بنام خدا
سلام
4- پذیرایی (4- خیار )
ابتدا گریزی به بهداشت این میوه میزنیم:
خاصیت این میوه به قسمت سبز آن یعنی به پوست آن است چون حاوی کلروفیل است
اما بدلیل استفاده نادرست از کود و مواد شیمیایی پزشکان توصیه به پوست کندن آن در اکثر موارد دارند
خب حالا پوست میکنیم , همانطور که میدانید خوردن خیار پوست کنده شکیل تر است
ابتدا ته خیار را با برش کوچکی جدا کنید ...دقت کنید بزرگ نباشد...چون هم شکل خوبی ندارد و هم اسراف است
حال آرام از همان ته رو به سر پوست بکنید...این مدل چاقو راحتتر حرکت میکند
سعیتان بر این باشد با آرامشی که دارید پوست نازکی بکنید...اگر عجله نکنید نازک کنده میشود و سعی کنید ممتد این حرکت را انجام دهید
پوست کلف کندن خاصه وقتی که فقط تخم خیار این وسط می ماند
هم اسراف است و هم گویی شما دارید پوست صاحب خانه را میکنید :)
سعی کنید هر باریکه پوست را میکنید با متانت و زیبایی در گوشه ای از بشقاب قرار دهید همانجا که ته میوه را گذاشتید و بقیه باریکه های پوست را روی آن
پس یه قسمت کوچک پوست ها را درست کنید...نامنظم و مثل اینکه دارید سالاد درست میکنید پوستها را به هر طرف بشقاب رها نکنید
حالا در وسط بشقابتان یک فضای خوب برای برش دادن خیار در اختیار دارید
برشهای متوسطی در میوه ایجاد کنید
* توجه کنید : چاقو را به یکباره وسط خیار فرو نبرید که سرو صدا ایجاد کند
همه میدانند که دارید خیار میخورید :)
پس یه کم حوصله به خرج دهید و چاقو را روی خیار حرکت دهید
اگر نمک دوست دارید و البته موجود بود...نه اینکه همه خبر بشن که شما نمک میخواهید ...به آرامی روی آن بپاشید ...نه روی زمین و در و دیوار
یادتان نرود که قرار است یکی یکی برشها رو با چنگال بخورید
اگر چنگال هم نبود با احتیاط تمام با همان چاقو بخورید ...طوری چاقو را وارد دهانتان نکنید که همه بترسند :)
با دست خوردن و بد خوردن با چاقو زحمات قبلیتونو هدر نده ....
مثل همیشه به دو سه نفر بعدی مهربانانه طوری که آنها رغبت کنند بردارند
تعارف کنید...اگه برنداشت هم ناراحت نشوید ... :)
خب نوش جان
حالا یه خیار بدارین , شروع کنیم...