• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن قرآن و عترت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
قرآن و عترت (بازدید: 2397)
دوشنبه 17/3/1389 - 14:52 -0 تشکر 204382
کتابخانه تخصصی قران وعترت

به نام خدا

سلام

در این مبحث سعی میکنیم به کمک کاربر فعال انجمن alireza_14maasoomگرامی به معرفی کتاب هایی در زمینه قران وعترت بپردازیم .

همراه ما باشید.

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

يکشنبه 30/3/1389 - 20:8 - 0 تشکر 206427

به نام خدا

سلام

ادامه پست قبل

توماس کارلایل فیلسوف، مورخ و نویسنده اسکاتلندی (1795-1881م.) درمورد تاثیرگذاری قرآن در نفوس بشریت می نویسد :

هنگامی که ما قرآن را مطالعه می کنیم می بینیم که این کتاب علاوه بر

آن که وحی آسمانی است از نظر کلمات و ترکیب، بلیغ ترین کتاب است.

هیچ کس قرآن را با دقت نمی خواند مگر آن که می بیند حقایقی اصیل در برابر

وی آشکار است و در می یابد که این کتاب وابسته به اصلی حقیقی و

به مبدیی عالی و مقدس پیوسته است.

و تردیدی نیست که گفتار حقیقی و درست نفوذ خاصی بر دل ها دارد

و حق آن است که تمام کتاب ها در برابر قرآن کوچکند و این کتاب از

هر گونه عیب و نقص و اصول ناپسند پاکیزه و مبرا است.

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

شنبه 5/4/1389 - 8:11 - 0 تشکر 207384

به نام خدا

سلام

فرا رسیدن ولادت مولای متقیان امیر مومنان حضرت علی (علیه السلام) را تبریک عرض می کنم.

امروز با معرفی 3 کتاب با موضوعات زیر در خدمتتون هستم.

شأن و منزلت على(علیه السلام)

حكومت علوى

نهج البلاغه

روان شناسی می گوید: هر چه از موضوعی یا شخصیتی بیشتر بدانید، به آن علاقه مند تر می شوید.

شخصیت هر فرد را از دو راه "حرف" ها و "رفتار" ش می توان شناخت.گر چه این دو، تنها قطره ای از دریای شخصیت آدمی است، نه تمام آن.

على ابن ابیطالب(علیه السلام) گوهرى است كه در شخصیت آن امام بزرگ و ابرمرد تاریخ، تاكنون هزارها كتاب به نگارش درآمده است. نویسندگان مسلمان، مسیحى، و گاه یهودى در تبیین چهره آن امام همام قلم زده اند و اهل سنت نیز براى معرفى مولى الموحدین على(علیه السلام) قلم به دست شده اند اما هنوز هم آن ها نتوانسته اند چهره حقیقى على(علیه السلام) را به جهانیان معرفى كنند. هنوز درباره شخصیت على(علیه السلام)، نهج البلاغه على(علیه السلام)، غدیر على(علیه السلام) و ...، هزاران راز كشف نشده وجود دارد كه باید آیندگان براى ترسیم شناختى دقیق از على و حكومت علوى تلاشى ویژه نموده، تا بلكه بتوانند على(علیه السلام) را بشناسند و به جامعه بشناسانند.

مقام معظم رهبرى مى فرمایند: «شاید بشود ... صد خصوصیت در امیرالمؤمنین پیدا كرد; چه خصوصیات معنوى، مثل علم آن حضرت، مثل تقوا، زهد، حلم و صبر آن حضرت كه خصال نفسانى اوست; چه خصوصیات رفتارى او به عنوان یك پدر، یك شوهر، یك شهروند، یك سرباز، یك فرمانده و یك حاكم; یا خصوصیات آن حضرت در برخورد با مردم: یك انسان متواضع، عادل، تدبیركننده كارهاى مردم و یك قاضى! شاید بشود صد صفت این گونه براى امیرالمؤمنین شمرد; كه اگر كسى بتواند این صد صفت را با بیان جامعى، گویا و رسا بیان كند، اجمالاً توانسته آن صورت نسبتاً كاملى از امیرالمؤمنین، ارایه بدهد، منتها دایره این صفات هم به قدرى باز، وسیع و گسترده است كه براى هر كدام، دست كم باید یك كتاب نوشت.»

