• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3674)
دوشنبه 20/10/1389 - 22:6 -0 تشکر 272869
سید حسن نصرالله

 

 

همان‌گونه كه صهیونیست‌ها برای برپایی اسراییل از هیچ كوششی دریغ ‌نكرده‌اند، ما نیز با جدیت تلاش خواهیم كرد تا اسراییل نابود شود.

خودش می‌گوید، بچه که بودم شال مشکی و بلند مادربزرگم را دور سرم می‌پیچاندم و به حاضران می‌گفتم روحانی هستم، پشت سرم نماز بخوانید.

 

سیدحسن نصرالله روحانی و رهبر لبنانی حزب‌الله این روزها رفته رفته به شخصیتی کاریزماتیک در سطح جهان اسلام و بلکه در میان ملل آزادی‌خواه جهان تبدیل می‌شود. او متولد 31 اگوست1960 روستای البرزویه در 10 کیلومتری شرق بیروت جنوب لبنان است. و جنوب لبنان سرزمینی است به وسعت دل‌های مسلمین، جایی که خون شکوفه می‌کند، عشق می‌بارد، و جوانان پرشور با فریاد عاشورایی خود و دستهای پرتوان لرزه بر اندام دشمن غاصب صهیونیستی می‌افکنند. پدر سیدحسن (عبدالکریم) میوه‌فروش بود و او نیز برای کمک به پدر گاهگاهی به دکان وی سر می‌زد. در همین دکان بود که نصرالله نوجوان عکسی از امام موسی صدر را بر سینه دیوار دید و نخستین جرقه‌های محبت امام موسی صدر و جنبش امل، چشم و دل او را شیفته و روشن کرد. جنبش امل آن روزها به جنبش محرومان شهرت داشت و این روحانی چریک از همان نوجوانی به صف مجاهدان در راه خدا پیوست.

 

 

خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 21/10/1389 - 0:28 - 0 تشکر 272927

تشکر!

 

در سختي ها يادتان باشد که

درياي آرام، ناخداي قهرمان نمي سازد.

My blog: Sedr.blogfa.com

 

سه شنبه 21/10/1389 - 13:29 - 0 تشکر 273009

ادامه : مصاحبه با سید حسن نصر الله

سوال : گاهی در سخن رانی هایتان ادبیات و زبان شما خیلی شاعرانه می شود .... آیا شما کتاب های ادبی و شعر زیاد می خوانید ؟

راستش من شعر و ادبیات را دوست دارم ، ولی متاسفانه سال هاست امکان خواندن شعر و مطالعه ی مجموعه ی آثار ادبی را پیدا نکرده ام .

سوال : پس این شور و حماسه ی عجیب و لحن نثر آهنگین که در سخن رانی هاست از کجا می آید ؟ اگر کسی از نزدیک تواضع و روحیه عاطفی و آرام شما را دیده باشد ، باور نمی کند این کسی که دارد این طور با شور و حرارت می خورشد ، شما باشید . آیا رمز و رازی هست که کسی نمی داند ؟ 

نه ، سر خاصی در کار نیست ولی من معتقدم باید سخن گفتن ما برای خدای متعال باشد که البته این حالت شخصی نیست . یک مساله ی عمومی است . هر کسی برای خدا حرف بزند و انشاء الله برای جلب توجه و تحسین و خوش آیند دیگران و خود نمائی و ... نباشد و عمل ، یک عمل خالص برای خدا باشد. با توکل به خدا باشد و از خدا کمک و یاری خواسته باشد که خدایا به من کمک کن که حق را بر زبان آورم و مساله را به خوبی به مردم منتقل کنم و « ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب» در این موقعیت بر اساس وعده الهی و بر اساس تجربه ، خداوند متعال انسان را یاری می کند.

من این موضوع را با بسیاری از برادران که حالت های مشابه داشته اند مطرح کرده ام . بسیاری از افکار و مسائلی که گاهی در هنگام سخن رانی بر زبان می آید ، ممکن است قبلا آماده نشده باشد و روی کاغذ نیامده باشد.

انسان احساس میکند موضوعات جدیدی به نظرش می رسد و گاهی حتی ادبیات مورد استفاده هم پیش بینی شده نیست . مثلا من یادم هست برای سخن رانی آزاد سازی جنوب در سال 2000 به بنت جبیل رفتم و صحبت کردم و اگر خدا قبول کند معتقدم در آن چه گفتم اخلاص داشتم و دلم میخواست حق بعضی بزرگان را نسبت به مقاومت ادا کنم . چند روز بعد یکی از دوستان آمد و گفت : من به او گفم : « اما من یک سخن رانی کاملا عمومی و مردمی کردم . متن آن متن ادبی نبوده . » گفت «این متن سخن رانی شماست ، نگاه کنید !» موقعی که من متن را خواندم  ، تعجب کردم و گفتم : « این ها را من نگفته ام ! اصلا یادم نیست من با این زبان ادبی و دقیق صحبت کرده باشم .»

ولی همین طور بود. این جا حرف از سر خاصی نیست . من در سخن رانی ، در موضع گیری سیاسی و در هر چیزی وظیفه ای شرعی ام را انجام می دهم . این چیزی است که از امام خمینی ره یاد گرفته ایم و مقام معظم رهبری هم در دیدارها و رهنمودها ، همیشه بر این موضوع تاکید داشته اند. وقتی وظیفه ی شرعی ام را به خاطر خدا و در محضر خدا و در راه خداوند انجام بدهم و اخلاص و صداقت داشته باشم و از خداوند متعال کمک بخواهم [خداوند قطعا یاری خواهد کرد] کمک خدا فقط مال جنگ نیست .

