• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن اجتماعي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
اجتماعي (بازدید: 6776)
جمعه 12/6/1389 - 21:31 -0 تشکر 227372
حقوق بشر در غرب

بسم الله الرحمن الرحیم

 

آمارهای اجتماعی

 

به امید خدا و با همکاری دوستان آمارهای اجتماعی مفید و نسبتا معتبر در این بحث قرار میگیرند و دوستان میتونن روی چگونگی و چرایی این آمارها تأمل و تحلیل داشته باشند و اینکه چطور میتوان به بهبود این آمار کمک کرد
عنوان مبحث متناسب با مطلب جدیدی که اضافه میشود تغییر میکند و آرشیو مطالبی که در این بحث قرار میگیرند در جدول زیر جمع آوری میشود

 

 

موضوع مقاله

صفحه

روند ازدواج منطقی است، رشد طلاق تصاعدی/ غفلت از زندگی پایدار

1

هر ساعت 14 طلاق/ بی توجهی به معیارهای دینی دلیل جدایی زوجین

1

90 درصد "ازدواجهای خودگزین" به طلاق منجر می شود

1

بیشترین آمار طلاق متعلق به چه زنانی است؟

1

60 درصد طلاق‌ها ریشه در مسائل جنسی دارند

1

رتبه چهارم ایران در زمینه طلاق/یک چهارم ازدواجها به طلاق ختم میشوند

1

پنج عامل جنسی، اقتصادی، شخصیتی، ارتباطی و اجتماعی عوامل موثر بر طلاق

1

طلاق عامل بروز 70 درصد آسیبهای اجتماعی

2

تجرد دختران دارای تحصیلات عالی سه برابر شده است

2

آمار دختران و پسران مجرد و مشکل تجرد قطعی دختران

2

تاثیر درآمد زنان بر خیانت مردان

2

تنها عده كمی از زنان تهرانی احساس امنیت می‌كنند

2

فقط 32 درصد آگهی دهندگان خواهان کار مشروع زنان هستند

2

سن استفاده از لوازم آرایشی و رتبه ایران در خاورمیانه

2

نقش مادرها در تیعیض بین دخترها و پسرها

3

کدام شبکه های ماهواره ای بیشترین بیننده را دارد+آمار سایر شبکه ها

3

نارضایتی 45% زوجها از زندگی مشترک

3

رشد 80 درصدی جراحی پلاستیک در ایران

3

وضعیت اسفبار و تکان دهنده حقوق بشر در غرب

4

در آمریکا هر هجده دقیقه یک زن مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد

4

در آمریکا در هر شش دقیقه یک زن مورد سو استفاده جنسی قرار می گیرد

4

یک پنجم از دانشجویان قربانی تجاوزهای جنسی بودند

5

تنها 48 درصد از زوج‌های آمریکایی رسماً به ازدواج یکدیگر درآمده‌اند

5

سالی ۲۱ میلیون كودك در اروپا و آمریكا به دنیا می‌آیند كه پدران خود را نمی‌شناسند.

5

هر ۱۵ ثانیه یک زن به دست شوهرش کتک می‌خورد.

5

آمریکا با ۶۹۸ میلیارد دلار بودجه نظامی، صاحب۸/۴۲ درصد از کل بودجه نظامی جهان

6

۱۰۰ مورد مداخله نظامی

6

۲۲۰هزار کشته در بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی و بمباران شیمیایی در ویتنام

6

 

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 10/5/1390 - 19:10 - 0 تشکر 346533

به نوشته پایگاه خبری آلترنت در آمریكا هر دقیقه یك زن مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته و در هر 15 ثانیه یك مورد ضرب و شتم در این كشور رخ می‌دهد.

به گزارش فارس، گزارش نقض حقوق بشر آمریكا هرساله توسط سازمان‌های مردم نهاد و كشورهای مختلف تهیه می‌شود تا به بررسی وضع حقوق بشر در این كشور پرداخته و مردم سایر كشورها را نسبت استفاده ابزاری از این موضوع توسط دولتمردان آمریكا آگاه كنند.

گزارش كامل نقض حقوق بشر در آمریكا، انگلیس، فرانسه و آلمان در سال 2010 كه توسط بخش سیاست خارجی مركز پژوهش‌های مجلس تهیه شده از نظر خوانندگان می‌گذرد.

* نمونه‌هایی از قربانیان شكنجه در آمریكا
- عمر خضر (كودك افغانی) در سن 15 سالگی به اتهام اقدام تروریستی دستگیر و ابتدا 8 سال و نهایتاً به 40 سال زندان محكوم می‌شود. او پس از سال‌ها اعلام بی گناهی، اتهامات خود را می‌پذیرد. طبق اظهارات مایكل مالوف كارمند سابق پنتاگون، اعتراف وی زیر شكنجه به دست آمده است. همچنین وكلای وی از جمله موارد شكنجه به «كندن مو، تهدید به تجاوز، زندگی در سلول انفرادی، محرومیت از معالجات پزشكی، غل و زنجیر و غلتاندن وی در تركیبی از ادرار خود و روغن كاج» اشاره كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دادستان ارشد دادگاه نظامی گوانتانامو گفته است كه بر اساس توافق با وی به جرم خود، او امكان تقاضای تجدید نظر ندارد.

وكلای وی و گروه‌های حقوق‌بشر اعلام كردند كه وی در زمان وقوع جرم یك كودك سرباز بوده كه اكنون باید به خانه‌اش بازگردد، اما دادستانان گفتند چون او به عنوان یكی از اعضای القاعده فعالیت می‌كرده و سرباز رسمی نبوده یك جنایتكار جنگی است، اما مایكل مالوف معتقد است كه آمریكا قانون بین‌المللی مربوط به اسرار جنگی را امضا كرده و این قانون شامل كسانی كه سرباز نیستند هم می‌شود.

* گوانتانامو؛ جهنم روی زمین
- بنیام محمد (اهل اتیوپی) كه ساكن بریتانیا می‌باشد و سال‌ها در پایگاه‌ها نظامی آمریكا در خلیج گوانتانامو اسیر بوده است، مدعی شكنجه توسط بازجویان آمریكایی می‌باشد. او پس از تبرئه از اتهاماتش به بریتانیا برگردانده شد.

- مد سالبان (اهل سومالی) كه 8 سال در گوانتانامو اسیر بود پس از آزادی گفت این زندان جهنم روی زمین است. بسیاری از زندانیان در آنجا بینایی یا سایر اعضای بدنشان را از دست دادند و برخی دچار بحران‌های شدید روحی شده و بعضی دست به خود كشی زدند.

