• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1676)
پنج شنبه 21/3/1388 - 14:36 -0 تشکر 121412
هاشمی رفسنجانی: سیاست دولت موسوی بدترین نوع اداره مردم است

هاشمی رفسنجانی: سیاست دولت موسوی بدترین نوع اداره مردم است

خبرگزاری فارس: هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه سال‌های 68 تا 70 با انتقاد از سیاست‌های دولت موسوی تاكید كرد كه فساد اداری ، بی‌برنامگی ،‌ مدیریت غلط ،‌بی عدالتی ،‌ تعطیلی طرح‌ها،‌ تاراج اموال كشور،‌ تورم ،‌نابودی استعدادها،‌ استقراض ،‌عقب ماندگی ،‌ افت تولید،‌ فقر مضاعف ،‌ وابستگی به یارانه‌ها از جمله سیاست‌های دولت موسوی بوده است.


به گزارش خبرگزاری فارس، برای شناخت برخی كاندیداها راهی جز بررسی عملكرد و كارنامه كاری آنها باقی نمی ماند.گزارشی كه پیش رو دارید، بخشی از سخنرانی‌های حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه سال‌های 68، 69 و 70 است. وی در این سخنرانی‌ها با ارزیابی و نقد عملكرد دولت میرحسین موسوی، به تشریح مشكلات به ارث رسیده از این دولت پرداخته است.
مشكلاتی كه غالباً مردم كشورمان در آن دوران سخت با صف‌های طویل برای گرفتن كالاهای كوپنی، استفاده از گوشت‌های یخی، فقدان مواد اولیه برای كارخانه‌ها، كمبود دارو، وجود پزشكان هندی و بنگلادشی، كمبود قطعات یدكی و فرسودگی ماشین‌آلات كارخانه‌ها، قطع مكرر برق، نبود آب لوله‌كشی در روستاها، فقدان گاز لوله‌كشی در بسیاری از مناطق شهری و روستایی، از بین رفتن تولیدات كشاورزی به علت نبود شبكه صحیح حمل و نقل و توزیع، استقراض از بانك‌های خارجی، پائین بودن امید به زندگی و بسیاری از طرح‌های نیمه تمام و... در خاطر خود ثبت كرده‌اند.
بدون هیچ پیش داوری، توانمندی وضعیت و شرایط دولت موسوی را كه 20 سال از كار اجرایی كلان فاصله گرفته اند ، از زبان هاشمی رفسنجانی كه اكنون به عنوان حامی جدی وی فعالیت می‌كند، در دسترس خوانندگان محترم قرار می‌دهیم.

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:46 - 0 تشکر 121423

اقتصاد مریض


بحث این است كه شرافت و كرامت كار باید در جامعه ما جا بیفتد اگر اینطور شد كارهای انگلی و خیالی و كاذب در كشور ما از بین می‌رود. اقتصاد در كشور ما مریض است. همه مشكلات در نرفتن به دنبال كار تولیدی پیچ و خم در كارهای اجرایی نیست ولی آن فرهنگ غلط آنها را می‌كشاند به انجام این قبیل كارها.
1368.8.27 

كارمندان كج فكر


من به‌عنوان مسئول اجرایی كشور و رئیس جمهور منتخب شما می‌گویم سیاست دولت شما بر این است كه امكانات كشور، زمین، آب، معدن، صنعت و هرچه امكانی در این كشور هست را در اختیار مردم بگذارد. برای اینكه مردم موجودی و امكانات و سرمایه شان را صرف آبادی كشور كنند. البته ممكن است در جریان كار هنوز ما با مأموران كج فكر و منحرف و تنگ نظر و نادان مواجه باشیم كه در راه كار مزاحمت ایجاد كنند.
1368.10.23