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

شنبه 5/4/1389 - 8:17 - 0 تشکر 207385

به نام خدا

سلام

جاذبه و دافعه على(علیه السلام)، مرتضى مطهرى، انتشارات صدرا.

این كتاب مجموعه اى از چهار سخنرانى استاد شهید مطهرى است كه در روزهاى 18تا21 رمضان سال 1388 در حسینیه ارشاد ایراد شده است.كتاب مذكور مشتمل بر یك مقدمه و دو بخش است كه در بخش اوّل جاذبه على(علیه السلام) و فلسفه و فایده آن مورد بحث قرار گرفته و در بخش دوّم نیز به موضوع دافعه نیرومند آن حضرت پرداخته است.

در مسابقه سیر مطالعاتی آثار شهید مطهری، می تونید مقالات این کتاب را ببنید.

آیین كشوردارى از دیدگاه امام على(علیه السلام)، محمد فاضل لنكرانى، تدوین: حسین كریمى، انتشارات دفتر نشر فرهنگ اسلامى

كتاب فوق مجموعه بحث هایى است كه به عنوان شرح عهدنامه حضرت مولى الموحدین(علیه السلام) به مالك اشتر، اوایل انقلاب توسط حضرت آیة الله فاضل لنكرانى در دفتر تبلیغات اسلامى حوزه علمیه قم، در محضر گروهى از فضلا و طلاب و دانش پژوهان ایراد شد و به وسیله فاضل محترم جناب آقاى حسین كریمى تقریر، تنظیم و منتشر گردید.

شگفتى هاى نهج البلاغه، جرج جرداق، ترجمه فخرالدین حجازى، انتشارات بعثت

در این كتاب موضوعات خاصى، از جمله على و خدا، على و پیامبران، على و محمد(صلى الله علیه وآله)، على و امامت، على و قرآن، على و دنیا، على و آخرت، على و عدالت، على و حكومت، على و اخلاق، و على و على، مورد بررسى قرار گرفته است. بخش هایى از كتاب نیز به گزیده اى از نامه ها، خطبه ها، و سفارش هاى حضرت على(علیه السلام) اختصاص یافته و در پایان شگفتى هایى از گفتار كوتاه امام تبیین شده است.

منبع : سایت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 16/4/1389 - 17:32 - 0 تشکر 210106

به نام خدا

سلام

شهادت امام موسی کاظم (ع) را تسلیت عرض می کنم.

امام کاظم (ع) :

هر که خشم خود را از مردم باز دارد، خداوند عذاب روز قیامت را از او باز می دارد.

------------------------- 

نام کتاب : قرآن در اسلام

نویسنده : محمد حسین طباطبایی

ناشر : دارالکتب الاسلامیه، بوستان کتاب و ...

 این کتاب دارای 5 بخش اصلی می باشد که عبارتند از :


بخش اول: قرآن مجید چه ارزشی در میان مسلمانان دارد؟
بخش دوم: چگونگی تعلیم قرآن مجید.
بخش سوم: وحی قرآن مجید.
بخش چهارم: رابطه ی قرآن مجید با علوم.
بخش پنجم: ترتیب نزول قرآن و انتشاش در میان مردم.

کتاب قرآن در اسلام نوشته محمدحسین طباطبایی، از ریشه دارترین مدارک آیین مقدس اسلام است. علامه در این نوشته کوتاه که در نوع خود کم نظیر است قرآن را در جنبه های مختلف بررسی کرده و دیدگاه های عقلی و منطقی آن را معرفی نموده است. موضوع این کتاب موقعیت قرآن مجید در جهان اسلام است، اینکه قرآن چیست، چه ارزشی برای مسلمانان دارد، کتابی است جهانی و همیشگی، وصیی است آسمانی نه مولود فکر بشری و رابطه آن با دیگر علوم و اوصاف آن.