در هر چیزی کمک از خداست به خاطر این که انسان به خودی خود عجز محض و فقرمحض است و غنی مطلق و قادر مطلق خدای متعال است . پس موقعی که شما از خدا کمک بخواهید و یقین داشته باشید که خدا کمک می کند و توفیق میدهد ، این موضوع را خواهید دید . در جنگ این حقیقت را لمس می کنید در سخن رانی لمس میکنید. در اتخاذ موضع سیاسی هم این حقیقت را لمس می کنید .

خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 21/10/1389 - 13:34 - 0 تشکر 273010

ادامه : مصاحبه با سید حسن نصر الله

سوال : بعد از [این که در  حزب الله تازه تاسیس فعالیت خود را شروع کردید (یعنی قبل از شهادت سید عباس موسوی دبیرکل حزب الله)] دیگر درس را کلا رها کردید ؟ 

علی رغم مسئولیت هایی که در حزب  بر عهده داشتم و تقریبا تمام وقتم را می گرفت ، تصمیم گرفتم درسم را ادامه بدهم هر چند که در پی اشغال گسترده و هجوم سراسری اسرائیل ناچار شدم درسم را موقتا کنار بگذارم ، ولی هفت سال بعد در سال 1989 شرایط دوباره برای ادامه ی تحصیل مناسب شد و از این رو با موافقت حزب برای پایان تحصیلاتم به قم رفتم و به طور طبیعی حتی در آن شرایط هم شایعه پردازان دست از کار نکشیدند و [طبق معمول حرف های نادرستی نقل می کردن] و می گفتند آقای نصر الله به خاطر اختلاف و درگیری با مدیران حزب از لبنان رفته است .

سوال:چه شد که دوباره از قم به لبنان برگشتید ؟ 

در پی اوج گرفتن اختلافات با جنبش امل و وقوع درگیریهای مسلحانه در منطقه ی بقاع احساس کردم واجب است به لبنان برگردم و به طور طبیعی نظر دوستان حزب الله هم همین بود و برای همین باز هم نتوانستم از فرصت بهره بگیرم و درس ها را تا آن حدی که دلم می خواست ادامه دهم و حالا علاقه ی اصلی من این است که برادران بارم را قدری سبک کنند و مرا از سمت دبیر کلی معاف بدارند تا بتوانم به حوزه ی علمیه برگردم و مطالعات و پژوهشهایم را دنبال کنم .

سوال : گویی شما پرهیز دارید از این که در مورد فرزندتان از موضع یک پدر سخن بگویید و سعی می کنید از او حداکثر در کنار بقیه شهدا یاد کنید. آیا این موضوع به خاطر مسئولیت تشکیلاتی شما یا ملاحظات سیاسی است ؟ بالاخره شما پدر هستید و در عکس هایی که موقع خداحافظی او با شما قبل از عزیمت گرفته شده این رابطه ی لطیف و احساس انس کاملا مشهود است ؛ گرچه او در وصیت نامه ی خود باز هم از شما قبل ار رابطه ی پدری به عنوان نائب ولی امر و رهبر دینی یاد میکند ولی به هر حال شما زمانی با او خداحافظی کردید و با اختیار و انتخاب او را روانه ی جبهه کردید یا به تعبیر خودتان راه را برایش باز گذاشتید . درحالی که در همه ی جریان های سیاسی و طایفه ای لبنان پسرها و مخصوصا پسران ارشد جای پدران را می گیرند ، ولی فرزند شما شهید شده است .

حساسیت و ملاحظات مختلفی وجود دارد ... خبر شهادت سید هادی و سه نفر از دوستانش روز جمعه رسید. روز بعدش یک همایش بزرگ در پشتیبانی از مقاومت داشتیم و در برنامه چنین پیش بینی شده بود که در آغاز برنامه به مناسبتی ذکر مصیبت حضرت سید الشهداء و عزاداری باشد .

زمانی که خبر شهادت سید هادی اعلام شد ، من سعی کردم بخش عزاداری از برنامه حذف شود تا مبادا بعضی فکر کنند این بخش اختصاص برای سید هادی و دوستانش اضافه شده . [چون فکر می کردم در آن شرایط] این شیوه ی مناسبی برای استقبال از شهدا نیست ، برای شهید نباید گریه و زاری کرد ، بل که شهید الگو و نمونه و منبع عزت و سربلندی است[و شاید کسانی که با این فرهنگ آشنا نباشند گمان کنند گریه های ما از موضع ضع است.] به هر حال من باید بعد از ذکر مصیبت سخن رانی می کردم . وقتی بالا رفتم یک باره ده ها دوربین تلویزیونی با لامپ های بزرگ و نورهای قوی روبه رویم قرار گرفت . حرارت بیش از حد تحمل بود . مخصوصا با توجه به این که این پروژوکتورها حرارت زیادی دارند و جلوی دید را هم می گیرند و این مشکل در مورد کسی که مثل من عینک داشته باشد شدیدتر است .

