• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن دانشجویی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
دانشجویی (بازدید: 8153)
دوشنبه 26/2/1390 - 11:42 -0 تشکر 318104
آشنایی با مشاهیر معاصر ایران

به نام خدا - سلام . 

دوستان در این تاپیک قصد دارم به کمک شما عزیزان به معرفی بزرگ مردان و زنان دوران معاصر ایران در زمینه های مختلف بپردازم که توانستن نام خود را به عنوان یک ایرانی در جهان طنین انداز نمایند .

در این تاپیک سعی می شود تا جایی که امکان دارد واطلاعات موجود است به معرفی بزرگان معاصر ایران بپردازیم و کاری کنیم که این بزرگان  هم مانند فوتبالست ها و ورزشکاران برای عموم شناخته شوند .

امیدوارم در این راه شاهد کمک شما دوستان عزیزم باشم . 

در ادامه قصد دارم در تاپیک ها جدا گانه به معرفی مشاهیر گذشته ی ایران که خیلی هاشونو نمی شناسیم بپردازم تا بدانیم در گذشته چه بوده ایم . 

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

جمعه 23/1/1392 - 11:21 - 0 تشکر 597849

به نام خدا - سلام . 


خدمت علی عزیز و دوستان دیگر عرض کنم که برای گذاشتن عکس ابتدا باید عکس مورد نظر خود را در یکی از سایت های آپلود عکس (با سرچ کلمه ی "آپلود عکی " در گوگل می تونید پیداش کنید ) آپلود کنید و لینکی که به شما می دهد را در صفحه ی پاسخ و با کلیک روی علامتی مانند علامت بی نهایت در قسمت موارد ویرایشی بالای جعبه ی پاسخ در صفحه ای جدید که باز می شود وارد کنید . 


سعی کنید اگه متوجه ی منظورم نشید تصویری در خدمت شما هستم.

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

جمعه 23/1/1392 - 11:32 - 0 تشکر 597850

سید علی ملک حسینی فرزند سید حبیب اله ملک حسینی و نوه آیت اله سید صدر الدین ملک حسینی(آصدرا) در سال ۱۳۲۸ هجری خورشیدی در [روستای چشمه چنار] شهرستان بویر احمد و در خانواده مذهبی و روحانی دیده به عالم هستی گشو
وی دوره فوق تخصصی جراحی عروق و پیوند کلیه را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران گذراند و در همان سال به عنوان استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تدریس مشغول شد در سال ۱۳۶۹ جهت طی دوره فوق تخصصی پیوند کبد راهی آمریکا شد و پس از بازگشت به ایران تیم پیوند کبد را در بیمارستان نمازی شیراز تشکیل داد در اردیبهشت ماه ۱۳۷۲ نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقبپدر پیوند کبد در ایران را از آن خود نمود.
در سال ۱۳۷۲ پس از کسب اجازه از سید علی خامنه‌ای و اخذ فتوای وی در خصوص انجام پیوند کبد در ایران وی دوره تکمیلی پیوند کبد را در ایران و بسیاری ازکشورها ازجمله انگلستان سپری نمود و در دومین دوره چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه جراحی عروق و پیوند اعضای حیاتی شناخته شد در راستای خدمات علمی اولین پیوند کبد از انسان زنده به انسان زنده و اولین پیوند کبد به دو نفر از آثار اوست وی به همراه همکاران پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیمارستان خیریه ابن سینا را پایه ریزی کرد
به نام خدا - سلام . 

