• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1198)
سه شنبه 25/5/1390 - 6:28 -0 تشکر 353473
سگهای انگلیسی به جان مردم افتاده اند!!!؟؟؟

اینان فقرای انگیس‌اند که علیه ظلم قیام کرده‌اند

رسانه دولتی انگلیس اصرار دارد تا معترضانی را که سرکوب می‌کند غارتگر، دزد و آشوب‌طلب بخواند و ریشه این اعتراضات را به مسایل اقتصادی حواله دهد. اما آنچه که بارز و مشخص است، تبعیض‌های اقتصادی و اجتماعی بین نژادها و مذاهب گوناگون در انگلیس است که از سوی سیاستمداران و مقامات انگلیس اعمال می شود و امروز شعله‌های آن نقاط مختلف شهرهای اصلی انگلیس را به آتش کشیده است.

از زمان آغاز ناآرامی ها در انگلیس از شنبه گذشته تاکنون بیش از هزار و 200 نفر بازداشت شدند که 371 نفر از آنها مورد اتهام قرار گرفته اند و رسیدگی قضایی به اتهامات افراد دستگیر شده آغاز شده است.

در یک نگاه کلی می توان یکی از دلایل سرخوردگی مردم را نامیدی از نظام کهنه مشروطه سلطنتی دانست.نظام سلطنتی انگلیس سالهاست که نظام طبقاتی مملو از تبعیض اجتماعی را بنیان نهاده و مواهب اجتماعی را بر اساس شهسوار، شوالیه، سر، لرد و ... تقسیم می کند و طبقات اجتماعی پائین دست را از این مواهب بی‌بهره می کند. همچنین این نظام سلطنتی برای تامین مخارج دربار، هزینه‌های هنگفتی را بر مردم خود، حتی در شرایط بحران اقتصادی تحمیل می کند. چنان‌چه در عروسی سلطنتی نوه ملکه انگلیس، بیش از 48 میلیون دلار از شهروندان مالیات دهنده این کشور برای تامین هزینه مراسم عروسی خود دریافت کردند. و حالا پس از خنده‌های روزهای عروسی سلطنتی، مردمی که مشاغل خود را از دست داده اند و برای حل مشکلات خود سر اعتراض دارند را دزد می نامند.

در همین راستا، پایگاه اطلاع‌رسانی آلترنت در نوشتاری تصریح کرد: آنچه در ورای خیزش خشونت‌بار مردم انگلیس قرار دارد تنها مرگ مارک دوگان، جوان سیاهپوست کشته شده توسط پلیس بریتانیا نیست بلکه خیزش مردم فقیری است که علیه سیاست‌های ظالمانه انقباض اقتصادی برخاسته‌اند.

این افراد دزد و غارتگر نیستند بلکه تماشاچیان جشن عروسی سلطنتی انگلیس هستند که حدود سه ماه پیش در حلقه امنیتی 5هزار پلیس و لباس شخصی، حس اشرافیت انگلیسی را تماشا می کردند و اکنون در میان سگ‌های 16هزار پلیس حس سرکوب شدن برای اشرافیت انگلیسی را تجربه می کنند.

بنابراین گزارش، اگر چه خشونت در سیاست هیچ‌گاه بی‌هدف نیست اما این خشونت‌ها خشونت‌های سیاستمداران نیست بلکه چیز دیگری است! خشونت مردم علیه مغازه‌ها و فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای است که ده برابر آنچه از آن محروم شده‌اند قیمت دارد! خشونت جوانان فقیری است که از اقصی‌نقاط بریتانیا به میدان این خیزش آمده‌اند.

این سایت آمریکایی ضمن انتقاد از رویکرد بی‌بی‌سی می‌نویسد: مدت‌هاست که این جوامع فقیر را کسی ندیده است و دوربین تلویزیون به سمت آنها نچرخیده تا دردهایشان را برای جامعه منعکس سازد. اکثر کسانی که به تحلیل خشونت‌های این روزهای بریتانیا می‌پردازند به درستی نمی‌دانند که بزرگ شدن در جامعه‌ای که در آن امیدی به داشتن شغل و فضایی برای زندگی و حرکت نباشد و پلیس نیز بر آن کنترل داشته باشد، چه حس و حالی دارد؟

اما این مردم سرانجام و پس از مدت‌ها ناچیز انگاشته شدن، با خیزش خود اکنون به تیتر اول خبرها تبدیل شده‌اند. خبرنگاری از یک جوان معترض می‌پرسد که آیا فکر می‌کند این خیزش دست‌آوری هم داشته باشد؟ و او پاسخ می‌گوید: "آری. اگر نداشت الان شما با من صحبت نمی‌کردید."