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:47 - 0 تشکر 121425

رقم زشت


كاری كه تا به حال شد، نتیجه این شده كه ما الآن نسبت باسواد و بی‌سوادمان اینطوری است كه 7/67 درصد مردم باسوادند و 3/23 درصد مردم بیسوادند كه این خیلی رقم زشتی است. برای دین و جامعه‌ای كه موظف شده كه از گهواره تا گور به دنبال دانش باشد.
و اگر در چین هم علم را پیدا می‌كند باید برود و بگیرد و بیاورد واقعاً اصلاً چهره اسلامی ما را این زشت می‌كند كه ما هنوز هم البته كار بزرگی است كه ما رقم را از 47 درصد رسانده باشیم به 67 درصد و مخصوصاً در مورد خانم‌ها كه اول انقلاب 40 درصدشان فقط باسواد بودند و 60 درصد بیسواد بودند آن نسبت هم اصلاح شده و هنوز هم نسبت نامعقول است.
1369.1.18



جامعه فقیرتر


مشكل عمده اقتصاد ما در پایین بودن تولید ناخالص ملی بود تولید در كشور، عدم سرمایه‌گذاری و به كار گرفته نشدن نیروها در شرایط بسیار نامطلوبی بود و روند نزولی هم داشت و اصولاً تعریف فقر و غنای یك جامعه همین جا است. اگر تولید ناخالص بیشتر باشد و سرانه به اندازه مصرفشان تولید كنند و یا بیشتر، جامعه سالم است اگر تولید كمتر از مصرف باشد جامعه فقیر است و هر مقدار كمتر، جامعه فقیرتر. حالا اگر توزیع هم ناسالم شد، یعنی همین تولید كم عادلانه پخش نشده این فقر در آن بخش كه كمتر می‌برند بسیار شدیدتر خواهد شد. ماچگونه شرایطی را داریم، تولید كه كم می‌شود در نتیجه تحمیل می‌شود بر بودجه دولت یعنی دولت پولی پخش می‌كند برای مخارج مردم، وقتی كه خرج‌های دیگر هم تحمیل شده باشد در مقابل چیزی ندارد كه پول را از مردم پس بگیرد. پول می‌دهد اما این پول برنمی‌گردد. اگر ما تولید داشته باشیم و تولیدات را به فروش برسانیم برای مردم هر چه پول مصرف می‌كنیم با تولیدات خود پول را از مردم برمی‌گردانیم این یك جریان سالم اقتصادی می‌شود.
ولی اگر تولید نباشد پول می‌ریزیم برنمی‌گردد پول زیاد كه در دست مردم می‌ماند یك بلای بدتری است. این پول‌ها مدام برای خرید به بازار می‌آید و چون جنس نیست فروشنده‌ها هم مدام قیمت را بالا می‌برند برای چیزی كه باید ده تومان بگیرند سی تومان می‌گیرند آنها كه نمی‌توانند درآمد داشته باشند مجبورند فقیر باشند و كم بخورند آنها كه فقیر نیستند خودشان را منطبق می‌كنند پس در اثر نبودن تولید، بودجه دولت كم می‌شود كه كسر بودجه از بدبختی‌های هر دولت و ملت است كسر بودجه دولت مستلزم تورم و گرانی می‌شود، گرانی نتیجه كسر بودجه است كسر بودجه نتیجه كمی تولید است و فقر عمومی محصول همه اینها است. دولت در گذشته برای اینكه جلوی فقر عمومی را بگیرد یك مسكن را اجباراً به كار برده كه ما هم هنوز به كار می‌بریم و آن سوبسید است. یعنی آن موجودی‌های دولت را كه از منابع طبیعی مردم برمی‌داریم مانند نفت آن را به صورت ارزان یا مفت در اختیار مردم فقیر قرار می‌دهند به خاطر اینكه مقداری از مشكلات را بپوشاند.
مردم نمی‌توانند نان به قیمت عرضه و تقاضا بخرند. مردم نمی‌توانند آب، برق، گاز و نفت، حمل و نقل، دارو، بیمارستان و شیر و این قبیل كالاهای اساسی را به دلیل فقیر بودن عموم به قیمت عرضه و تقاضا خریداری نمایند و پولی كه در اختیار دولت قرار دارد در واقع همان پول مردم می‌باشد، از همان پول اقدام به تهیه وسایل و ضروریات زندگی مردم به طور مجانی می‌نماید.
البته خود این مسئله به دلیل اینكه به جای سرمایه‌گذاری در جهت افزایش توان اقتصادی، اقدام به مصرف از سرمایه می‌نمود نیز عوارض ناگواری را در پی دارد.
از همین رو كشور با یك شرایط نامطلوب و غیرمفیدی مواجه شده بود.
1369.6.3