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 16/4/1389 - 17:36 - 0 تشکر 210107

به نام خدا

سلام

معرفی اجمالی نویسنده :

سیدمحمدحسین طباطبایی تبریزی در سال 1321 هجری قمری (1281 شمسی) متولد شد. یکسال قبل از فوت پدرش به مدرسه رفت اما پس از پایان کلاس هفتم مصلحت دیده می شود که در خانه درس بخواند به این دلیل او و برادرشان تحت تعلیم ادیب لایقی به نام شیخ محمدعلی سرائی قرار می گیرند و ادبیات عرب می آموزند و زیر نظر میرزا علینقی خطاط به یادگیری فنون خوشنویسی می پردازند. مرحوم علامه در 1303 در سن 21 سالگی با صبیه مرحوم حاج میرزا مهدی آقا طباطبایی مهدوی که از خویشان پدر بود ازدواج کرد. استاد علامه در 1304 که دروس حوزه تبریز را به پایان رساند به همراه همسر و برادر و پسرشان که تازه به دنیا آمده بود عازم نجف اشرف شدند. آشنایی با حاجی میرزا علی آقای قاضی رضوان الله علیه در مرحوم استاد علامه چنان تاثیری گذاشت که مدت 11 سال اقامت در نجف علاوه بر فقه و اصول و ریاضیات و فلسفه و رجال و تفسیر، در عرفان عملی در محضر این استاد عالیقدر حضور یافته و در سیر و سلوک و تزکیه نفس توشه های فراوانی بردند. مرحوم محمدحسین طباطبایی در اواخر زندگی در نجف روزگار را به سختی گذراندند به طوری که در سال 1314 در اثر اختلال وضع معاش عازم ایران شدند و در روستای شادآباد تبریز سکنی گزیدند. ایشان به منظور کسب علم عازم قم شدند و برای همیشه با شهر تبریز وداع کردند. در سال 1325 وارد قم شدند و بدین ترتیب زندگی پربار علمی مرحوم علامه از همین جا آغاز شد و مدت 35 سال در این شهر زندگی کردند و بیشترین خدمت را به اسلام و حوزه های علمیه کردند. وی درس فلسفه را با سبک و روشی نوین آغاز کرد. زندگی این عالم ربانی که یکی از مفاخر بزرگ اسلام و محققی کم نظیر است در ساعت 9 صبح روز 24 آبان 1360 در شهر قم به پایان رسید و دعوت حق را لبیک گفت.

منبع : سایت طهور (با کمی تغییر)

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 23/4/1389 - 16:16 - 0 تشکر 211294

به نام خدا

سلام

شاهی به دوصد عزت و اجلال آید              با شوکت و فر و جاه و اقبال آید

امــروز حسیــن آیـد و فردا عباس              خورشید ز پیش و مه ز دنبال آید

حسین سلطان عشق، عباس ساقی عشق، زینب شاهد عشق و سجاد راوی عشق. کاروان عشق در راه است و خود "عشق" نیمه شعبان خواهد آمد... اعیاد شعبانیه مبارک.

یكی از آموزه‏های عملی و رفتاری امام حسین علیه‏السلام، ترویج فرهنگ نماز بود. ایشان به نماز اول وقت اهمیت بسیاری می‏دادند. حتی در ظهر عاشورا و در گرماگرم كارزار، نماز اول وقت ایشان ترك نشد.

از گفتار آن حضرت است كه «دسته‏ای از مردم، خدا را پرستش می‏كنند كه به ثواب و پاداش برسند و این عبادت تاجران است. جمعی از ترس مجازات خدا، او را عبادت می‏كنند و این، عبادت بردگان و غلامان است. ولی بعضی، خدا را فقط برای سپاس و حق‌گزاری می‏پرستند. این‏گونه عبادت، مختص آزادگان است و بزرگ‏ترین عبادت‏ها، همین است.»