سخن رانی را آغاز کردم و طبق معمول صحبت کردم ، اما در یک لحظه احساس کردم دیگر هیچ چیزی را نمی بینم چون عرق از صورتم سرازیر بود و شیشه ی عینک را گرفته بود . خواستم دست دراز کنم و از جعبه دستمال کاغذی روی میز جلویم دستمال بردارم و عرق را پاک کنم – لا اقل از شیشه ی عینک – ولی دستم پیش نرفت ، چون فکر کردم در میان این دوربین هایی که در حال فیلم برداری هستند حتما بعضی ها فیلم را در اختیار شبکه های مختلف از جمله شبکه های تلویزیونی اسرائیل قرار می دهند و در این صورت همه تصور میکنند من دارم اشکم را پاک میکنم نه عرق را و [از این صحنه سوء استفاده تبلیغاتی زیادی خواهد شد] .

ترجیح دادم حتی اگر در قطرات عرق غرق شوم ، تصویر یک پدر دردمند از کشته شدن فرزند را در اختیار دشمن نگذارم که پشت تریبون در حال گریه است ، در حالی که دیگران را به شهادت و جهاد دعوت می کند . من کسی نیستم مگر یکی از شمار فراوان خانواده های شهدا... الان بسیاری از فرماندهان و رهبران حزب الله بچه هایشان در جبهه هستند ولی شهید نشده اند ، بعضی از مسئولان حزب الله هم خودشان در جبهه بوده اند و هستند و هم فرزندانشان . ترکیب حزب الله این طوری است ولی شهادت سید هادی به خاطر این که در تشکیلات بالاترین مسئولیت با دبیر کل است و او باید امضای نهایی را بکند [متفاوت تر بود] این وضع حزب الله است .

این مقاومت و فرهنگ مقاومت است . فرهنگ مقاومت این است که فرزندان رهبران و روسای حزب الله هم به جبهه می روند و من و مادر و خانواده و نزدیکان این شهید هم مثل همه ی خانواده های شهدا این را به حساب خدا می گذاریم و به آن افتخار می کنیم و آن را مایه ی عزت خودمان می دانیم .

خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 21/10/1389 - 13:37 - 0 تشکر 273011


دوستان اگر نظر بدهید و یا مطلبی به این مبحث اضافه کنید خوشحال میشم . ممنون از همراهی تون

خدا در همین نزدیکی است
چهارشنبه 22/10/1389 - 17:4 - 0 تشکر 273458

سلام

ممنون دوست عزیز...تا حالا نخونده بودم...جالب بود

حق یارتون

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 23/10/1389 - 10:47 - 0 تشکر 273620

خیلی زیبا بود. تشکر

چهارشنبه 5/5/1390 - 19:42 - 0 تشکر 344493

تقدیر شدید شیخ الازهر مصر از حسن نصرالله

شیخ الازهر مصر روز گذشته در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی و رسانه ای از سید حسن نصرالله به شدت تقدیر کرد و گفت: اسلام به وجود مجاهدی بزرگ نظیر سید حسن نصرالله افتخار می کند، وی مجاهد مسلمانی است که درس های فراموش نشدنی به رژیم صهیونیستی داد.

شیخ الازهر مصر تاکید کرد که اسلام به وجود مجاهدی بزرگ نظیر سید حسن نصرالله افتخار می کند.

به گزارش خبرگزاری رسا، احمد الطیب، شیخ الازهر مصر روز گذشته در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی و رسانه ای از سید حسن نصرالله به شدت تقدیر کرد و گفت: اسلام به وجود مجاهدی بزرگ نظیر سید حسن نصرالله افتخار می کند، وی مجاهد مسلمانی است که درس های فراموش نشدنی به رژیم صهیونیستی داد.

وی افزود: مهم نیست که سید حسن نصرالله و یاران وفادارش در حزب الله چه مذهبی دارند، بلکه آنچه مهم است مسلمانان بودن آنان است.

احمد الطیب از فشار حسنی مبارک به وی برای تکفیر شیعیان خبر داد و تصریح کرد: حسنی مبارک بارها از من خواست تا با صدور فتوا به تکفیر شیعیان و خصوصا حزب الله لبنان بپردازم، ولی بنده به شدت با این امر مخالفت کردم.

شیخ الازهر ادامه داد: برخی از نزدیکان حسنی مبارک که از عوامل امنیتی نظام بودند به شدت به من فشار می آوردند تا در عقاید شیعیان تشکیک کنم و حتی به صورت غیرمستقیم مرا مورد تهدید قرار دادند، اما با توجه به اینکه از وجود اهداف سیاسی در پس این امر خبر داشتم از برآورده ساختن خواسته آنان پرهیز کردم.

وی با اشاره به سرنگونی نظام مبارک اظهار داشت: دین مبین اسلام با هرگونه تکفیر مخالف است و به طبع، تکفیر مسلمانان در اولویت این مخالفت ها قرار دارد. اکثر این فشارها در زمانی بود که من به عنوان مفتی مصر فعالیت می کردم، ولی هنگامی که به منصب شیخ الازهر رسیدم فشارها کاهش یافت تا اینکه انقلاب بوجود آمد و نظام مبارک به کلی از صحنه سیاسی محو شد.