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:48 - 0 تشکر 121426

بلای نقدینگی


ما برای اینكه این بلای نقدینگی را از دست مردم خارج كنیم كه به عنوان یك اهرم بسیار خطرناك و شیطانی محسوب می‌شود و هم می‌تواند خطر مهلكی برای نظام به شمار آید با امكانات خودمان به دنبال راه‌حل گشتیم.
یعنی در جامعه ما نرخ تورم به طور نامعلومی رو به افزایش بود كه سعی نمودیم این رشد سرسام آور را به نصف كاهش دهیم البته هنوز روند آن رو به رشد است.
1369.6.3 



كسر بودجه


ما در سال 65 ، 5/1449 میلیارد ریال كسر بودجه داشته‌ایم. یعنی رقمی حدود 150 میلیارد تومان از زمانی كه لایحه بودجه را از مجلس گذرانده‌ایم با این میزان كسر بودجه مواجه بوده‌ایم. سال 1366 از 1375 میلیارد ریال كسر بودجه و در سال 67 از 4021 میلیارد ریال یعنی چیزی حدود 200 میلیارد تومان كسر بودجه برخوردار بوده است.
در سال 68 تا نیمه همان سال كه ما قبول مسئولیت كردیم همین روند تداوم داشت.
1369.6.3

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:49 - 0 تشکر 121427

تورم اسكناس


در ظرف این چند سال سیاست چاپ اسكناس ما بدین شكل بوده كه البته چاپ اسكناس در كشور یك امر طبیعی است یعنی در هر سال در حد تورم اسكناس منتشر می‌شود و هیچ اشكالی ندارد اما وقتی نرخ تورم افزایش می‌یابد و نقدینگی روبه افزایش می‌باشد و دولت هم با كسری بودجه مواجه باشد دائماً به امر انتشار اسكناس مشغول می‌شوند كه این وضع، چندان مثبت و مفید نخواهد بود.
1369.6.3



نرخ تورم


در خصوص نرخ تورم اكنون نرخ تورم مهار شده است نه این كه نرخ آن به صفر رسیده باشد. چون هنوز قیمت بسیاری از اجناس ما روند رو به افزایش دارد، بسیاری از قیمت‌ها هم در مرحله متوسطی قرار دارد و بسیاری از اجناس هم قیمت‌شان نزول یافته است.
در مجموع ارزیابی رشد نرخ‌ها به این صورت بوده است كه در سال 7،65/23 یعنی 23 درصد تورم را در مورد تعدادی از كالاها اطلاق می‌نمایند كه البته این رقم را بانك مركزی با مقیاس قرار دادن قیمت تعدادی از كالاها اعلام می‌كند.
در این میان ممكن است بعضی از آنها به میزان 100 درصد گران شده باشد و بعضی‌ها به میزان 5 درصد و یا بعضی‌ها هم اصلاً افزایش نداشته باشد. همچنین در سال 66 هم نرخ تورم 7/27 درصد بوده كه رقم بالایی است.
در سال 67، 89/28 درصد كه نزدیك 29 درصد می‌باشد.
در سال 68، 25/17 درصد یعنی نزدیك 11، 12 درصد پائین تر از سال گذشته كه باز هم مجموعه كالاهایی كه مردم مصرف می‌كنند 17 درصد گران شده است.
1369.6.3

