• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8527)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

يکشنبه 3/5/1389 - 13:39 - 0 تشکر 214260

سلام

کسی می دونه هر چند درجه ی فارنهایت میشه چند درجه ی سانتی گراد؟

خدا هست، غصه چرا؟
يکشنبه 10/5/1389 - 17:27 - 0 تشکر 217092

F=32+1.8c
مثال : 100F ==>100=32+1.8c
100-32=1.8c
C=37.7
OR
20c ==>F=32+1.8*20
F=68

پنج شنبه 18/6/1389 - 21:58 - 0 تشکر 229742

با سلام

از بین غذاها بیشتر بلدم این رو به خوبی طبخ کنم یعنی در طبخ این غذا ماهرم.

غذای ترکی بوره ک


غذای ترکی بوره ک

مواد لازم :

آرد گندم / 2 لیوان
تخم مرغ / یک عدد
آب / یک دوم لیوان
نمک / یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پیاز متوسط / یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک / یک عدد
گوجه فرنگی متوسط / یک عدد
جعفری خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه / به مقدار کم
روغن مایع / یک لیوان
آب / دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

در کاسه ای آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمیررا درست می کنیم تا جایی ورز می دهیم که به دست نچسبد . روی خمیر را می پوشانیم تا 10 دقیقه استراحت کند . بعد پیاز راپوست کنده و ساطوری کرده در تابه ای روغن ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت داده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به پیاز می افزاییم چند دقیقه تفت داده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به پیاز می افزائیم . چند دقیقه که تفت خورد از روی حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگی را رنده می کنیم . بعد جعفری ، نمک و فلفل و آب را مخلوط می کنیم . سپس از خمیر گلوله ای کوچک برداشته با وردنه باز کرده به اندازه ی یک نلبکی از مایع گوشتی برداشته وسط آن قرار داده خمیر را بسته در روغن داغ سرخ می کنیم
آرد گندم / 2 لیوان تخم مرغ / یک عدد آب / یک دوم لیوان نمک / یک دوم قاشق چایخوری مواد میانی : گوشت چرخ کرده / 200 گرم پیاز متوسط / یک عدد فلفل دلمه ای کوچک / یک عدد گوجه فرنگی متوسط / یک عدد جعفری خرد شده / 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه / به مقدار کم روغن مایع / یک لیوان آب / دو قاشق غذاخوری طرز تهیه : در کاسه ای آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمیررا درست می کنیم تا جایی ورز می دهیم که به دست نچسبد . روی خمیر را می پوشانیم تا 10 دقیقه استراحت کند . بعد پیاز راپوست کنده و ساطوری کرده در تابه ای روغن ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت داده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به پیاز می افزاییم چند دقیقه تفت داده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به پیاز می افزائیم . چند دقیقه که تفت خورد از روی حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگی را رنده می کنیم . بعد جعفری ، نمک و فلفل و آب را مخلوط می کنیم . سپس از خمیر گلوله ای کوچک برداشته با وردنه باز کرده به اندازه ی یک نلبکی از مایع گوشتی برداشته وسط آن قرار داده خمیر را بسته در روغن داغ سرخ می کنیم

 

 

 

پنج شنبه 15/7/1389 - 13:19 - 0 تشکر 239149

مواد لازم:



سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلو

آرد ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۳ – ۲ عدد

برنج پخته به میزان لازم

سوسیس خرد شده یا گوشت چرخ شده به میزان لازم

قارچ خرد شده به میزان لازم

فلفل دلمه ای خرد شده به میزان لازم

هویج به میزان لازم

نخود فرنگی به میزان لازم

ذرت ۱۰۰ گرم

کدو و بادمجان ریز خرد شده ۲ عدد

پنیر پیتزا به میزان لازم

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری


این غذا مخصوص ترکیه است.


نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی است.


داخل ظرف مورد نظر دو عدد تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپخوری آرد معمولی یا سوخاری و بکینگ پودر و نمک و ادویه اضافه میکنیم.


ادویه مخصوص ترکیه ای ها کیمیون نام دارد. که تقریباً معادل زیره است. شما هر ادویه ای که مناسب دیدید استفاده کنید.


کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به صورت خمیر درآید. اگر لازم باشد باز آرد اضافه میکنیم.


خمیر را ته قالب چرب شده به حالت خمیر پیتزا پخش میکنیم.


در ظرف دیگر سوسیس، قارچ، یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم.


استفاده از تخم مرغ در اینجا برای این است که مواد به خمیر بچسبد.


بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوان از زیتون بدون هسته هم استفاده کرد.


مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم و سپس مواد را روی خمیر میریزیم و روی آنها پنیر پیتزا میپاشیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع طبقه بالا میگذاریم بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا نیز آب شود.


اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا را روی مواد نریزید وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش بهتر است و پنیر خشک نمیشود.


میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر هم تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد آن را داخل مایکروفر به مدت ۲ دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر نیز آب شود.

زندگی چیدن سیبی است باید چید و رفت / زندگی تکرار پاییز است باید دید و رفت

زندگی رودی است جاری که هرکه آمد شادمان / کوزه ای پر کرد و رفت . . .

پورتال بندری های خونگرم

جمعه 16/7/1389 - 1:0 - 0 تشکر 239392


مقدار ها که همش به میران لازم بود که
لطفا مقدار دقیق رو بذار اینطوری که نمیشه
فکر کنم خوشمزه باشه می خوام درست کنمش
منتظر مقدارها هستم علی جان
ممنون

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
جمعه 16/7/1389 - 1:44 - 0 تشکر 239424


به نظر میرسه خوشمزه باشه

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
جمعه 16/7/1389 - 11:29 - 0 تشکر 239559

با سلام
من عاشق پیتزا هستم . مخصوصا" پیتا با گوشت.
حتما" از پیتزا پز استفاده کنید تا مایکروفر و یا تستر

نیکی و بدی که در نهاد بشر است                         شـادی و غمی که در قضا و قدراست 

با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل                        چرخ از تو هزار بار بــــیچاره تر است

مدیر انجمن خانواده ی تبیان

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.