• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن برق > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
برق (بازدید: 5746)
يکشنبه 22/12/1389 - 20:29 -0 تشکر 298278
جزئیات برگزاری مسابقات روبوکاپ/ حضور تیمهای خارجی دانش آموزی


رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران با بیان اینکه این دوره از رقابت ها در 19 لیگ برگزار می شود، افزود: در این دوره از رقابت ها لیگ روبات های پرنده چهار ملخه اضافه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرتضی موسی خانی امروز شنبه در نشست خبری با اشاره به جزئیات برگزاری این مسابقات افزود: در این دوره از مسابقات روبوکاپ لیگ روبات های پرنده چهار ملخه اضافه شده است.

وی به واردات دوربین عنکبوتی توسط سازمان تربیت بدنی و نصب آن در ورزشگاه آزادی اشاره کرد و اظهار داشت: روبات چهار ملخه ساخته شده توسط دانشگاه آزاد قزوین، دارای همین توانایی است و می تواند در زمینه های مختلف از جمله میادین ورزشی به کار گرفته شود.
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران از حضور 58 تیم از 18 کشور در ششمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران خبر داد و یاداور شد: تیم هایی از کشورهای آمریکا، کانادا، اتریش، هلند، هند، پاکستان، مکزیک، چین، ژاپن، مالزی، آلمان، تایلند، برزیل، چک، یونان، ترکیه و انگلیس دراین رقابت ها حضور یافتند.

وی با بیان اینکه این دوره از رقابت ها در 19 لیگ دانش آموزی و دانشجویی برگزار می شود، اضافه کرد: لیگ های فوتبالیست یک به یک، فوتبالیست دو به دو، روبات نمایشی، روبات امدادگر، روبات انسان نما، فوتبالیست سایز کوچک، فوتبالیست سایز متوسط، روبات های فوتبالیست استاندارد(نائو)، شبیه ساز فوتبال سه بعدی، شبیه ساز فوتبال دوبعدی، روبات واقعیت ترکیبی، روبات خانگی، شبیه ساز امداد و زیر دریایی از جمله لیگ هایی است که تیم های ایرانی و خارجی در آنها به رقابت خواهند پرداخت.
 
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران با تاکید بر اینکه روبات های زیر دریایی در محل استخر نمایشگاه بین المللی به رقابت خواهند پرداخت، اضافه کرد: این نوع روباتها دارای کاربردهای وسیع در صنعت هستند از این رو چند نمونه از روبات های ساخت دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در صنایع دشوار مذاب و آلوده کاربردی شدند.
 
وی ادامه داد: در این رقابت ها علاوه بر تیمهای دانشجویی خارجی برای نخستین بار شاهد حضور تیم های خارجی در لیگ های دانش آموزی هستیم.
 
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، در مسابقات ایران اوپن 2011 ، 400 تیم ( 58 تیم خارجی و 342 تیم داخلی)‌ در سه روز 18،19 و 20 فروردین ماه 90 در نمایشگاه بین المللی تهران به رقابت می پردازند.
 
موسی خانی همچنین از برگزاری نخستین کنفرانس مشترک روباتیک و هوش مصنوعی و سومین سمپوزیوم بین المللی روبوکاپ آزاد ایران خبر داد و گفت: این کنفرانس که همزمان با ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران برگزار می شود فضایی برای بحث و تبادل نظر در مورد موضوعاتی از جمله روباتیک، هوش مصنوعی، روبات های فوتبالیست، روبات های امداد گر، روبات های خانگی و روبات های دانش آموزی در روبوکاپ فراهم می کند.
 
 

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 21/1/1390 - 15:3 - 0 تشکر 306054

011and110 گرامی، اگر برایمان راجع به رباتتان بیشتر توضیح بدهید خوشحال می شویم. چند نفری ساختید؟ از چه قطعات و سیستم های مکانیکی و از چه آی-سی های الکترونیکی استفاده کردید؟ و ...

