• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2685)
شنبه 17/12/1387 - 10:53 -0 تشکر 96040
خاتمی و اصلاح طلبان و عملکرد گذشته و حال و تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به زبان روزنامه کیهان

به حضرت دوست که هر چه داریم از اوست
با سلام به همه دوستان گرامی و عزیز و ارجمند . 
در گذشته دیده بودم که برخی بحث ها کاملا یک طرفه بود و مخالف حق ثبت مطلب نداشت . اکنون نمی دانم همچنان روند مدیریت انجمن سیاسی این اجازه را می دهد یا نه . می خواهم بگویم این بحث مربوط به گزیده اخبار روزنامه کیهان است . و خبرهای ویژه و انتقاداتی که این روزنامه بر عملکرد اصلاح طلبان و کسانی که حول و حوش این حزب هستند را شامل می شود .
از دوستان می خواهم که در این بحث تنها همین مطالب را بیان کنند و اگر انتقادی دارند در بحث دیگری مطرح کنند . البته اگر مدیریت انجمن این روند را قبول کند . و گرنه هر کسی می تواند در این بحث هر چی که دلش خواست بنویسد .
نکته آخر از سایر دوستان خواهش می کنم که هر روز صد تومان ناقابل بدهند و یک کیهان بخرند . و خبرهای ویژه و یا اخباری را که مربوط به انتقاد از اصلاح طلبان است را در اینجا ثبت کنند . و من را کامل کردن این بحث یاری کنند . البته بهتر است تاریخ روزنامه و صفحه آن را نیز درج کنند تا اگر کسی خواست به اصل آن نیز بتواند رجوع کند .
با تشکر از همه دوستان عزیز . همیشه شاد و پیروز باشید . 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
شنبه 17/12/1387 - 11:2 - 0 تشکر 96045

به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست

با سلام به همه دوستان عزیز و ارجمند . اولین خبر رو خودم می نویسم . با اجازه از دوستان خوب و گرامی . روزنامه کیهان . شنبه هفدهم اسفند . صفحه دوم . قسمت گفت و شنود :

نوار مغزی

گفت : چند تن از نمایندگان پارلمان اروپا بعد از سخنان شیرین عبادی او را شدیدا مسخره کرده و یکی از آنها شیرین عبادی را وطن فروش بی هویت نامیده است .

گفتم : چطور ؟

گفت : شیرین عبادی در دیدار با خاویر سولانا و جمعی از نمایندگان پارلمان اروپا ضمن حمایت از منافقین و تشکر از انگلیس که منافقین را از لیست گروههای تروریستی خارج کرده است درباره فعالیت هسته ای ایران گفته بود جامعه بین المللی نباید به جمهوری اسلامی ایران اعتماد کند .

گفتم : ولی پارلمان اروپا که دشمن ایران است و باید از حرفهای شیرین عبادی تشکر کند . چرا او را مسخره کرده اند ؟

گفت : برخی نمایندگان پارلمان اروپا با اعتراض گفته اند شیرین عبادی واقعیاتی را درباره ایران نفی می کند که قابل انکار نیست . و ارتباط او با پارلمان و اروپا باعث بد نامی این پارلمان است .

گفتم : از شخصی پانزده دقیقه نوار مغزی گرفتند . بیست دقیقه اولش خالی بود .

همیشه شاد و پیروز باشید .

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:37 - 0 تشکر 96885

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست

با سلام به همه دوستان عزیز و گرامی . روزنامه کیهان . دوشنبه . نوزدهم اسفند هشتاد و هفت . صفحه دوم . در ستون سرمقاله . نویسنده : محمد ایمانی . این سرمقاله را به علت زیادی آن در چند پاسخ می آورم .