* جان باختن در زندان پس از 9 بار شوك الكتریكی
- بارون پیكس (آمریكایی) كه به خاطر مصرف كودكائین بازداشت شده بود در ژانویه 2008 پس از 9 مرتبه وارد آمدن شوك الكتریكی به وی توسط یك افسر پلیس، جان باخت.

- رونی. ا. وایت (آمریكایی) جوان 19 ساله كه در یك سلول انفرادی در یك مركز تادیبی در پرنس جورج مریلند نگهداری می‌شد در 29 ژوئن 2008 بر اثر خفگی فوت كرد.

* پرونده قضایی 90 درصد زندانبانان آمریكایی به دلیل تجاوزات جنسی

موارد متعدد تجاوز به زندانیان توسط كاركنان زندان گزارش و ثبت شده است. بر اساس گزارش واشنگتن پست در طول 8 سال گذشته آماز تجاوز افسران و كاركنان زندان به زندانیان 2 برابر شده است. بیش از 90 درصد از زندانبانان به دلیل تجاوزات جنسی دارای پرونده قضایی هستند. 40 درصد از این افراد نیز جنایات دیگری غیر از جنایات جنسی در پرونده‌شان وجود دارد.

گزارش دیده بان حقوق بشر حاكی از آن است كه به مهاجران در بازداشتگاه‌های آمریكا تجاوز جنسی صورت می‌گیرد. بر اساس گزارش دیده بان حقوق بشر، تعداد واقعی نمونه‌های تجاوز ممكن است بسیار بیشتر باشد چون بیشتر از قربانیان این تجاوز‌ها به كشورهای خود بازگردانده شده باشند.

در این گزارش دیده‌بان حقوق بشر تأكید كرده است تعداد تجاوز‌ها و آزار جنسی كه در بازداشتگاه‌ها روی می‌دهد ناشناخته است. در یك مورد، در سال 2008 پنج زن كه در بندر ایزابل در تگزاس دستگیر شده بودند، مورد تجاوز جنسی قرار گرفتند. نگهبان این بازداشتگاه‌ها وارد اتاق هر كدام از این ز‌ن‌ها شده و به آنها گفتند كه تحت آموزش‌های پزشكان فعالیت می‌كنند و به این زنان تجاوز كردند.

بر اساس گزارش‌ها، در سال 2007 نیز یك قربانی قاچاق انسان در زندان فلوریدا مورد تهاجم جنسی قرار گرفته بود.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 10/5/1390 - 19:11 - 0 تشکر 346536

* تجاوز و خشونت جنسی و سیستماتیك
- آمار بالای تجاوز به عنف و عدم پیگرد و مجازات متجاوزان
خشونت جنسی، تهدیدی جدی برای زنان آمریكایی است. گزارش‌ها حاكی از آن است كه ایالات متحده بالاترین میزان تجاوز به عنف را در بین كشورهایی كه چنین آمارهایی را منتشر می‌كنند، داراست. میزان تجاوز به عنف در آمریكا 13 برابر بیشتر از انگلستان و 20 برابر بالاتر از ژاپن است.

به گزارش پایگاه خبری Now.org در ایالات متحده زنان جوان كم در آمد در سنین بین 20 تا 24 سال بیشتر در معرض خشونت‌های خانگی و آزار‌های جنسی قرار دارند و در هر دو دقیقه یك نفر قربانی تجاوز می‌شود. هر سال 4.8 میلیون نفر زن در آمریكا مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند. زنان جوان اقلیت‌های مذهبی در معرض خطرهای ناشی از سوء استفاده‌های جنسی یا ضرب و شتم هستند. از هر 5 دختر دانشجو آمریكایی یك نفر مورد تجاوز قرار گرفته است و تنها كمتر از 5 درصد از این موارد به پلیس گزارش می‌شود.

* هر دقیقه یك تجاوز و هر 15 ثانیه یك مورد ضرب و شتم
به نوشته پایگاه خبری «آلترنت» در این كشور هر دقیقه یك زن مورد سوء استفاده جنسی قرار می‌گیرد. در این كشور هر 15 ثانیه مورد ضرب و شتم گزارش شده است. تجاوز جنسی به زنان بومی در ایالات متحده شایع است. برخی از زنانی كه توسط سازمان عفو بین‌المللی مورد مصاحبه قرار گرفته‌اند اظهار داشته‌اند كه در جامعه خودشان كسی را نمی‌شناسد كه تجربه خشونت جنسی نداشته باشد.
نكته مهم آن است كه كمتر از 5 درصد متجاوزان به عنف گناهكار شناخته شده و فقط 3 درصد از آنها در زندان هستند، یعنی از هر 16 متجاوز به عنف 15 نفر آزاد هستند.

* تجاوز به 90 درصد از زنان نظامی آمریكایی
تجاوز و تبعیض بزرگ‌ترین مشكل زنان سرباز آمریكایی است و یك سوم آنان از سوی فرماندهان به زور مورد تجاوز قرار می‌گیرند و بررسی‌ها نشان می‌دهد كه 90 درصد از آنان آن را گزارش نمی‌كنند، زیرا از تبعات آن بیم دارند.

بنابر گزارشی كه پنتاگون منتشر كرده است، در سال 2008 در حوزه نیروهای نظامی آمریكا 2900 مورد تجاوز جنسی گزارش شده است كه نسبت به سال ما قبل 9 درصد افزایش نشان می‌دهد. در این بین تنها 292 مورد به دادگاه نظامی انجامیده است. همین گزارش تصریح دارد كه رقم واقعی می‌تواند 5 تا 10 برابر این آمار باشد.

به گزارش رویترز، طی مصاحبه‌هایی كه با 40 زن شاغل در بخش نظامی آمریكا به عمل آمده است، 10 نفر اظهار داشته‌اند كه مورد تجاوز جنسی واقع شده‌اند، 5 نفر اظهار داشتند كه مورد حملاتی واقع شده‌اند كه هدف از آنها تجاوز بوده و 13 نفر گفتند كه مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته‌اند.