این هفته هم با معرفی کتابی در خدمتتون هستم.

کتابی از آیت اللّه شیخ جعفر شوشترى، که آقا بزرگ تهرانی (صاحب الذریعه) در تجلیل از این کتاب ارزشمند می گوید: «این کتاب از جلیل ترین کتابهایی است که در واقعه ی کربلا نوشته شده؛ بلکه هیچ کس مانند این کتاب ننوشته است.»

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 23/4/1389 - 16:32 - 0 تشکر 211296

به نام خدا

سلام

نام کتاب : خصایص الحسینیة

مولف : شیخ جعفر شوشتری

این کتاب که پس از عنایات خاص حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به مرحوم شیخ، به رشته ی تحریر در آمده است، باید گفت که به حق در نوع خود کم نظیر است ولطایف و نکات بسیار ظریفی که پیرامون امام حسین (ع) عاشورا و ثواب زیارت و گریه بر امام حسین (ع) در این کتاب بیان شده است، چیزی جز توجّه و عنایت امام به مرحوم شیخ جعفر شوشتری نیست. این کتاب، دو جلد بوده و جلّد اول آن بارها به چاپ رسیده و به فارسی ترجمه شده؛ ولی - متأسفانه - جلد دوم آن مفقود شده است.

نگاهی کوتاه به زندگی و شخصیت نویسنده :

آیت اللّه شیخ جعفر شوشترى، در سال 1230هـ. ق در شهر شوشتر متولد شد و در اوایل جوانى، برای تحصیل علوم دینى، به همراه پدرش به نجف اشرف رفت و این درست در زمانی بود که شیخ مرتضی انصاری در رأس حوزه ی علمیّه ی نجف اشرف بود. آنگاه پس از پیمودن مدارج عالی علمی و خودسازی و تهذیب نفس وآراستگی به ارزش های اخلاقی و انسانی وپیراستگی جان و روان، سرانجام به فقیه گرانمایه، سخنور بزرگ، دانشمند سترگ، علامه ی فرزانه، آیت اللّه حاج شیخ جعفر شوشتری شهرت یافت. علامه آقا بزرگ تهرانی(رحمه الله) در مورد ایشان می نویسد: «مرحوم حاج شیخ جعفر شوشتری (رحمه الله) فرزند حسین شوشترى، از بزرگان علما و اجلّای فقها و مشاهیر دانشمندان و از فراخوانان به سوی خدا (و دعاة الی الله) در عصر خود بوده است.»

شیخ جعفر، که در اوایل جوانی برای تحصیل علوم و معارف دینى، به نجف اشرف رفته بود، در سال 1255هـ. ق به شوشتر بازگشت و در همین سال بود که رساله ی عملیه ی «منهج الرشاد» را نوشت و حسینیه ای در شوشتر بنا نمود.

امّا شیخ در زادگاه خود باقی نماند و به سال 1291هـ. ق دوباره به عتبات بازگشت. به نوشته ی مرحوم سیّد حسن صدر، علّت این سفر، آن بود که: «حسینیه ای که شیخ، در شوشتر بنا کرده بود، محل پناه آوردن مظلومان به شمار می فت. روزی کسی به حسینیه پناه آورد که حشمت الدوله - عموی ناصر الدین شاه، والی وقت شوشتر - به دنبال او بود؛ پس والى، امر کرد که او را به قهر و زور از حسینیه خارج نمایند. چون خبر به شیخ رسید، دستور داد که در حسینیه را ببندند و خود نیز با اهل و عیالش به عتبات عالیات بازگشت و اگر چه شاه، چند تن را واسطه کرد تا شیخ به ایران بازگردد، ولی ایشان نپذیرفت.»