احمد الطیب با تاکید بر اینکه هیچ اختلافی نمی تواند شیعیان را خارج از اسلام سازد تاکید کرد: هیچ اختلافی که سبب خارج شدن شیعیان از دین مبین اسلام شود وجود ندارد و نزاع های بوجود آمده از اهداف سیاسی نشات می گیرد. نهایت اختلافی که میان شیعیان و اهل سنت است به مساله امامت بازمی گردد. ما معتقدیم که امامت و خلافت به عهده مردم قرار داده شده است و آنان می توانند به انتخاب خلیفه و امام بپردازند، در حالی که شیعیان بر این باورند که پیامبر اکرم (ع)، امام علی (ع) را به عنوان خلیفه و جانشین انتخاب کرده است.

شیخ الازهر مصر خاطر نشان ساخت: این اختلاف به حدی نیست که میان مسلمانان جدایی بیاندازد، ولی متاسفانه شاهد سوء‌ استفاده از این مساله برای ضربه زدن به وحدت مسلمانان هستیم
http://www.yalasarat.com/vdci.vayct1av5bc2t.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 5/5/1390 - 19:44 - 0 تشکر 344495


 تقدیم به حاکمان خود خوانده شکم گنده عرب

 بخصوص سلطان مملکت سعودی که خود را خادم الحرمین می نامد !!!

تو ننگ عربی، سید حسن!

نام تو را باید

از فهرست اعراب شایسته خط بزنیم

تو

بجای آنکه در ایوان ویلای ساحلی ات

لم بدهی

و چرت تابستانی ات را

با دود قلیان مفرح کنی

تفنگ دست می‏گیری

و از پشت تریبون المنار

با نعره‌ها‌یت

چرت ما را پاره می‏کنی



تو هیچ شباهتی به اعراب بزرگ نداری، سید حسن!

نه شکمت

آن اندازه است

که از پشت دشداشه‌ها‌ی سفید

وقار عربی ات را نمایان کند

نه چفیه و عقال داری

تازه عمامه سیاه سرت می‏گذاری

که ما را به یاد خمینی می‏اندازد

که یکبار چرت مان را پاره کرده بود



تو ننگ عربی، سید حسن!

بجای آنکه در حرمسرایت بگردی

و رقص عربی ممالیک گرجی و اوکراینی ات را تماشا کنی

تا فردا در بهشت

برای مغازله با حوریان آماده باشی

در مخفیگاهت

که نمی‏دانیم کجاست

می نشینی و نهج البلاغه می‏خوانی



تو کافر شده ای، سید حسن!

و بر ماست که تو را به یهودیان اهل کتاب بسپاریم...

فقط به رسم مردان بزرگ عرب

صادق باش و بگو

برد موشک‌ها‌یت

به ریاض که نمی‏رسد؟!

http://goodbook.blogfa.com/post-1833.aspx

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 16/6/1391 - 9:14 - 0 تشکر 545180










تحلیل رسانه‎های‌ صهیونیستی درباره شخصیت دبیرکل حزب‎الله
ترس صهیونیست‎‎ها از سید حسن



جهان نیوز - گروه بین الملل: اسراییلی‎‎ها می‎گویند نفرتی که از سید حسن نصرالله دارند، تنها به این دلیل نیست که بیشترین ضربه را به آن‎ها زده است، بلکه به خاطر نوعی احساس است که نسبت به دیگر رهبران مخالف اسراییل وجود نداشته است. دلیل مسأله فوق این است که مردم به وی به عنوان یک فرد بد نمی‎نگرند، بلکه به وی غبطه می‎خورند و آرزوی داشتن وی را دارند. 

طبق گفته رسانه‎‎های صهیونیستی، زبان حال اسراییلی‎‎ها این است: «وی در بازی موفق بود و به همین دلیل امیدواریم به جهنم برود... کاش رهبری مانند وی داشتیم.» این کلمات یک اسراییلی است که تصویر نصرالله را در دیدگان آن‎ها و عمق بینش آن‎ها و در نهایت تأثیر وی را نشان می‎دهد. دکتر «اودی لِبِل» استاد برجسته روان‎شناسی سیاسی و متخصص در مسائل نظامی و رسانه در مؤسسه بن‎گورین در شهر نقب، یک سال پس از پایان جنگ 33 روزه نتایج مطالعات خود را این‎طور منتشر کرد: «مقبولیت نصرالله نزد مردم اسراییل بسیار بالاتر از رهبران اسراییل است؛ به‎خصوص پس از پایان جنگ دوم لبنان.» وی در مصاحبه‎ای‎ که در مورد نتایج تحقیقاتش در اسراییل منتشر شد، افزوده است: «در برابر فردی مانند نصرالله که تأثیر رسانه‎ای شگرفی دارد، اسراییل موفق نشد کسی را پیدا کند که پاسخ وی را بدهد.»

روزنامه هآرتص در زمان جنگ نوشته بود: «نصرالله کسانی را که جنگ را دنبال می‎کردند به‎خصوص آن‎هایی که به‎دنبال پوشش اخبار و تحلیل آن‎ها بودند، دائما مجبور می‎کرد که در مقابل تلویزیون قرار گیرند و برای حفظ سکوت حتی نفس خود را در سینه حبس کنند؛ کاغذ و قلم و ضبط خود را آماده کنند؛ تلفن را قطع کنند و تمام جسم و روح خود را وقف گوش دادن به دبیرکل کنند.»