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 21/1/1390 - 15:23 - 0 تشکر 306060

با اعلام نتایج ششمین دوره مسابقات ربوكاپ؛
MRL با كسب 9 مقام تیم برتر مسابقات ربوكاپ آزاد ایران شد


تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین با كسب 9 مقام عنوان بهترین تیم شركت كننده در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوكاپ آزاد ایران را كسب كرد.


به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوكاپ آزاد ایران حدود 400 تیم ایرانی و خارجی از 18 تا 20 فروردین با یكدیگر به رقابت پرداختند.

در لیگ انسان‌نمای نوجوانان این مسابقات، تیم ACYUT هندوستان مقام اول و در لیگ انسان‌نمای كودك، دانشگاه آزاد برلین آلمان مقام اول، دانشگاه آزاد پرند مقام دوم، دانشگاه پیام نور زنجان مقام سوم و در لیگ بهترین تیم فنی انسان‌نمای كودك دانشگاه آزاد واحد سوفیان مقام اول را از خود كرد.

در لیگ ربات فوتبالیست سایز متوسط تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مقام نخست را از آن خود كرد.

در لیگ ربات فوتبالیست سایز كوچك، تیم skuba از تایلند مقام اول، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مقام دوم و تیم Immortals دانشگاه علم و صنعت مقام سوم را كسب كردند.

در لیگ امداد گر واقعی، تیم MRLدانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مقام اول، تیم Yra دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد مقام دوم و تیم Pars دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی مقام سوم را به دست آورد.

در لیگ بهترین ربات امدادگر تصمیم گیرنده خودكار و تولید نقشه، تیم ariana دانشگاه آزاد واحد تهران مركزی مقام نخست و در لیگ بهترین ربات در جا به جایی اجسام تیم Yra دانشگاه آزاد یزد مقام برتر را از آن خود كرد.

در لیگ بهترین قابلیت گذر از موانع صعب العبور، Yra دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، مقام اول را از آن خود كرد.

در لیگ ربات خانگی، مقام اول توسط تیم MRL دانشگاه آزاد واحد قزوین و مقام دوم توسط تیم Borg دانشگاه گرونینگن هلند كسب شد.

در لیگ ربات مین یاب خودكار، تیم Atmel از جهاد دانشگاهی اراك مقام اول، تیم Hadi-pasargad موسسه هادی تهران مقام دوم و تیم فربد از فرزانگان ساری مقام سوم را به دست آوردند.

در لیگ ربات مین یاب دستی، مقام اول البرز توسط دانشگاه آزاد واحد دماوند، مقام دوم توسط تیم Ace پژوهشكده كرمان و مقام سوم توسط تیم Yra دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد كسب شد.

در لیگ ربات نمایشی، EBINAA مقام اول، Dumanمقام دوم، Ratمقام سوم را كسب كردند و تیم shpT تیم شایسته تقدیر در لیگ نمایش ربات‌ها شد.

در لیگ ربات پرنده، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مقام اول را كسب كرد و رتبه دوم این لیگ را به صورت مشترك تیم rrl و تیم چكاوك و رتبه سوم را تیم Persian eagle دانشگاه شهید بهشتی به دست آورد.

تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین در لیگ بهترین تیم فنی ربات پرنده برتر شد و در لیگ ربات زیر دریایی، به طور مشترك تیم كاسپین و تیم rts مقام سوم را كسب كردند.

مقام اول لیگ بهترین تیم فنی طراحی ربات زیر دریایی توسط تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین كسب شد و در لیگ ربات استاندارد فوتبالیست، مقام اول توسط تیم آلمان، مقام دوم از تركیه، مقام سوم توسط تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین كسب شد.

*بخش شبیه سازی

در لیگ ‌فوتبال سه بعدی، مقام اول توسط دانشگاه هرت فورد شایر انگلستان، مقام دوم از دانشگاه پست و مخابرات نانجینگ چین، مقام سوم از دانشگاه شانگ‌های چین كسب شد.

