاهین‌شهر
حسینعلی حاجی‌دلیگانی
فریدن
اکبر ترکی و بهمن محمدی
فلاورجان
ناصر موسوی لارگانی
خمینی‌شهر
سیدمحمدجواد ابطحی و سیدمحمود ابطحی
شهرضا
عوض حیدرپور
کاشان
علی‌اصغر گرانمایه
نائین
حمیدرضا طباطبایی
نجف‌آباد
حمید سعادت
نطنز
محمدرضا فقیهی
مبارکه
-
گلپایگان و خوانسار
-
لنجان
-
اردبیل
اردبیل
منصور حقیقت‌پور، مصطفی افضلی‌فرد و جواد صبور
خلخال
احمد شجاعی
گرمی
میرقسمت موسوی
مشکین‌شهر
ولی ملکی
پارس‌آباد
البرز
کرج
محمدجواد کولیوند و عزیز اکبریان
ساوجبلاغ
مفید کیایی‌نژاد
ایلام
ایلام
محسن عباسی و علی‌اکبر بسطامی
دهلران
امین هاشمیان و عبد سبزی‌نیز
بوشهر
بوشهر
عبدالکریم جمیری
دستشتان
سیدمهدی موسوی‌نژاد
دشتی و تنگستان
غلامحسین پولادی
دیر و کنگان
موسی احمدی
چهار محال و بختیاری
هیچ نامزدی معرفی نشده است
خراسان جنوبی
بیرجند
محمدباقر عبادی
فردوس و طبس:
محمد فردوسی‌پور، محمدکریم عابدی و علی عبدالله‌زاده
قائن:
علی قربانی
نهبندان:
نظر افضلی و سیدمحمدصادق نیرومند
خراسان رضوی
مشهد:
جواد آرین‌منش، محمد حسین‌زاده‌بحرینی، سیدهاشم بنی‌هاشمی، انسیه غفوری‌شعربان، علی موسوی حقیقی، جواد کریمی قدوسی، سیدامیرحسین ‌قاضی‌زاده
کاشمر:
محمد اسماعیل‌نیا
قوچان:
عباسعلی رستمی‌ثانی
گناباد:
محمد رجایی
درگز:
حسین محمدزاده
چناران و طرقبه:
محمدرضا دهقانی نقندر
تربت حیدریه:
محمدعلی رضایی
تربت جام:
غلامرضا اسداللهی
سرخس و فریمان:
احمد سجادی
نیشابور:
حسین سبحانی‌نیا و علی مدنی
خواف:
محسن امیرکلالی
سبزوار:
علی بروغنی و محمدرضا محسنی ثانی
خراسان شمالی
بجنورد:
موسی‌الرضا ثروتی و قاسم جعفری
شیروان:
محمدرضا حسین‌نژاد
اسفراین:
-
قوچان:
-
خوزستان
اهواز:
ناصر سودانی، جعفر فلسفی، شکرخدا موسوی و شبیب جویجری
آبادان:
محمدحسین انصاری، عبدالرضا شرفی و جواد سعدون‌زاده
ایذه: ها
دی طباطبایی
دشت‌آزادگان:
قاسم ساعدی
رامهرمز:
اقبال محمدی
شوش:
سیدراضی نوری
شوشتر:
سهراب گیلانی
ماهشهر:
حبیب آغاجری
خرمشهر:
عدنان عدنانی
مسجدسلیمان:
-
دزفول:
-
بهبهان:
-
اندیمشک:
-
قم
قم
نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
قزوین
قزوین:
مرتضی حسینی و عباس نیکویه
بوئین‌زهرا:
روح‌الله جانی‌عباسپور
تاکستان: -
کردستان
سنندج:
بدیع هاشمی و منصور هاشمی‌نسب
بیجار:
محمد بیاتیان
سقز و بانه:
لقمان حسینی
قروه:
علی موسوی‌جم
مریوان:
مختار رشیدی
کرمان
کرمان:
غلامرضا کرمی و محمدمهدی زاهدی
کهنوج:
محمدرضا امیری
شهربابک:
حسین فتاحی
سیرجان:
شهباز حسن‌پور
زرند:
حسن رحمانی
رفسنجان:
محمدسلطان رادی
جیرفت:
بختیار مجاز
بم:
موسی ‌غضنفرآبادی
بافت:
علیرضا منظری
کرمانشاه
کرمانشاه:
عبدالرضا مصری، محمد کرمی‌راد و محمد رزم
