• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 3507)
پنج شنبه 1/7/1389 - 1:29 -0 تشکر 234135
چطور یه بیمار رو خیلی نرم بكشیم؟

سلام بر همه دوستان تبیانی

چند وقت پیش یك رمان خوندم كه در اون شخصیت اصلی داستان برای نجات جان بشریت مجبور شد برادر خودش رو بكشه.فكر میكنید چطور این كار رو كرد؟(تازه مثل این فیلم هندی ها برادره كه قرار بود كشته بشه تازه كشف كرده بود كه برادره شخصیت اصلی داستان بوده)فكر كردید؟

خودم میگم برادرش رو بغل كرد وبهش گفت چشمات رو ببند بعد اون رو بغل كرد وبا نیرو جادو (رمان تخیلی بود)قلب برادرش رو همونطور كه كه غرق در خاطراتش بود ولبخند به لب داشت از كار انداخت

حالا چرا اینها رو گفتم بزارید بریم در قسمت بعد(كه چشمان قشنگتون از خوندن خسته نشه)و یه خاطره خوبم براتون بگم بعد بریم سراغ اصل مطلب

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 1/7/1389 - 14:54 - 0 تشکر 234257

ایمنی الکتریکی
ایمنی الکتریکی، محافظت از بیمار یا پرسنل درمانی در برابر شوک الکتریکی خطرناک و همچنین محافظت در برابر انفجار، آتش سوزی یا خسارت به تجهیزات و ساختمان می‏باشد.
شوک الکتریکی به هر دو مورد ماکرو شوک و میکرو شوک نسبت داده می‏شود
انفجار ممکن است از جرقه های اتصال الکتریکی در محیطی از گازهای منفجره نظیر اتر یا داروی بیهوشی سیکلوپروپان حاصل گردد. البته در مورد گازهای طبی گونه‏های قدیمی‏تر این گازها قابل انفجار بودند که با استفاده از گازهای جدیدتر نظیر ایزوفلوران و .... خطرات اشتعال نیز کاهش یافته است. با این وجود طراحی تجهیزات و اتصالات مورد استفاده در اتاق عمل می‏باید به گونه‏ای صورت پذیرد که از ایجاد جرقه‏های الکتریکی جلوگیری شود.
آتش سوزی حاصل گرمای تولید شده از بار بیش از حد، سیم کشی غلط و یا سیستم های تغذیه نامناسب می‏باشد.
خسارت به تجهیزات و ساختمان ممکن است از انفجار، آتش سوزی یا بار بیش از حد الکتریکی نتیجه شود.
از نگاهی عملی تر ایمنی وضعیتی می باشد که دارای ضرر نباشد. در حقیقت در محیط های پزشکی ایمنی محدود کردن وضعیت های خطرناک می باشد. ایمنی الکتریکی در یک محیط درمانی یک وضعیت استاتیک نبوده و درحقیقت یک وضعیت دینامیکی است و می باید مرتب مورد بررسی و تصحیح قرار گیرد

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 1/7/1389 - 15:0 - 0 تشکر 234260

شوک الکتریکی عبارت است از تحریک الکتریکی بافت که اثر آن از یک حس سوزنی شدن تا واکنش شدید انقباض عضلانی و در نهایت تا فیبریلاسیون بطنی ادامه پیدا می‏کند که می‏تواند موجب درد، جراحت یا مرگ شود. شدت شوک وارده به بدن به عوامل زیر بستگی دارد :
1- مقدار جریان گذرنده از بدن 2 - فرکانس 3- میزان ولتاژ 4- مسیر عبور جریان 5- مقاومت الکتریکی بدن 6- طول مدت اعمال جریان الکتریکی
البته به غیر از موارد فوق، موارد دیگری نظیر وزن بدن، زخمها، التهاب ماهیچه قلب (میوکاردیت)، بی اکسیژنی، کمبود اکسیژن، رطوبت پوست و داروهای مصرفی قبل وقوع حادثه نیز در شدت شوک وارده تاثیرگذار می‏باشند.
براساس میزان جریان شوک الکتریکی به دو دسته تقسیم می شود:
1- ماکروشوک
2- میکروشوک

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 1/7/1389 - 15:7 - 0 تشکر 234264

ماکروشوک

ماکروشوک جریانی است که از طریق پوست بدن و تماس با یک منبع ولتاژ از بازو به بازو عبور می‏کند. در این نوع شوک می‏باید دو نقطه از اتصال بدن وجود داشته باشد. عبور جریان از یک بازو به بازوی باعث عبور جریان از قلب شده و می‏تواند باعث ایجاد فیبریلاسیون بطنی یا مرگ شود

یکی از عوامل بسیار موثر در پدیده شوک الکتریکی میزان فرکانس جریان عبوری می‏باشد. به عنوان نمونه در یک شوک بازو به بازو جریانی در فرکانس 50 یا 60 هرتز که می تواند باعث فیبریلاسیون قلبی گردد در صورتیکه در فرکانس بیشتر از 1 KHz اعمال گردد اثر فیبریلاسیون قلبی را در پی نخواهد داشت. حتی فرکانس‏های در حد مگاهرتز اصلا باعث ایجاد شوک نشده و پایه و اساس طراحی دستگاههای الکتروکوتر نیز می‏باشند. یعنی با وجود اینکه بافت بر اثر جریان الکتریکی بریده یا منعقد یا سوزانده می‏شود اما شوک الکتریکی القاء نمی‏گردد

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 1/7/1389 - 15:7 - 0 تشکر 234265


میکروشوک
میکروشوک‏ها از جریان‏های الکتریکی که کاملا در زیر آستانه حس اند، ناشی می شوند. این جریانها در حد µA می‏باشند و جریانی درحد 80 میکروآمپرخطری احتمالی ایجاد می کند. این نوع جریان ها زمانی جریان خطر ساز می باشند که مستقیما از قلب توسط یک سوزن یا کاتتر که در سرخرگ یا سیاهرگ می گذرد، عبور نماید. اشخاص عادی عموما در آزمایشگاهها، کارگاهها و منازل با این جریان‏ها مواجه می شوند و چیزی حس نمی‏کنند و دچار هیچ حس ناخوشایندی نمی‏شوند و تنها در محیطهای خاصی نظیر واحد مراقبتهای قلبی و اتاق عمل جراحی خطرناک می‏باشند. این همان جریانی است که از درون بدن یک پرستار می‏گذرد و به درون یک سوند در حال پیشروی جریان می‏یابد و ممکن است بیمار را دچار برق گرفتکی کند.

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

پنج شنبه 1/7/1389 - 15:9 - 0 تشکر 234266

فكر میكنم بیشتر از این كسل كننده باشه بقیه اطلاعات رو در تاپیك های دیگری برای دوستان خوبم قرار میدم

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.