• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 35245)
يکشنبه 4/11/1388 - 16:45 -0 تشکر 177802
خواص خوراکیها

سلام

برای جلوگیری از ایجاد مباحث متعدد و بدون پاسخ لطفا مطالب مرتبط با خواص میوه ها و سبزیجات و گیاهان رو در این تاپیک مطرح نمایید. ممنون

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

سه شنبه 17/1/1389 - 21:8 - 0 تشکر 193293

خواص درمانی مارچوبه  

مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشد . مارچوبه به صورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید برگهای آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ به صورت دسته های 3 تا 8 تائی خارج می شود.
به علت زیبا بودن این گیاه را به صورت تزئینی در باغچه ها می کارند مار چوبه را در اوائل پائیز می چینند. این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می دهد. مارچوبه را می توان به صورت مختلف مصرف کرد. باید مارچوبه را با کمی آب و حرارات کم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت. آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد.
وقتی که مارچوبه می خرید دقت کنید تازه باشد. شاخه های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد و اگر فلسهای نوک آن باز باشد نشانه این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است.
مارچوبه دارای آسپاراژین و کونی فرین، اینوزیت، تانن، اسدی گالیک، آسپاراگوز، و اسید سوکسی نیک می باشد دانه آن دارای 15 درصد مواد روغنی می باشد این روغن زرد مایل به قرمز است. درصد مواد موجود در مارچوبه به صورت زیر است.
از نظرطب قدیم ایران مارچوبه گرم و خشک است بنابراین آنهایی که سرد مزاج هستند باید آنرا با عسل بخورند و آنهایی که گرم مزاج هستند باید آن را با سرکه بخورند .مارچوبه گیاهی است ادرار آور و دارای خواص زیادی است.
خوردن آن دید چشم را تقویت می کند.
برای تقویت نیروی جنسی مفید است.
ضعف مثانه را برطرف می کند.
برای تقویت قلب مفید است.
ملین است و یبوست را برطرف می کند.
تب بر است.
مارچوبه به علت داشتن کلروفیل خون ساز است و کسانی که کم خون هستند باید از آن استفاده کنند.
مارچوبه به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند.
برای نگهداری مارچوبه آنرا در پارچه های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید زیرا گرما و خشکی آن را از بین می برد مارچوبه را نیز می توان در سالاد ریخت و یا از آن سوپ تهیه کرد.
مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن به صورت دم کرده آن است دم کرده مارچوبه را به این صورت تهیه کنید:
چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آب جوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بکشد. از این دم کرده به مقدار دو تا سه فنجان در روز برای تسکین و آرامش قلب استفاده کنید.
مارچوبه را نباید آنهایی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی مصرف کنند. مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست.

mardom salary

پنج شنبه 19/1/1389 - 22:16 - 0 تشکر 193651



آلوورا aloe vera

گیاه باستانی آلوورا دارای خواس درمانی و تغذیه ای است .
آلوورا با خواص درمانی و تکثیر کننده سلولی آن در کتاب مقدس و همچنین هیروگلیف های مصری که توسط اسکندر مقدونی طی کشور گشایی هایش به دست آمده است ، به عنوان تنها درمان تسکین بخش برای کوفتگی ها و جراحات ذکر شده است .
از 200 نوع گیاه آلوورا که وجود دارد ، نوعی که دارای بیشترین خواص تغذیه ای و درمانی است ، آلوورا باربادنزیس می باشد .
برخی ازخواص اصلی آلوورا عبارتند از :
1 – ضد التهاب و ضد آلرژی
2 – مهار کننده درد
3 – اثر التیام بخش
4 – اثر کراتولیک
5 - اثر انتی بیوتیکی
6 – اثر تکثیر کننده سلولی
7 – انرژی دهنده
8 – اثر هضم کننده
9 – اثر سم زدایی
10 – تامین آب پوست
11 – پاک کننده طبیعی
12 – مقابله با تحریکات ( سوزش و خارش را از بین می برد . )
13 – آلوورا باربادنزیس هیچ اثر جانبی شناخته شده ای ندارد .
و دهها مورد دیگر

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

جمعه 20/1/1389 - 0:8 - 0 تشکر 193675

ریواس یا ریباس یا ریواج یک گیاه علفی است که در فصل بهارو اوایل تابستان میروید .به ساقه زیر زمینی این گیاه راوند میگویند.