اورامانات (پاوه و...):
شهاب نادری
قصرشیرین:
فتح‌الله حسینی
سنقر
محمد ابراهیم محبی
اسلام آباد -
کهکیلویه و بویر احمد
بویراحمد و دنا:
: ستار هدایت‌خواه
کهکیلویه:
علی‌محمد بزرگواری
گچساران:
-
گلستان
گرگان:
سیدعلی طاهری و عبدالحسین ناصری
رامیان و آزادشهر:
مرادعلی منصوری رضی
کردکوی و بندرترکمن:
محمدجواد نظری‌مهر
گنبدکاوس:
سلیمان عباسی
علی‌آباد کتول:
رحمت‌الله نوروزی
مینودشت: -
-
مرکزی
اراک:
عباس رجایی و احمد لطفی
تفرش:
کاظم سپاسی آشتیانی
خمین:
ابراهیم رضایی
شازند:
قاسم عزیزی
محلات و دلیجان:
علیرضا سلیمی
ساوه:
-
هرمزگان
بندرعباس:
محمد آشوری و منصور آرامی
میناب:‌
عبدالکریم هاشمی
بندرلنگه:
-
همدان
همدان:
کاظم حجازی، امیر خجسته، ابراهیم کارخانه‌ای و علی‌اکبر نظری
نهاوند:
حسن بهرام‌نیا
رزن:
محمدمهدی مفتح
اسدآباد:
اکبر رنجبرزاده
ملایر:
-
بهار و کبوترآهنگ:
-
تویسرکان:
-
یزد
یزد:
محمدصالح جوکار
تفت:
جلال‌الدین یحیی‌زاده
اردکان:
حسین کلانتری
بافق و مهریز:
-
زنجان
زنجان:
محمد اسماعیلی و محسن علیمردانی
ماه‌نشان:
رضا عبداللهی
خدابنده:
محمدعلی موسوی سبحانی
ابهر:
-
سمنان
سمنان:
علیرضا خسروی
شاهرود:
کاظم جلالی
گرمسار:
-
دامغان
-
زاهدان
زاهدان
حسینعلی شهریاری
چابهار و نیک‌شهر:
ازمیر بلوچ
خاش:
خدابخش کردتمندانی
ایرانشهر:
-
زابل:
-
فارس
شیراز: حسین ذوالانوار، ضرغام صادقی، محمدعلی شیخی و جعفر قادری
آباده: رحیم زارع
استهبان: محمد سقایی
اقلید: الیاس طاهری
جهرم: محمدرضا رضایی‌کوچی
داراب:
نبی‌الله احمدی
فیروزآباد:
یونس موسوی سرچشمه
کازرون:
شاهین محمدصادقی
لارستان:
جمشید جعفرپور
مرودشت:
علی‌اکبر قبادی
لامرد:
موسی موسوی
فسا:
محمدحسن درثانی
سپیدان
عنایت الله هاشمی
سروستان:
-
نورآباد ممسنی:
-
گیلان
رشت:
نظرعلی علیزاده، علی آقازاده دافساری و جبار کوچکی‌نژاد
آستارا:
علیرضا نعمتی
آستانه اشرفیه:
محمدحسین قربانی
انزلی:
صادق برزگر
رودبار:
رضا اکبرزاده
فومن:
خلیل بهروزی‌فر
لاهیجان
: ذبیح‌الله نیکفر
لنگرود:
سیدگل‌آقا پورعباسی
تالش
-
رودسر
-
صومعه‌سرا:
-
لرستان
خرم‌آباد:
محمدرضا ملکشاهی‌راد و ابراهیم آقامحمدی
بروجرد:
علاءالدین بروجردی و بهرام بیرانوند
پلدختر:
ابراهیم پورحسینی
دورود و ازنا:
حسن ورمزیار
سلسله و دلفان:
حجت خدایی
کوهدشت:
علی شاهرخی
الیگودرز:
حجت‌الله رحمانی
مازندران
ساری:
محمد دامادی و منصور علی‌زارعی
بابل :
علی‌اکبر ناصری‌زاده و عابدین مؤمنی
بابلسر:
مقداد نجف‌نژاد
بهشهر:
احمدعلی مقیمی
تنکابن:
علیرضا مشایخی
نور:
عبدالوحید فیاضی
نوشهر و چالوس:
عبدالغفار آل‌حبیب
قائمشهر:
قربانعلی نعمت‌زاده و سیدعلی ادیانی‌راد
آمل
-

