• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 14886)
يکشنبه 31/5/1389 - 16:48 -0 تشکر 223328
خواص گیاهان دارویی

    خواص درمانی ترنجبین

ترنجبین یا ترانگبین ماده شیرینی است که از گیاهی بنام خارشتر گرفته می شود خار شتر گیاهی است که به حالت خودرو یافت می شود که در کوهپایه های تمام ایران وجود دارد ساقه های این گیاه خاردار سخت و سبز رنگ بوده و گلهای آن کوچک و قرمز است با وجود اینکه خارشتر در همه جای ایران می روید ولی در همه جا ترنجبین از آن بدست نمی آید.

خواص درمانی در ترنجبین ماده صمغی وجود دارد که برای درمان سینه درد و سرقه مصرف می شود. ترنجبین دارای خاصیت ملینی است برای شیرین کردن دارو ها از ان استفاده می شود و در ضمن برای بیماری های عفونی مشکوک نیز بکار می رود.

 


 

 خواص درمانی پونه و پونه کوهی

پونه از خانواده نعناع است وبرای هضم غذا مفید می باشد جویدن نعناع و پونه برای بر طرف کردن سکسکه مفید است و ضد تشنج و آرام کننده اعصاب است به درمان اسهال و بیماری های روده ای کمک می کند همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین A , B , است.

خواص درمانی : پونه کوهی از بهترین گیاهان تقویت کننده بشمار می رود مصرف پونه کوهی کار روده ها را منظم می کند درد معده و بی اشتهایی را تسکین می دهد و برای ناراحتی های کبدی بسیار موثر است دم کرده پونه برای اسهال اسهال خونی و اسهال های باسیلی و همچنین ناراحتی های عصبی اختلالات گوارشی مفید و موثر است دم کرده پونه تقویت کننده خوبی است اگر گاهی پس از صورف غذا در معده احساس سنگینی نمودید و یا غذا را ترش کردید و یا به کلی ناراحت شدید می توانید از این دم کرده استفاده کنید.

 


 

 خواص درمانی پنیرک

گیاهی است که به حالات خودرو در جنگلها و اراضی غیر مزروع می روید و از ارتفاع آن تا شصت سانتی متر میرسد. ریشه های آبدار و سفید رنگی دارد و ساقه آن استوانه ای شکل وراست است. برگهای آن بزرگ و دارای دم برگ است و گلهای ان به رنگ گلی مایل به بنفش و دارای خصوص تیره است این گلها پس از خشک شدن به رنگ آبی در می آیند در کاشان به این گیاه مولجه می گویند.

خواص درمانی: پنیرک حاوی موسیلاژ( لعاب نباتی) و ویتامین های A , B , C است از برگ و گل این گیاه در طب استفاده می شود پنیرک ضد سرفه و مرهم سینه است خاصیت مسهلی و نرم کننده دارد دم کرده آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و روده های تنبلی هستند توصیه می شود.
جوشانده آن باری عفونتهای مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و موثر است. برگ و ریشه پنیرک را اگر به شکل ضماد در آورید و روی دمل و یا کورک بگذارید فورا سر باز می کند چون خاصیت مسهلی دارد و برای ورم مجاری گوارش و ادرار مفید است.

 


 

خواص درمانی پامچال

پامچال گیاه زیبایی است که بصورت علفی می باشد و خودرو است برگهای آن کرکدار پرچین و بیضی شکل است و گلهای آن افتاده و زرد رنگ است و در فصل بهار سبز می شود ریشه آن محکم است و زمانی که تازه می باشد بوی تندی از آن به مشام می رسد گلهای پامچال در ماههای اردیبهشت تا تیر ظاهر می شود پامچال در کنار جاده ها و چمن ها و جاهایی که علف می روید سبز می شود.