* قربانیان تجاوز
خانم جن اسپرنگر و مارتی ریبیر و نمونه‌هایی هستند كه در فصلنامه‌ دانشگاه كلمبیا از آنان نام برده شده است. خانم ریبیرو كه سرگروهبان نیروی هوایی آمریكا بوده است، در سال‌های 2003 و 2006 از سوی همكار نظامی‌اش مورد تجاوز قرار می‌گیرد. زمانی كه وی مسئله را گزارش می‌دهد از سوی دادگاه نظامی به دلیل همراه نداشتن اسلحه هنگام سوء قصد محاكمه می‌شود. این مسئله باعث از دست دادن شغل وی می‌شود و پس از یك سال بی گناهی وی اثبات می‌شود.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 10/5/1390 - 19:18 - 0 تشکر 346540

* نقض سیستماتیك حقوق كودكان
- آمار بالا تجاوز جنسی
انجمن پزشكی آمریكا نیز در گزارش آماری خود آوره است: سالیانه بیش از دو میلیون تجاوز جنسی علیه كودكان و نیز غفلت و مسامحه درباره آنها صورت می‌گیرد، اما زمانی كه پای آمار مربوط به مرگ و میر به میان می‌آید، ارقام نگران كننده‌تر می‌شوند، زیرا سالیانه 1100 كودك آمریكایی به دلیل شدت تجاوزات جنسی جان می‌سپارند و این رقم 1.6 فوت در هر 100 هزار مرگ را تشكیل می‌دهد. بر اساس مطالعات صورت گرفته، حدوداً از هر 7 مرد آمریكایی یك تن تا پیش از رسیدن به سن 18 سالگی مورد تجاوز قرار می‌گیرند.

نتایج تحقیقی كه به وسیله مركز كنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده انجام شد، نشان می‌دهد كه یك سوم دختران نوجوان آمریكایی - سه میلیون - بیماری جنسی سرایتی STD دارند.
دختران نوجوان آمریكای - آفریقای، اغلب به شدت مبتلا شده‌اند. نزدیك به نصف زنان آمریكایی - آفریقایی با یك نوع بیماری جنسی سرایتی آلوده شده‌اند، در حالی كه زنان سفید پوست آلوده شده در مقایسه با آن 20 درصد است.

* خود فروشی كودكان فراری از خانه
- عدم حمایت قانونی از كودكان فراری
پایگاه اینترنتی چاینا پرس به نقل از مركز تحقیقات بهداشت، عمومی آمریكا در تاریخ 28 اكتبر 2009 گزارشی را منتشر كرد كه بر اساس آن یك سوم بچه‌هایی كه از خانه فرار می‌كنند و یا از خانه طرد می‌شوند برای به دست آوردن غذا، مواد مخدر و جای خواب دست به خود فروشی می‌زنند و از نظر دستگاه قضایی این كودكان قربانی نیستند، بلكه كودكان بزهكار به شمار می‌آیند!

* ازدواج اجباری دختران
در تگزاس در یك فرقه طرفدار چند همسری برای مردان برخی از دختران 12 ساله مجبور به ازدواج با مردان میانسال شده‌اند.

* قانونی بودن مجازات و اعدام كودكان
ایالات متحده از جمله اندك كشورهایی در دنیاست كه كودكان نیز مانند بزرگسالان مشمول مجازات‌های جنایی می‌شوند. آمریكا تنها كشوری در دنیاست كه در دادگاه‌های آن برای كودكان حكم حبس بدون امكان آزادی كامل یا مشروط صادر می‌شود.

در حال حاضر 2381 زندانی از این نوع در زندان‌های ایالات متحده وجود دارد. 73 مورد از این زندانیان به خاطر جرم‌هایشان در سن 13-14 سالگی محكوم به مرگ در زندان می‌شوند، 49 درصد این زندانیان آمریكایی - آفریقایی هستند و اغلب آنان از خانواده‌ فقیر هستند و كمك‌های قانونی كافی به آنها نمی‌شود. این كودكان بدون توجه به اینكه تا چه اندازه اصلاح شده‌اند، در زندان و بدون هیچگونه آزادی مشروطی خواهند مرد. كودكان كم سن و سال به طور غیر قانونی در بین زندانیان بزرگسال در زندان‌های آمریكایی دورانی را سپری كرده‌اند.

طبق نظرات كلی كمیته حقوق كودكان سازمان ملل در آوریل 2007، محكوم كردن به مرگ یا زندگی در زندان بدون امكان آزادی ناقض ماده 37 كنفوانسیون حقوق كودكان است. شورای حقوق بشر سازمان ملل به هنگام بررسی شاخص‌های حقوق بشر در ایالات متحده در سال 2006، گفت محكوم كردن كودكان به زندگی در زندان بدون امكان آزادی مواد 7 و 24 میثاق بین‌المللی راجع به حقوق سیاسی و مدنی را نقض می‌كند

http://www.mersad.org/545/3921-%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87%D8%8C-%DB%8C%D9%83-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%83%D8%A7.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 14/8/1390 - 20:30 - 0 تشکر 383780

دروغ بزرگ نظام جنگ‌سالار آمریکا
چند آمار جالب از بزرگترین حامی حقوق بشر در جهان
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹
پایگاه خبری انصارحزب الله: اگرچه دنیای امروز به ظاهر تبدیل به دهکده جهانی شده و قرار است رسانه‌ها در جریان آزاد اطلاع‌رسانی، حقیقت را برای مردم نمایان کنند اما با یک نگاه ساده می‌توان فهمید که این عبارات و اصطلاحات همگی خیالی بیش نیست. به‌نظر می‌رسد بشر در طول تاریخ خود تا این حد تحمیق نشده و حقایق را تا این حد وارونه دریافت نکرده است. 

یکی از این دروغ‌های بزرگ، سیستم رسانه‌ای حاکم بر جهان است که سالهاست در پاکسازی چهره و فضاسازی برای قدرتهای بزرگ در حال فعالیت است.
چند آمار مهم درباره ماهیت نظام جنگ‌سالار آمریکا نشان می‌دهد که ژست صلح و انسان‌دوستی این رژیم تنها یک دروغ بزرگ است: 

۱- آمریکا صاحب بزرگترین و طولانی‌ترین نسل‌کشی تاریخ است. این سرزمین در ابتدا متعلق به بومیان آن یعنی سرخ‌پوستان بود اما با ورود حضرات، کشتار وسیعی از مالکان اصلی آن به عمل آمد. رقم ۲۰ میلیون نفر آماری است که از کشته‌های بومیان آمریکا عنوان می‌شود. 

۲- آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون بیش از ۱۰۰ مورد مداخله نظامی در کشورهای دیگر داشته است که این آمار نیز این رژیم را از دیگران متمایز می‌سازد. 

۳- تنها بمباران اتمی تاریخ متعلق به این رژیم است. بمباران هیروشیما و ناکازاکی رقمی بالغ بر ۲۲۰هزار کشته را بر جای گذاشت. هنوز هم آثار این جنایت هولناک بر جسم و روح ساکنان کشور ژاپن باقی مانده است. 