آنچه در ورای خیزش خشونت‌بار مردم انگلیس قرار دارد تنها مرگ مارک دوگان، جوان سیاهپوست کشته شده توسط پلیس بریتانیا نیست بلکه خیزش مردم فقیری است که علیه سیاست‌های ظالمانه انقباض اقتصادی برخاسته‌اند

بر خلاف نظر بی بی سی و رسانه های غربی، این افراد دزد و غارتگر نیستند بلکه تماشاچیان جشن عروسی سلطنتی انگلیس هستند که حدود سه ماه پیش در حلقه امنیتی 5هزار پلیس و لباس شخصی، حس اشرافیت انگلیسی را تماشا می کردند و اکنون در میان سگ‌های 16هزار پلیس حس سرکوب شدن برای اشرافیت انگلیسی را تجربه می کنند.

گفتنی است که جامعه انگلیس جامعه‌ای به شدت پلیسی است که به وسیله چند سازمان پیچیده امنیتی و پلیس شهری اداره می شود و با وجود چهار میلیون و دویست هزار دوربین شهری، قدم به قدم حرکات مردم در شهر کنترل می شود. این تعداد دوربین یک رکورد جهانی است و می‌توان تصور کرد که اگر هنوز دوربین اختراع نشده بود، پلیس انگلیس می‌بایست به جای آن، چهار میلیون و دویست هزار افسر پلیس را در اماکن شهری خود مستقر می‌کرد!

 

  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:54 - 0 تشکر 354486

جوانان مهاجر “بریستول ” را به آتش می کشد

در یازدهم آوریل سال ۱۹۸۰ ماموران پلیس به کافه ای در خیابان اصلی شهر بریستول به بهانه حمل مواد مخدر در آن حمله کردند و تعدادی از جوانان رنگین پوست این شهر را دستگیرکردند و درگیری هایی هم در جریان این حمله بین ماموران و جوانان این منطقه به وجود آمد.
پلیس تصور می کرد که تبعات این اقدام به تنها محدود به همان منطقه خواهد ماند، اما اتفاقات چند روز بعد اشتباهات پلیس را نشان داد.
صدها جوان خشمگین که از وضعیت خود به خشم آمده بودند،‌ با حرکت در خیابان ها با پلیس محلی درگیر شدند و شهر به سرعت حالت جنگی به خود گرفت و درگیری ها تا ۱۴ آوریل ادامه داشت.
این درگیری ها منجر به دستگیری ۱۳۰ نفر و مجروح شدن دهها نفر دیگر از جمله ۱۹ پلیس شد. در جریان این شورش ها چندین خودرو و مغازه نیز به آتش کشیده شد.
نکته جالب دراین میان بی توجهی به دلایل اصلی این شورش ها و سرکوب پلیسی اعتراضات مردم بود که چند سال بعد بار دیگر خود را نشان داد.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:54 - 0 تشکر 354487

موج خشم به لندن می رسد

اما این پایان کار نبود بلکه این بار اعتراض به وضعیت بد اقتصادی به قلب منطقه لندن نیز کشیده شد و این بار شورش در منطقه بریکستون لندن نشان از نارضایتی های عمیق اقتصادی در این کشور بود.
شورش منطقه بریکستون لندن در آوریل ۱۹۸۱ و یک سال پس از حوادث بریستول یکی از بزرگترین شورش های اجتماعی انگلیس در دهه های اخیر به شمار می رود. علل اصلی این شورش نیز به نحوه برخورد پلیس با جامعه سیاه پوست این منطقه باز می گردد که بر اثر چند حادثه که از ماه ژانویه آغاز شده بود در نهایت به شورش های گسترده خیابانی در ماه آوریل منجر شد که به مدت چند شبانه روز ادامه داشت.
در جریان شورش های بریکستون در جنوب لندن، طی دو روز بیش از ۱۵۰ ساختمان و ۱۰۰ دستگاه خودرو به آتش کشیده شدند و بیش از ۳۵۰ نفر مجروح شدند. این شورش ها پس از ممانعت پلیس برای انتقال یک جوان چاقو خورده سیاه پوست به بیمارستان آغاز شد و میلیون ها پوند خسارت مالی نیز به دنبال داشت.
این در حالی بود که هیچ تغییری در رفتار پلیس با جوامع سیاه پوست در این منطقه به وجود نیامد.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:55 - 0 تشکر 354488