احضار روح در انتخابات (یادداشت روز)

4، 5سال پیش وقتی جک استراو وزیر خارجه وقت انگلیس به همراه دو همتای اروپایی دیگر موفق می شد رضایت ایران برای تعلیق فعالیت های اتمی را جلب کند ؛ و یک به یک بر دامنه تعلیق ها- حتی مراحل قبل از غنی سازی- بیفزاید ، هرگز خیال نمی کرد بعدها کار به آنجا بکشد که مجبور شود دولتمردان انگلیسی را به خاطر 200سال باج خواهی از ملت ایران سرزنش کند .
وزرای خارجه اروپایی و کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا که به تدریج مستقیما در چالش هسته ای ایران درگیر شدند، در آن روزگار تعلیق ها را بی هیچ امتیاز دادنی یک به یک بر دولت وقت ایران می قبولاندند و احتمالا در مذاکره پشت پرده، آخر این خط را چنین برآورد کرده بودند که تاسیسات اتمی ایران را بار می زنند و با کشتی می برند، کاری که با لیبی کردند !
میز بازی و مذاکره چیده شده حرف نداشت ! قدرت ها در این میز شطرنجی که «تهدید»، طول و «نشان دادن در باغ سبز(تطمیع)» عرض آن بود با حرکاتی پیوسته و پیچیده یکسره در حال کیش کردن طرف ایرانی بودند . و چون روند بازی یک طرفه چیده شده بود، حرکت های انفعالی، با دادن امتیازهای جدید و در عین حال تنگ تر شدن عرصه (و نه گشایش) همراه می شد .
این میز مذاکره اگرچه بهانه اش چالش هسته ای بود، اما وسعتی به بزرگی مشکلات غرب در خاورمیانه بزرگ داشت. گویا آمریکا و غرب برای اولین بار توانسته بودند «خم» ایران را به دست بگیرند و با حرکت ها و تاکتیک های مداوم امتیاز بستانند و سودای ضربه فنی را نیز در سر بپرورانند.
ادامه دارد ..... ....

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:41 - 0 تشکر 96889

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست

با سلام دوباره .

امثال آقای استراو آن روزها ضرورتی نمی دیدند به ملامت خویش بپردازند . چرا که نه فقط دولت ایران را منفعل و متحیر می یافتند بلکه مجلسی را پشت سر این دولت مشاهده می کردند که شاکله اصلی آن «ساز اجنبی» می زد.

بنابراین وقتی طرف ایرانی به عنوان مثال می گفت ما نمی توانیم تن به پروتکل الحاقی بدهیم، مذاکره کننده اروپایی پوزخند می زد و به طعنه می گفت «بلوف نزنید! ما خبر داریم که در پارلمان شما طرح 3فوریتی لزوم اجرای پروتکل الحاقی در حال پیگیری است.» پارلمان در این وانفسا، خود قوز بالاقوز شده و محکم پشت دولت ایستاده بود. که چه؟ مقاومت کند؟ نه، محکم ایستاده بود که دست مردّد و لرزان دولت را بگیرد و پای باج خواهی های دشمن را امضا کند. دیپلماسی کشور کاملا قفل شده و در منگنه مانده بود.

 اگر هم ورق برگشت و رویای بیگانگان تبدیل به کابوس شد، راز آن را صرفا باید در درایت و صلابت رهبر فرزانه انقلاب و عزم و اهتمام ملت برای تغییر بنیادین در رویکرد دولت و مجلس جست وجو کرد. دولت و مجلس دگرگون شدند و اراده «عزت و اقتدار ملی» با هدایت رهبر فرزانه انقلاب کارساز شد.

 ملت همان ملت و مقتدا همان مقتدا بودند، شجاع و مصمم. راننده و سرنشین و مقصد تفاوتی نکرده بودند آنچه تغییر کرده بود جایگزینی خودرویی بود که حتی با هل دادن نیز استارت نمی خورد. با ژیان و فولکس قراضه ای که حتی استارت هم نمی خورد- ولو سرنشینان مصمم و شجاع باشند- نمی توان به مقصدهای دور دست یافت. اما با تعویض خودرو و به سامان کردن وضعیت مرکب سفر اوضاع به گونه ی دیگری شد . 

ادامه دارد ..... ......

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:44 - 0 تشکر 96892

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست

با سلام دوباره به همه دوستان .