۴- بزرگترین عملیات شیمیایی تاریخ توسط آمریکا و در ویتنام رخ داده است. هواپیماهای آمریکایی با گاز سمی «دی اکسین» منطقه وسیعی از این کشور را آلوده کردند تا سربازان ویتنامی را از پای درآورند. هنوز هم نوزادان ناقص‌الخلقه به واسطه اثرات این سم در ویتنام به دنیا می‌آیند.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 14/8/1390 - 20:32 - 0 تشکر 383782

۵- آمریکا با حدود ۶۹۸ میلیارد دلار بودجه نظامی، صاحب۸/۴۲ درصد از کل بودجه نظامی جهان است و به بیان ساده می‌توان گفت که حدود نصف بودجه نظامی جهان به این کشور تعلق دارد. رتبه بعدی بودجه نظامی متعلق به چین با ۱۱۴ میلیارد دلار است. البته رقم اعلام شده آمار آشکار است و شامل ارقام سری نمی‌شود. 

۶- آمریکا تنها کشوری است که هنوز در برخی کشورهای اروپایی بمب اتمی دارد و برای به روز کردن آن هزینه می‌کند. 

۷- تنها آمریکا است که در سطح وسیع، در کشورها و مناطق جهان پایگاه نظامی دارد. این کشورها و مناطق عبارتند از: بحرین- دیو گارسیا- گوام - کره جنوبی - انگلیس - اسپانیا - ایتالیا – ایلسند- ژاپن-کوبا-آلمان-استرالیا -پاناما-پرتغال-عربستان-ترکیه-بلژیک-هلند-پاناما-پرتوریکو- بوسنی و هرزگوین-کوزوو- قرقیزستان- تاجیکستان - لوکزامبورگ - جزایر مارشال- سنگاپور- اندونزی- قطر- عمان- پاکستان- مصر - باهاما - اکوادور- آنتیگوا جزیره سنت هلنا. 

۸- آمریکا در حال انعقاد بزرگترین قرارداد تسلیحاتی در منطقه با عربستان با رقم ۶۰ میلیارد دلار است. تاکنون قرارداد تسلیحاتی با این رقم در منطقه به امضا نرسیده است. 

۹- آمریکا بیشترین زندان‌ها و بازداشتگاه های مخفی را در جهان داراست. عمده این بازداشتگاه ها در عراق، و افغانستان هستند ولی در اروپا هم بازداشتگاه های سازمان سیا وجود دارد. 

۱۰- شکل منحصر به فرد اعدام با اتاق گاز، صندلی الکتریکی و تزریق سم تنها در آمریکا وجود دارد. کارشناسان از اتاق گاز و صندلی الکتریکی به‌واسطه مدت زمان طولانی مرگ مجرم، به‌عنوان زجرآورترین شکل اعدام یاد می‌کنند. 

۱۱- آمریکا هم اکنون بزرگترین حامی رژیم تروریستی اسرائیل است و ارقامی که به این رژیم کمک می‌کند بدیل ندارد؛ به طوری که ۳۳ بار از ۷۷ وتوی تاریخ آمریكا درحمایت از اسرائیل بوده است. 

۱۲- در آمریکا ۲/۳ میلیون زندانی وجود دارد. در حالی که آمریکا تنها ۵ درصد از جمعیت کل جهان را دارد قریب به ۲۵ درصد از زندانیان جهان را به خود اختصاص داده است. این آمار شامل بازداشت‌های موقت و مهاجرین غیرقانونی دستگیرشده نمی‌شود. 

۱۳-آمریکا در عین حال بزرگترین کمپانی‌های فیلم‌سازی و رسانه‌ای جهان را برای پروپاگاندا در اختیار دارد.
در عین حال آمریکا مدعی است: 

۱- بزرگترین حامی حقوق بشر در جهان است!
۲- بزرگترین حامی آزادی بیان، دموکراسی و آزادی در جهان است!
۳- بزرگترین و دلسوزترین حامی آزادیخواهان جهان است و در کنار آنها ایستاده است!
و این یعنی بزرگترین تحمیق تاریخ بشریت.

http://www.yalasarat.com/vdchwinz.23nkidftt2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 15/8/1390 - 20:49 - 0 تشکر 384211

آمار تکان‌دهنده خودکشی درنظامیان آمریکایی
یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰

بر اساس گزارش یک روزنامه آمریکایی، بعد از گذشت یک دهه از جنگ آمریکا در افغانستان، در هر ۸۰ دقیقه یک کهنه سرباز آمریکایی خودکشی می‌کند.
به گزارش برنا، وب­سایت روزنامه هافینگتون پست گزارش داد، "مرکز امنیت نوین برای آمریکا" در گزارشی موسوم به "شکست در نبرد: چالش خودکشی نظامی" نوشت، آمریکا در آستانه شکست در نبرد علیه خودکشی کهنه سربازان و نظامیان این کشور است.

در این گزارش آمده است، هم موارد خودکشی و هم اقدام برای خودکشی به طور قابل توجهی بین کهنه سربازان آمریکایی از زمان آغاز فعالیت در جنگ‌های عراق و افغانستان افزایش یافته است.

در ادامه این گزارش فاش شده است که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ هر ۳۶ ساعت تقریبا یک نیروی نظامی اقدام به خودکشی می‌کند. همچنین ۱۸۶۸ کهنه سرباز از دو جنگ عراق و افغانستان تنها در سال ۲۰۰۹ دست به خودکشی زده‌اند.

نویسندگان این گزارش افزودند: "با بازگشت نیروهای بیشتر از جنگ،خطر (خودکشی) افزایش می‌یابد."

به گزارش پرس تی وی، یک کهنه سرباز نیروهای دریایی آمریکا گفته است، درپی اتمام دوره‌ ماموریت و بازگشت به کشور خود و آگاهی­یافتن از این موضوع که شغل خود را از دست داده، افسرده شده و دست به خودکشی زده است.

بر پایه این گزارش، روبرو شدن با اختلال تنش‌زای بعد از رویداد، بیکاری بالا و از بین رفتن حس رفاقت نظامی بعد از بازگشت کهنه سربازان به کشور خود، از دلایل خودکشی آن‌ها است.

کن اسمیت یک کهنه سرباز جنگ ویتنام، اظهار داشت، چالش‌هایی که ارتش آمریکایی بر نیروهای نظامی خود تحمیل می‌کند از عوامل نرخ بالای خودکشی بین کهنه سربازان است.

اسمیت افزود: "مسئولیت‌هایی که کهنه سربازان آمریکایی در ارتش باید بر عهده بگیرند، به آستانه­ای بسیار بالا در رویارویی با اضطراب نیازمند است."

