• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 4425)
شنبه 9/7/1390 - 20:38 -0 تشکر 371498
شش فیلم ضد ایرانی

اسلام و به طور ویژه جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام از زمانی که خود را از زیر خیمه استکبار بیرون کشید و عَلم استقلال و عدالتخواهی را بالا برد، جدا از جنگ فیزیکی و سخت صهیونیسم، هدف سینمای غرب و به عنوان مشخص «هالیوود» هم قرار گرفت و همگان شاهد بوده اند که تاکنون دهها فیلم و سریال با میلیون ها دلار هزینه علیه ایران اسلامی ساخته و اغلب به صورت رایگان در سطح جهانی توزیع شده است. اگرچه متولی اصلی برخی از این فیلم ها هالیوود نبوده اما حمایت ویژه آمریکا از آنان بر ناظران روشن بوده است.


به گزارش جهان، در همین راستا می توان به شش فیلم ضدایرانی اشاره کرد که اطلاعات سطحی کارگردان و نویسنده درباره جامعه ایران و تحریف واقعیات ویژگی مشترک همه آنهاست.


۱- بدون دخترم هرگز:
 
خانمی آمریکایی که به همراه همسرش به ایران می آید و سپس دیگر نمی تواند برگردد و بعد با زجر تمام فرار می کند.
به نوشته سایت MovieMag داستان فیلم کاملا یک طرفه بود، اقرار در فیلم به وفور یافت می شد، خانواده ی ایرانی در این فیلم علاقه ای به زندگی طبیعی نداشت و دائما از باید و نباید ها و بد بودن صحبت می کرد (در این فیلم بد و خوب وجود نداشت و در کل ایرانیها بد بودند ). مردان ایرانی همه متجاوز بودند ! و... البته اطلاعات اندک دینی نویسنده فیلم، مهمترین دلیلی شد که این فیلم را نه در آمریکا بلکه در هیچ جای دنیا قبول نکنند.
 
«بدون دخترم هرگز» یکی از فیلمهایی است که در خود آمریکا که مردمش معمولا هیچ چیز درباره دنیا نمی دانند هم با استقبال کمی مواجه شد زیرا معتقد بودند که فیلم واقعی نیست.





۲- ۳۰۰:
«۳۰۰» به جز یک اکشن سه بعدی، چیز دیگری برای ارائه نداشت. اما چیزی که ما ایرانیان را شگفت زده کرد، تصویری بود که از ارتش ایران در زمان جنگ با اسکندر یونانی نشان داده می شد.
در این ارتش همه جور موجود و هیولایی به چشم می خورد. سربازان سیاه پوست که مشخص نیست در آن زمان در کجای ایران زندگی می کردند! و البته خود خشایارشاه که خود را خدا می خواند!
همه ما می دانیم که ایرانیان در زمان وقوع این جنگ یکتاپرست بودند(زرتشتی) و هیچگاه خشایارشاه خود را خدا ننامید اما او در این فیلم بارها این جمله را تکرار می کند.





۳- سنگسار ثریا:
فیلمی عجیب و غریب که حتی مکان وقوع داستانش هم به درستی مشخص نبود. این فیلم درباره زنی به نام ثریا بود که به دلیل اعتقاد بر باورهایش و ایستادگی در برابر شوهرش، از طرف وی به ارتباط نامشروع با مردی دیگر متهم شد و آخرش هم سنگسار می شود!
انسانهایی که در فیلم «سنگسار ثریا» حضور دارند کوچکترین شباهتی به یک انسان ایرانی ندارند و مشخص نیست که سازندگان چگونه به چنین موجوداتی نام ایرانی داده اند. موضوعات ریز و درشت در فیلم «سنگسار ثریا» یکی پس از دیگری به صورت اشتباه به مخاطب ارائه می شود و تماشاگر ناآگاه هم چاره ایی به جز توهین بر مردم ایران نمی بیند! این فیلم در زمان اکران به شدت تحویل گرفته شد و همانطور که انتظار داشتم، کلی هم بد و بیراه نصیب ایرانیان به دلیل فرهنگ وحشی صفتشان کرد!.
 
همانطور که گفم قانون سنگسار در کشور ایران وجود دارد و بحث های بودن یا نبودنش هم دنبال می شود، اما اینکه با استفاده از این موضوع فیلمی سرتاسر اشتباه ( غارت منزل زنی که مرده توسط اهالی ده! ) ساخته شود، موضوعی است که قلب ایرانیان را آزرده می کند.
 