این‎روزنامه می‎افزاید: «دسترسی به نصرالله آنقدر حیاتی بود که اگر دو روز خبری از وی نبود، بلافاصله شایعه‎‎ها و گمانه‎زنی‎‎ها درباره سرنوشت وی –که سرنوشت جنگ مستقیما به وی مربوط بود- به راه می‎افتاد. هنگامی که [بر صفحه تلویزیون] ظاهر می‎شد، تمام نکات – حتی عرق روی پیشانی وی، مدل و رنگ مو، مبلی که بر آن نشسته بود و تصویری که پشت سر وی قرار داشت- مورد تجزیه و تحلیل قرار می‎گرفت.»

در گزارش دیگری در همان روزنامه، زوی برئیل کارشناس امور اعراب تحلیل دیگری درباره نگرش اسراییلی‎‎ها به نصرالله دارد و تأکید می‎کند: «از منظر رسانه‎‎ها و همچنین مردم اسراییل، وی سه شخصیت متفاوت است: دشمن و فرمانده شلیک کاتیوشا، تحلیل‎گر امور نظامی و همچنین تحلیل‎گر مسائل اجتماعی و ارتش اسراییل. می‎توان گفت که سرویس‎‎های جاسوسی و گروه‎‎های تحلیل‎گر مجبور شده‎اند با تمام قوا نظرات آقای نصرالله در طول چند سال گذشته را مورد مطالعه قرار دهند. در عین‎حال، تأثیرگذاری نصرالله در افکار اسراییلی‎‎ها باعث شده است که هم در چشم‎انداز و هم در محتوای برخورد اسراییل به‎خصوص در عرصه رسانه‎ها پس از جنگ تغییراتی روی دهد. هدف اصلی از این تغییر، بهبود تصویر و کاهش تأثیر منفی بر مردم اسراییل است که بر اثر جنگ ژوئیه رخ داده است.»

پیش از سال 2006 اسراییل از اعتبار دبیرکل حزب‎الله و تأثیر‎گذاری وی بر مخاطبان صدمه زیادی دید؛ تا جایی که نظرسنجی‎‎ها نشان می‎دهد بیشتر سیاست‎مداران [صهیونیست] در مقایسه با نصرالله از اعتباری برخوردار نیستند. مسأله فوق طی جنگ تأثیر زیادی داشت و عامل اصلی از دست دادن اعتماد به ساختار سیاسی بود و هرچه زمان پیش رفت، این حس تقویت شد.

جنگ به اسراییلی‎‎ها نشان داد که شخص نصرالله یک قدرت استراتژیک برای حزب محسوب می‎شود که بر روی مخاطبان آن‎ها تأثیر منفی می‎گذارد. وی بر مردم لبنان و اعراب تأثیری مثبت داشته است؛ امری که نیازمند تلاش ویژه‎ای برای تغییر ذهنیت اسراییلی‎‎ها نسبت به وی بود. به‎خصوص که وی با کنترل نیرو‎های نظامی، نقش اساسی در جنگ داشت. به همین دلیل باید توجه ویژه‎ای به این امر می‎شد. 

پس از جنگ، رسانه‎‎های اسراییلی شرایط متفاوتی را نسبت به قبل تجربه کردند. در برخی از موارد، صحبت‎‎های ایشان کاملا سانسور می‎شد. اجتناب از پرداختن به صحبت‎‎های ایشان بر اساس برنامه کاری و خط مشی اعلام شده توسط ارتش بود. 

امیر پرتز وزیر دفاع اسراییل در یکی از جملات معروفِ مبارز‎طلبانه خود گفته بود: «نصرالله هیچ‎گاه نام مرا فراموش نخواهد کرد.» این جمله به وضوح به‎عنوان لاف و بر اساس امید‎های واهی تلقی می‎شود. سؤال این است: اکنون که شش سال از جنگ گذشته است، چه‎کسی نام دیگری را فراموش کرد و چه‎ کسی فراموش نکرد؟ 
منبع:پنجره

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 16/6/1391 - 9:17 - 0 تشکر 545183

سیدحسن نصرالله:
پاسخ ایران به تجاوز اسراییل، پایگاههای آمریكا را دربرمی‌گیرد

"سید حسن نصرالله" دبیر كل حزب الله لبنان گفت: آنچه كه هم اكنون در منطقه ما در حال رخ دادن است، واقعیت و آینده منطقه را برای مدت ها رقم خواهد زد.

به گزارش جهان به نقل از ایرنا، سید حسن نصرالله دوشنبه شب در گفتگوی زنده با شبكه خبری "المیادین"، افزود: شاخص های نظام جهانی جدید از شورای امنیت آغاز خواهد شد و ما در جهان عرب می توانیم كه بازیگران مهمی در سطح جهان باشیم.

دبیركل حزب الله گفت: جهان عرب می تواند نقش مهم و بزرگی بازی كند و این امر در دست ملت هاست.

وی گفت: ما به نظام دو قطبی در جهان (شوروی و آمریكا) بازنخواهیم گشت، بلكه جهان به نظامی چند قطبی كه در آن كشورهای منطقه ای موثری حضور دارند، منتقل می شود.

سید نصرالله گفت: پیش از تحولات سوریه، تحولاتی كه در منطقه انجام می شد، در خدمت جریان مقاومت صورت می پذیرفت و اسراییل در رابطه با انقلاب مردم مصر كه نظام "حسنی مبارك" را به زیر كشید، عزادار شد.

