• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1565)
يکشنبه 5/2/1389 - 8:44 -0 تشکر 197228
علیرضا قزوه فقط به یک نفر نمره 20 داد


 

به گزارش شبکه ایران، علیرضا قزوه، شاعر انقلاب اسلامی که در ماه های اخیر بارها علیه فتنه گران موضع گیری کرده بود، طی مصاحبه ای از رفتار های موسوی و کروبی در ایام پس از انتخابات انتقاد و تاکید کرد که در حوادث اخیر تنها رهبری نمره 20 گرفته است.

وی درباره خط سیاسی خود گفته است: من خطم خط امام خمینی و آقای خامنه‎ای و شهداست و حزبم هم به قول آن دوست روستایی‎ام، حزب آقاجان‎مان که همان دل‎شکستگی است.

قزوه حضور خود در لیست مجمع روحانیون مبارز در انتخابات مجلس ششم را تکذیب کرد و گفت:مجمع روحانیون و روحانیت را چه به من؟ اگر اشتباه نکنم آن حزب کارگزاران بود که اسم مرا در فهرست نامزدهای‎شان گذاشتند. البته اجازه هم گرفتند، اما آن روزها از حزب کارگزاران چیزی نمانده بود. شده بودند لشکر شکست خورده و برای همین هم شاید اسم مرا هم نوشتند در لیست‎شان. من که نرفتم رایزنی بکنم و واسطه بتراشم. در انتخابات مجلس هفتم (یا هشتم) هم، شنیده بودم که ایثارگران روی نام من به یک توافق اجمالی رسیده است و من و رضا رهگذر و نادر طالب‎زاده اسم‎مان جزو لیست تا 60 نفر نهایی‎ هم بود.

*هیچ وقت طرفدارانم را به خیابان ها نریختم

این شاعر در مصاحبه با نشریه "پنجره" با کنایه به عملکرد سران فتنه خاطرنشان کرد: این را هم بگویم که در آن انتخابات کمی بیشتر از 6 هزار نفر به من رأی داده بودند و همین برای من بس بود. تازه هیچ‎وقت آن 6 هزار نفر را به خیابان نریختم و مالک جان و مال‎شان هم نشدم. نه سطل آشغالی آتش زده شد. تازه خیلی چیزها را هم متوجه شدم.

وی در پاسخ به سوالی درباره حمایتش از خاتمی در انتخابات سال 80 تصریح کرد: من کی نامه به خاتمی را امضا کردم؟ اگر نامه‎ای با امضای مرا آوردید، من به شما یک جایزه بزرگ می‎دهم. البته آن سال‎ها شاید از طرف انجمن شاعران نام ما را خودشان می‎نوشتند و یک‎بار که موضع‎گیری کردم و گفتم ننویسید، دیگر ننوشتند.

*کاش موسوی همانطور اسطوره لال میماند و نمی آمد وسط

قزوه در پاسخ به این سوال که در دوره اخیر به که رأی دادید، گفت: من اولش می‎خواستم از بین آقایان رضایی و احمدی‎نژاد و موسوی یکی را انتخاب کنم. بعد از مناظرات، موسوی پرید و رفت! کاش موسوی همان‎طور اسطوره لال می‎ماند و نمی‎آمد وسط. البته از مناظره احمدی‎نژاد و موسوی هم کفری بودم اما گفتم به درک! و رأی دادم به انرژی هسته‎ای! آن شب اول انتخابات در دهلی برخی از آدم‎های سیاسی و فرهنگی که می‎دانم به احمدی‎نژاد رأی داده بودند وقتی رأی بالای موسوی را در دهلی دیدند و منفعت‎شان را در خطر، ساکت شدند و به فکر فرو رفتند. و بعضی‎‎شان هم گفتند که رأی ما موسوی بوده و من تنها آدمی بودم که با شهامت تمام گفتم من به فلانی رأی دادم. بله من یکی از آن 44 نفر بودم، البته رأیم همراه با انتقادات زیادی به عملکرد ایشان بود، اما با کلی صرف فکر و وقت گذاشتن رسیده بودم به ایشان. نمره‎ای که برای احمدی‎نژاد در نظر گرفته بودم بیست و نوزده نبود، الان هم همان زیر 15 مانده است و موسوی 12 بود و کم کم شد منفی بیست و چهار و نمره نفر بعدی هم که از اول منفی بود!