در لیگ فوتبال 2 بعدی مقام اول از دبیرستان علامه حلی تهران، مقام دوم از دانشگاه گیلان، مقام سوم از دانشگاه علم و صنعت ایران.
لیگ - واقعیت تركیبی، مقام اول از دانشگاه راتلینگن آلمان، مقام دوم از دانشگاه باهیا برزیل، مقام سوم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، در لیگ شبیه‌ساز عامل امداد، مقام اول از دانشگاه شیخ بهایی اصفهان، مقام دوم از دانشگاه جنوب شرقی چین، مقام سوم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین كسب شد.

در لیگ ربات امدادگر مجازی، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مقام اول، تیم SBCE-SAVIOUR دانشگاه شهید بهشتی مقام دوم ، تیم AOJRF دانشگاه‌های آمستردام هلند و آكسفورد انگلستان مقام سوم را به دست آوردند.

*بخش ربات‌های دانش آموزی

در لیگ فوتبال الف، مقام اول را تیم فرزانگان از دبیرستان دخترانه فرزانگان یك تهران، مقام دوم را تیم دبیرستان علامه حلی یك تهران، مقام سوم را تیم دبیرستان علامه حلی یك تهران به دست آوردند.

در لیگ فوتبال دانش آموزی پیشرفته الف سبك وزن،‌ مقام اول توسط پژوهش‌سرای دانش آموزی حاج امر الله خبازی فریدون كار و در لیگ فوتبال ب، مقام اول توسط تیم دبیرستان علامه حلی تهران، مقام دوم توسط تیم پژوهش‌سرای صائب اصفهان، مقام سوم توسط دبیرستان دخترانه فرزانگان یك تهران كسب شد.

در لیگ امدادگر ابتدایی، مقام اول توسط مدرسه راهنمایی ابوعلی سینا، مقام دوم توسط پژوهش‌سرای علی ابن ابی طالب، مقام سوم توسط مدرسه راهنمایی سما یك مشهد به دست آمد.

تیم Robotoos در لیگ بهترین تیم فنی ربات امداگر پیشرفته موفق به كسب مقام نخست شد.

در لیگ ربات نمایشی، مقام اول خرد توسط مدرسه خرد، مقام دوم توسط مدرسه روشنگر، مقام سوم توسط ربو فیش از پژوهشكده كرمان كسب شد. 

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 21/1/1390 - 15:25 - 0 تشکر 306062


معاون پژوهشی دانشگاه آزاد:
امكان ادامه تحصیل برگزیدگان مسابقات ربوكاپ فراهم شد

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: آئین‌نامه‌ای در این دانشگاه تصویب شده كه برگزیدگان مسابقات بین المللی ربوكاپ می‌توانند در این دانشگاه در مقاطع تحصیلی بالاتر تحصیل كنند.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، فریدون رهنما معاون پژوهشی دانشگاه آزاد شب گذشته در مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوكاپ آزاد ایران در خصوص حمایت‌های این دانشگاه از چرخه علم و فناوری گفت: امسال سال مقدس جهاد اقتصادی است و بستر اصلی تحقق آرمان‌های اقتصادی، علم و فناوری است.

وی افزود: همانند سال‌های گذشته برگزیدگان مسابقات ربوكاپ امكان تحصیل در مقاطع بالاتر را در این دانشگاه دارند كه آئین‌نامه ویژه برگزیدگان ربوكاپ تصویب شده و در آن این امتیاز را در نظر گرفته‌ایم و مقدمات كار برای عملیاتی كردن آن فراهم شده است.

رهنما با اشاره به قانون حمایت شركت‌های دانش بنیان گفت: بر طبق این قانون 3 هزار میلیارد تومان برای حمایت از این شركت‌ها در نظر گرفته شده است كه در سال جاری مبلغ هزار میلیارد ریال اختصاص یافته است. دانشگاه آزاد اسلامی اولین دانشگاه پیشگام اجرایی كردن شركت‌های دانش بنیان است و قصد دارد با تأسیس شركت‌های دانش بنیان در زمینه رباتیك از این مزیت استفاده كنند.

