• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 6456)
دوشنبه 2/2/1387 - 20:10 -0 تشکر 37609
-:- موسیقی درمانی -:-

 -:- به نام حضرت دوست -:- 
 

با سلام...دوستای گلم... می‏خوام بحثی رو مطرح کنم که برای خودم خیلی جدید بود... با عنوان موسیقی درمانی! اونایی که موسیقی شب و روزتون رو پر کرده!! آیا فکر می‏کنید که این سرگرمی شما اثر درمانی داشته باشه!! اگه فکر می‏کنید که ممکنه براتون مفید باشه... همراه ما باشید. راستی! منتظر اطلاعات جدید تر شماها هستم! یا علی.

 مواظب خودتون و دلای پاکتون باشید.
   ندای آسمانی من                                 در راه عشق مرحله قرب و بعد نیست                                                                                      می‏بینمت عیان و دعا می‏فرستمت. 

جمعه 3/3/1387 - 13:55 - 0 تشکر 40749

سلام

امیدوارم منظورتون از موسیقی درمانی غنا نباشه

(( استماع صوت الملاهی معصیة والجلوس علیها فسق و التذذ بها من الکفر)) [7 ] گوش دادن به صدای لهوی گناه است و نشستن در مجلس آن فسق و لذت بردن از آن کفر می باشد .

آیت الله خامنه ای 

ایشان می فرمایند : موسیقی اگر انسان را به ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیت های زندگی بکشاند حرام است . موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوت رانی تشویق کند این نوع موسیقی حرام است . بنابراین مرز موسیقی حرام و موسیقی حلال عبارتند از ایرانی بودن ، سنتی بودن ، قدیمی بودن ، کلاسیک بودن ، غربی بودن یا شرقی بودن آن نیست . مرز آن چیزی است که گفته شده و آن (( ابتذال )) است .

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

شنبه 15/4/1387 - 15:32 - 0 تشکر 46652

با سلام
خدا رحمتشون کنه خانم ندای اسمانی من رو
اگه هنوز چنین شخص حقوقی روی زمین بود میشد بهشون ثابت کرد که همه مواردی که فرمودند و از دار اینترنت خارج شدند ، درست اما همش زود گذر و موقتی اند!!  .... خب خدا رو شکر یا متاسفانه دیر این تاپیک رو خوندم

تا اونجایی که من فهمیدم درمانی که موقتی باشه و به صورت ماست مالی هههه بخواد تاثیر گزار باشه بهتره که نباشه
یا ع ل ی مدد

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
شنبه 15/4/1387 - 23:14 - 0 تشکر 46728

-:- به نام حضرت دوست -:-

با سلام!! ممنون از لطف وتوجه نسیم وصال عزیز!! در مورد صحبتتون باید بگم كه اولا از این موسیقی درمانی صرفا جهت درمان بیماری استفاده میشه!! و من حداقل فكر نمیكنم جنبه ی لهوی داشته باشه... و اصلا مجلسی هم كه در كار نیست!! یك روش درمانی صرف هست!! همین... شما فرض كن یه نفر دچار افسردگی خیلی شدید و حاد هست!! و هیچ جوره نمیتونه با دنیای اطرافش ارتباط برقرار كنه!! این فرد مریضه!! و از سر دلخوشی و این چیزا كه نمیاد موسیقی رو انتخاب كنه!! حتی خودشم انتخاب نمیكنه!! پزشكش با توجه به حالات اون.. میاد براش تجویز میكنه...مثلا بعضی بیماری ها.. با نواختن موسیقی قابل درمانه!! مثلا اون فردمنزوی میتونه حرف خودش رو با زبان موسیقی به اطرافیانش بزنه!! میتونه از لاك خودش در بیاد... حتی صوت قرآن... حتی شنیدن خود قرآن در خیلی از موارد میتونه موثر باشه... هدف من از گفتن انواع تمهای موسیقی در این تاپیك بیان این بود كه موسقی جنبه های مختلف داره ... حالا این جنبه های چی هستن!! حتی در بعضی از تم ها یه مثال هم زده شد تا خواننده قشنگ تر درك كنه تفاوت تمها رو!!... در ضمن بحث من هنوز ادامه داره...منتها متاسفانه امتحانات این وقفه رو درش ایجاد كرد.... در ادامه بهتر به این قضیه میپردازم...

