قسمت پنجم
با سلام
ابتدا از کلیه دوستانی که با نظرات گرمشون این تاپیک رو یاری می کنند تشکر می کنم .
با توجه به اینکه تا حالا چهار قسمت از آموزش براتون گذاشته شده و الان هم قسمت پنجم رو مطالعه می کنید خواهش میکنم در نظر سنجی زیر شرکت نمائید تا بتوانم سطح مطالب را ارزیابی و در صورت نیاز اصلاح بکنم .
1- چقدر با جودو آشنایی دارید :
الف)جودو کار می کنم ب) آشنایی دارم ج) خیلی کم د) اصلاً آشنایی ندارم
2- آیا در ورزش رزمی ای سابقه فعالیت داشته اید ؟
الف) بله ب) خیر
3- چقدر به ورزش جودو علاقه دارید ؟
الف) خیلی زیاد ب) کمی علاقه مندم ج) علاقه خاصی ندارم
4- این تاپیک چقدر در آشنایی شما و ایجاد علاقه به این ورزش کمک نموده است ؟
الف) خیلی زیاد ب) متوسط ج) کاملا بی فایده است
5- سطح مطالب قرار گرفته در تاپیک را چگونه ارزیابی می کنید ؟
الف) کامل و جامع بوده و قابل استفاده است
ب) مطالب اضافه و زائد زیاد ذکر شده است
ج) اصلا راضی کننده نیست
6- در پایان اگر نظر خاصی دارید بفرمائید .
بسم الله الرحمن الرحیم
وزن های جودو :
مردان: 60- ، 66- ، 73- ، 80- ، 90- ، 100- ، 100+ کیلوگرم.
زنان: 48- ، 52- ، 57- ، 63- ، 70- ، 78- ، 78+ کیلوگرم.
شیوه های آموزشی :
معمولا باشگاه داری به دو شیوه می باشد . برخی باشگاه ها، باشگاه قهرمانی بوده و افراد جهت شرکت در مسابقات در این باشگاه ها شرکت می کنند .
برخی دیگر از باشگاه ها ، باشگاه آموزشی بوده و افراد بیشتر دنبال فراگیری اصولی این رشته هستند .
انواع تکنیک های جودو :
جودو در مجموع متشکل از 65 تکنیک بوده که می توان آنها را با هم ترکیب کرد و تعداد فنون را افزایش داد .
فنون جودو در دو دسته فنون پرتابی، فنون خاک دسته بندی می شوند که در زیر به ترتیب با آن آشنا خواهیم شد.
فنون پرتابی :
فنون پرتابی که در اصطلاح به آن ناگه وازا گفته می شود در دو دسته پرتاب در حالت سرپا و پرتاب در حالت خوابیده تقسیم بندی می شود. فنون ایستاده خود متشکل از فنون دست ، فنون کمر و فنون پا می باشد.
ناگه وازا (فنون پرتابی):
الف) تاچی وازا(فنون ایستاده):
1) ته وازا(فنون دست) 2) کوشی وازا(فنون کمر) 3) آشی وازا(فنون پا)
ب) استومی وازا (فنون خوابیده)
فنون خاک :
فنون خاک که در اصطلاح به آن نی وازا گفته می شود در سه دسته تقسیم بندی می شود:
نی وازا( فنون خاک):
الف) اوسای کومی وازا یا گاتامه وازا (چنگ زدن و نگه داشتن حریف در خاک به
صورتی که پشت حریف در تماس با تشک باشد)
ب) شیمه وازا (فنون خفه کردن حریف)
ج) کانستسو وازا (فنون قفل کردن مفاصل حریف و شکستن دست)
ان شاء الله در تاپیک بعدی به معرفی تکنیک های هر دسته خواهم پرداخت .
ادامه دارد