بهترین نوع ریواس آن است که از کشور چین می آورند و رنگ آن قرمز است و میانه آن زرد رنگ است و به آن ریوند چینی میگویند.

ترکیبات غذایی:

ریواس غنی از فیبر و ویتامین c بوده در آن آب-پروتئین-قند-کربو هیدرات-کلسیم-ویتامین های A و B سدیم و پتاسیم وجود دارد.

خواص دارویی:

طبیعت آن سرد است

مقوی ملین و کرم کش است

لوز المعده را وادار به ترشح انسولین کرده و قند خون را کم میکند

برای رفع جوش بدن مفید است

برای بی اشتهایی-درد معده و بیماری های کبدی نافع است

باعث تقویت معده و روده شده و تنظیم کننده ترشحات و حرکات معده است

سستی و خماری را بر طرف میکند و مسرت بخش است

برای امراض وبایی و اسهال مفید است

خون را تصفیه میکند

چکاندن آب تازه ریواس در چشم سبب تقویت بینایی واز بین رفتن لکه های سفید چشم میگردد

ترکیب ریواس با آبلیمو و مالیدن آن به صورت باعث از بین رفتن جوش و لک میشود

برای تقویت موی سر نافع است

اگر با حنا مخلوط شود رنگ مو را شرابی میکند

جوشانده برگ های ریواس باعث تمییزی ظروف آلومینیومی میشود نحوه استفاده در متن آمده است.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 21/1/1389 - 1:8 - 0 تشکر 193870

باسلاموتشکر از مطالب مفید عزیزان...بد نیست در مورد استفاده های الوورا در مصارف طبی صحبت کنیم.

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

شنبه 21/1/1389 - 12:42 - 0 تشکر 193909

بنده اطلاعاتی ندارم جناب دکتر هلث...منتظر یادگیری هستم...پزشک خانواده در یه روستای دورافتاده رو چه به آلوئه ورا؟!!!

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 22/1/1389 - 21:5 - 0 تشکر 194161

بهتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند بپرهیزید،غذاهایی که فقط باعث چاقی شما میشوند، نه تنها حافظه شما را تقویت نمی کنند بلکه کلسترول خونتان را نیز بالا می برند .

این ده ماده غذایی به ترتیب زیر می باشد :

۱- اسفناج :
اسفناج به دلیل بافت های گیاهی که دارد از بسیاری از بیماری ها در خانم های پیشگیری می کند.تحقیقات نشان می دهد خانم هایی که از اسفناج و سبزی های سبز دیگری استفاده می کنند،پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می اندازند.اسفناج به دلیل آنزیم هایی که در برگ های آن وجود دارد،سیناپس بین سلول های را تسهیل می بخشد.و هوش را تقویت می کند.اسفناج دارای ماده ی دارویی به نام فولیک اسید است که در جهت تقویت حافظه موثر می باشد.و هم چنین برای افرادی که دارای عارضه ی قلبی هستند نیز بسیار مفید می باشد. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز می باشد،

۲- قهوه :
قهوه دارای موادی مانند :آنتی اکسیدانها،آمینو اسید،ویتامین و مینرال است.بخصوص اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید در جهت تقویت حافظه بسیار مفید می باشد.قهوه به دلیل کافئینی که دارد در جهت تقویت حافظه مفید است.قهوه ی هم چنین بر ضد آلزایمر میباشد و با مصرف مداوم قهوه دچار آلزایمر نخواهید شد .

۳- غلات:
غلاتی مانند سویا ،لوبیا،نخود فرنگی،عدس سبزیجات دارای روغن بسیار مفیدی هستند که در جهت تقویت حافظه لازم می باشد .

۴- میوه و سبزیجات :
میوه و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند.میوه و سبزیجات بسیار برای تقویت حافظه مفیدند.

۵- تخم مرغ :
تخم مرغ ماده ی بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه می باشد بخصوص این که مادران باردار به هنگام بارداری و در هنگامی که جنینی را در رحم دارند،تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است .

۶- ماست :
آیا می دانید یک پیاله ماست دارای امگا ۳ و دی اچ ای می باشد.امگا ۳ و دی اچ ای مواد بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه می باشند .اگر فرزندتان در زمان رشدش هر روز ماست مصرف کند،تاثیر بسیاری را بر روی رشد او می گذارد .