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:51 - 0 تشکر 121428

مشكل حمل و نقل


الآن بسیاری از محصولات و كالاهای موردنیاز مردم كه در كارخانه‌ها، بنادر و انبارهای مزارع وجود دارد كه وسیله‌ای كه ما اینها را به بازار مصرف برسانیم نداریم.
چند تا از كارخانه‌های سیمان ما در تولیدشان مشكل دارند. چون انبارها پر شده و آسیاب‌ها نمی‌توانند كار كنند كه ما آمدیم و بعضی‌ها را آزاد كردیم و گفتیم مردم خودشان بردارند بروند با این كه سیمان كم داریم و سهمیه‌ای است گفتیم اینها را آزاد كنند. مثل ارومیه و یك مقداری در تهران. گفتیم حدود 400 هزار تن الآن ما گندم در مزارع خریده‌ایم و در آنجاها جمع شده است كه می‌خواهیم به سیلوها برسانیم ولی مشكل حمل و نقل داریم. كارخانه شیشه قزوین را شنیدید كه موقع زلزله حدود 100 میلیون تومان یا بیشتر از شیشه‌هایش شكست. ما به عنوان یك تخلف این قضیه را تعقیب كردیم و به آخرین نتیجه‌ای كه رسیدیم این بود كه حمل و نقل نتوانسته‌بود این شیشه را به نوبت برساند. حواله صادر شده بود. مردم در انتظار شیشه‌ها بودند ولی نتوانستند از كارخانه به شهرها برسانند.
البته عذر حمل و نقل هم این بود كه لاستیك به موقع به او نداده‌اند. عذر لاستیك هم این بود كه ما ارز نداشتیم كه لاستیك بیاوریم. یعنی مجموعه رسید به اینجایی كه كمبود تولید بود و ما لاستیك را به موقع نرسانده بودیم. شیشه‌ها در كارخانه به این شكل خرد شد.
همین حالا حدود یك میلیون و نیم تن كالا در بنادر و در كشتی‌ها مانده كه حمل و نقل مشكل دارد.
1369.6.3



بانك‌های خالی


بسیاری از نقدینگی‌های شناور در دست مردم، جمع‌آوری و به سمت تولید هدایت و یا در سیستم بانكی متمركز شد. معلوم شد كه موجودی بانك‌ها افزایش یافته است. علی‌رغم اینكه مردم پول خود را در خانه خود نگهداری و یا میان دست‌ها گردش می‌كرد، به بانك‌ها اعتماد كرده و آنها را تحویل بانك‌ها دادند.
حجم مسكوك و اسكناس در دست مردم پائین آمده است. از خطرناكترین موارد در اقتصاد این است كه حجم مسكوك و اسكناس نزد مردم زیاد باشد.
همچنین نرخ تورم كه از رشد شتابانی برخوردار بود هر سال اینگونه بود كه پیش‌بینی می‌كردیم اینقدر درآمد، اینقدر هزینه و وقتی اواخر سال می‌شد می‌دیدیم كه درآمدها تحقق پیدا نكرده و هزینه‌ها انجام شده و با چنین وضعیتی به مجلس می‌رفتیم و درخواست می‌كردیم كه از بانك‌ها قرض بگیریم. امسال برای اولین بار است كه حركت معكوس شده و آن مقدار كه بنا بود قرض كنیم، قرض نكردیم.
1369.8.9

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:52 - 0 تشکر 121429

عبور از اقتصاد متمركز


یكی از مشكلات جدی كشور مان در ساختار اقتصادی كه حالا كه می‌خواهیم از اقتصاد متمركز عبور كنیم و به طرف اقتصاد متعادل زمان صلح برویم، یك مشكلات بسیار جدی داریم منجمله قیمت‌های بعضی از كالاهای دولتی است.
در زمان جنگ خطرناك بود و این كارها را نكردند و یا نخواستند بكنند، اما الآن ببینیم می‌توانیم اینها را اینجوری تحمل كنیم یا نه.
شما فكر می‌كنید گازوئیل چه قیمتی دارد و دولت چطوری به مردم می‌دهد، اولاً مال چه كسی است و ببینیم كه با عدالت سازگار است یا نه.
ما نفت كوره را لیتری یك ریال‌ و نیم می‌دادیم، شما می‌توانید خاك بیابان را این مقدار تحویل دهید؟ خوب این آتش زدن به كشور است. این اداره كردن كشور كه نیست.
البته یك كسی كه به فكر خودش باشد شاید این كار را بكند اما اگر من به فكر باشم كه آینده این مردم باید درست شود و باید اقتصاد درست شود و مردم به اندازه‌ای كه حقشان است بهره‌ببرند، این را خیانت می‌دانم.
1370.4.22