دبیر كل حزب الله با اشاره به اینكه "مقاومت ماهیت و طبیعت ماست"، گفت: فعالیت های محوری زیادی در جریان است تا مساله فلسطین به فراموشی كشیده شود.

سید نصرالله اظهار امیدواری كرد كه ما بتوانند از این مرحله عبور كنند و در تشكیل یك استراتژی در حمایت از مقاومت سهم داشته باشند.

وی افزود: به همگی می گویم كه اختلافات هر چه كه باشد، مسئولیت در قبال فلسطین و قدس، مسئولیتی عقایدی و اخلاقی بوده و این اختلافات نباید كه اصل این رویكرد را هدف قرار دهد.

سید نصرالله با اشاره به اینكه پیروزی های مقاومت به بركت خون شهدا و مجاهدین حاصل شده، افزود: آزادسازی جنوب لبنان در سال 200





وقتی اسراییلی ها می گویند كه لبنان را ویران می كنند، ما نیز اهدافمان تنها اماكن نظامی نخواهد بود. من می گویم كه ما نیز تمام نقاط را هدف می گیریم و باید دانست كه نقطه ضعف اسراییلی ها وجود اهداف اقتصادی، صنعتی، نیروگاهی و هسته ای است و اگر آنها در تجاوز خود هیچ ضابطه ای نداشته باشند، ما نیز در پاسخ ضابطه ای نخواهیم داشت





، مرحله ای بسیار مهم و پایه ریز پیروزی بدون هیچگونه شرط و شروطی بود و باید دانست كه پیروزی در سال 2006 نیز بسیار مهم و استراتژیك است.

وی گفت: آمریكا و اسراییل دائما در این راستا فعالیت می كنند كه مساله فلسطین از اهتمام ملت های عرب خارج شود.

دبیر كل حزب الله افزود: فعالیت هایی به منظور سوء استفاده از جریان حوادث جاری در منطقه - هر چند كه این حوادث به دست مردم انجام پذیرد - ادامه دارد تا ما مساله فلسطین را فراموش كنیم.

وی گفت: لازم است كه مساله فلسطین به عنوان قطب نما باقی بماند و ما باید از خود دفاع كنیم و هرگونه تهدیدی را با تهدید پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: برخی مساله ترور "رفیق حریری" نخست وزیر اسبق لبنان را به جایی بردند كه به هیچ وجه در راستای مقابله با دشمن نیست.

سید حسن نصرالله افزود: وقتی كه اسراییل ایستاده و تهدید می كند كه لبنان را ویران خواهد ساخت، این وظیفه ماست كه بایستیم و بگوییم كه زمان این حرف ها به سر رسیده است. ما دایما نیازمند بحث و بررسی در خصوص برخی اولویت ها هستیم و باید این اولویت ها را سازماندهی كنیم.

دبیركل حزب الله افزود: اسراییل اگر به حال خود رها شود، طرح ها، زیاده خواهی ها و نیروی خود را بازسازی خواهد كرد لذا لازم است كه مواجهه با آن در اولویت قرار گیرد.

وی گفت: دایما در اندیشه اسراییلی، ضربه اول محوریت داشته تا جایی كه نیروی هوایی آنها بر این باورند كه اقدام به نابودسازی مراكز مقاومت می كنند اما من می خواهم كه خطاب به اسراییلی ها بگویم به هیچ وجه بر روی ضربه اول حساب باز نكنید.

دبیركل حزب الله افزود: موشك های مقاومت توانایی رسیدن به هر هدفی را در فلسطین اشغالی دارند. اسراییل از خانه عنكبوت نیز سست تر بوده ولو این خانه با زرادخانه های نظامی حمایت شود.

سید نصرالله گفت: اسراییل نقاط ضعف بسیار خطرناكی داشته و نیروی هوایی آنها نمی تواند مقاومت مردمی را نابود سازد، چرا كه مقاومت نیروی موثر و نیروی بازدارنده حقیقی دارد.

وی اظهار داشت: من با این سخنانم وارد معركه جنگ با دشمن می شوم و به هیچ وجه وارد جنگی شكست خورده نخواهم شد.

سید نصرالله با اشاره به ایكنه "ما بر اساس وقایع موجود، وارد جنگی روانی شده ایم"،ادامه داد: مقاومت هیچ گاه به مردم خود دروغ نگفته است؛ در جنگ 33 روزه، تمام جهان ضد ما بود و با این حال ذره ای شك در





موشك های مقاومت توانایی رسیدن به هر هدفی را در فلسطین اشغالی دارند. اسراییل از خانه عنكبوت نیز سست تر بوده ولو این خانه با زرادخانه های نظامی حمایت شود





پیروزی خود نداشتیم.

دبیركل حزب الله وضعیت فعلی مقاومت را بسیار بهتر از وضعیت آن در جریان جنگ 33 روزه سال 2006 دانست و ادامه داد: به همه تاكید می كنم كه ما خیالی آسوده داشته و بر اساس دیدگاهی موضوعی در خصوص جریانات موجود در منطقه و جهان، نسبت به آینده مطمئن و خوشبین هستیم.