دکتر ملک حسینی چهره ماندگار پیوند و جراحی عروق 


یه روز یه لره مادرشو به خاطر مشکل کبدی از دست میده، ناراحت میشه، میشینه درس میخونه و تو سن بیست و پنج سالگی کنکور میده وپزشکی قبول میشه...
و به پدر پیوند کبد ایران معروف میشه.
دکتر علی ملک حسینی زنده باشی...
زندگینامه 
سید علی ملک حسینی فرزند سید حبیب اله ملک حسینی و نوه آیت اله سید صدر الدین ملک حسینی(آصدرا) در سال ۱۳۲۸ هجری خورشیدی در [روستای چشمه چنار] شهرستان بویر احمد و در خانواده مذهبی و روحانی دیده به عالم هستی گشود.
وی در روستای گوشه امامزاده قاسم و در جوار حرم جدش دوران نوجوانی خود را سپری نمود و در روستای مادوان در چند کیلومتری شهر یاسوج دوران دبستان خود را گذراند پدر و اجدادش از علمای بزرگ منطقه و فعالین انقلابی بودند به گونه‌ای که قریب به چهارصد سال مرجعیت دینی مردم را به عهده داشتند. وی پس از طی دوره متوسطه در شیراز به دانشسرای عشایری راه یافت و سپس به یاسوج بازگشت و به مدت دو سال در روستای مزدک به حرفه معلمی اشتغال داشت در سال ۱۳۵۰ جهت انجام خدمت سربازی و به منظور ادامه تحصیل به سپاه دانش پیوست و برای گذراندن دوره دو ساله سپاه دانش به دورترین نقاط مسجد سلیمان عازم شد به دلیل علاقه وافر به تحصیل دروس مختلف و تحقیق پرداخت سپس در آزمون کنکور شرکت و به رشته دامپزشکی دانشگاه تهران راه یافت این دوران مصادف شد با مرگ نابهنگکام مادرش که بر اثر بیماری کبد دار فانی را وداع گفت. وی که از شوق خدمت به هموطنان لبریز بود در همان سال مجددا در آزمون کنکور شرکت و درسال ۱۳۵۳ هجری شمسی در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد وی دوران پزشکی عمومی خود را با رتبه ممتاز کذراند و پس از اتمام دوره پزشکی دوره طرح خود را به مدت یکسال در شهر یاسوج گذراند ایشان پس از شرکت در آزمون دستیاری دانشگاه شیراز موفق به اخذ تخصص جراحی عمو می با رتبه ممتاز گردید استاد در دوران دفاع مقدس به عنوان دستیار همراه تیم جراحی عازم جبهه شد و این امر موجب آشنائی او با دکتر ایرج فاضل از اساتید بنام آن زمان گردید و با پیشنهاد دکتر فاضل به تحصیل در رشته جراحی عروق و پیوند اعضاء پرداخت.
وی دوره فوق تخصصی جراحی عروق و پیوند کلیه را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران گذراند و در همان سال به عنوان استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تدریس مشغول شد در سال ۱۳۶۹ جهت طی دوره فوق تخصصی پیوند کبد راهی آمریکا شد و پس از بازگشت به ایران تیم پیوند کبد را در بیمارستان نمازی شیراز تشکیل داد در اردیبهشت ماه ۱۳۷۲ نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقبپدر پیوند کبد در ایران را از آن خود نمود.
در سال ۱۳۷۲ پس از کسب اجازه از رهبر معظم انقلاب و اخذ فتوای وی در خصوص انجام پیوند کبد در ایران وی دوره تکمیلی پیوند کبد را در ایران و بسیاری ازکشورها ازجمله انگلستان سپری نمود و در دومین دوره چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه جراحی عروق و پیوند اعضای حیاتی شناخته شد در راستای خدمات علمی اولین پیوند کبد از انسان زنده به انسان زنده و اولین پیوند کبد به دو نفر از آثار اوست وی به همراه همکاران پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیمارستان خیریه ابن سینا را پایه ریزی کرد

مدارک تحصیلی
پزشکی عمومی در سال 1360 از دانشگاه تهران
تخصص در سال 1365 از دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشکده پزشکی شیراز
1367فلوشیپ پیوند کلیه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
1371فلوشیپ پیوند کبد در دانشگاه پتسبورگ آمریکا
1380: فلوشیپ پیوند در دانشگاه کینگ لندن

مسئولیت ها
ریاست بیمارستان شهید فقیهی (سعدی) شیراز
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز
عضو هیات ممتحنه بورد)(دانشنامه) تخصصی جراحی کشور
عضو هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
عضو هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران
عضو انجمن پیوند اعضاء ایران
عضو انجمن پیوند اعضاء خاور میانه
عضو انجمن پیوند اعضاء اروپا
رئیس انتخابی پیوند اعضاء خاور میانه برای چهار سال
عضو هیات امناء پژوهشی مخترعین و مکتشفین دفتر نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

جمعه 23/1/1392 - 11:42 - 0 تشکر 597852

به نام خدا - سلام . 

دکتر پروفسور مجید سمیعی پدر مغز و اعصاب ایران و چهره ی ماندگار 



زندگینامه
مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت)[۱][۲][۳] پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب، مشاور صدراعظم آلمان، مشاور رییس جمهور چین و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان گذار آن بوده است [۴].
وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد. ایشان در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب (به انگلیسی: International Neuroscience Institute)‏ که به اختصار INI شناخته می‌شود، نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را مجید سمیعی بر عهده دارد. سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. مجید سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.

سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد.
تحصیلات 
مجید سمیعی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پایان رسانید.[۵] و سپس عازم آلمان گردید. رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه یوهانس گوتنبرگ شهر ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال ۱۳۴۹ به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد.
وی کار علمی را با سمت استادیاری و معاونت بیمارستان جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد. پس از چندی سرپرستی بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال را به عهده گرفت. در سال ۱۳۵۱ به اخذ درجهٔ پروفسوری جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه یوهانس گوتنبرگ نایل گردید.
در سال ۱۳۵۰ اولین دوره از دوران آموزشی جراحی میکروسکوپی را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۶ نخستین آزمایشگاه تمرین جراحی میکروسکوپی آلمان را با کمک بنیاد فولکس واگن تأسیس نمود.
در سال ۱۳۵۶، ریاست بیمارستان جراحی مغز و اعصاب را در شهر هانوفر به عهده گرفت در همین سال، کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه لیدن هلند به وی اعطا شد و در سال ۱۳۶۶ دانشگاه ماینتس تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب را به وی پیشنهاد کرد. در سال ۱۳۶۷ با قبول تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه هانوفر به کار پرداخت. از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ ریاست انجمن بین‌المللی قاعدهٔ جمجمه را به عهده داشت و در سال ۱۳۷۱ به ریاست فدراسیون جهانی انجمنهای قاعدهٔ جمجمه انتخاب شد.
پروفسور سمیعی در دهه 50 شمسی تصمیم گرفت تخصصی ترین بیمارستان جراحی مغز را در شهر هانوفر آلمان به راه اندازد. جالب این که معماری این مرکز ابتکار خود وی و برگرفته از مغز انسان است. پروفسور سمیعی در سال 1367 شمسی کرسی جراحی مغز و اعصاب هانوفر آلمان را پذیرفت و همزمان به عنوان ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحی ها قاعده جمجمه برگزیده شد.در این سال صدراعظم آلمان به پاس خدمات وی در جراحی مغز و اعصاب، نشان درجه یک دولت آلمان غربی را به وی اعطا نمود.
برای ایرانیان داخل و خارج کشور جای افتخار دارد که با همت پروفسور سمیعی، امروزه در تمام کشورهای جهان انجمنی تحت عنوان جراحان قاعده جمجمه با عضویت 1200 جراح حاذق تشکیل شده است؛ که هر سال در قالب کنگره علمی جراحی قاعده جمجمه مغز، به صورت ویدیویی شاهد آخرین دستاوردهای علمی جراحی پروفسور هستند؛با استفاده از دوربین های مدار بسته مستقیما عمل جراحی وی را مشاهده می کنند؛ و جدیدترین تکنیک های پزشکی و جراحی را در زمینه مغز و اعصاب آموزش می بینند.
پروفسور سمیعی مجموعه تحقیقات خود را تا کنون در قالب 13 کتاب و بیش از 200 مقاله علمی منتشر کرده که یکی از مهم ترین مراجع برای جراحان مغز و اعصاب دنیا به شمار می آید.
پروفسور سمیعی در خصوص این که مهم ترین اهدافش از آموزش متخصصان ایرانی چیست، می گوید:(( می خواهم تازه های پزشکی در زمینه مغز و اعصاب، هر چه سریع تربه کشور عزیزم ایران منتقل شود .((

افتخارها 
برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال۱۳۶۷ نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد.
پروفسور سمیعی در آبان ‌ماه 1385 در ششمین همایش چهره‌های ماندگار جزو 24 شخصیت علمی و فرهنگی بود که مورد تجلیل قرار گرفت.
عالی‌ترین نشان افتخاریدولت چین نیز به پاس ‪ ۴۰سال خدمات و تلاش‌هایپروفسور مجید سمیعیبه جامعه پزشکیبه ویژه تلاش‌های وی در اعتلای دانش جراحی مغز و اعصاب چین در هفتم مهر 1386 توسط «زنگ پییان» معاون نخست‌وزیر چین به ‌وی اعطا شد.

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

سه شنبه 27/1/1392 - 13:5 - 0 تشکر 598432

پس از من کو؟!Akhm

پنج شنبه 29/1/1392 - 18:4 - 0 تشکر 598783

به نام خدا - سلام . 


شما زوده برات داداش . 

الان ازت مطلب بزارم رو دل می کنی 

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

جمعه 30/1/1392 - 14:7 - 0 تشکر 598864

del_gerefteh گفته است :
[quote=del_gerefteh;232940;598783]به نام خدا - سلام . 

شما زوده برات داداش . 

الان ازت مطلب بزارم رو دل می کنی 

ولی واقعا من حیفم!
قدر منو بدونین تا در بین شما هستمMosking1

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.