۷- انبه :
این میوه ماده ی دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید می باشد.با این که میوه چرب است و دارای بافتهای چربی می باشد اما باعث می شود که گردش خون تسریع یابد.هنگامی که گردش خون سریعتر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است .

۸- سیب زمینی :
محققان استرالیایی به تازگی دریافته اند که موادی مانند کربوهیدرات های،که به وفور در سیب زمنی یافت می شوند باعث تقویت حافظه می شوند .

۹- ماهی :
ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سرییع تر سلول های مغز می شود . در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود .ماهی برای عارضه ی قلبی نیز مفید است .

۱۰- شکلات :

شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می شود،البته بهتر است شکلات هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا شکلات هایی را که حاوی شیر باشند.

زندگی چیدن سیبی است باید چید و رفت / زندگی تکرار پاییز است باید دید و رفت

زندگی رودی است جاری که هرکه آمد شادمان / کوزه ای پر کرد و رفت . . .

پورتال بندری های خونگرم

يکشنبه 22/1/1389 - 22:5 - 0 تشکر 194174

با سلام
من در مورد تخم مرغ برعكس این رو باز شنیدم!! شنیدم مصرفش در خانم های باردار باعث میشه كه بچه هاشون بیشتر خپل متولد شن!!!!!

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 24/1/1389 - 21:6 - 0 تشکر 194658

با امید موفقیت برای جناب مدمن در هر کجا که هستید ...
خواص درمانی الوورا
این گیاه از بروز 4بیماری اصلی در بدن جلو گیری می کند.
1_ ناراحتی قلبی 2_آرتروز 3_دیابت 4_سرطان
همچنین : 1_تقویت کننده ی بدن است. 2_اثر ضد کمر درد دارد. 3_برای درمان سوءهاضمه مفید است.
4_برای معالجه صرع مفید است. 5_گرفتگی کبد را بر طرف می کند. 6_تصفیه کننده خون است.
وخیلی خواص دیگر که این گیاه را به دکتر گلدونی معرفی کرده است ، البته این دکتر گلدونی ما اسمهای دیگری هم دارد : صبر زرد ، گرز وحشی ، الوورا.
جالب است که بدانید راز زیبایی ملکه مصر (کلؤپاترا)در استفاده از ژل این گیاه بوده است،که ژل این گیاه را بر روی پوست دست و بدن خود می مالیده است ، که علاوه بر اثرات تابشی خورشید جلوگیری میکرده یک حالت روشن کنندگی هم به پوستش میداده.

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

چهارشنبه 25/1/1389 - 12:34 - 0 تشکر 194747

جالبه ...نمیدونستم انبه چربه...ممنون

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

جمعه 27/1/1389 - 13:12 - 0 تشکر 195291

با سلام

گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در كنار جریان آب یا در بیشه ها می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود. زغال اخته میوه ای حاوی بیش از ۱۰درصد تانن و مقادیر زیادی آهن، كلسیم، اسید فولیك، ویتامین های ث، ب،۲ ب۱ و اسیدهای آلی، پكتین و رنگدانه است.
آنتوسیانین موجود در زغال اخته، رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها است كه عامل رنگ قرمز در زغال اخته است. این مواد عامل پیشگیری از سرطان ها و عامل مقابله با رادیكال های آزاد به شمار می آید و از آن با نام آنتی اكسیدان یاد می كنند. رادیكال های آزاد قادر به آسیب به بافت های بدن بوده و بیماری هایی چون ناراحتی های قلبی، سرطان و دیابت، تصلب شرایین، آب مروارید، آرتروز و آرتریت را به وجود می آورند. همچنین مقدار فروكتوز و گلوكز زغال اخته كم است و مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشكلی به وجود نمی آورد. حتی جوشانده برگ های آن نیز به دلیل اینكه حاوی تانن است برای بهبود دیابت موثر است.
زغال اخته، همچنیـــن دارای خاصیـــت ضدعفونی كننده است و یكی از مواد موثر در درمان عفونت های مجاری ادراری به شمار می آید.شربت زغال اخته، ضد عطش است و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار نافع است. نظریه ای نیز وجود دارد كه زغال اخته را از عوامل درمان شب ادراری كودكان ذكر می كند.

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.