• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 3972)
شنبه 8/1/1388 - 21:29 -0 تشکر 101888
راه حلی برای کاهش آمار طلاق

به نام خدا

واقعا آمار طلاق در کشور زیاد میشه و راه حلی هم برای آن اندیشه نمیشه لطفا شما دوستان تجربه یا نظرتونو در مورد این مورد بنویسید تا شاید کمی در الگوی ازدواج وطلاق تاثیر گذار باشه.

يکشنبه 23/1/1388 - 11:52 - 0 تشکر 105374

به نام خدا

دوستان سلام

راه حلش رو همه می دونند اما اصل آن است كه این راه حل ها عملی بشند.

انتخاب درست بهترین راه حل قبل از ازدواج است و

آموزش نحوه مناسب ارتباط و رفتار با همسر هم بعد از ازدواج 

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 23/1/1388 - 19:59 - 0 تشکر 105471

به نام خدا

سلام دوستان محترم واقعا از شما دوستان خوب حسین طهوری مهربان حس غریب محترم وپارسا زاهد و بقیه دوستان که نظر دادن ممنونم اما من هم باید در این بحث سهمی داشته باشم تا شاید از این پدیده شوم جلوگیری شود انشاالله منتظر جوابهایتان هستم.

يکشنبه 23/1/1388 - 20:1 - 0 تشکر 105473

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به این متن توجه کنید شاید به درد بخوره:

وجزاء سیئه سیئه مثلها فمن عفا واصلح فأجره علی الله انه لا یحب الظالمین. (شوری:40)

و کیفر بدی، مجازاتی همانند آن است و هر کس عفو و اصلاح کند، اجر و پاداش او با خداست (همانا) خداوند ظالمان را دوست ندارد.

این گفتار پروردگار، رهنمودی است بر ما آدمیان در حل اختلافات.

ارزش عفو هنگامی نمایان است که انسان قدرت بر انتقام دارد و اگر می‏بخشد، از موضع ضعف نیست بلکه چنین حرکتی سازنده است. هرگز نمی‏توان بدی را با بدی اصلاح کرد. در میان احساسات ما، ناپسندتر از همه، نفرت و کینه توزی است. افرادی که چنین خصلت روحی را دارند و در پی انتقامند، خود فاقد آرامش درونی‏اند و زندگی را بر خود و دیگران تیره و تار می‏سازند. حال آنکه، اهل عفو و گذشت، روحی آرام دارند به دیگران هم آیین مهرورزی می‏آموزند. راستی کدام راه به صلاح، رستگاری نزدیک است؛ عفو یا دشمنی:

گفتنی پس هر تیرگی‏ای روشنی‏ای است چون است که هرگز شب ما را سحری نیست

کمال خجندی

از آنجا که مراقبت در درستی کردار، بسیار عاقلانه‏تر از آن است که انتظار بخشش از سوی دیگران داشته باشیم، بهتر است به تدریج زمینه بروز اشتباهات را کاهش دهیم تا پایه‏های خانواده مستحکم‏تر شود. در این زمینه، زندگی علامه طباطبایی رحمه‏الله سرمشق خوبی برای ماست. از خود ایشان نقل است:

در طول زندگی هیچ‏گاه نشد که خانم کاری بکند که من حداقل در دلم بگویم: کاش این کار را نمی‏کرد. یا کاری را ترک کند که من بگویم: کاش این عمل را انجام داده بود.

باید حکمت‏های ازدواج را دریافت، همسر خود را شناخت، خواسته‏های برحق او را محترم داشت و با احترام متقابل راه را برای تکامل طرفین گشود.

روح بخشندگی، نشان بزرگواری، انسان و فروتنی اوست. عفو و بخشندگی صفت زیبای مؤمن است و خداوند در قرآن کریم بر این امر اشاره دارد:

الْکاظِمینَ الْغَیْظَ وَ الْعافینَ عَنِ النّاسِ. (آل عمران: 134)

کسانی که خشم خود را فرو می‏برند و از مردم در می‏گذرند.

در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام می‏خوانیم:

هنگامی که روز قیامت می‏شود، کسی از سوی خدا ندا می‏دهد: هر کس [که] اجر او بر خداست وارد بهشت شود، گفته می‏شود: چه کسی اجرش بر خداست؟ در جواب به آنها می‏گویند: کسانی که مردم را عفو کردند، آنها بدون حساب داخل بهشت می‏شوند.

وظیفه انسان است که اگر خطایی از کسی به ویژه همسرش نسبت به او سر زد و توان و ظرفیت بخشش نداشت، حداقل راه عذرخواهی را به روی فرد خطاکار باز بگذارد و از امام سجاد علیه‏السلام در این باره چنین توصیه شده است:

«خدایا هر کس که به من بد کرده و از من عذر خواسته است و من نپذیرفتم، از تو معذرت می‏خواهم».

گرفتم دشمن جان تو بودم به زنهار آمدم زنهار جانا

شهریار

در پایان این گفتار، حکایتی شنیدنی را نقل می‏کنیم که عفو و گذشت را در لباس فداکاری ظاهر می‏سازد:

جوانمردی زنی خواست اما آبله بر روی زن پیدا شد و رویش زشت گشت. اهل قبیله زن همه اندوهناک شدند و ترسیدند که او البته زن را رد کند. چون جوانمرد از این حالت آگاه شد، خود را به ظاهر نابینا ساخت و چنان اظهار کرد که هیچ نمی‏بیند تا حزن ایشان زایل شد. و حالی زن را به وی دادند، چند سال با وی بود، بعد از آن درگذشت. آن آزاد مرد بیان کرد که همه چیز می‏بیند و آشکار ساخت که خود را از آن جهت نابینا ساخته بود تا زن و اهل او دل‏شکسته نشوند که این، غایت مروت است

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.