و اما جناب حیات طیبه... جالبه كه تا یه شخصیت حقوقی نیست میشه .. این قدر راحت میشه راجع بهش حرف زد!!خوبه كه نیست تا شما بهش ثابت كنین... و شكر دیگه اینكه شخصیت حقیقیش هنوز هم زندس... هم هست!! و اصلا هم قبول نداره كه این چیزایی كه گفته موقتی هست و زودگذر... این نوع درمان اگر گفته شده برای بیماران گفته شده!! نه برای من و دیگرانی كه سالمند... كه به بهانه ی روش های درمانی خیلی چیزا رو زیر پا میزارند... خب خوبه كه شما تا این حد از این تاپیك برداشت كردید.... هر كس به اندازه ی خودش... در ضمن!! مگه باقی دوستانی كه مطلب میارند از كجا میارند!!

اما منتظر ادامه ی مطالب باشید...

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید.

دوشنبه 17/4/1387 - 22:58 - 0 تشکر 47010

بسم رب المهدی

با سلام

" اما جناب حیات طیبه... جالبه كه تا یه شخصیت حقوقی نیست میشه .. این قدر راحت میشه راجع بهش حرف زد!!"
حرف اشتبا یا بدی نزدم!وقتی نیست نیست دیگه! حالا بخوام درس حقوق بدم اینجا ؟ههههه

"این نوع درمان اگر گفته شده برای بیماران گفته شده!! نه برای من و دیگرانی كه سالمند... كه به بهانه ی روش های درمانی خیلی چیزا رو زیر پا میزارند"

حالا شد ! به نظر من این مطلب یا این جمله رو در اوایل مبحثتون باید به کار میبردید تا برداشتهایی نشه که احتمالا درس نیست . ضمن اینکه خب اگه حرف قبلی من رو توجه کنید من هم قبول دارم نسبت به درمان موسیقی ....البته خودم که هیچ وقت چنین مسئله ای رو نه تجربه کردم و نه دوست دارم تجربه کنم چون موسیقیها رو گاهی توی خیابون یا دانشگا یا جاهای دیگه که میشنوم حس روانی بهم دست میده ههههه . باور کنید راس میگم . موقع خواب دائم توی گوشم صدا میکنه ..... روی زبان ...روی فکر و ...کلا به مزاج من که نمیخوره ....البته تمهایی که همراه با خشن ترین قرائتها همراه باشه هههه . اونها اینطوریه . برخلاف تمهایی که ارامش خوبی داره یا کلا اروم اند

ولی منظور کلی من دقیقا همونی بود که اشاره کردید بهش(هم مخالفش رو گفتید هم موافقش رو). اگر قرار به دائمی بودن موسیقی باشه جنبه درمان پیدا نمیکنه . درمان اگه باشه یه موقعیت خاصی است . یه مدت زمان خاص . دقیقا مثل داروهایی که بیمار مصرف میکنه اما به محض بهبودی جسمی دیگه اون دارو رو نمیخوره . پس موسیقی هم همین طوره .اگه میگم موقتی چون به نظر من مثل هوش و حافظه ای هست که با خوردن " کندر" به دست میاد و زیاد میشه اما با خوردن "ترشی" از بین میره!

این عقیده که من دارم و توی حرفتون هم اشاره بهش کردید با متن اصلی تاپیک به نظرم منافات داره

"اونایی که موسیقی شب و روزتون رو پر کرده!! آیا فکر می‏کنید که این سرگرمی شما اثر درمانی داشته باشه"

فیلا همین . فکر کنم منظورم رسید . ( یا منظور ! رسیدی ؟ .... میگه رسید هههه) یا ع ل ی مدد

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.