۴- اسکندر:
 
الیور استون کارگردانی است که به دلیل مطالعه و پرداختن به جزییات به شهرت رسیده است. از او فیلم «جان اف کندی» را بخاطر داریم که با وسواس زیاد ساخته شده بود و تمام زوایای ترور را بررسی می کرد.
 
اما متاسفانه در فیلم «اسکندر» کاملا قضیه برعکس شد! اسکندر خونخوار تبدیل به یک قهرمان شد و زمانی که در فیلم، به ایران حمله می کند با استقبال گرم ایرانیان وارد ایران می شود، از تخت جمشید خوشش می آید، و وارد قصری می شود که مشخص نیست یکی از کلوب های شبانه آمریکاست یا قصر سلطنتی داریوش !
 
در همه کتابها به این واقعیت اشاره شده است که زمان حمله اسکندر به ایران، او ایرانیان را قتل عام کرد و تخت جمشید را به آتش کشید و دخترزیبای داریوش را به همسری برگزید. اما در فیلم دختری که اسکندر به همسری برمی گزیند دختری سیاه و رقاص است که کوچکترین شباهتی به دختر یک پادشاه ندارد! نقطه اوج داستان این بود که اسکندر در کاخ داریوش درباره صلح جهانی صحبت می کرد!
 
این سخنرانی شباهت زیادی به حرفهایی داشت که در آن روزها از دولت آمریکا شنیده می شد. تحریف تاریخی این فیلم حتی صدای مورخان خود آمریکا را هم درآورد.





۵ - کشتی گیر:
فیلم «کشتی گیر» با بازی میکی رورک یکی از فیلمهای خوب سال ۲۰۰۸ آمریکا بود اما متاسفانه در اواخر فیلم هنگام مبارزه رندی با یک مبارز سرسخت همه چیز به یکباره ناخوشایند می شود! حریف او در مبارزه فردی است به نام آیت الله!
 
که در ادامه آن داستان پرچم شکستن و.... اول از همه باید این سوال را از سازندگان پرسید که به واقع آنها چند نفر ایرانی را دیده اند که اسمشان «آیت الله «باشد؟!
 
البته واضح و روشن است که هدف از انتخاب این نام، چیزی بیشتر از یک اسم بوده است و صحنه شکستن پرچم ایران نیز این داستان را تکمیل می کند.
 




۶- شرایط:
 
این فیلم اگرچه جدی و مصمم است، اما تصویری خلاف واقع از آنچه که در کشورمان وجود دارد ارائه کرده است. فیلم مغلطه ایی است از انواع و اقسام مشکلات که همه آنها در یکجا جمع شده اند.
 
دین و مذهب، همجنسگرایی، سرکوب، آزادی و موضوعاتی از این دست، در فیلم «شرایط» به شکل کاملاً مضحک و ناشیانه ایی مورد بررسی قرار گرفته است. شرایط درباره دختری به نام عاطفه و دوست صمیمی اش شیرین که عاشق جشن های شبانه و رقص و مشروب هستند.
 
پس از مدتی این ۲ در می یابند که احساساتشان کمی فراتر از ۲ دوست معمولی است و به همین جهت به همجنس بازی روی می آورند.



مریم کشاورز کارگردان این فیلم که سال هاست ایران را به چشم ندیده است، سعی کرده در شرایط مشکلات جوانان را زیر ذره بین ببرد و به دنیا نشان دهد که مشکلات جوانان ایرانی چیست.

اما نهایت مواردی که او توانسته به آن فکر کند این است که «جوانان مواد مخدر می خواهند، پارتی می خواهند، فرار از مدرسه می خواهند، همجسگرایی می خواهند و... «. خانم کشاورز پیش از ساخت این فیلم با مسئولین جشنواره ساندنس درباره ساخت این فیلم صحبت کرده بود و آنها هم اعلام کردند که خانم کشاورز را حمایت خواهند کرد!.

نتیجه تعامل آنان در فیلم «شرایط» ظهور کرده است: شخصیت های ایرانی، رابطه جنسی آمریکایی!

البته در کنار این فیلم های سینمایی باید به مستندهایی چون «ایرانیوم» یا سریال صدها قسمتی «۲۴» هم اشاره کرد که یک سریال ضداسلامی و ضدایرانی است.

سریال نژادپرستانه ۲۴ که فصل هشتم و آخر آن سال جاری میلادی به پایان رسید با محوریت تروریست و خشونت طلب نشان دادن مسلمانان و در چند فصل هم با محتوای ضدایرانی ساخته شده است. حتی برخی از بازیگران آن هم ایرانی هستند. از جمله شهره آغداشلو.

