• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن جراحان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
جراحان (بازدید: 6646)
دوشنبه 3/8/1389 - 12:26 -0 تشکر 244938
سرطان(كانسر) سینه

با سلام به همه دوستان عزیزم

به پیشنهاد اتاق عمل عزیز میخوام بحث رو گام به گام پیش ببرم تا همگی توی بحث شركت كنیم امیدوارم شما هم همكاری كنید،اگه سوالی هم داشتید می تونید همینجا بپرسید اگه من هم بلد نبودم اتاق عمل گرامی حتما جوابتون رو میدن

این نوع سرطان شایعترین سرطان در زنان است و از هر ده زن،یك نفر به این بیماری مبتلا میشه.این سرطان در اثر رشد غیر طبیعی و مهار نشده سلولهای غیر طبیعی در نواحی مختلف سینه ایجاد میشه.تومورهای سینه میتوانند از طریق سیستم لنفاوی گسترش یافته و به تمام بدن راه پیدا كنن .شایعترین علامت این بیماری توده در سینه است كه اكثر مواقع بدون درده. 

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

دوشنبه 10/8/1389 - 15:41 - 0 تشکر 247134

چرا هیچکی نمیاد تو بحث شرکت کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

زنده باد تکنولوژيست
چهارشنبه 12/8/1389 - 10:33 - 0 تشکر 247563

با سلام
متاسفانه بیشتر جراحان وقتی توده ایی مبینند بیمار رو تشویق به عمل میكنند البته بستگی به جراح هم داره!!
turkmenboy عزیز ممنون از اطلاعات خوبتون اگه امكان داره شما یه اتاق عمل گرامی در مورد بیوپسی و ماستكتومی بیشتر توضیح بدید
و درمورد اینكه احتمال ابتلا به سرطان در خانمهای جوانی كه فیبروآدنوم دارند چقدر است؟و اگر سابقه سرطان در فامیل درجه 1و2 هم داشته باشند این احتمال چقدر افزایش پیدا میكنه؟
انشااله بعد از توضیحاتتون راهای درمان رو میذارم

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

چهارشنبه 12/8/1389 - 17:41 - 0 تشکر 247680

سلام به دوستان عزیزم به خصوص azar13 عزیز ، چشم حتما دوست عزیزم
من کلی مطلب دارم ولی به دلیل اینکه یکشنبه یک امتحان خیلی خیلی مهم دارم وقت تایپ کردنش رو پیدا نمی کنم ولی انشا الله یکشنبه بحث رو و انجمن رو با کمک شما طوفانی جلو خواهیم برد و این مبحث رو با هماهنگی مدیر سیستم انجمن های عزیز به باکس کاربران ارسال خواهیم کرد تا استقبال دو چندان شود ، چندین برنامه جدید هم برای انجمن جراحان در هفته آینده تدارکت دیده شده است .....
فعلا دوستان عزیز در بحث شرکت کنند ، من هر روز سر می زنم و استفاده می کنم .....
turkmenboy و دیگر دوستان عزیز انجمن جران منتظر اطلاعات خوبتون هستیم عزیزان
سریع ، تند ، بحث رو پیش ببرید ، کلی بحث دیگه داریم هااااااااااااا

......................................................... انجمن تخصصی جراحان .............................................

 

thank you for attention

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:56 - 0 تشکر 247749

سلام به دوستان عزیز
دلم میخواد در بحث شركت كنم اما متاسفانه اطلاعات كافی ومفیدی ندارم فقط یه متن دارم كه به طور خلاصه توضیحاتی داده اگر مایلید قرار بدم

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:58 - 0 تشکر 247750

میدونم قسمتهایی از این متن قبلا نوشته شده اما برای پیوستگی مطلب عیننا متن رو قرار دادم به بزرگواری خودتون ببخشید

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:58 - 0 تشکر 247751

سرطان سینه

سرطان پستان ازشایع ترین سرطانها زنان در تمام دنیا می باشد شیوع این سرطان به ویزه در سنین ۴۰ تا ۶۰ سالگی و در رتبه دوم در سنین ۳۰ تا ۴۰ سالگی است و در بین ۸ نفر در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر جمعیت یافت میشود .

احتمال ابتلا هر زن در طول عمر خود به سرطان پستان یك مورد و در هر ۸ نفر است البته این آثار كه از مراجع غربی كمتر است ولی آثار دقیقی از شیوع در دست نیست .

با توجه به اینكه تشخیص زود رس سرطان پستان می تواند باعث افزایش طول عمر و بهبود كیفیت زندگی شود . برنامه تشخیص زودرس ( چكاپ) در سرلوحه اقدامات تشخیص بهداشتی جوامع در خصوص بیماریهای غیر واگیر میباشد و برنامه هایی بر اساس شیوع و سن بروز پستان در هر جامعه بر این منظور تدوین و اجرا میشود .


باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:58 - 0 تشکر 247752

جهت تشخیص زودرس سرطان پستان موارد زیر توصیه میشود :

۱- معاینه پستانها توسطه خود فرد هر یكماه از ۲۰ سالگی
۲- ماموگرافی اولیه در سن ۳۵ سالگی
۳- معاینه پستانها بطور مرتب هر ۶ ماه از سن ۳۵ سالگی توسط پزشك
۴- ماموگرافی سالیانه از سن چهل سالگی


در صورتی كه سابقه فامیلی سرطان پستان ، تخمدان در یك فامیل وجود داشته باشد با نظر پزشك متخصص این برنامه تغییر میكند این افراد نیاز به پیگیری دقیق تری خواهند داشت .


ازنظر ژنیتیكی ارتباط بین سرطان پستان ، روده بزرگ و تخمدان وجود دارد و ممكن است در خانوادهایی این سرطانها در افراد مختلف یا حتی در یك فرد مشاهده شود لذا در صورت بروز فامیلی این سرطانها باید پبیگیری از نظر تشخیص سایر انواع نیز انجام شود ( مثلا انجام ماموگرافی در افراد خانواده ایی كه یك مورد سرطان تخمدان گزارش شده )


باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:59 - 0 تشکر 247753

عوامل شناخته شده و قابل پیشگیری در مورد سرطان پستان ، چاقی ، رژیم پرچربی ، رژیم با كالری بالا عدم تحرك ورزش ، حاملگی اول در سن بالای ۳۵ سال در افراد چاق كاهش وزن میباشد .


موارد كمی از سرطانهای پستان فامیلی و ژنتیكی است و اغلب سرطانهای پستان از نوع غیر ارثی است . البته در مورد نقص در برخی ژنها حتی جراحی پیشگیرانه در افراد سالم خانواده در سنین بالا توصیه میشود .
با روشهای جدید تشخیص و درمان بقا عمر بیشتر و كیفیت زندگی بهتر و جراحی محدودتری برای زنان جامعه قابل پیش بینی است .

معاینه پستانها در مراكز بهداشتی توسط ماماها ، متخصصان زنان ، پزشكان عمومی و متخصصان جراحی انجام میشود و باید توسط متخصص جراح آشنا با سرطان پستان انجام شود .

سرطان پستان شایعترین سرطان در خانمهاست. این بیماری بیشتر در سنین بین ۴۰ تا ۶۰ سال اتفاق می افتد اما در جامعه ما که جمعیت جوانی است موارد بسیاری از بیماری نزد زنان ۴۰-۳۰ ساله نیز مشاهده می شود. از این نظر تشخیص زودرس این بیماری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 0:59 - 0 تشکر 247754

عوامل مؤثر در ایجاد سرطان پستان :


ارث :

سابقه فامیلی در بستگان درجه ۱ و ۲ بویژه از سمت مادر،و نیز سابقه بیماری سرطان کولون ( روده بزرگ ) و تخمدان در خانواده: اگر تعداد بستگان مبتلا بیش از ۳-۲ مورد باشد ریسک بیماری بالاست و زنان این فامیل باید تحت برنامه پیگیری ویژه قرار گیرند.


چاقی :

چاقی از علل ثابت شده سرطان پستان است و کاهش وزن در رسیدن به وزن ایده ال به هر روش، این ریسک را کم می کند.


عدم ورزش و تحرک کافی :

ورزش باعث کاهش وزن و نیز بالا بردن سطح ایمنی بدن می شود و لذا انجام ورزش می تواند ریسک سرطان پستان را کاهش دهد.


مصرف دخانیات و الکل :

مصرف دخانیات در ایجاد اکثر سرطانها منجمله سرطان پستان مؤثر است. مصرف مقادیر بالای الکل نیز در ایجاد سرطان نقش دارد.


سابقه اشعه درمانی :

بیمارانی که سابقه اشعه درمانی در سالهای قبل ( مثلا برای سرطان تیروئید) دارند ریسک بیشتری برای ابتلا به سرطان پستان دارند.
عدم حاملگی تا ۳۵ سالگی، عدم شیر دهی : اولین حاملگی کامل در سنین زیر ۲۵ سال نقش محافظتی برای سرطان پستان دارد و شیر دهی نیز امکان سرطان پستان را کاهش می دهد. کسانیکه تا ۳۵ سالگی حامله نشده اند ریسک بالاتری داشته و باید حتما جهت معاینه و اقدامات تشخیص زودرس مراجعه کنند.

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 13/8/1389 - 1:0 - 0 تشکر 247755

علائم و نشانه های سرطان پستان

غیرقرینگی اخیر در پستان دوطرف ، لمس توده ، تورفتگی و کشیدگی در پوست یا نوک پستان ، تورم پوست پستان که آن را به تورم شبیه پوست پرتقال تشبیه می کنند ، بزرگی غدد لنفاوی زیر بغل ، پوسته پوسته شدن نوک پستان، ترشح از نوک پستان بویژه ترشح خونی از یک مجرا. درصورت مشاهده این علائم حتما باید به پزشک مراجعه کرد.

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.