وی افزود، نیروهای چندگانه در مناطق جنگی گسترده از دلایل اصلی دیگر در اقدام کهنه سربازان به خودکشی محسوب می­شود.
http://www.yalasarat.com/vdcc01qs.2bq0s8laa2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 1/9/1390 - 20:38 - 0 تشکر 391289

آمارهای جالب هزینه سلاح هسته‌ای آمریکا
یک محقق که تحقیق جامعی در مورد هزینه سلاح‌های هسته‌ای آمریکا انجام داده است می‌نویسد: اگر رقم ۵.۸ تریلیون دلاری هزینه تسلیحات هسته‌ای آمریکا را در قالب اسکناس‌های یک دلاری روی هم بچینیم این اسکناس‌ها تا کره ماه بالا می‌روند و دوباره تا زمین برمی‌گردند.
به گزارش فارس، "پروژه برآورد هزینه تسلیحات هسته‌ای آمریکا" نام پروژه‌ای بود که به بررسی هزینه‌های تسلیحات هسته‌ای آمریکا و عواقب آن از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۶ می‌پرداخت. این پروژه مطالعاتی که تا کنون جامع‌ترین طرح بررسی هزینه‌‌‌‌‌‌های سلاح‌های هسته‌ای آمریکا بوده است (البته موسسه تحقیقاتی "بروکینگز" در حال انجام تحقیق جدیدی برای برآورد جدیدترین هزینه‌های تسلیحات هسته‌ای آمریکا و نگهداری آنها است) در آگوست ۱۹۹۸ به اتمام رسید و نتایج آن در کتابی به نام "ممیزی هسته‌ای: هزینه‌ها و پیامدهای تسلیحات هسته‌ای آمریکا از سال ۱۹۴۰" ختم شد. در این گزارش بخش‌هایی از این کتاب را می‌آوریم؛ قسمت اول این گزارش به هزینه تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خلال این سالها و معنای اعداد و ارقام مرتبط با آن در قیاس با مفاهیم قابل درک می‌پردازد.

* چهار سال تلاش برای برآورد هزینه تسلیحات هسته‌ای آمریکا

برنامه ممیزی هسته‌ای با پرسشی که در ظاهر ساده به نظر می‌رسید، آغاز شد: آمریکا برای توسعه و نگهداری تسلیحات هسته‌ای‌اش چقدر هزینه می‌کند؟ اینکه ۴ سال طول کشید تا به این پرسش پاسخ داده شود، از اهمیت محوری در مطالبی که در این کتاب عنوان می‌شود، دارد؛ کتاب ممیزی هسته‌ای، نخستین تلاش و تنها تلاشی است که تا کنون برای محاسبه کمّی کل هزینه‌هایی که آمریکا برای پیگیری برنامه هسته‌ایش صرف کرده است، انجام شده است. هدف اصلی این کتاب ثبت و تحلیل این هزینه‌ها برای فهم بهتر ماهیت و تأثیر برنامه تسلیحات‌ هسته‌ای آمریکا است. در راستای نیل به چنین هدفی ما به بررسی این مسائل می‌پردازیم که تصمیمات کلیدی در این مورد چرا و چگونه اتخاذ شد، چه عواملی بر این تصمیمات مؤثر بود و آیا تصمیمات دیگری [به غیر از راه حل‌های هسته‌ای] در نظر گرفته شد یا خیر.

* شاخص "هزینه" راهبردی برای برآورد پیامدهای برنامه اتمی آمریکا

در این بررسی ما شاخص "هزینه" را به عنوان منشوری در نظر می‌گیریم تا از طریق آن جنبه‌های گوناگون کل برنامه هسته‌ای آمریکا را از یکدیگر جدا کرده و به تحلیل آنها بپردازیم. هدف "ممیزی هسته‌ای" نه این است که کل برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای درطی جنگ سرد را مورد تایید و تحسین قرار دهد و نه اینکه با انتقاد از کل هزینه‌های صرف شده روی این برنامه‌ها، تمام آنها را خطرناک و بیهوده بداند. در عوض ما به دنبال این هستیم که توضیح دهیم چه فرایندی باعث شد زرادخانه‌ای که درسال ۱۹۴۵ تنها دو سلاح ابتدایی داشت به زرادخانه‌ای با بیش از ۳۲۰۰۰ سلاح تبدیل شد، این فرایند چه هزینه‌هایی در پی داشت و سیاستگذاران آن زمان چه تعبیری از هزینه‌ها و پیامدهای این برنامه داشتند؟

* بیش از ۵.۵ تریلیون دلار هزینه برای برنامه هسته‌ای آمریکا

ـ هزینه‌های آمریکا
آمریکا از سال ۱۹۹۶-۱۹۴۰ حداقل مبلغ ۵.۵ تریلیون دلار صرف برنامه تسلیحات هسته‌ای کرد. فقدان داده‌های کافی برای برخی برنامه‌ها و دشواری جداسازی هزینه‌های برنامه‌های مختلفی که هم نقش هسته‌ای داشتند و هم نقش نظامی معمول، بدین معنی است که به احتمال زیاد رقم واقعی هزینه تسلیحات هسته‌ای آمریکا از این بالاتر است. در این رقم ۵.۵ تریلیون دلاری، ۳۲۰ میلیارد دلار هزینه‌ای که طبق برآورد باید در سالهای آینده برای ذخیره‌سازی و دفع ضایعات سمی و رادیواکتیو انباشته شده در طول این ۵ دهه صرف شود و همچنین هزینه۲۰ میلیارد دلار لازم برای از رده خارج کردن سیستم‌های تسلیحات هسته‌ای و دفع مواد هسته‌ای اضافی، لحاظ نشده است؛ وقتی این مقادیر را نیز لحاظ می‌کنیم، هزینه کلی برنامه تسلیحات هسته‌ای آمریکا از ۵.۸ تریلیون دلار بالاتر می‌رود.

* هزینه هسته‌ای آمریکا سومین موضوع پرخرج برای آمریکا

مبلغی که تا سال ۱۹۹۶ خرج شد – ۵.۵ تریلیون دلار – ۲۹ درصد کل هزینه‌های نظامی از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۶ (۱۸.۷ تریلیون دلار) بود. این رقم از تمام برآوردهای رسمی و غیررسمی قبلی انجام شده در مورد هزینه‌های تسلیحات هسته‌ای، به طرز معناداری بالاتر است و هزینه آن از تمام مقوله‌های دیگری که دولت برای آنها هزینه می‌کند، به استثنای هزینه‌های دفاع غیرهسته‌ای (۱۳.۲ تریلیون دلار) و امنیت اجتماعی (۷.۹ تریلیون دلار) بالاتر است. مبلغ مورد نظرتقریبا ۱۱ درصد کل هزینه‌های دولت تا سال ۱۹۹۶ (۵۱.۶ تریلیون دلار) را شامل می‌شود. طی این دوره، آمریکا به طور میانگین، نزدیک به ۹۸ میلیارد دلار در هر سال صرف تولید و نگهداری تسلیحات هسته‌ای‌اش کرد ه است.