*پاسخ ایران به هرگونه تجاوز اسراییل، پایگاههای آمریكا را نیز دربرمی‌گیرد


"سید حسن نصرالله" گفت: هر كاری كه اسراییل انجام دهد، برای آمریكا مسئولیت ساز خواهد بود و پاسخ ایران به هرگونه تجاوز اسراییل تنها محدود به این رژیم نخواهد شد، بلكه پایگاه های آمریكا در منطقه را نیز در بر خواهد گرفت.

وی افزود: به اعتقاد من اختلافی میان اسراییلی ها در خصوص حمله به ایران وجود دارد و باید دانست كه مساله بر سر برنامه هسته ای ایران نیست، بلكه مقصود آنها هدف قرار دادن نقش ایران است.

دبیركل حزب الله ادامه داد: مساله انرژی هسته ای تنها بهانه ای برای حمله به ایران است و "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر و "ایهود باراك" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تلاش دارند كه منطقه را به سوی جنگ بكشانند و برای درگیری با ایران جدی هستند.

وی با اشاره به اینكه "من بعید می دانم كه اسراییل اقدام به حمله علیه ایران كند"، اظهار داشت: به اعتقاد من، نتانیاهو و باراك تنها از طریق تحریك آمریكا و جهان، به دنبال دستیابی به كمك های نظامی و مالی هستند.

وی افزود: بر اساس آنچه كه از مسئولان ایرانی شنیده ام، تصمیم به منظور آمادگی برای پاسخ به هرگونه تجاوز اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران، اتخاذ شده است.

دبیركل حزب الله با اشاره به تهدیدات اسرائیلی علیه لبنان گفت: وقتی اسراییلی ها می گویند كه لبنان را ویران می كنند، ما نیز اهدافمان تنها اماكن نظامی نخواهد بود. من می گویم كه ما نیز تمام نقاط را هدف می گیریم و باید دانست كه نقطه ضعف اسراییلی ها وجود اهداف اقتصادی، صنعتی، نیروگاهی و هسته ای است





بر اساس آنچه كه از مسئولان ایرانی شنیده ام، تصمیم به منظور آمادگی برای پاسخ به هرگونه تجاوز اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران، اتخاذ شده است





و اگر آنها در تجاوز خود هیچ ضابطه ای نداشته باشند، ما نیز در پاسخ ضابطه ای نخواهیم داشت.

دبیر كل حزب الله با اشاره به اینكه "ما سلاح شیمیایی نداشته و احتیاجی نیز به آن نداریم"؛ گفت: ما هرگز اینگونه سلاح ها را به كار نمی گیریم چراكه برای هدف قرار دادن اهداف اسراییلی موشك داریم؛ اسراییل هم سلاح هسته ای و هم سلاح شیمیایی دارد اما نقطه قدرت ما این است كه هیچ نیازی به اینگونه سلاح ها نداریم.

وی گفت: تمام گزینه ها روی میز وجود داشته و ممكن است كه به دفاع اكتفا نكرده و ممكن است روزی بیاید كه وارد شهر "الخلیل" در شمال فلسطین اشغالی نیز بشویم.

دبیركل حزب الله با اشاره به موضوع سوریه گفت: موضع خود را در رابطه با نظام سوریه بر دو اصل استوار كرده ایم؛ اول اینكه سوریه در خصوص نزاع با اسراییل موضع دارد و دوم اینكه در خصوص گفتگو و اصلاحات اعلام آمادگی كرده است.

سید نصرالله افزود: در ابتدای آغاز حوادث سوریه، به این كشور رفتم و با "بشار اسد" دیدار و گفتگو كردم و وی در این دیدار در خصوص آمادگی اش برای گفتگو و انجام اصلاحات سخن گفت.

وی گفت: معارضه سوریه وارد شدن به گفتگو و انجام اصلاحات در این كشور را نپذیرفته و تنها بر اسقاط نظام اصرار دارد و این در حالی است كه ما خواستار متوقف شدن كشتار در سوریه و آغاز گفتگو و حفظ وحدت این كشور هستیم؛ همانطور كه در خصوص عراق نیز با دخالت خارجی مخالفت خود را ابراز كرده و معارضه آن زمان را به گفتگو با نظام دعوت كردیم.

*پیام یک کشور عربی به سوریه در اوج بحران


سید نصرالله گفت: در اوج بحران سوریه، یك كشور با نفوذ عربی و برخی طرف های آمریكایی، پیامی برای اسد فرستادند كه بر اساس آن از وی خواسته شده بود كه در مقابل پایان یافتن بحران این كشور، رابطه اش را با ایران و جنبش های مقاومت قطع كند.

وی ادامه داد: سیاست آمریكا در خاورمیانه، سیاستی اسراییل محور و سیاست ایران در منطقه





موضع خود را در رابطه با نظام سوریه بر دو اصل استوار كرده ایم؛ اول اینكه سوریه در خصوص نزاع با اسراییل موضع دارد و دوم اینكه در خصوص گفتگو و اصلاحات اعلام آمادگی كرده است





سیاستی فلسطین محور است لذا ایران خواستار متوقف شدن جنگ در سوریه و رفتن به سوی گفتگو است و در این راستا تلاش می كند.

دبیركل حزب الله گفت: مقامات عربستانی به ایرانی ها گفته اند كه راه حل بحران بحرین، بازگشت مردم به خانه هایشان و باقی ماندن نظام به همین شكل فعلی است.