خواص درمانی: پامچال در طب به عنوان کرم کش و ضد تشنج استفاده می شود و در بیماریهای عصبی هیستری و تشنجات اطفال مصرف می شود گلهای پامچال داروی موثری برای برونشیت زکام های مغزی و سرفه های مزمن است و اگر کسی به گریپ مبتلا شود می تواند از دم کرده گل پامچال استفاده کند زیرا با اثر بخشی سریع ان خیلی زود از این ناراحتی خلاص می شود همچنین این دم کرده برای کسانی که مبتلا به سر دردهای شدید و میگرن و دل بهم خورده هستند مفیت است.
گل پامچال مقوی و تب بر است .ریشه پامچال را به مقدار 20 تا 30 گرم در یک لیتر آب بجوشانید و برای درمان سیاه سرفه سینه پهلو برونشیت و امراض مربوط به مجاری ادراری مصثرف کنید برای درمان و معالجه ورم کوفتگی که در اثر ضربه وارد می شود و ایجاد خون مردگی در آن ناحیه می کند ریشه پامچال را در یک لیتر آب بجوشانید و بعد پارچه ای را در آن خیس کنید و روی ورم بگذارید و محل ضرب دیدگی را کمپرس کنید.

 


 

خواص درمانی بلوط

درختی است جنگلی که بیشتر در مناطق کوهستانی و همچنین نقاط گرمسیری می روید از برگ و پوست آن استفاده می کنند از پیوند زدن با بلوط معمولی شاه بلوط به دست می آید که از لحاظ ظاهری فرق با بلوط های معمولی ندارد این درخت خیلی زود مورد حمله کرم ها قرار می گیرد و میوه آن شبیه بادام است و در بعضی مناطق از آرد آن نان درست می کنند.
خواص درمانی: برای درمان بواسیر و واریس بسیار مفید است زیرا دارای تانن است اگر میوه بلوط را ساییده و به صورت پودر در آورید و با مقداری کمی آب مخلوط کنید برای درمان اسهال مفید است و در درمان انواع ناراحتی ها مثل انژین و ورم لوزه احتقان پروستات و گرفتگی صدا موثر است هسته ان برای درمان بواسیر و واریس مفید می باشد بلوط بسیار مقوی و نیرو بخش است.
بلوط هندی یا شاه بلوط در طب استفاده های زیادی دارد شاه بلوط هندی برای درمان سیاتیک و دردهای سیاتیکی موثر و تسکین دهنده است پماد آن در بیماری های پوستی و ضد سرما زدگی بکار میرود بلوط خیلی زود کرم می زند وبرای جلوگیری از این عارضه می توانید آن را در آب نمک بگذارید.

 


 

 خواص درمانی بو مادران

گیاهی خودرو می باشد و در دشت ها و کنار جاده ها و مناطق کوهستانی بیشتر می روید گلهای آن به رنگ سفید است که سر شاخه های آن به شکل چتر نمایان می شود گلهای آن مصرف طبی دارد.

خواص درمانی: خواص اصلی این گیاه ضد تشنج قابض نیرو بخش تب بر و قاعده اور است بعضی افراد دم کرده آن را در موقع ناراحتی شکم و دل درد و اسهال استفاده می کنند.
برای درمان زخم های چرکی در پا و بو اسیر چرک دار 30 تا 40 گرم بو مادران خشک را در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه بجوشانید سپس زخم را با آن شستشو دهید و پانسمان کنید همچنین پماد آن برای دردهای رواتیسمی استفاده می شود.

 


 

 خواص درمانی بد گیاه

گیاهی خودرو می باشد که بیشتر در مزارع و باغها می روید در مازندران به آن سگ واش می گویند و زیرا سگها به حکم غریزه فطری هنگامی که ثقل معده و یا روده پیدا بکنند این گیاه را با حرص و ولع زیادی می خورند تا بیماری آنها برطرف شود ساقه های آن بلند و باریک و گره دار است و برگهای آن دراز و سر تیز است گلهای آن به شکل خوشه گندم می باشد.

خواص درمانی: جوشانده ده تا بیست گرم ریشه بید گیاه در یک لیتر آب و با اضافه کردن مقدرای شیرین بیان در معالجه حبس البول و شن کلیه و مثانه مفید می باشد باید توجه داشت که این گیاه در ایران مصارف طبی ندارد و بیشتر از چوب آن به عنوان هیزم استفاده می کنند.