شاید برای ما درک کردن مفهوم این اعداد و ارقام دشوار باشد برای اینکه چشم‌انداز بهتری نسبت به این موضوع بیابیم به موارد ذیل توجه کنید:

* هزینه هسته‌ای آمریکا و ۲۱ هزار دلار برای هر آمریکایی

ـ اگر ۵.۸ تریلیون دلار را به طور مساوی بین تمام کسانی که در آمریکا زندگی می‌کنند تقسیم کنیم به هرنفر کمی بیش از ۲۱ هزار دلار می‌رسد.

* اسکناس‌های هزینه هسته‌ای آمریکا تا کره ماه بالا می‌رود

ـ اگر ۵.۸ تریلیون دلار را به صورت اسکناس‌های یک‌ دلاری روی هم بچینیم تا مسافتی حدود ۷۳۹ هزار و ۱۱۷ کیلومتر بالا می‌رود؛ یعنی این اسکناس‌ها تا ماه بالا می‌روند و در برگشت تقریبا به زمین می‌رسند؛

* تقریبا ۱۸۵ هزار سال برای شمردن هزینه هسته‌ای آمریکا

ـ اگر بخواهیم ۵.۸ تریلیون دلار را با سرعتی معادل یک دلار در هر ثانیه بشماریم، تقریباً ۱۲ روز طول می‌کشد تا به ۱ میلیون دلار برسیم، ۳۲ سال طول می‌کشد تا به ۱ میلیارد دلار برسیم، ۳۱ هزار و ۷۰۹ سال طول می‌کشد تا به ۱ تریلیون دلار برسیم و بنابراین، ۱۸۴ هزار و ۵۷۹ سال طول می‌کشد تا ۵.۸ تریلیون دلار را بشمریم.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 1/9/1390 - 20:39 - 0 تشکر 391293

* بیشتر هزینه هسته‌ای آمریکا صرف سیستم‌های حمل شد

از این ۵.۸ تریلیون دلار فقط هفت درصدش (۴۰۹ میلیارد دلار) خرج طراحی، آزمایش، و ساخت بمبها و کلاهکهای هسته‌ای واقعی شد. ۵۶ درصد از کل مخارج (۳.۲ تریلیون دلار) صرف آماده کردن این سلاح‌ها با استفاده از هواپیما، موشک، زیردریایی و سایر انواع سیستم های حمل آن شد. ۸۳۱ میلیارد دلار دیگر (۱۴ درصد) خرج فرماندهی، کنترل، ارتباطات و سیستم‌های اطلاعاتی مختص تسلیحات هسته‌ای شد. آمریکا ۹۳۷ میلیارد دلار (۱۶ درصد) هم خرج ابزار متفاوت دفاع در مقابل حملات هسته‌ای کرد که از آن جمله می‌توان به پدافند هوایی، پدافند موشکی، ادوات جنگی ضدزیردریایی، و دفاع غیرنظامی اشاره کرد.

* ۱ تریلیون دلار صرف محرمانه نگاه داشتن اطلاعات هسته‌ای شد

تلاش‌های گستردهای صورت گرفته و می‌گیرد تا تقریباً همه چیز در مورد تولید سلاح‌های هسته‌ای و استفاده از آنها محرمانه باقی بماند ـ هم از دشمنان آمریکا و هم از مردم. هیچکس درست نمی‌داند که این محرمانه نگاه داشتن اطلاعات در لحظات حساس چه هزینه‌هایی از لحاظ پولی برای آمریکا در بر داشت، چون دولت هیچگاه حساب چنین هزینه‌هایی را نگه نداشته است. اما برآورد مقامات وزارت انرژی همواره این بوده که برنامه‌های محرمانه ۲۰ درصد گران‌تر از برنامه‌های غیرمحرمانه تمام می‌شوند. با توجه به این قانون کلی می‌توان تخمین زد که بیش از ۱ تریلیون دلار از این ۵.۸ تریلیون دلار از سال ۱۹۴۰ خرج محرمانه نگاه داشتن اطلاعات شده است. اما برای اجتناب از محاسبه مضاعف، برآورد ما از هزینه‌های رازداری هسته‌ای تنها شامل هزینه‌های شناخته شده و نسبتاً اندکی می‌شود که در ارتباط با پاکسازی "کمیسیون انرژی هسته‌ای" و کارمندان وزارت انرژی بود.

* ساخت بیش از ۷۰ هزار بمب و کلاهک توسط آمریکا

ـ در مقابل چه به دست آوردیم؟
در خلال سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۰، آمریکا بیش از ۷۰ هزار بمب و کلاهک هسته‌ای در ۶۵ شکل متفاوت از مین‌های زمینی و پرتابه‌های کالیبر بزرگ گرفته تا کلاهک‌های چند مگاتنی که توسط بمب‌افکن‌های بی ـ ۵۲ شلیک می‌شوند یا در بالای موشک‌های تیتان نصب می‌شوند، ساخت. ۳۶ درصد این کلاهکها برای استفاده‌های تاکتیکی و جنگی و حدودا ۱۲ هزار کلاهک (۱۷ درصد) در جهت اهداف دفاعی (ضدهواپیما، ضدموشک و ضدزیردریایی)بودند. آمریکا برای سوخت‌رسانی به این سلاح‌ها ۷۴۵.۳ تن متریک (تن هزار کیلویی) اورانیوم بسیار غنی شده و ۱۰۳.۵ تن متریک پلوتونیوم تولید کرد. این اورانیوم را در سه تأسیسات جداگانه در "تنسی"، "اوهایو"، و "کنتاکی" تولید می‌کردند. پلوتونیوم در رآکتورهایی در مخازن ذخیره‌سازی "هنفورد" در ایالت واشنگتن و در "تأسیسات رودخانه ساوانا" در کارولینای جنوبی تولید می‌شد.

* تقریبا ۲۲ میلیارد دلار صرف پروژه منهاتان شد

هزینه‌های پروژه منهاتان (برنامه تسلیحات هسته‌ای آمریکا که در جنگ جهانی دوم آغاز شد) در سال ۱۹۴۵، کلاً ۲۱.۶ میلیارد دلار شد. ۶۳ درصد این هزینه کل برای تولید اورانیوم بسیار غنی شده در "اوک ریج"، در "تنسی" مصرف شد. ۲۱ درصد دیگر نیز در هنفورد و برای تولید پلوتونیوم صرف شد.

* قدرت انفجاری آمریکا، تقریبا ۱ میلیون بمب هیروشیما

وقتی که megatonnage یا قدرت انفجاری تسلیحات آمریکا در سال ۱۹۶۰ به اوج خود رسید، این قدرت معادل ۱ میلیون و ۳۶۶ هزار بمب به اندازه هیروشیما بود (بمب "پسر کوچک" که روی هیروشیما ریخته شد، قدرت انفجاری معادل ۱۵ کیلوتن یا معادل ۱۵ هزار تُن "تی‌ان‌تی" داشت ). قدرت انفجر انبار ذخایر امروزی اگرچه نسبت به آن زمان بسیار کمتر شده است اما هنوز حاوی مواد منفجره‌ای است که معادل بیش از ۹۱ هزار و ۵۰۰ بمب هیروشیما است.