تابناک

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 12/7/1390 - 20:38 - 0 تشکر 372291

SOHA_1990 گفته است :

سلام سید.
من هم نگفتم شما گفتی اخوی! چرا اینقدر تاب میدین مسئله رو؟!

من می خواستم از طرف یه ادم بی طرف که نه وحیده و نه سها ... به این نتیجه برسیم که این فیلم ها نیّات سیاسی داشته که ساخته شده ... تا اگر بعدا تحلیلی نوشتم از ابزار توهم توطئه استفاده نکنن.
الان روشنه؟ یا بازم لازمه توضیح بیشتر بدم؟

seyed68 گفته است :

بازم سلام 

خوب امروز اومدم جواب دادم دیگه 

من کی گفتم شما توهم داری  ؟

حالا طرف مقابل یه چیزی گفت ببخشش از خودته 

حرفهای خودتو بزن عزیزم ولی به گام بعدی که تاثیر گذاشتن هم هست فکر کن 

من سعی می کنم شعار ندم 

اگه شعار دادم بگو تا اصلاحش کنم 

من حرفی رو میزنم که اول خودم اجراش کرده باشم 

SOHA_1990 گفته است :

بله موافقم؛ اتفاقا این خاصیتی هست که هردو طرف باید داشته باشن و من رعایت یه طرفه ی این شعار رو منطقی نمی دونم.
این شنیدن حرف مخالف خیلی شعار خوبیه ...
seyed68 گفته است :

والا توهینی که نکردم ... همونجوری که طالب بودن نوشتم و توهین هم بخوایم دنبالش بگردیم یه طرفه نبوده!
راستش من واسه تاثیر گذاری مطلب نمی ذارم حرفای خودم رو می نویسم چون خاصیت انجمن هست.

[quote=seyed68;517566;371953]

ما باید یاد بگیرم که بحث مخالف رو بشنویم بهش احترام بزاریم 

seyed68 گفته است :
[quote=SOHA_1990;373781;372071]

[quote=seyed68;517566;371968]

[quote=SOHA_1990;373781;371964]

 سلام.
ممنون که بالاخره پاسخ دادین.
پس من توهم ندارم. خداروشکر.
اما بقیه ی پاسخت رو یه جوابکی بدم.

[quote=seyed68;517566;371953]

اگه من اونجا بهت گفتم تو بحثات توهین نکن بخاطر این بود که طرف مقابل در برابرت گارد نگیره که اگه گارد بگیره حرفات تاثیر نداره

دیگه تاب نمیدم اخوی 

روشن شد 

حالا شما بزار یکی تئوری توطئه رو بگه 

تا بعدش باهاش صحبت کنیم 

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 12/7/1390 - 20:40 - 0 تشکر 372292

SOHA_1990 گفته است :

سلام.
والا چیز خاصی نگفتم ! اخه می دونید من چون دارم توی انجمن تلویزیون صحبت می کنم باید حتما اول واکسینه کنم جوّ رو تا از اول به این برسیم که بحث سیاسی کردن رو بعض فیلم ها و کارها در حوزه ی رسانه؛ اشکالی نداره و جور دیگه هم نمی شه.
seyed68 گفته است :
[quote=SOHA_1990;373781;372073]

[quote=seyed68;517566;371957]

برادر میشه در مورد این جمله تون توضیح بیشتر بدی تا من دچار سوء تفاهم نشم 

(( سلام.
اولا ممنون که قبل از سید شما پاسخ دادید. مخصوصا از سید پرسیدم که بعدا که بحث بالا گرفت نگه کسی من سر بحث رو از سیاست باز کردم؛ و همین اول دوستان خودشون مطمئن بشن که روی فیلمهایی که بّعد سیاسی داره نمی شه صرفا تحلیل هنری و زاویه ی دوربین کرد ... و ربطی به سیاست زدگی من و یا بقیه نداره ... هرچند اون کسی که این حرف رو زده هم همچین از بحثای سیاسی بدش نمیاد!
بگذریم. ))

منتظرم 

من برای اینکه خلاف برداشت شما حرفی نزنم اینو گفتم تا بعدا مشکلی پیش نیاد

وگرنه اینو نزدم تا با شما بجنگم 

من با شما یا هر کس دیگه ای جنگ ندارم 

 قصد تلافی هم ندارم 

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 12/7/1390 - 20:42 - 0 تشکر 372293

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;372162]

سلام

مرلوس جان شما هم داری واسه خودت می بری و می دوزی..

