• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1214)
دوشنبه 28/6/1390 - 15:18 -0 تشکر 367593
مردم آمریكا مجبورند به یكی از دو شیطان رای دهند

 


  راسخون:انتخابات 4 میلیارددلاری آمریكا آغاز شد؛مردم آمریكا مجبورند به یكی از دو شیطان رای دهند

خبرگزاری فارس: مردم آمریكا كه چاره‌ای جز انتخاب "سرمایه‌داران " ندارند، این بار نیز مجبورند در انتخاباتی كه شبیه به دموكراسی است، شركت كرده و مثل همیشه یكی از دو حزب "دموكرات‌ " یا "جمهوری‌خواه " را انتخاب كنند.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریكا برای انتخاب اعضای كنگره و سنا در حالی آغاز شد و قرار است مردم آمریكا در این انتخابات برای تمام 435 كرسی مجلس نمایندگان و برای 37 كرسی از مجموع 100 كرسی سنا، نمایندگانی شایسته پیدا كنند و از این جهت، شهروندان آمریكایی برای پیدا كردن 427 سیاستمدار شایسته در این كشور روز سختی را در پیش دارند!

شاید به خاطر سخت بودن انتخاب 427 سیاستمدار شایسته در آمریكاست كه موج عظیمی از عدم تمایل برای شركت در انتخابات، مردم آمریكا را فرا گرفته و نرخ مشاركت در این انتخابات بسیار پایین پیش‌بینی شده است. اما به هرحال، براساس گزارش‌ها، اولین مراكز رای‌گیری در شرق آمریكا در ایالات كانكتیكات، كنتاكی، مین، نیویورك، تنسی، ورموت و ویرجینیا باز شده است. گرچه برای بالا بردن نرخ مشاركت، براساس گزارش بی‌بی‌سی، دولت آمریكا به مردم اجازه داده از چند روز پیش و حتی از طریق پست، در انتخابات شركت كنند!

نتایج انتخابات نیز شگفت‌آور و شوك‌برانگیز نخواهد بود چرا كه در پی عمل نكردن اوباما به وعده‌های انتخاباتی‌اش،‌ پیروز انتخابات از قبل مشخص است و اكثریت آرا به ضرر دموكرات‌ها خواهد بود. جمهوریخواهان برای در اختیار گرفتن مجلس نمایندگان تنها به 39كرسی و برای پیروز شدن در سنا به 10كرسی نیاز دارند كه پیش‌بینی‌ها از پیروزی آن‌ها در این موضوع حكایت دارد.

گزارش بی‌بی‌سی حاكی است كه رای گیری به مدت 14 ساعت ادامه خواهد داشت و آخرین حوزه های رای‌گیری در آلاسكا بسته خواهند شد.

 

 

 

* 4 میلیارد دلار هزینه برای انتخابات در بحران شدید اقتصادی

اما این‌ها ظاهر قضیه است و باطن این انتخابات، نكات جالب‌تری در بر دارد. دموكرات‌ها كه از قدیم‌الایام نماد "الاغ " را برای خود برگزیده‌اند، به رغم بحران شدید اقتصادی و مشكلات مالی شهروندان آمریكایی كه زندگی روزمره را برای آن‌ها سخت كرده، برای كشاندن مردم پای صندوق‌های رای، براساس اذعان خبرگزاری‌ها 4 میلیارد دلار خرج كرده‌اند!

در حالی كه مردم آمریكا به شدت با بحران اقتصادی دست و پنجه نرم می‌كنند و دولت این كشور نتوانسته با مشكلات مقابله كند، منابع خبری اعلام كردند دولت برای پررونق جلوه دادن این انتخابات 4 میلیارد دلار هزینه كرده است.

انتخابات میان‎دوره‌ای سال 2006 حدود یك میلیارد دلار هزینه در بر داشت. در حالی كه می‌شد با این پول، هزینه اداره شهر "پیتسبورگ " را با جمعیت 312 هزار نفر برای دو سال پرداخت كرد یا برای هر شهروند ایالت كانزاس با جمعیت 175 هزار نفر، یك ماشین سالم دست دوم خرید و یا شام تمام شهروندان آمریكا معادل 320 میلیون نفر را تقبل كرد.