* آمریکا با ۱۰۳۰ آزمایش هسته‌ای، صدر جدول را از آن خود دارد

از سال ۱۹۴۵ تا سپتامبر ۱۹۹۲، آمریکا ۱۰۳۰ آزمایش هسته‌ای ( ۲۱۵آزمایش در جو و ۸۱۵ آزمایش زیرزمینی) انجام داد. این تعداد آزمایش از کل تعداد آزمایش‌های قدرتهای هسته‌ای دیگر روی هم بیشتر است. سال اوج آزمایش‌های هسته‌ای سال ۱۹۶۲ بود که در آن ۹۶ کلاهک (۳۹ تای آن در جو) را پیش از معاهده منع جزئی آزمایش هسته‌ای منفجر کردند.

* تسلیحات هسته‌ای آمریکا برای ۱۱۶ سیستم حامل متفاوت

در طول دوران جنگ سرد نیز آمریکا برای ۱۱۶ سیستم متفاوت، تسلیحات هسته‌ای تولید کرد. این سیستمهای حمل شامل ۶ هزار و ۱۲۵ موشک بالستیک راهبردی (در ۱۱ نوع)، ۴ هزار و ۷۰۰ بمب‌افکن راهبردی (در ۱۱ نوع)، ۵۹ زیردریایی موشکی بالستیک راهبردی (در ۳ نوع)، ده‌ها هزار سیستم موشکی کوتاه‌بردتر که بسیاری از آنها دومنظوره بودند، می‌شد.

* دشواری محاسبات هسته‌ای در "تسلیحات عمومی"

از آنجایی که دولت برای سیستم‌های تسلیحاتی‌ای که قابلیت‌های دومنظوره دارند، هزینه‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای را از یکدیگر جدا نکرده است، محاسبه هزینه این سیستم‌های دو منظوره ما را با مشکلی جدی مواجه می‌کند. حدود ۲۵ هزار کلاهک و بمب – ۳۶.۵ درصد از کل تسلیحات هسته‌ای آمریکا – طوری طراحی شده بود که توسط سیستم‌های نظامی "معمولی"مانند جنگنده‌های تاکتیکی نیروی هوایی و دریایی، موشک‌های زمینی ارتش و موشک‌های زمین به هوای نیروی دریایی، سیستم‌های ادوات جنگی ضد زیردریایی نیروی دریایی و قطعات توپخانه‌ای ارتش و نیروی دریایی حمل می‌شدند؛ هزینه‌های ساخت و راه‌اندازی این سیستم‌ها در اسناد حسابداری وزارت دفاع آمریکا زیر عنوان " تسلیحات عمومی" آورده شده است.

* تنها ۱۵ درصد از هزینه های تسلیحات عمومی، هسته‌ای در نظر گرفته شدند

بخشی از این هزینه‌ها آشکارا هزینه‌های آماده شدن برای جنگی هسته‌ای است، اما چه نسبتی از آن به این هدف اختصاص یافته است؟ اگربا رعایت جوانب احتیاط فرض کنیم که تنها ۱۵ درصد از هزینه تجهیز، راه‌اندازی و تقویت تسلیحات عمومی در خلال جنگ سرد به عملیات هسته‌ای اختصاص داده شده باشد، به رقمی معادل۱.۲ تریلیون دلار می‌رسیم.

* شاید هزینه واقعی بخش هسته‌ای تسلیحات عمومی، ۵۰ درصد بود

البته با در نظر گرفتن میزان نقشی که سلاح‌های هسته‌ای در آموزش و دکترین تسلیحات عمومی آمریکا در بخش اعظمی از جنگ سرد (به ویژه در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰) داشتند، ۱۵ درصد ممکن است به شدت رقم پایینی برای نقش تسلیحات عمومی در عملیات هسته‌ای باشد (یکی از تحلیل‌گران که در مورد تلاش‌های دولت آیزنهاور برای کم اهمیت جلوه دادن تسلیحات عادی بین سالهای ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۰ نوشته بود به این نکته اشاره کرده بود که " منطقی به نظر می‌رسد که تصور کنیم بیش از نیمی از بودجه‌های اختصاص یافته به تسلیحات عمومی [در خلال این دوران] مربوط به برنامه‌های هسته‌ای باشد.) با این حال، ما تصمیم گرفتیم که برای این دسته‌بندی از هزینه‌ها برآوردی محتاطانه ارائه دهیم.

 http://www.yalasarat.com/vdcdff0f.yt0k96a22y.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 11/3/1391 - 19:43 - 0 تشکر 458659

پلیس آمریکا حق دارد مردم را عریان کند

دیوان عالی آمریک روز گذشته حکمی را صادر کرد که بر اساس آن از این پس مجریان قانون این حق را دارند تا هر شخصی را به هر دلیل حتی جرایم اثبات نشده که دستگیر می‌کنند عریان کرده و مورد تفتیش بدنی قرار دهند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز، دیوان عالی آمریکا روز گذشته (دوشنبه) با ۵ رأی موافق در مقابل ۴ رأی مخالف تصمیم گرفت که مجریان قانون این کشور از این به بعد حق دارند هر شخصی را که دستگیر می‌کنند عریان کرده و مورد تفتیش بدنی قرار دهند و این به این مفهوم است که اصلاً مهم نیست که حتی جرم آنها چه اندازه کوچک باشد به هرحال مجریان قانون می‌توانند هر شخصی را به هر دلیلی که دستگیر کرده‌اند عریان کرده و او را تفتیش بدنی کنند.

بر اساس این گزارش، این تصمیم پس از آن مطرح می شود دیوان عالی آمریکا در حال بررسی یک پرونده‌ای است که در آن یک مرد به واسطه اشتباه مأموران پلیس در خصوص جریمه پرداخت نشده دستگیر شد و سپس در معرض یک نوع تفتیش تحقیرآمیز بدنی قرار گرفت.

"آلبرت فلورنس" در سال ۲۰۰۵ در نیوجرسی به همراه همسر باردار خود به دلیل سرعت غیرمجاز توسط مأموران پلیس متوقف شدند. مأموران پلیس آقای فلورنس را که در صندلی مسافر نشسته بود و همسر وی که راننده بود را تعیین هویت کرد و فلورنس را به بهانه عدم پرداخت جریمه‌های پیشین وی دستگیر کردند که بعدها پس از تحقیقات بیشتر ثابت شد که فلورنس تمامی جریمه‌ها را پرداخته کرده بوده است اما مجریان قانون قبل از آنکه به این نتیجه برسند فلورنس را زندانی کردند و بدون آنکه جرایم وی ثابت شود زمانیکه زندانی بود او را مجبور کردند تا عریان شده و او را مورد تفتیش بدنی قرار دادند.