*با قصاب باید مثل قصاب حرف زد

وی در پاسخ به اینکه با توجه به کدام ویژگی های احمدی نژاد به او رای دادید، گفت: من عملکرد ایشان در سیاست خارجی را تا حدی قبول دارم و البته به عملکرد وزارت خارجه انتقادهایی هم دارم. حتی نوع گفتمانی که او در پاسخ به تهدیدهای کسانی مثل اوباما دارد، به‎نظر من ستودنی است، چون با قصاب باید مثل قصاب‎ها حرف زد. بهترین دفاع در برابر امریکا و انگلیس حمله است. این‎ها قصابند و با قصاب جز با لحن و بیان خودشان نباید حرف زد. دیگر این‎که احمدی‎نژاد دارد می‎دود و شبانه‎روزی کار می‎کند و با نیروهایی که برخی‎شان واقعا متخصص‎اند و برخی‎شان هم واقعا ضعیف، دارد مدام به بخش‎های ضعیف جامعه سرکشی می‎کند و بخشی از این‎ها برای من و هر کسی تحسین‎برانگیز است. عملکرد دولت احمدی‎نژاد در انرژی هسته‎ای هم دلیل دیگری برای رأی دادن من به ایشان بوده است.

*فقط آیت‎الله خامنه‎ای نمره 20 گرفت و تمام

این شاعر درباره حوادث پس از انتخابات نیز گفت: در فتنه پس از انتخابات، فقط آیت‎الله خامنه‎ای نمره 20 گرفت و تمام. همه آدم‎های سیاسی نمره‎شان پایین بود. ایشان با درایت خود، یک تنه کشور را نجات داد و با خویشتن‎داری این موضوع را فیصله داد. شما مطمئن باشید که اگر امام بود، بسیار تندتر از این برخورد می‎کرد. مطمئن باشید که اگر کسی با ادعای ابطال انتخابات پیش امام می‎رفت و دلبخواه خود حرف می‎زد، امام چنان بر دهانش می‎زد که همان‎جا قبض روح می‎شد. آقای موسوی را من خبر دارم که این تندی‎ها را کرد و آقا تحمل کرد.

وی در همین راستا افزود: موسوی روز به روز با لجاجتش همه را ناامید کرد و شیخ اصلاحات که از همان اول در ریل سراشیبی افتاد و رفت. دیدید که در عرصه جهانی بیشترین لطمه متوجه کشور شد. من از افتخارات خودم می‎دانم که در فتنه پس از انتخابات وارد شدم و موضع گرفتم. شما ببینید در کودتای 28 مرداد و در دوره رضاخان و قبل از آن انگلیسی‎ها و سران استعمار هر کاری دل‎شان خواست کردند و هرگز از دخالت دست برنداشتند. اگر توانستید خرس را از دست درازی به کندوی عسل منع کنید، امریکا و اسراییل را هم منع کرده‎اید. جالب این است که دشمن داشت آماده ورود به ایران می‎شد و این آقایان می‎گفتند هیچ خبری نیست ما فقط یک اعتراض کوچک داشتیم و صدایش از 300 تا بلندگوی ضد انقلاب شبانه‎روزی پخش می‎شد و پروژه‎های شهیدسازی و هزار تا برنامه دیگر را پیاده کردند.

*اگر کودتای سبزها پیروز می‌شد، نقشه بعدی کشف حجاب بود

قزوه در ادامه گفت: در این ماجرا نیز ورودشان به عرصه کودتا نه تنها بعید که حتمی بود. نقشه‎های بعدی کشف حجاب بود و بی‎احترامی به سید خدا آقای خامنه‎ای که اگر مردم نبودند، مثل شیخ فضل‎الله نوری با این سید برخورد می‎کردند. اگر مردم ما و شخص ولی فقیه کمی کوتاه آمده بودند، الان هر روز ما بغداد و هر شب ما کابل بود. آن وقت نه موسوی پاسخگو بود و نه کروبی. به نظر من این از فتنه هم فتنه‎تر بود. فتنه کوچک‎ترین نامی ست که برای این بی‎شرمی به شهدا و به آرمان‎های انقلاب و امام می‎شود به این جماعت داد. چطور است که سران جبهه سبز می‎بینند که سایت‎هایی از آن‎ها حمایت می‎کنند که توهین به پیامبر و ائمه هم در کارنامه‎شان هست، اما ذره‎ای کوتاه نمی‎آیند. این‎ها مردم را به خیابان‎ها ریختند و فکر نکردند که از دل این هرج و مرج، چه حقوقی از مردم تضییع می‎شود و چه فجایعی به بار می‎آید؟ در همین ناآرامی‎ها در خانه مردم برادر با برادر قهر کرد و همه جا حتی مدرسه و اداره و شهر را داشتند به هم می‎ریختند و این آغاز یک بلبشوی بزرگ و هرج و مرج بزرگتر بود که اولین قربانیانش همین سران فتنه بودند. تقریبا صابون این ناآرامی و مصیبت به تن خیلی‎ها خورد. جواب این آشفتگی را که باید بدهد؟ آقای موسوی و کروبی که این اغتشاش را کلید زدند، در تمام این ماجراها به اعتقاد من مقصرند.