ویژگی بارز در شخصیت مرحوم شیخ جعفر، شیفتگی وصف ناپذیرش بر سالار شهیدان، حضرت ابا عبد اللّه (ع) بود؛ به همین جهت هم با آن مقام علمى، فقهی و کهولت سن تا آخرین سالهای زندگی پر برکت خویش، به منبر می رفت و با شوری وصف ناپذیر، نام و یاد کربلا وعاشواری حسینی و راه و رسم افتخار آفرین آن حضرت را برای دوستداران و رهروانش ترسیم می نمود. ایشان مردم را به ارزش هایی که کربلا، دانشگاه آن و امام حسین (ع) آموزگار بزرگ وتبلور تجّسم راستین آنها بود، فرا می خواند ودرباره ی ضد ارزش ها هشدار می داد.

مرحوم آیت اللّه شوشترى، پس از انجام رسالت دینی و ارشاد مردم در شهرهای مختلف ایران و زیارت هشتمین امام شیعیان، علی بن موسی الرضا (ع) در شور و شوق زیارت امیر المؤمنان علی (ع) دگرباره، راه عراق را در پیش گرفته بود، که متأسفانه در بین راه، در منطقه ی غرب کشور و شهر کرمانشاه به سختی بیمار شد. و پس از صد روز، سرانجام در 28 صفر سال 1303هـ. ق(11) روح بلند آوازه و ملکوتی اش به جوار رحمت حق پر کشید و با دلی سراسر عشق وارادت نسبت به ساحت مقدس سالار شهیدان حضرت ابا عبداللّه الحسین (ع) از این سرای فانی به دیدار آن حضرت شتافت.

منابع : سایت رشد

پایگاه حوزه

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 20/5/1389 - 11:51 - 0 تشکر 219865

 به نام خدا

سلام

چند هفته ای نشد این تاپیک رو بروز کنم.ان شاالله سعی می کنم هر هفته کتابی رو معرفی کنم.

چند روزی هم مشهد بودم.نائب الزیاره همه دوستان قرآن وعترتی بودم

------------------

امروزه یکی از مهمترین وسایل دشمن برای نفوذ و تزریق افکار وعقاید خویش، تبلیغات است.

از طریق تبلیغات، بر رفتار وعقاید و باورهای مردم کشوری تاثیر می گذارند، آنها را نسبت به سرزمین خود و ارزشهای آن سست می کنند ،هویت آنها را می گیرند و هویت جدیدی را می دهند و ...

امام خمینی در این مورد می فرمایند :تبلیغات مسئله ای است پر اهمیت و حساس یعنی دنیا با تبلیغات حرکت می کند.آنقدری که دشمنان ما از حربه تبلیغات استفاده می کنند از طریق دیگری نمی کنند و ما باید به مسئله تبلیغات بسیار اهمیت دهیم و از همه چیزهایی که هست بیشتر به آن توجه کنیم.صحیفه نور/ج17/ص157

پس وظیفه همگان است که به این موضوع توجهی خاص داشته باشند و با آگاه ساختن آفراد نا آگاه، اثر مخرب این تبلیغات را از بین ببرند.

یکی از عوامل عقب ماندگی مسلمانان در طول تاریخ، نداشتن انسجام و تشکیلات تبلیغی بوده است، یعنی مرکزیتی وجود نداشته تا نیازها را در نظر بگیرد و با توجه به نیروی تبلیغی موجود،آنها را تقسیم کرده و برایشان برنامه ریزی کند.

قرآن کریم بر وجود تشکیلاتی برای تبلیغ تاکید می کند و می فرماید :از شما مسلمانان باید گروهی باشند تا مردم را به خیر بخوانند و امر به معروف و نهی از منکر کنند.آل عمران/104

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 20/5/1389 - 12:2 - 0 تشکر 219872

به نام خدا

سلام

کتابی که میخوام معرفی کنم در مورد آداب و شیوه های تبلیغ و همچنین خصوصیات و وظایف مبلغ برآمده از آیات و روایات می باشد.

نام کتاب : قرآن و تبلیغ

نویسنده : محسن قرائتی

انتشارات : مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن

کتاب از 7 بخش تشکیل شده و نویسنده هر بخش را به طور مفصل توضیح داده.