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 13/12/1390 - 19:5 - 0 تشکر 437617

اولین درخواست حدادعادل بعد از پیروزی در انتخابات
وی با بیان اینکه همه باید بعد از رای گیری و اعلام نتایج مراقب باشیم و به هیچ وجه یکدیگر را متهم نکنیم گفت: متاسفانه در عرصه انتخابات رعایت نکردن اخلاق انتخاباتی برای بعضی ها مهمتر از رعایت کردن آن است.
به گزارش جهان،  عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: امیدوارم اصولگرایان بعد از حضور پرشور مردم در 12 اسفند هرگونه اختلاف و دلخوری را کنار گذاشته و در مجلس مشکلات مردم را رفع کنند.

غلامعلی حداد عادل در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه مهمترین اصل در رعایت اخلاق انتخاباتی کاندیداها بعد از انجام رای گیری و اعلام نتایج چیست، گفت:  امیدوارم هیچ گونه بداخلاقی بعد از انتخابات صورت نگیرد چرا که کاندیداها باید به نحوی باید با هم رقابت کنند که بعد از انتخابات هم بتوانند با هم روبرو شوند.

وی با بیان اینکه همه باید بعد از رای گیری و اعلام نتایج مراقب باشیم و به هیچ وجه یکدیگر را متهم نکنیم گفت: متاسفانه در عرصه انتخابات رعایت نکردن اخلاق انتخاباتی برای بعضی ها مهمتر از رعایت کردن آن است.

حداد عادل در پاسخ به این سئوال که آیا اختلاف اصولگرایان بعد از انتخابات مجلس هم ادامه پیدا می کند گفت: امیدوارم اصولگرایان بعد از حضور پرشور مردم در 12 اسفند هرگونه اختلاف و دلخوری را کنار گذاشته و در مجلس مشکلات مردم را رفع کنند.
 http://www.jahannews.com/vdcewz8wejh8zfi.b9bj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 13/12/1390 - 19:5 - 0 تشکر 437618

نبویان:رقابت‌ را به رفاقت تبدیل ‌کنیم
یک عضو شاخص جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت که جریان اصولگرا با اتمام انتخابات، رقابت انتخاباتی را به رفاقت تبدیل و اجازه سوء استفاده به دشمنان نخواهد داد.
 حجت‌الاسلام سید محمود نبویان عضو شاخص جبهه پایداری انقلاب اسلامی درگفت‌وگو با فارس، با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس نهم گفت: انتخابات روز گذشته نشان داد که مردم در لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب از هیچ کاری دریغ نخواهند کرد.

وی در این زمینه افزود: ملت ایران برای اینکه اثبات کند که لحظه‌ای از پیوند دیرینه خود با امام امت منحرف نشده است، با حضوری بی‌سابقه در طول ۳۲ سال برگزاری انتخابات مجلس، بصیرت حقیقی خود را به نمایش گذاشت.

عضو شاخص جبهه پایداری تصریح کرد: با توجه به همه شانتاژها و توطئه‌هایی که جبهه استکبار برای کم‌رنگ کردن حضور مردم در صحنه انتخابات مجلس نهم داشت، حضور بیش از ۶۰ درصدی در این عرصه شاهدی بر ایستادگی ملت بر آرمان‌های امام راحل و تدابیر رهبر معظم انقلاب است.

حجت‌الاسلام نبویان اضافه کرد: حضور در انتخابات ۱۲ اسفند پاسخی قاطع به تحریم‌ها و تهدیدهای ماه‌های قبل آمریکا و غرب بود؛ ملت ایران نشان داد که پیوند امت با ولایت جاری‌ست و توطئه و نیرنگ نمی‌تواند این پیوند عمیق را خدشه‌دار کند.

"درسی که نمایندگان حقیقی این ملت بزرگ از حضور مردم در صحنه انتخابات باید بگیرند، ایستادگی در مقابل زورگویان غربی و دفاع از ارزش‌های اسلامی و حقوق مردم و نیز حمایت قاطع از ولی امر مسلمین جهان و مقام معظم رهبری است."

وی در پایان تأکید کرد: با توجه به اینکه انتخابات مجلس نهم به پایان رسید، جریان اصولگرا رقابت انتخاباتی را به رفاقت دیرینه تبدیل و اجازه نخواهد داد که دشمن از رقابت دوستانه، سوء استفاده کند.
 http://www.jahannews.com/vdcjtve8ouqevaz.fsfu.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.