سالها بد عمل كردیم


البته به علت این‌كه سال‌ها بد عمل كرده‌ایم نمی‌توانیم یك دفعه شوك وارد كنیم.
از طرفی در كشور كاری باب شده بود كه كامیون‌هایی بودند كه به پمپ بنزین‌ها می‌رفتند و گازوئیل می‌زدند و به شوفاژدارها می‌دادند چون چهار ریال می‌خریدند و 10 ریال می‌فروختند.
كارشان این بود، خب این فساد را چه كسی قبول دارد.
ما چای شمال را ارزان می‌خریدیم، نه چایكار سود می‌برد و نه كارخانه‌چای خشك كنی سود می‌برد، بلكه همه ضرر می‌كردند. نتیجه آن این شد كه حدود 10 هزار هكتار از اراضی با ارزش چای كاری ما از مدار خارج شد و بنا شد كه چای وارد كنیم.
ما مشكلات بسیار جدی در این نحوه قیمت‌گذاری داریم. مس را كیلویی 25 تومان می‌دادیم و مسگر می‌خرید و چند چكش روی آن می‌زد و آن را به قراضه تبدیل می‌كرد و از كشور خارج می‌نمود و سه دلار می‌فروخت.
سه دلار با 25 تومان چقدر فاصله دارد و همه به قاچاق افتاده بودند.
هی می‌گویند سهمیه‌بندی، خب شما دیدید كه در دوره سهمیه‌بندی چه شد. ما سهمیه می دادیم ولی سر از بازار آزاد احتكار در می‌آورد. اكنون اكثر محصولات داخلی كشور دیگر دو بازاری نیست.
1370.4.22

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:54 - 0 تشکر 121431

استقراض


گفتم در خارج حدود 12 میلیارد دلار تعهد ارزی داشتیم كه اینها خریدهای نسیه و گشایش اعتبارات بود و بدهی به بانك مركزی در طول این مدت كه عراق از بیرون قرض می‌كرد. ما مخارجمان را از بانك مركزی می‌گرفتیم و هر سال كسر بودجه تا این‌كه جمع و رقم وحشتناكی شد.
مثلاً صندوق‌های بازنشستگی بسیار در طول سال‌های چند آنطور كه لازم است به آنها پرداخته شود، توجه نشد و ترفیعاتی كه نیروهای نظامی باید می‌گرفتند نگرفته بودند و طلبكار بودند. خیلی از فوق‌العاده‌هایی كه باید نظامیان می‌گرفتند نگرفتند و بدهی‌ از این قبیل مسئله سوم مسئولیتی كه نظام در برابر رزمندگان و خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ داشت. خب این همه شهید و خانواده شهید و خانواده اسیر و اسیر و جانبازان و این همه رزمنده كه عمر و جوانی‌شان را در جبهه طی كرده بودند.
اینها نوعاً از طبقات محروم روستاها و مردم مستضعف بودند كه خب در دوران جنگ حسابی خدمات بسیجی اینها را با مشكلات اقتصادی روبه‌رو كرده بود.
1370.5.19 



 بدترین دردها


طرح‌های نیمه تمامی كه روی دست دولت مانده بود. شاید بدترین دردها بود. كسی هم احساس نمی‌كند آن روز محاسبه كردیم دیدیم حدود 500 میلیارد تومان طرح نیمه ساخته روی دست دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران مانده ممكن است بعضی‌ها بگویند طرح نیمه تمام حالا باشد این خودش ثروتی است بله این مقدار نعمتی است ولی وضع تأخیر یك مصیبت و مشكل غیرقابل تحملی است.
من حالا عرض می‌كنم، اولاً رقم 500 میلیارد تومان بدانید با بودجه عمرانی كه ما آن زمان داشتیم یعنی حدود شش برابر بودجه یكسال ما. یعنی به اندازه شش سال كه ما بودجه بریزیم این طرح‌ها را می‌توانستیم در برنامه عمرانی قرار دهیم. تا خبر طرح یعنی چه؟
مثلاً فولاد مباركه كه یكی از طرح‌های ما بود. اگر در زمان خودش این طرح اجرا می‌شد و در زمان خودش محصولش به بازار می‌‌آمد بسیاری از مشكلات را برطرف می‌كرد مثلاً ورق آهن، یعنی حدود دو میلیون تن ورق آهن كه الآن مصرف ما در كشور خیلی كمتر از این است. تأخیر در پایان این طرح یعنی این. آن روزها حدود 30 میلیارد تومان هزینه آن بود. ولی حالا حدود 80 میلیارد تومان شده و این تأخیر یعنی سه برابر شدن هزینه‌ها.
شما اگر خودتان احداث خانه‌ای را در سال 62 شروع كرده باشید و روی دست شما مانده باشد و خرده خرده ساخته باشید تا به حال می‌فهمید كه تفاوت قیمت یعنی چی یعنی آن سال، چند تمام می‌شد و امسال برای شما چند تمام می‌شود. انتظار نیروها و تورمی كه ایجاد می‌كند. چون این طرح‌ها دائماً پول می‌خورد بدون این‌كه محصولی به ما بدهد.
ما 500 میلیارد تومان اینگونه طرح‌ها را داشتیم، پتروشیمی بندر امام، نیروگاه بوشهر و شهید رجایی و چوب و كاغذ مازندران و راه‌آهن بافق - بندرعباس اینها طرح‌های بزرگ است و طرح‌های كوچك از این قبیل مانند سرب و روی زنجان و همه این‌ها برای مملكت حیاتی و چیزهایی بود كه ضرورت زندگی بود.
1370.5.19