اگر یك میلیارد دلار را بین 93.3 میلیون نفر رأی‎دهندگان انتخابات میان‎دوره‌‌ای 2006 تقسیم كنیم برای مجاب كردن هر فرد برای شركت در انتخابات 43 دلار هزینه شده است. در سال 2010، این رقم معادل 4 میلیارد دلار بوده یعنی تقریباً معادل 4 برابر سال 2006 و حدود 170 دلار برای هر آمریكایی هزینه شده تا وی مجاب شود در انتخابات شركت كند و معنی این چیزی جز "بحران مشروعیت " در آمریكا نیست و پیام‌های خرسندكننده‌ای برای اكثریت قریب به اتفاق افكار عمومی دنیا، در سال‌هایی نه‌چندان دور دارد.

 

 

 

* "مردم آمریكا مجبورند به یكی از دو شیطان رای دهند "

مردم آمریكا كه چاره‌ای جز انتخاب "سرمایه‌داران " ندارند، این بار نیز مجبورند در انتخاباتی كه شبیه به دموكراسی است، شركت كرده و مثل همیشه یكی از دو حزب "دموكرات‌ " یا "جمهوری‌خواه " را انتخاب كنند.

اما اگر در آمریكا "آزادی " هست، چرا به جز "كاپیتالیست‌ها " كسی اجازه ورود به محدوده دولتمردان آمریكا را ندارد؟ این سوالی‌ است كه شاید هزاران آمریكایی داشته باشند اما جز زور جوابی نمی‌بینند. واضح است كه منافع سرمایه‌داران بزرگ آمریكایی با ورود مردم به حیطه ممنوعه "قدرت "، دچار مشكل می‌شود.

در نتیجه به قول "سیندی شیهان " فعال ضدجنگ كه فرزندش را در جنگ‌های عراق و افغانستان از دست داده، مردم آمریكا در نهایت مجبورند به یكی از دو "شیطان " رای دهند؛ دموكرات‌ها یا جمهوری‌خواهان.

به هر حال، این انتخابات نیز مانند انتخابات‌های گذشته برگزار می‌شود و این بار هم یكی از این دو به "پیروزی " می‌رسد.

گرچه حوادث چند سال اخیر آمریكا نشان می‌دهد كه اتفاقات مهمی در راه است و این قبیل برگزاری انتخابات در آمریكا، خیلی دوام نخواهد آورد.

آمریكا مجبور شد برای كسب دوباره اعتماد مردم به حكومت كه به وسیله بوش نابود شده بود، اوباما را به عنوان سمبل "تغییر " در سیاست‌های غلط گذشته معرفی كند. مردم آمریكا طی سال‌های اخیر بیدارتر شده‌اند و در حال نشان دادن این موضوع هستند كه واقعاً به ستوه آمده‌اند. به همین خاطر، در كمتر از 2 سال، از اوباما قطع امید كرده‌اند چرا كه به رغم همه تبلیغات عوام‌فریبانه، اوباما نشان داد كه تنها نقش "تغییر " را بازی می‌كند و در واقع، مشی وی همان سیاست‌های بوش است. این را مردم آمریكا در مدتی كمتر از 2 سال فهمیده‌اند و این جای خوشحالی دارد.

مردم آمریكا این بار نیز به جمهوریخواهان رای می‌دهند تا نشان دهند نسبت به عمل نكردن روسای جمهور به وعده‌هایشان حساسند اما در آینده‌ای بسیار نزدیك، روزهایی را خواهیم دید كه مردم آمریكا مجبور نیستند "به یكی از این دو شیطان رای دهند " و همانگونه كه "تیری میسان " فعال ضدجنگ و نویسنده كتاب "دروغ بزرگ " گفته، انقلابی در آمریكا با روی كار آمدن اقلیت‌های سركوب‌شده نژادی، مذهبی و سیاسی، در برابر دو حزب اصلی قد علم خواهد كرد.

جمعه 15/7/1390 - 20:7 - 0 تشکر 372993

hayat_e_tayebe گفته است :


بسم الله
ابتدا به این سادگیها هم نیست که راه باز باشد و مطمئنا تمهیدات سنگین و زیادی برای رفت و آمد به اینگونه کشورها از طرف دولت اعمال میشه
دوم اگه شما شنیده های قشر خاصی رو ضمانت نامه معرفی میکنید ما تنها به دیدگان خود اعتماد داریم و الحمدلله کم نیستند اطرافیانی که خارج از ایران زندگی دائم دارند.حال این همه هجمه های تبلیغاتی چگونه میتونه اثر داشته باشه بدون اینکه کوچکترین مسائل مثبتش بیان نشه؟!؟

در جایی که دوستان از ماست مالی اتفاقات فلان جا صحبت میکنند سر سوزنی انتقاد نسبت به سیاه کاریهای فراوانی که در اطراف خودشون میبینند ندارند! واقعا چرا ؟
به عنوان مثال هیچ کدام از دوستان در این 7 ماه گذشته شده که سوال کنند آیا در سال جهاد اقتصادی چرا باید این قدر گرانی ، تبانی ، اختلاس ، دزدی و کلاهبرداری رخ بده ؟
که البته به نظر من دلیل اصلی این مسئله این است که شاید با حلوا حلوا گفتن ، دهان نیز واقعا شیرین میشود که متاسفانه یا خوشبختانه بنده چنین قدرت تخیلی ندارم .