شمایی که سها و نسیم رو به بی اسلامی متهم میکنی(اینطور حرف زدن که برخورد این دوستان اسلامی نیست) خودت چرا برخورد غیر اسلامی داری و توهین میکنی و ندانسته قضاوت میکنی... بحثا رو بخون بعدش بگو کی فهیمه... خودت چرا پای یه بحث دیگه رو اینجا وسط می کشی؟... بحث سها و نسیم و وحیدمیلادی هیچ ربطی نداشت که بیای اینطور نظر بدی

--------

من توی بحث شرکت نکردم اما تمامی کامنتها و از همون اول دنبال کردم و خوندم

خیلی واضحه که دلیل این طور برخوردهای به اصطلاح تند قبلش یه پاسخی بود از طرف دوستان دیگه.. چرا اون موقع کسی نیومد و نگفت دوستان آرامتر باشید و متهم نکنید و توهین نکنید؟!...

سیدگرامی، فقط وقتی کسی بیاد و از خودش و حرفاش دفاع کنه و سند و مدرک بیاره یهو همه میریزید سرش؟

به درستی و غلطی حرفای سها و وحید و نسیم کاری ندارم.. یعنی نمیخوام نظری بدم چون در مورد بحثه.. اگه شماها هم بذارید این دوستان خودشون به نتیجه می رسند.. لزومی نداره کسی بیاد و هی نصیحت کنه

همیشه به انتها که میخواییم برسیم یه عده باید بیان و خراب کنن.... هم بحث رو خراب می کنند و اجازه نمیدن به نتیجه برسه و هم به شخصیتها توهین میشه

بحث در مورد فیلم بود و باقی چیزها.. ربطی نداره که دخالت بشه در مورد نوع نظر دادن ها

من نصیحت نکردم 

هشدار دادم 

بازم میگم روی من با همه بود 

که سها و وحید هم جزئی از همه هستن مثل خودم 

من سر مطلب هشدار ندادم 

گفتم استفاده از این کلمات درست نیست 

بازم میگم 

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 15/7/1390 - 19:53 - 0 تشکر 372987

اگر حرفهای من باعث توهین به کسی شده
از اون شخص عذر میخوام

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 16/7/1390 - 23:32 - 0 تشکر 373255

سلامبهمگی
دوستان!می بخشیدااااا...نمی خوام مزاحم بحث داغتون بشم...اما:


به نظر شما این فیلمی که میگم شماره 7 این مجموعه فیلمهای ضد ایرانی محسوب میشه یا خیر؟


(؟)7- زنان بدون مردان

(می دونم که جزو فیلم های هالیوودی نیست ولی مضمون مهمه. تازه اگه عوامل خودی هم ساخته باشن که جای بحث بیشتری داره)

مدتی پیش خبرهایی از فیلمی شنیدم با نام "زنان بدون مردان" ساخته شیرین نشاط


مثلا "فردانیوز" نوشته بود:

«به تازگی، فیلمی ضدایرانی تحت عنوان "زنان بدون مردان" با مضامین سیاسی كه در آن به برخی از حوادث و جریانات سیاسی و همچنین نقش و وضعیت زنان در جمهوری اسلامی ایران اشاره شده، توسط عناصر مخالف نظام در خارج از كشور تهیه و توسط عوامل وابسته در شهر تهران توزیع شده است.

قسمتی از این فیلم دارای مضامین فمینیستی جهت تحریك زنان مبنی بر عدم رعایت حقوق زنان در كشور تهیه گردیده و در قسمتی دیگر به موضوعاتی مربوط به اغتشاشات و ناآرامی های پس از اعلام نتایج انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری پرداخته و در پایان با درج عبارتی تحت عنوان "تقدیم به تمامی مبارزان راه آزادی و دمكراسی در ایران از انقلاب مشروطه 1258 تا جنبش سبز مردمی 1388" پایان می‌پذیرد.

از بازیگران این فیلم می توان به شبنم طلوعی اشاره نمود. شبنم طلوعی از پیروان فرقه ضاله بهاییت بوده و در حال حاضر مقیم خارج از كشور است.

گفتنی است فیلم مزبور در كشور مراكش تصویربرداری شده است.»