 به طور مثال در بخش پنجم یعنی شیوه های تبلیغ،22 مورد را ذکر کرده.

قسمتی کوتاه از مورد 7 این بخش یعنی شیوه تشبیه و تمثیل :

یکی از بهترین روش ها برای فهماندن مطالب به مردم، خصوصا

کسانی که که سواد چندانی ندارند استفاده از مثال های محسوس و مناسب

با محیط است زیرا مردم با این موارد بیشتر سر و کار دارند و با حواس

ظاهری خویش آنها را درک می کنند بر خلاف مسایل عقلی که فهم آنها

احتیاج به کند و کاو شدید ذهن دارد.

از این روست که خداوند متعال به این مسئله اهمیت می دهد و قرآن

کریم سرشار از مثال های مختلف و ساده است که شاید مردم با تفکر و

دقت در آنها متذکر یاد خدا شوند.

 و این مثال ها را برای مردم می زنیم امید است که تفکر کنند. حشر/21

و خداوند برای مردم مثال ها می زند امید است که متذکر شوند. ابراهیم/25

و خداوند متعال در آیه ای بطور روشن بر این مطلب تاکید می فرماید 

 و لقد ضربنا للناس فی هذا القرآن من کل مثل. روم/58

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

پنج شنبه 28/5/1389 - 19:3 - 0 تشکر 222565

به نام خدا

سلام

نماز روزه هاتون قبول باشه.

دهم رمضان سالروز وفات نخستین زن مسلمان و نخستین همسر پیامبر(ص)، حضرت خدیجه کبری (س) است.

بانویی که وقتی پیامبر (ص) شیر زن کربلا زینب (س) را می خواهد تعریف کند می فرماید :

احترام این دختر را پاس دارید، که همانند حضرت خدیجه (س) است.

کتابی را معرفی می کنم تا بیشتر با این بانوی بزرگ اسلام آشنا شویم.

-------------------

عده ای اینگونه تصور می کنند که حضرت خدیجه (س) شهرت اش را فقط از همسری و زندگی با پیامر (ص) بدست آورده.در حالی که اینطور نیست.این بانوى آگاه و پاك‏سرشت، حتى پیش از ازدواج با پیامبر نیز، از شهرتى شایسته برخوردار بود. چنان كه نام وى نه تنها در تاریخ اسلام، بلكه در تاریخ اعراب و قبائل عرب و در آثار و نوشته‏هاى مورخین غیراسلامى نیز، به عظمت و تجلیل، یاد شده است.

خدیجه در كار تجارت خود نیز، بر اساس همان خصوصیات و خصلت‌هاى برجسته‏ى انسانیش، گام برمى‏داشت. هرگز تجارت را به عنوان وسیله‏اى براى كسب درآمدهاى سرشار، هرگز در پى سودجویى و منفعت طلبى‏هاى شخصى و بى‏رویه نبود.بر این اساس خدیجه هرگز تجارت خود را، به گناهانی چون احتكار و كم‏فروشى و گران‏فروشى و رباخوارى و نظایر آن  آلوده نكرد، و داد و ستدهایش را جز از راه‌هاى مشروع و اصولى انجام نداد.

همین خصوصیات انسانى، و روش و رفتار معقول و منطقى باعث شده بود كه اطمینان و اعتماد گروه‌ها و طبقات مختلف مردم، به او جلب شود و راه پیشرفت و ترقى از راه‌هاى مشروع و افزایش درآمدهاى حلال، براى او هموار گردد. تا جایى كه درباره‏ى موفقیت‌هاى تجارى او نوشته‏اند: «هزاران شتر در دست خدمه و كاركنان خدیجه بود كه در اطراف كشورهایى چون مصر، شام و حبشه در راه تجارت، مشغول رفت و آمد و داد و ستد و نقل و انتقال كالاهاى تجارى بودند.» (1)

نام کتاب : حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر (ص)

نویسنده : محمد محمدی اشتهاردی

انتشارات : موسسه انتشارات نبوی

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.