 


 

خواص درمانی بهار نارنج

در فصل بهار درختان نارنج شکوفه می نشینند و گل سفید و معطری می دهند که به آن بهار نارنج گویند.

خواص درمانی: برگ و گل درخت نارنج اختلالات عصبی تپش قلب هیستری و حالت صرع و حمله تشنجات معدی انژین و انواع بی خوابی را تسکین می دهد هضم غذا را آسان می سازد و همچنین عرق آور و کرم کش می باشد. پوست نارنج معده را تقویت می کنند و اشتها را باز می گرداند.
کسانی که دچار یبوست می باشند باید یک پوست نارنج تازه را بجوشنانند و اولین آن آ« را بریزند زیرا بسیار تلخ می باشد سپس دوباره مقداری آب اضافه کنند و بیست دقیقه بجوشانند آ«گاه آن را از آب درآورند و خشک کنند و آن را صبح ناشتا میل نمایند. بلافاصله به تخلیه مدفوع کمک می کند.و یبوست را بر طرف می سازد.
از شکوفه درخت نارنج عرقی می گیرند که به عرق بهار نارنج معروف است و خاصیت آن این است که اعصاب را آرامش می بخشد و برای معالحه سر درد مفید و موثر است.

 


 

خواص درمانی باد آورد

اصل این گیاه در هندوستان بوده است و از آنجا به سایر نقاط پراکنده شده است و به صورت خودرو می روید دارای ریشه کوچک و ساقه ای راست و برگهایی بزرگ و به رنگ سبز روشن می باشد که انتهای آنها یک خار نوک تیز دارد گلهای آن به شکل یک تخم مرغ خاردار است و رنگ آنها زرد می باشد و بوی نامطبوعی دارد که پس از خشک شدن آن بو از بین می رود.

خواص درمانی: باد آورد مقوی , تصفیه کننده خود و عرق آور, برطرف کننده عفونت های کبد و کلیه و معده است. دم کرده آن برای عفونت های سینه پهلو و انواع تب ها مفید می باشد. باد آورد برای رفع ویار خانم ها مناسب است و همچنین دارای خواص ضد سرطان می باشد.

 


 

خواص درمانی برگ بو

درخت آن همیشه سبز است و پوست آن خاکستری تیره و چوب آن خیلی سخت می باشد و دارای شاخه های انعطاف پذیر است در فارسی آن را درخت غار و باهشتان نامیده اند و دارای خواص گیاه درمانی زیادی می باشد.
خواص درمانی: برگ بو در مورد گریپ و یا عفونت روده ای ضد عفونی کننده خوبی است. برای درمان برونشیت مزمن مورد استفاده قرار می گیرد و برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است دم کرده آن هضم غذا را آسام می سازد و گاز و نفخ معده را خارج می کند همچنین نوشیدن دو تا سه فنجان از شربت برگ بو قبل از غذا برای درمان بی اشتهایی مفید است.

 


 

خواص درمانی بابونه

گیاهی است کوچک و پر پشت که در چمن زارها و زمینهای غیر زراعتی و نقاط دیگر می روید برگهای آن جوچک و متناوب و نا منظم و پوشیده از کرک می باشد و گلهای آن را باید در سایه خشک کرد تا خواص آن را ازبین نرود.

خواص درمانی: بابونه گیاهی مقوی نیرو بخش تب بر کرم کش ضد درد و تشنج است و به همین دلیلد دم کرده آن در بیماریهای معده و سو هضم بسیار مصرف می گردد و به آن کلید معده می گویند.
بابونه گیاهی است با اثر تسکین دهنده و منظم کننده فعالیت جهاز هاضمه و همچنین برای رفع و تسکین دردهای دندان و دردهای موضعی موثر و مفید است. ضماد گل بابونه را برای دردهای سیاتیکی کمر درد و سر درد و میگرن به کار می برند دم کرده ده تا بیست گرم گل بابونه در یک لیتر آن برای کسانی که دچار کندی عمل روده ها یبوست سو هضم عفونتهای دردناک و یا اختلال در قاعدگی شده اند مفید است. روغن بابونه برای تسکین دردهای رماتیسم و دردهای عصبی مورد استفاده قرار می گیرد طریقه استفاده از روغن بابونه با این ترتیب است که هنگامی که درد شروع می شود با آن دست خود را آغشته کنید و مجکم محل درد را مالش دهید فورا درد ساکت می شود همچنین دم کرده گل بابونه به شکل کمپرس برای شستشوی چشم استعمال می شود.