*امكان دخالت نظامی خارجی درسوریه وجود ندارد


وی گفت: هم اكنون وضع آمریكا، اجازه آغاز جنگی جدید علیه سوریه را نمی دهد و اروپایی ها بدون اینكه امریكایی ها جنگ را آغاز كنند، وارد نبرد نخواهند شد اما سعی آمریكایی ها این است كه بحران در سوریه به طول بینجامد و ارتش و ملتی برای این كشور باقی نماند.

 سیدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: هیچ كس نگفته كه نظام سوریه همان گونه كه بود باید باقی بماند، ما می گوییم كه اصلاحات لازم است، اما ساقط ساختن این نظام خدمت به آمریكا و اسراییل خواهد بود.

وی افزود: ایران تلاشی حقیقی در جریان نشست غیر متعهدها مبذول داشت و این كشور با ترك ها وارد گفتگو شد و با "كوفی عنان" فرستاده سابق سازمان ملل در خصوص بحران سوریه همكاری های زیادی انجام داد.

دبیركل حزب الله گفت: این درست است كه تركیه، عربستان سعودی، قطر و همچنین مصر با كمك های بین المللی به منظور حل و فصل مساله سوریه اقدام به گفتگو كنند و هیچ راه حلی بجز این مساله وجود ندارد.

وی ادامه داد: مشاور یكی از رهبران عربی، دو سال پیش به من گفت كه این اعتقاد وجود دارد كه شما و اسد در حال گسترش شیعه در سوریه هستید؛ این سخن صحیح نیست و ضرورت دارد كه بر سر این موضوع گفتگو شود.

دبیركل حزب الله افزود: هیچ راه حلی در سوریه بجز از طریق گفتگو و تسویه سیاسی وجود ندارد و راه حل منطقه، متوقف ساختن كشتار است.

سید نصرالله گفت: بزرگترین خدمت به مساله فلسطین و وحدت امت این است كه كشورها دور هم جمع شده و آتش درگیری در سوریه را متوقف سازند و راه حل سیاسی در این خصوص پیش بگیرند.

وی اظهار داشت: این اشتباه است كه به مسایل جاری در سوریه،





هیچ كس نگفته كه نظام سوریه همان گونه كه بود باید باقی بماند، ما می گوییم كه اصلاحات لازم است، اما ساقط ساختن این نظام خدمت به آمریكا و اسراییل خواهد بود





بعد طایفه ای داده شود و این امر به نفع اصلاحات در سوریه نیست و باعث نابودی و فروپاشی این كشور می شود.

دبیركل حزب الله گفت: در این رابطه اندیشه ای تكفیری وجود داشته كه همه را مورد هدف قرار می دهد و از سوی دستگاه های اطلاعاتی به كار گرفته شده است.

وی اظهار داشت: نخبگان و اندیشمندان در این خصوص مسئولیت دارند تا با برگزاری گفتگوی جدی، مسایلی را كه باعث تشدید و خراب شدن روابط میان اهل سنت و اهل تشیع می شود، مورد بررسی قرار دهند.

سیدنصرالله گفت: هیچ راه حلی بجز گفتگوی داخلی جدی و دلسوزانه وجود ندارد و ما نیز در لبنان تلاش زیادی برای جلوگیری از فتنه انجام می دهیم و در این چارچوب خواستار تنظیم میثاق شرف برای اجتناب از تحریكات مذهبی و طایفه ای شده ایم.

وی حفظ ثبات در لبنان را تا حد بسیار زیادی مرهون ادامه كار دولت فعلی دانست و گفت: در وضعیت فعلی (در صورت سقوط دولت) نیازمند یك سال كامل (نه پنج ماه)، برای تشكیل یك دولت وحدت ملی خواهیم بود.

سید نصرالله در رابطه با مساله ربوده شدگان لبنانی در خاك سوریه، گفت: اگر ربایندگان مدعی هستند كه این افراد نزد آنها میهمان هستند، دیگر لازم است كه این میهمانی به پایان برسد.

دبیر كل حزب الله وضعیت لبنان را بسیار سخت دانست و گفت: تمام مردم سلاح داشته و می توانند به عنوان شاخه های نظامی به فعالیت بپردازند و در این شرایط لازم است كه برای حفظ صلح داخلی با یكدیگر همكاری كنیم.

وی اختلاف خود با جریان "المستقبل" را سیاسی دانست و گفت: وقتی یك مفتی یا شخصیت مذهبی از اهل سنت به شیعیان هجمه وارد می سازد، این امر باعث سخت شدن شرایط می شود و لازم است كه رهبران اهل تسنن اینگونه امور را ساكت كنند.

*حکم آیت الله العظمی خامنه ای درباره بی احترامی به صحابه پیامبر


سید نصرالله گفت: گفته می شود كه شیعیان به صحابه پیامبر بی احترامی می كنند و لازم است در این خصوص موضعگیری شود؛ آیت الله العظمی خامنه ای در این خصوص موضعی واضع و روشن دارند.

وی در رابطه با سفر پاپ "بندیكت شانزدهم" به لبنان هم افزود: ما به عنوان حزب الله و طرفداران مردمی آن، از سفر این مقام عالیرتبه مسیحی به كشورمان استقبال می كنیم.

http://www.jahannews.com/vdcbz5b55rhbazp.uiur.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.