*اگر دانشجویان سفارت انگلیس را می‌گرفتند، امروز فتنه نداشتیم

وی تصریح کرد: دشمنانی داریم که بیش از دو قرن ما را استعمار کرده‎ بودند و انقلاب دست‎شان را کوتاه کرده است. بالاخره آقای احمدی‎نژاد رییس‎جمهور ما و نماینده کشور ما در جامعه جهانی است. چرا سران جنبش سبز وقتی بی‎بی‎سی و VOA از آن‎ها حمایت می‎کنند، در حقانیت مسیرشان به شک نمی‎افتند؟ حاصل این فتنه در ایران، پیروزی ایادی استعمار پیر در انتخابات عراق بود. به‎نظر من سرنخ این فتنه را در انگلیس باید جست‎وجو کرد. برای همین در جایی به گمانم در همین وبلاگم نوشتم که اگر دانشجویان ما 10 سال پیش سفارت انگلستان را اشغال کرده بودند امروز این فتنه‎ها دیگر وجود نداشت.

*ماجرای بحث با کاکایی

قزوه در درباره بحث اخیرش با عبدالجبار کاکایی نیز گفت: من شنیدم برخی از دوستان در وبلاگ‎شان نوشتند که آقای کاکایی گفته است که تجربیات شعر دهه 60 را قبول ندارم و آن ادبیات، ادبیات متأثر از سوسیالیسم بود و... وقتی این چیزها را شنیدم، راستش ناراحت شدم. با وجود دوستی عمیق ما که ریشه در دو دهه گذشته داشت، نامه‎ای به کاکایی از وبلاگم نوشتم و دوستانه به یاد او آوردم که رفقای واقعی تو نه این ترانه‎سراها و آهنگ‎سازها و خواننده‎ها، بلکه همین بچه‎های شعر انقلاب هستند. شاعران انقلاب که هنوز هم به این‎که شاعر انقلابند، افتخار می‎کنند.

وی افزود: بعد هم ماجرای سفر فرانسه و لندن را پیش کشیدم که یعنی بدان این‎ها هیچ افتخاری نیست و آن‎جا هیچ خبری نیست و خودت که دیدی من قصر شیرین شما را به خیابان‎های پاریس ترجیح دادم. مطلب هم واقعا همین‎طوری بود که من گفتم. این چیزهایی که آقای کاکایی در پاسخ من نوشت، برخی واقعیت داشت و برخی هم مثل حضرت‎عالی از ظن خود یار من شده بود و من هم که ته ماجرا را می‎دانستم چه خبر است و اهل دعوا با دوستان نبودم، یک صلح کلی کردم و با اولین اعترافی که جبار کاکایی کرد که من شعر دهه شصت را قبول دارم، بر همه آن نوشته‎های دوستان و حرف‎ها خط بطلان کشیدم و به همه گفتم ساکت باشید که همین حجت است و همین اعتراف واقعیت دارد.

این شاعر انقلاب در پایان خاطرنشان کرد:البته من با آن صلح «از اولش هم دعوایی نبود و آتشی نبود تا آتش‎بسی باشد،» خواستم پیامی هم برای اهل سیاست داشته باشم که اختلاف‎ها را باید یک‎جا بر مبنای اعتماد متقابل و اخوت اسلامی کنار بگذاریم که متأسفانه اکثر آدم‎ها این پیام‎ها را اصلا نمی‎گیرند و متوجه هم نمی‎شوند.

دوشنبه 13/2/1389 - 13:4 - 0 تشکر 198464

اینکه ما از کجا فهمیدیم از سایت های شخصی و یا حامیان آن شخصیت ها...
برا ی ادا مه ی حرفهایتان هم لزومی نمیبینم جواب بدهم که بحث های تکراری پیش نیآید!!!

سياوش بيدکاني

راوي بيداد و داد موسيقي و مردمان ايران زمين

خنياگر مرغ سحر ، باربد زمان

جناب استاد محمدرضا شجريان

دوشنبه 13/2/1389 - 21:26 - 0 تشکر 198552

tanbure_hag گفته است :
[quote=tanbure_hag;429704;198464]اینکه ما از کجا فهمیدیم از سایت های شخصی و یا حامیان آن شخصیت ها...
برا ی ادا مه ی حرفهایتان هم لزومی نمیبینم جواب بدهم که بحث های تکراری پیش نیآید!!!

پس منتشر شده است

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.