 

  
يکشنبه 14/6/1389 - 23:42 - 0 تشکر 228182

 خصوصیات اقلیمی گیاهان
آشنایی با بادام

نام علمی : Amygdolus

• کلیات گیاه شناسی

درخت بادام به بلندی 8 متر می رسد . درختی است زیبا که از زمانهای قدیم در نواحی مرکزی و غربی آسیا مخصوصا افغانستان و ایران ، سوریه و فلسطین پرورش مییافته است .ریشه درخت بادام بسیار قوی است . این درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نیز رشد کند .برگهای آن بیضی ، باریک ، نوک تیز و برنگ سبز می باشد . گلهای آن بسیار زیبا و برنگ صورتی است . در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.

بطور کلی دو نوع بادام وجود دارد:

1- بادام شیرین Sweet Almond 2

2- بادام تلخ Bitter Almond

میوه درخت بادام بصورت شفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجوددرد . در ابتدای تشکیل میوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت در است که پوشیده از کرک است و هنوز بردستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon می نامند که دارای خواص مخصوص می باشد . پس از رسیدن بادام بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود.

مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یکطرف آن نوک تیز است . مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که می توان آنرا بکمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفیدرنگ در داخل آن است.

مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای درد و بسهولت از بادام تلخ تشخیص داده میشود .از کلیه قسمت های درخت بادام شیرین مانند شکوفه ، برگ و میوه آن استفاده طبی میشود .

• ترکیبات شیمیایی:

بادام شیرین دارای 50 تا 55 درصد و بادام تلخ دارای 40 تا 45 درصد روغن می باشد . بادام همچنین دارای 25 درصد مواد سفیده ای و دیاستازی بنام امولسین (Emulsine) ، قند ، صمغ ، موسیلاژ و مواد معدنی می باشد.

بادام تلخ دارای ماده مخصوصی ( 1 تا 3 درصد ) بنام آمیگدالین (Amygdlin ) می باشد که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک (Aldehyde benzoic) و گلوکز حاصل می شود.

اسانس بادام تلخ (آلدئید بنزوئیک ) در عطر سازی بکار می رود و همچنین از آن رنگ سبزی بنام مالاشیت Malachite درست می کنند.

اسانس بادام تلخ بدلیل اینکه دارای اسید سیانیدریک است کمی تلخ می باشد .مقدر اسید سیانیدریک در بادام تلخ 0/000025 درصد است.

در صد گرم مغز بادام شیرین خشک شده مواد زیر یافت می شود :

آب                                                 4/7 گرم

انرژی                                              598 کالری

پروتئین                                              18/6 گرم

روغن های اشباع نشده                                 54/2 گرم

نشاسته                                              19/5 گرم 

کلسیم                                             320 میلی گرم

فسفر                                             500 میلی گرم

آهن                                               4/7 میلی گرم

پتاسیم                                             770 میلی گرم

ویتامین ب 1                                      0/25 میلی گرم

ویتامین ب 2                                       0/9 میلی گرم

ویتامین ب 3                                       3/5 میلی گرم

• خواص داروئی:

بادام شیرین از نظر طب قدیم ایران کمی گرم و تر است.

1) بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست برای بچه ها استفاده کرد.

2)بادام سینه را نرم می کند.

3)شیر بادام برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفغس مفید بوده و خلط آور است.

4) بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است.

5)بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است.

6)بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند.

7)بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است.

8)چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند.

9) چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است.