اکنون آقای استراو  در مراسم افتتاح نمایشگاه تاریخ ایران در دوره شاه عباس صفوی می گوید «هرچند ما نسبت به تاریخ فراموشکار هستیم اما ایرانی ها فراموشکار نیستند و نمی توانند 200سال اخاذی و مداخله جویی ما از قرارداد تنباکو و نفت دارسی گرفته تا روی کار آوردن پهلوی ها و سرنگونی مصدق را فراموش کنند. ما در درک مردم ایران دچار مشکل هستیم و درک آنها مشکلی ندارد.»
 اما گویا این بالماسکه بدون همراهی برخی دولتمردان سابق ایرانی کامل نمی شود. همزمان با سخنان استراو، معاون وزیر خارجه در دولت سابق که اکنون قائم مقام ستاد انتخاباتی نامزد دو حزب افراطی (مشارکت و مجاهدین) است در همایش «بازیابی آرا و تبلیغات سیاسی» از انتخاب معنادار مردم در سال 84 ابراز ناخرسندی می کند و سپس به روحیه ضداجنبی- و در واقع ضد دشمن- مردم می تازد و آن را محصول توتالیتر(خودکامه و تمامیت خواه) بودن دولت و حاکمیت می خواند.
وی آنگاه به تلخی می گوید «ایران به دلایل تاریخی روحیه ای دارد که بخواهد از بیگانه ناراحت باشد و میزان فرافکنی بالاست. بعد از انقلاب در این گمان تردید ایجاد شد اما جامعه هنوز ظرفیت بیگانه ستیزی و حساسیت نسبت به آن را دارد و دفاع بیگانه از شخصی در انتخابات به معنای فرصت برای او نیست و مردم نمی پسندند.»
چرا هوشیاری و حساسیت مردم نسبت به دشمنان باید برخی احزاب داخلی را نگران کند؟ آیا این ربطی به رفت و آمدهای مکرر با برخی محافل اروپایی- در بروکسل و برلین و لندن و پاریس- ندارد؟
آیا مربوط به سفر عضو موثر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ششم- از اعضای حزب دولت ساخته- به بلژیک نیست که  طی آن سفر، طرف اروپایی اعلام کرد گزینه و انتخاب نهایی ما در ایران شما هستید اما باید متقابلا در چالش با نظام از خود تحرک نشان دهید تا دفاع ما از شما در کشور خودمان توجیه داشته باشد؟ ملاقات های مکرر دبیرکل وقت حزب مشارکت و نیز رئیس ستاد انتخابات با برخی سفرای اروپایی چطور؟
ادامه دارد ..... ......

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:53 - 0 تشکر 96896

به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست

با سلام دوباره .

آمریکایی ها و انگلیسی ها و برخی دولت های مشابه می گویند انتخابات ریاست جمهوری آینده ایران بسیار مهم است. این سخن تازه ای نیست، مختص دولت جدید آمریکا هم نیست. از یک سال و نیم پیش، مقامات دولتی و دیپلمات های آمریکایی و انگلیسی بر لزوم تغییر دولت و مجلس شناخته شده به «اصولگرایی» تاکید می کنند، هرچند که عمر نومحافظه کاران آمریکایی برای چنین رویایی کفاف نکرد.
اما چرا؟ پاسخ اگرچه روشن است اما اجازه دهید جواب فنی تری به این پرسش بدهیم.
قدرت های غربی می گویند به دلایل متعدد- از قدرتمندی ایران گرفته تا گرفتاری های آمریکا و ناتو در افغانستان و عراق- نمی توان با جنگ ایران را وادار به تسلیم کرد. تحریم اقتصادی هم چاره ساز نبوده است، چه آن هنگام که با شدت تمام به اجرا گذاشته شد و چه اکنون که زهوار آن در رفته و مدام نقض می شود، به ویژه آن که بحران بزرگ اقتصادی گریبانگیر غرب شده است.
قدرت هایی نظیر آمریکا و انگلیس اگرچه خون از پیکر حکومتشان می چکد و تشنه جنگ افروزی و جهانگشایی اند و واقعا خون ملتها را در شیشه کرده اند . اما آموخته اند که بیش از این حیثیت خود را  در درگیری های آشکار و شکست آمیز به حراج نگذارند. آنها جنگیدن پای میز مذاکره را بر همه چیز ترجیح می دهند.
اکنون آنها اجماع بی نظیری برای مذاکره دارند . اما مذاکره نه آن گونه که ما و همه انسان های نرمال و متعادل از کلمه مذاکره-گفت وگو برای تفاهم در فضایی عادلانه- می فهمیم، بلکه مذاکره به مفهوم کشاندن طرف مقابل به گوشه رینگ، گذاشتن چاقو زیر گلوی وی و باج گرفتن. آنها می گویند باید با دست پر پای میز مذاکره رفت یا به قول ابلهانه خود، با چماق و هویج.
مشکل همین جاست. طرف ایرانی نه می ترسد و نه فریب می خورد. به اصطلاح خود غربی ها، هیچ برگ برنده ای برای گذاشتن روی میز ندارند و به قول استفان هادلی مشاور امنیت ملی در دولت بوش- که عصاره استدلال همه محافل اطلاعاتی، سیاسی و دیپلماتیک در غرب استمذاکره با ایران وقتی هیچ برگ برنده ای در دست ندارید، بی فایده و احمقانه است
ادامه دارد ...... .....