کد خبر: ۱۲۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۵



-------------------------------------------------------------------------

این هم از توی کلوب.کام:


زنان بدون مردان" به روی پرده سینمای فرانسه"
بوسیله اتاق خبر-سردبیر, 13/04/2011 چهارشنبه

-   فیلم بلند "زنان بدون مردان" ساخته شیرین نشاط هنرمند سرشناس ایرانی امروز به روی پرده سینماهای فرانسه ظاهر شد. "زنان بدون مردان" که بر اساس رمُان معروف شهرنوش پارسی پور با همین عنوان ساخته شده روایت زندگی چهار زن ایرانی است که با سقوط حکومت دکتر محمد مصدق در 28 مرداد 1332 آغاز می شود و تا سال های پس از روی کار آمدن حکومت مذهبی در ایران ادامه می یابد. "زنان بدون مردان" روایت تلاش و مبارزه زنان ایرانی برای رهایی است. چهار شخصیت اصلی فیلم، فخری، زرین، فائزه، مونس هر کدام به طریق خود روایتگر این تلاش تاریخی هستند.
شیرین نشاط فیلم خود را روایت تلاش و مبارزه زن امروز ایرانی برای رهایی از بند سنت و تبعیض و فشار می داند و می افزاید : یکی از دلایل شروع فیلم خود با رویدادهای مهم سال  1332  این است که ایران این زمان، ایرانی است دموکراتیک که در آن هیچ اجباری علیه زنان اعمال نمی شود و در آن زنان بر اساس سنت های خانوادگی راه خود را می جویند. شیرین نشاط یکی از وجوه متمایزکنند. فیلم اش را همین نگاه ویژه به نخستین سالهای دهه1330 می داند که تاکنون هیچ فیلم و اثر هنری درباره اش ساخته نشده است.
شیرین نشاط پیام فیلم "زنان بدون مردان" را فراخوان به مبارزه برای رهایی می داند. او می گوید : زنانی که خواستار تغییر هستند باید علیه قوانین مسلط مبارزه کنند. به گفته او شکایت صرف از وضع موجود منجر به تغییر نمی شود. نقطه مشترک چهار شخصیت اصلی فیلم "زنان بدون مردان" تلاش پیوسته شان برای تغییر است.


---------------------------------------------

توی فضای سایبری فراوان نقدهای مخالف و موافق تند و تیز نسبت به این فیلم موجوده. من به ذکر همین دو خبر اکتفا کردم.

یک نیمه ی من شعور افلاطون است، یک نیمه ی دیگرم دل مجنون است،،،من بر لب تیغ راه رفتم یک عمر،این رنگ حنا نیست به پایم، خون است

 


سه شنبه 19/7/1390 - 21:51 - 0 تشکر 373800

من این فیلم رو ندیدم
به جز این این نقدها که نمی دونم درست هست یا نه
اگر تو فیلم نشانه هایی از فرهنگ ، یا موقعیت های شهری ( مثل میدان آزادی و...) یا اسامی مشخص باشه
و در انتهای فیلم نتیجه گیری باعث شود تا به بیننده فیلم القا شود که مکان و ... منفی است
این فیلم منفی و ضد مردم اون منطقه شناخته می شود
مثل ضد کمونیسیتی ، ضد مسیحی ، ضد لاتینی و...

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 22/7/1390 - 20:22 - 0 تشکر 374685

با سلام
اما در مورد فیلمی که دوستمون helella16 معرفی کردن و میخوان بدونن که ضد ایرانی هست یا خیر!
باید بگم که اگه در فیلم کوچیکترین نشان دادن مشکلات داخلی ایران رو به تصویر کشیده شما اون فیلم رو " ضد ایرانی " بدون. چون ایران از دیرباز تا به امروز مهد تمدن و پیشرفت بوده همیشه!!

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 27/8/1393 - 19:38 - 0 تشکر 690980

سلام تبیان عزیز.چند جا مشکل دیدم گفتم که لازم دیدم بگم تا اصلاحش کنید.یک: درباره فیلم 300 نوشتید که این فیلم ارتش ایران در زمان جنگ با اسکندر یونانی نشان داده است. اما باید بگم این فیلم اصلاً ربطی به اسکندر نداشت و در ضمن اسکندر مقدونی بود.این فیلم جنگ بین ارتش ایران در زمان خشایارشاه و لئونیداس پادشاه اسپارت رو نشون میده.دو: درباره فیلم اسکندر هم که نوشتید دختر پادشاه رو سیاه نشون دادن باید بگم که روشنک یا همان رکسانا دختر پادشاه ایران (داریوش سوم) نبود بلکه دختر وخش ارد یا وخشوودروه نجیب زاده اهل باختر(بلخ)بود.باختر آخرین جایی از ایران بود که اسکندر فتح کرد و با دختر والی باختر روشنک یا همون رکسانا ازدواج کرد.با تشکر

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.