اینو هم بگم که بنده نه تبعه ی آمریکا هستم و نه محافظ منافع آن کشور در ایران
 بلکه حرفم صرفا این است که در امریکا هر آنچه اتفاق می افتد در بوق و کرنا کردنش به همان اندازه برای ما اهمیت دارد که پیشرفت های نگفته اش دارد
jtayebe گفته است :

راه باز است ...

بفرما برید ببینید خبری نی یا چه خبرایی هست

بلاخره هر جایی خوبی و بدی داره

ولی بهتره, راستیتشو از تازه به دوران رسیده هایی که فقط چن سفر رفتن یا اصن نرفتن و از ماهواره چیزی دیدن نپرسید

از تحصیل کرده های اونجا یا آدم حسابی هایی ساکن بودن یا هستن یا رفت آمد دارن بپرسید

hayat_e_tayebe گفته است :
[quote=hayat_e_tayebe;336051;372724][quote=jtayebe;393644;368600]

[quote=hayat_e_tayebe;336051;368383]کاش میشد برای یک بار هم که شده به کشورهایی مانند آمریکا و کانادا و... سفر میکردیم بلکه به قول دوستمون بهتر بتونیم کلاه خودمونو قاضی کنیم .
گویا از این کشور عکس مجسمه ی فوتوشاپی رو تنها باید ببینیم که با هر مشکلی باید آمیخته بشه!

خب اینطور که معلومه جنابعالی فقط به شنیده هاتون بسنده میکنید

خب ازهمین افرادی که میگین اطرافتون زیادن بپرسید در حال حاضر اونا چه وضعی دارن؟با 30 سال قبلشون چه فرق هایی کردن؟

(یه موردی که خصوصی هست از طریق پیام در شبکه براتون میگم که از کجا اینارو میگم, اینجا بصورت عام نگم بهتره )

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
جمعه 15/7/1390 - 20:8 - 0 تشکر 372994

راستی یادم رفت عرض کنم
رفتنش خیلی آسونه فقط یه خرج سفر دبی داره
هیشکی هم باهاتون کار نداره
(اینم یه مدرک دیگه که شما بسنده به شنیده هاتون میکنی)

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 16/7/1390 - 14:35 - 0 تشکر 373098

سلام.
می دونید مسئله کجاست؟

این ادعا :
« ... بدون اینکه کوچکترین مسائل مثبتش بیان نشه؟!؟»
« ... بلکه حرفم صرفا این است که در امریکا هر آنچه اتفاق می افتد در بوق و کرنا کردنش به همان اندازه برای ما اهمیت دارد که پیشرفت های نگفته اش دارد»

کاش واقعا به این حرفهای که زده شده یکم پایبندی وجود داشت.

سوال اساسی که مطرح هست، چرا عکس این ماجرا رو در نظر نمی گیرید.
یعنی ایران رو همیشه در حال نابودی و خفقان و ... معرفی می شه و هیچ از پیشرفتهایی که ملت کسب کردن و پیشرفتهای علمی و عمرانی و ...

اینکه سلیقه ی سیاسی رو در تحلیل مسایل دخالت دادن، چیز بدی هست و این صحبت ها؛ گویا فقط مختص قشر خاصی از اعضا این انجمن نیست و امری همه گیر هست.(گاها مسایل شخصی هم ورود پیدا می کنه!!!).

یه سری مسایل در ایران پیش میاد و بی بی جیغ و سی ان ان و یورونیوز و ... توی بوق کرنا می کنن ... ولی ایران پیشرفت می کند ... سانسور می شه.

پس اصل تساوی اهمیت نقایص و پیشرفتها فقط مختص امریکاست چون با نظام ایران مشکل داره ... و به رخ کشیدن تکنولوژی غرب هم توجیه پیدا می کنه و سانسور حقایق پیشرفت مردم ایران با وجود تحریم هم توجیه پیدا می کنه

به قولی یه ذره از پیشرفتهای ایران گفته شده؟ تا حالا بعدا روی پیشرفتهای غربی هم با هم صحبت کنیم.

یا علی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.