پنج شنبه 21/3/1388 - 14:55 - 0 تشکر 121432

عقب ماندگی


عقب‌ماندگی در امكانات زیربنایی بود كه این ده سال یك مشكل بسیار بسیار سنگین و غیرقابل تحملی را بر دوش شما مردم گذاشته است و زیاد نیاز به توضیح ندارد.
خودتان می‌دانید یعنی مثلاً ما راه‌هایی كه نساختیم، راه‌آهن‌هایی كه نساختیم، نیروگاه‌هایی كه نساختیم، و وسایل حمل و نقلی كه نخریدیم. لوله‌كشی آب، گاز و لوله‌كشی‌های دیگر و چیزهایی از این قبیل، جنگل‌ها و مراتع كه با نساختن سد در حال از بین رفتن است. شما ببینید از این ناحیه چه اشكالات عظیمی برای مردم فراهم شده است.
وقتی آن روز را محاسبه كردیم یك رقم عظیمی را با یك سرعت عمل فوق‌العاده و نیروی انسانی عظیمی را لازم داشتیم تا ما این هفت تا هشت سال را جبران كنیم و به وضع روز برسانیم.
1370.5.19



500 شهر راكد


وضع شهرداری‌های كشور، حدود 500 شهر در كشور هست كه نتوانستند خودشان را به روز برسانند خیابان‌ها، میادین، پارك‌ها، آب، برق و... خب در تهران زندگی می‌كنید و وضع شهر را می‌دیدید شهرهای دیگر از اینجا بدتر بود. باز قدری به تهران رسیدگی می‌شد 500 شهر راكد و 10 سال عقب مانده كه همه چیزشان عقب بود. از سینما، ورزشگاه و از كتابخانه از آب و برق و... و آن چیزی كه وسیله ضروری زندگی است عقب و راكد مانده به اضافه این‌كه ماشین‌آلات اینها به جبهه رفته بود.
شهرداری‌ها از ما مطالبات ماشین‌آلات می‌كنند كه ما باید به آنها بدهیم چراكه مال مردم است و از عوارض گرفته شده است.
1370.5.19

پنج شنبه 21/3/1388 - 15:32 - 0 تشکر 121455

خبرها از آخرین تلاشهای باند ثروت و قدرت حاکیست که کمیته ایکس تبلیغات ستاد میرحسین موسوی طرح توزیع دومیلیون خودکار پاک شونده را تصویب کرده است . این خودکارها که مانند خودکارهای معمولی است پس از گذشت مدت زمان کوتاهی خودبخود پاک می شوند و چنانچه کسی با این خودکار رای خود را بنویسد رای وی پس از ساعتی پاک شده و رای سفید بحساب خواهد آمد ! کمیته ایکس در تلاش است این خودکارها را در بین هواداران دکتر احمدی نژاد توزیع کند . لذا به کلیه دوستان و هواداران و حامیان دکتر محمود احمدی نژاد توصیه می کنیم ضمن اطلاع رسانی سریع و بموقع به مردم برای نوشتن رای فقط از خودکار شخصی خود استفاده کنند .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.