فلورنس می‌گوید که نوع رفتاری که با وی صورت گرفته با اینکه هیچ جرمی مرتکب نشده بود طبق اصلاحیه چهارم و ۱۴ قانون اساسی آمریکا، حقوق وی را نقض می‌کند.

یکی از قضاتی که نظر مثبتی درباره این قانون داشت در توجیه این اقدام وقیحانه اعلام کرد: افرادی که برای جرایم کوچک دستگیر می شوند می‌توانند جنایتکارانی گمراه و خطرناک باشند.

"استفان بریر" یکی از قضات مخالف با این لایحه تأکید کرد که عریان کردن و تفتیش تمامی افرادی که دستگیر می‌شوند یک نوع بی‌حرمتی به شأن بشریت و حریم فردی افراد است.

http://www.yalasarat.com/vdciyyar.t1apu2bcct.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 11/3/1391 - 19:45 - 0 تشکر 458662

آمار تكان‌دهنده از تعداد زندانیان امریكا/ تلاش برای شلوغ ماندن زندان‌ها!


فرید زكریا در مجله تایم آمار جالبی از میزان زندانیان امریكایی ارائه كرد و با مقایسه تعداد این زندانیان با جمعیت كل امریكا اعلام كرد كه این میزان 7 تا 10 برابر سایر كشورهای توسعه یافته و متحد امریكا است و تعداد زندانیان امریكا بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر است.


به گزارش رجانیوز، فرید زكریا از روزنامه‌نگاران وابسته به حزب دموكرات امریكا كه علاقه زیادی نیز به اوباما دارد، در این نوشته كه به نظر می‌رسد به‌منظور نوعی تصفیه حساب با جمهوری‌خواهان منتشر كرده، آمار تكان دهنده‌ای از تعداد زندانیان در امریكا می‌دهد. این مقاله از آن‌جایی نوعی تصفیه حساب با جمهوری‌خواهان در آستانه انتخابات امریكا ارزیابی می‌شود كه زكریا در پایان مقاله‌اش به این موضوع اشاره می‌كند كه اكثر زندان‌ها در امریكا خصوصی اداره می‌شود و گردانندگان و مالكان این زندان‌ها، لابیست‌های جمهوری‌خواه هستند كه نه تنها علاقه‌ای به كاهش تعداد زندانیان ندارند، بلكه متمایل به افزایش این تعداد هستند.


چند وقت پیش مایكل كینرلی كه یك روزنامه نگار است، توانست از یك چهره بارز سیاسی آمریكا یعنی پت رابرتسون یك گاف بزرگ سیاسی بگیرد. رابرتسون گفت آمریكا در راستای مبارزه با مواد مخدر با شكست بزرگی مواجه بوده است و احتمالا مجبور خواهد شد تا ماری جوانا را آزاد كند. این كار ضربه بزرگی است به عقاید، آرمان ها و حتی شعارهای سیاسی، اجتماعی و مذهبی آمریكا.


رابرتسون گفت: بخاطر همین مسئله اكنون تعداد بسیار زیادی از مردم آمریكا در زندان ها حبس هستند. امروزه شش میلیون زندانی در آمریكا وجود دارد كه حتی در زمان دیكتاتوری استالین در اتحاد جماهیر شوروی سابق نیز چنین رقمی بی سابقه است.


موسسات آمار دهنده گزارش داده كه از میان هر صد هزار آمریكایی تعداد 760 نفر در زندان ها به سر می‌برند. این تعداد زندانی در آمریكا در مقایسه با سایر كشورهای متحد و توسعه یافته بین هفت الی ده برابر است. به‌عنوان مثال در ژاپن از میان صد هزار شهروند فقط 63 نفر در زندان ها هستند و در فرانسه 96 زندانی و در آلمان 90 و كره جنوبی 97 است. بعد از آمریكا، انگلیس بالاترین تعداد را دارد كه میان صد هزار شهروند، 163 نفر در زندان‌ها به سر می‌برند. نظرسنجان، كشورهای آمریكای لاتین را مورد مقایسه قرار داده كه به‌عنوان مثال در مكزیك این مقایسه برابر با 208 زندانی از میان صد هزار شهروند است. و در برزیل 242 زندانی میان صد هزار شهروند وجود دارد.


می‌توان گفت 25 درصد از افراد زندانی در سرتاسر جهان در آمریكا به سر می‌برند. برخی آمریكا را كشور «ترین‌ها» توصیف كرده و حتی بسیاری در داخل آمریكا علت اصلی را شدیدتر برخورد كردن سیستم قانونی با مجرمین تلقی و توصیف كرده‌اند. در دهه 1980 میان صد هزار شهروند آمریكایی 150 نفر در زندان بوده‌اند.


در سال 2009 یك میلیون و شصت و شش هزار نفر در آمریكا در ارتباط با مواد مخدر دستگیر و زندانی شدند كه از هر پنج نفر، چهار نفر آنها صرفا به‌خاطر حمل مواد مخدر بوده و عمدتا قاچاقچی نبوده‌اند. از همه جالب‌تر این است كه در چهاردهه گذشته آمریكا بالغ بر یك تریلیارد دلار پول صرف مبارزه با مواد مخدر كرده است.


متاسفانه در دهه 1990 جمهوری‌خواهان و محافظه‌كاران در آمریكا كه همیشه مایل هستند، قدرتمند شناخته شوند، تدابیر سخت و شدیدی را در این راستا به‌كار گرفتند. البته شایان ذكر است بگوییم كه بیشتر زندان‌ها و كاركنان آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود كه لابیست‌های تنومند را در كنگره آمریكا دارند، لذا ضمن حفظ درآمدهای خود مبالغ هنگفتی را در این عرصه كسب می‌كنند، بنابراین، هر چه زندان ها شلوغ تر شوند در جهت منافع مالی این دسته از افراد عمل شده است.


ظرف 20 سال گذشته مبلغی كه برای زندان ها هزینه شده، شش برابر پولی است كه صرف تحصیلات عالیه در آمریكا شده است، به‌عنوان نمونه، در ایالت كالیفرنیا در سال 2011 حدودا شش میلیارد دلار هزینه تحصیلات عالیه شد، درحالی‌كه در همین ایالت، معادل ده میلیارد دلار صرف زندان‌ها شده است.


http://www.rajanews.com/detail.asp?id=121371

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.