10)شکوفه بادام را دم کنید و بعنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید.

11)دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترین دارو برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی است .(مقدر مصرف 5 گرم در 100 گرم آب )

12)جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کیسه صفرا مفید است.

13)روغن بادام خواب آور است و بیخوابی را از بین می برد.

14)برای صاف کردن سینه و نرم شدن روده ها و از بین بردن سرفه خشک باید روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط کرده و بخورید.

15)روغن بادام را با آب گرم مخلو ط کنید داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پیچه بچه ها خواهد بود . ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند.

16)برای درمان نقرس و رفع خمیدگی پیران ، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنید.

17)برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است.

18)برگ خشک شده درخت بدام قابض بوده و اسهال را از بین می برد.

19)روغن بادام شیرین بدلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.

20)برای رفع بیماریهای سینه ، روغن بادام شیرین را با هموزن آن عسل و یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید که بصورت خمیر یکنواختی داراید سپس به آن جوشانده گل ختمی اضافه کرده و یک قاشق چایخوری از انرا بفاصله هر سه ساعت بخورید.

21)برای رفع خارش پوست بچه هائیکه که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بمالید خارش را تسکین می ده.

22)مالیدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.

23) روغن بادام اگزما را رفع می کند

• خواص بادام تلخ :

چون بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است در مصرف آن باید نهایت دقت را بعمل آورد.مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است.

1-بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینایی مفید است.

2- خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس ، سرفه و ورم ریه مفید است.

3-بادام تلخ رابا عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می کند.

4-برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید.

5- بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفید است.

6-برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی های کلیه ، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و بخورید.

7-اگر عادت ماهیانه خانم ها عقب می افتد بهترین طرز درمان آن قرار دادن شیاف بادام تلخ در مهبل است.

8-برای ازبین بردن لکه های صورت ، بادام تلخ را پودر کنید و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنید و روی پوست بمالید.

9-ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار میرود.

10- ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفید است.

11-ضماد ریشه درخت بادام برای پاک کردن طحال ، کلیه و دفع کرم روده بکار می رود.

12-دم کرده ریشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال ، و دفع کرم روده بکار می رود.

13-روغن بادام تلخ خاصیت مسهلی درد.

14-روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است.

15-برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید.

16-مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد.

17-رغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ایجاد شده از بین می برد.

18-آنهایی که مبتلا به اگزما هستند اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن بجای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می یابند.

19-خمیر بادام تلخ برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است.

20-روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است.

• طرز استفاده:

روغن بادام :

برای بدست آوردن روغن بادام ، مغز بادام را پس از تمیز کردن و خشک کردن خرد می کنند و بصورت خمیر در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می کنند . این روغن را فشار اول می نامند.

تفاله بادام را که از فشار اول باقیمانده تحت اثر حرارت و مواد شیمیایی قرار داده و روفن فشار دوم را بدست می آورند . بدلیل اینکه روغن بادام گران است معمولا تقلب کرده و آنرا با روغن های دیگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و بام روغن بادام می فروشند.

همانطور که گفته د اگر روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آّب قرار گیرند اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک تولید می شود که سمی است بنابراین برای گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده کرد.

اسانس بادام تلخ :

این اسانس مایعی زلال و بیرنگ است که در اثر کهنه شدن برنگ زرد کمرنگ در می آید . بوی آن قوی ، طعمش سوزاننده و تلخ و بسیار سمی است . اسانس بادام تلخ بسهولت با اکسیژن هوا ترکیب و اکسید می شود . بنابراین باید همیشه محتوی آن کاملا پر و در بسته بوده و در جای تاریک و سرد نگهداری شود.

شکوفه و گل بادام :

گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوعی و طعم تلخ می باشد.

پوست میوه بادام :

بصورت جوشانده مصرف می شود . طرز تهیه آن به این صورت است که 50 گرم پوست بادام شیرین را در یک لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف کرده و مصرف می کنند.