وی گفت: برای حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی صندوق حمایت از نخبگان و نوآوران در دانشگاه آزاد به تصویب رسیده و به زودی اجرایی می‌شود.

 ما مي توانيم ....

دوشنبه 22/1/1390 - 22:51 - 0 تشکر 306576

گروه ما متشکل از 6 نفر بود.
1 - استاد مکانیک که مسئول روباتیک بود.
2- یک نفر مسئول مکانیک و چهار نفر نیز الکترونیکی
این روبات دارای 3 چرخ بود و در اصل با یک دوربین پردازش می شد و با مودم وایرلس برای روبات دیتا می فرستاد که الآن در جلویت مانع است یا باید حرکت کنی.
در کل این روبات دارای یک پردازنده ی آرم برای دستور دادن به چرخ ها و l298 برای درایور های موتور و یک تبیدل ارتباط lan به میکرو و فلزیاب و منابع تغذیه و یک مودم وایرلس در روی روبات بود.
در بیرون از روبات هم یک کامپیوتر و یک دوربین و یک مودم وایرلس دیگر بود.
در قسمت مکانیکی نیز که خیلی می شود گفت ساده بود سه چرخ داشت که نامش را بلد نیستم!!!
در کل روبات وقتی در زمین قرار می گرفت دوربین از روی رنگهایی که بالای روبات قرار داده بودیم آن را تشخیص می داد و هینطور چون چهار گوش زمین دارای رنگ بود زمین را نیز تشخیص می داد پس روبات را هدایت می نمود .
نرم افزار پردازش تصویر را نیز یکی از استادان الکترونیک ساخته بود که البته اجرایی نبود و یکی از بچه ها اقدام به اجرایی کردن این نرم افزار نمود.
نرم افزار پردازش تصویر با برنامه ی ویژال استدیو نوشته شده بود که با زبان سی شارپ کار می کند.
تا به اینجا مطالب خیلی خوب بود ولی وقتی وارد زمین شدیم دیدیم که موانع تقریبا هم رنگ زمین هستند و نمی توان با دوربین کاری کرد.
از شانس خوب ما مسابقات تأخیر افتاد باز کار کردیم تا آخر دوربین را به طور کل گذاشتیم کنار و از سنسور التراسونیک استفاده کردیم و به جای یک آی سی آرم از یک ای تی مگاه 16 یا 32 استفاده کردیم.
تا این که کار ما به اینجا رسید یعنی به جای یک فیبر دو رو فایبر گلاس مدار را روی فیبر 1000 سوراخ بستیم!!!
و در برنامه نوشتیم هر جا التراسونیک فاصله ی بیشتری تا مانع را سنس کرد بپیچ و هر جا فقط بیب مین را شناختی (اجازه بدید اینجا را نگم چون به دور از مسابقات مین یاب است)...
اینجا بود که با قرار دادن روبات در میز مسابقه و دیر بستن درب مسابقه سنسور التراسونیک فاصله ی زیادی را سنس کرد چون درب باز بود و محیط را سنس کرد و روبات به بیرون آمد.
البته اگر باز در مورد روبات اطلاعاتی خواستی بنده در خدمتم تا آنجا که بلد باشم :-)

دوشنبه 23/3/1390 - 14:56 - 0 تشکر 330934

قدرداني از برگزيدگان مسابقات ربوکاپ آزاد ايران برگزيدگان ششمين دوره مسابقات بين المللي ربوکاپ آزاد ايران2011در مراسمي با اهداي لوح قدرداني شدند. به گزارش واحد مرکزي خبر ، ششمين دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ايران با حضور 58 تيم خارجي و320تيم ايراني از 18تا20فروردين در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار شد. اين مسابقات در22ليگ و در دو بخش دانش آموزي و بزرگسالان برگزار شد که 18کشور مطرح از جمله آمريکا، آلمان، استراليا، انگليس، برزيل، چين، ژاپن، سنگاپور و مالزي در آن حضور داشتند. منبع: واحد مركزي خبر

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.