آموزش پخت ناگت مرغ
مواد لازم:
مرغ پخته شده= ۲ پیمانه
زعفران آبکرده= ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ= ۱ عدد
زرد چوبه =به میزان لازم
نمک وفلفل = به میزان لازم
جعفری خرد شده= ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری= به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا نان باگت را در فر قرار میدهیم تا کاملا خشک شودبعد می گذاریم سرد شود و آن را آسیاب می کنیم مقداری زرد چوبه به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم.
سپس مرغ و زعفران آبکرده جعفری وتخم مرغ نمک وفلفل و ۱ قاشق غذا خوری آرد سو خاری نان باگت اضافه کرده وبا غذا ساز خوب مخلوط می کنیم . سپس به اندازه یک گردو برداشته و آن را کمی پهن و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کرده البته با حرارت ملایم.
نکته:
میتوان در این غذا کرفس پخته و کلم بروکلی پخته نیز اضافه و همه مواد را با غذا ساز میکس کرده و بقیه مراحل را طبق روش بالا انجام دهیم.