برگ درخت بادام:

برای تهیه جوشانده برگ درخت بادام 50 گرم برگ درخت را در یک لیتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند.

مغز بادام :

معمولا بصورت خشک شده و خام و یا بوداده مصرف می شود.

شیر بادام :

شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند . برای تهیه آن 50 گرم مغز بادام را کاملا آسیاب کرده که بصورت پودر در آید . سپس مقدر 50 گرم شکر یا قند به آن اضافه کرده و با یک لیتر آب مخلوط می کنند مایعی مانند شی بدست می آید.

نوع دیگر شیر بادام برای کودکان شیر خوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مدر و یا مکمل آن باشد بدین ترتیب بدست می آید که مقدر 50 گرم بادام را بمدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسیاب کرده و بصورت پودر در می آیند و مقدر کمی آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا بشکل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر 50 گرم عسل بآن اضافه می کنند تا کاملا حل شود . این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند. البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شیر بادام استفاده کنند احتیاجی به صاف کردن آن نخواهد بود طریقه دیگری که آسان تر است بدین صورت می باشد که مقدر 50 گرم بادام پوست کنده یک لیتر آب و 50 گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بریزید و تا مایعی مانند شیر بدست آید .

• مضرات : بادام از نظر اینکه دارای مواد مغذی بسیاری است بنابراین غذای بسیار خوبی است ولی چون سنگین و ثقیل الهضم می باشد نباید در خوردن آن افراط کرد و مقدر آن نباید در روز بیش از ده دانه باشد . بادام همچنین برای معده های ضعیف و سرد خوب نیست و اشخاصی که معده ضعیف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورد.

من در جستجوی قطعه ای از آسمان پهناور هستم كه از تراكم اندیشه های پست تهی باشد                                                                مسعود خادمی                                        
يکشنبه 21/6/1389 - 14:6 - 0 تشکر 230273

درود بر طب الصادق . سلام بر طب سنتی . و سلام بر آنان که ادامه دهنده راه پیشینیان در طب سنتی اند

يکشنبه 21/6/1389 - 15:45 - 0 تشکر 230316

باسلام کارتون عالیست واقعا مردم ما نیاز دارند که به طب اسلامی و سنتی خودشون برگردند و آشنا شوند ما یه زمانی بو علی سینا را داشتیم که هنوز کتابهایش در غرب تدریس می شود در حالیکه خودمون فراموشش کردیم.نمی دونم ایرانیها هرچه مال خودشونه را بد می دانند و هرچیزی را که غربی و خارجی باشد را خوب می شمارند.ماایرانیها طب سنتی داریم طب اسلامی هم داریم فقط باید احادیث و آیه های قرآنی را در کنار هم قرار داد و تحقیق و بررسی کرد ولی کو همت .فقط یه نمونه می گم تو قرآن داریم عسل و قرآن شفا هستند و شفا یعنی در آن دردی نیست وشفا می بخشد آیا ما به قرآن اعتقاد داریم؟ولی به زن حامله می گن عسل نخورد توکسو پلاسموزیز دارد خود عسل آنتی بیوتیک است وتنها ماده ای است که در اهرام مصر دست نخورده باقی مانده است و قران می گوید شفا است.بیاییم طب اسلامی و سنتی خود را دوباره زنده کنیم وبگویم که خودم پرستار هستم وبدون اطلاع ازطب مدرن نیستم

يکشنبه 21/6/1389 - 17:42 - 0 تشکر 230423

سلام طرحتون عالییییییییییییییه اما ما همش یادم نمی مونه كاش میشد همونطوری كه مشاوره پزشكی توی تبیان هست درمورد داروهای گیاهی هم مشاوره می دادن واقعا ما قدر این دارو ها رو نمیدونیم ممنون از ابتكارت

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

پنج شنبه 12/12/1389 - 20:41 - 0 تشکر 293951

برای درمان کسی که به شدت بیرون روی داره و شکمش زیاد کار میکنه و از راه لوله غذایی تغذیه میشه چه کار میشه کرد.کمکم کنید

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.