زخم کهنه سرباز می کند

چهار سال بعد بار دیگر زخم کهنه تبعیض در منطقه بریکستون سر باز کرد و آشوب بار دیگر لندن را فرا گرفت.
این شورش ها در اواخر سپتامبر ۱۹۸۵ با حمله پلیس به یک زن سیاه پوست از سر گرفته شد و نشان داد که نارضایتی جوامع اقلیت در این کشور همچنان همانند آتش زیر خاکستر است که با هر حادثه ای شعله ور می شود.
خانم ‘دروتی گروس’ یک زن جاماییکایی الاصل بود که پلیس در ۲۸ سپتامبر ۱۹۸۵ به خانه اش حمله کرد تا پسرش را که متهم به حمل و نگهداری سلاح بود دستگیر کند. در جریان جست و جوی خانه، این زن سیاه پوست در نهایت با شلیک پلیس مجروح و از کمر به پایین فلج شد.
دو مامور پلیس که متهم به تیراندازی به خانم گروس بودند دادگاهی شدند ولی در نهایت مجازاتی علیه آنان صورت نگرفت.
در جریان اعتراضات سال ۱۹۸۵ در منطقه بریکستون که دو روز ادامه داشت چندین مغازه و خانه به آتش کشیده شدند و یک عکاس نیز که در جریان درگیری ها مجروح شده بود، بعدا جان باخت.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:55 - 0 تشکر 354489

لندن در محاصره

شورش های ادامه دار منطقه بریکستون سبب تلاش مارگارت تاچر و شهرداری لندن برای تخفیف نفرت مردم از پلیس و بهبود وضعیت اجتماعی منطقه جنوب لندن شد.
تمام کارشناسان و صاحب نظران اجتماعی بر ضرورت رسیدگی فوری به این مناطق تاکید می کردند، اما عملا امکان هیچ گونه اقدام ضربتی برای جلوگیری از هرگونه تقابلدیگر میان شهروندان و دولت انگلیس نبود.
از سوی دیگر رفتار خشن پلیس برای سرکوب ضربتی مناطق فقیر نشین ادامه داشت و همه در انتظار انفجار دیگری در لندن به عنوان شهری که زمانی امن ترین شهر جهان بود را داشتند.
به نظر می رسید لندن در محاصره قرار گرفته است.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:55 - 0 تشکر 354490

تاتنهام نیز نا آرام می شود

این بار شعله ای آتش خشم مردم از ناحیه دیگری در لندن به هوا بلند شد، گزینه بعدی تاتنهام به عنوان نقطه کانونی درگیری مردم با نیروهای دولتی انگلیس بود.
حدود یک هفته بعد از اعتراضات خیابانی منطقه بریکستون لندن، باز هم حادثه دیگری توسط پلیس و این بار در شمال شهر رقم خورد که شورش های گسترده ای را در منطقه ‘تاتنهام’ باعث شد.
پلیس لندن در روز ۵ اکتبر ۱۹۸۵ پس از دستگیری یک جوان سیاه پوست به نام ‘فلوید ژارت’، اقدام به بازرسی خانه وی کرد که در جریان این بازرسی مادر وی به نام ‘سینتیا ژارت’ کشته شد.
کشته شدن این زن سیاه پوست در جریان هجوم پلیس به خانه اش، موجی از خشم و نفرت را علیه نیروهای پلیس دامن زد و ناآرامی های گسترده ای را در منطقه ‘تاتنهام’ به وجود آورد. در جریان این ناآرامی ها مردم خشمگین به پلیس و اماکن عمومی حمله کردند و دهها ساختمان و خودرو را به آتش کشیدند.
در جریان این درگیری ها یک مامور پلیس به نام ‘کیث بلیک لاک’ نیز کشته شد.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:56 - 0 تشکر 354491

هیچ چیز اصلاح نمی شود

در طول دهه هشتاد شورش های دیگری در مناطق مختلف لندن به وجود آمد که شاید نقطه کانونی تمام آن ها تبعیض اجتماعی و به همراه مشکلات اقتصادی فراوان به اقشار فقیر انگلیسی بود.
در دهه ۱۹۸۰ میلادی شورش های بیشتری نیز در منطقه ‘تاکستیث’ شهر لیورپول و منطقه ‘هندز ورث’ شهر بیرمنگهام روی داد که تقریبا علت همه آنها مشابه بود و به نحوه برخورد پلیس با جوانان بویژه جوانان رنگین پوست باز می گشت.
دستگاه امنیتی انگلستان مدعی بود که این مسائل به دلیل آموزش های ناکافی نیروهای تحت خدمت در پلیس این کشور روی داده بود، اما شورش های ابتدایی دهه نود ثابت کرد که این استدلال تنها یک توجیه برای اتفاقات گذشته است.
در حقیقت ساختار اجتماعی انگلستان از مسائلی رنج می برد که تنها راه درمان تغییرات وسیع گسترده در حاکمیت این کشور بود، در حالی که هیچ کدام از سیاستمداران این کشور مایل به چنین کاری نیستند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.