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:53 - 0 تشکر 96897

به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست

با سلام دوباره .

آمریکایی ها و انگلیسی ها و برخی دولت های مشابه می گویند انتخابات ریاست جمهوری آینده ایران بسیار مهم است. این سخن تازه ای نیست، مختص دولت جدید آمریکا هم نیست. از یک سال و نیم پیش، مقامات دولتی و دیپلمات های آمریکایی و انگلیسی بر لزوم تغییر دولت و مجلس شناخته شده به «اصولگرایی» تاکید می کنند، هرچند که عمر نومحافظه کاران آمریکایی برای چنین رویایی کفاف نکرد.
اما چرا؟ پاسخ اگرچه روشن است اما اجازه دهید جواب فنی تری به این پرسش بدهیم.
قدرت های غربی می گویند به دلایل متعدد- از قدرتمندی ایران گرفته تا گرفتاری های آمریکا و ناتو در افغانستان و عراق- نمی توان با جنگ ایران را وادار به تسلیم کرد. تحریم اقتصادی هم چاره ساز نبوده است، چه آن هنگام که با شدت تمام به اجرا گذاشته شد و چه اکنون که زهوار آن در رفته و مدام نقض می شود، به ویژه آن که بحران بزرگ اقتصادی گریبانگیر غرب شده است.
قدرت هایی نظیر آمریکا و انگلیس اگرچه خون از پیکر حکومتشان می چکد و تشنه جنگ افروزی و جهانگشایی اند و واقعا خون ملتها را در شیشه کرده اند . اما آموخته اند که بیش از این حیثیت خود را  در درگیری های آشکار و شکست آمیز به حراج نگذارند. آنها جنگیدن پای میز مذاکره را بر همه چیز ترجیح می دهند.
اکنون آنها اجماع بی نظیری برای مذاکره دارند . اما مذاکره نه آن گونه که ما و همه انسان های نرمال و متعادل از کلمه مذاکره-گفت وگو برای تفاهم در فضایی عادلانه- می فهمیم، بلکه مذاکره به مفهوم کشاندن طرف مقابل به گوشه رینگ، گذاشتن چاقو زیر گلوی وی و باج گرفتن. آنها می گویند باید با دست پر پای میز مذاکره رفت یا به قول ابلهانه خود، با چماق و هویج.
مشکل همین جاست. طرف ایرانی نه می ترسد و نه فریب می خورد. به اصطلاح خود غربی ها، هیچ برگ برنده ای برای گذاشتن روی میز ندارند و به قول استفان هادلی مشاور امنیت ملی در دولت بوش- که عصاره استدلال همه محافل اطلاعاتی، سیاسی و دیپلماتیک در غرب استمذاکره با ایران وقتی هیچ برگ برنده ای در دست ندارید، بی فایده و احمقانه است
ادامه دارد ...... .....

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
دوشنبه 19/12/1387 - 19:59 - 0 تشکر 96900

به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست

با سلام به همه دوستان . و این هم آخرین قسمت از این سرمقاله نسبتا طولانی امروز کیهان .

انتخابات را می توان و باید از زوایای گوناگون دید و سنجید. اما آن وجه از این موضوع که به نسبت ملت ایران با بیگانگان و طراحی دشمنان برمی گردد، حائز اهمیت استراتژیک است.
تنوع و رقابت نامزدها در فضایی شاداب یک بحث است و بستن راه طمع و نفوذ دشمن، بحثی متفاوت. در کنار جاذبه ها، باید  دارای  دافعه های روشن در این زمینه بود وگرنه همان می شود که رئیس دولت سابق به درستی- در سال هفتم ریاست خود-هشدار داد؛ «از اردوگاه اصلاح طلبان صدای دشمن به گوش می رسد
امروز هم صدای دشمن از این اردوگاه به گوش می رسد که باعث می شود امثال کروبی و موسوی و خیلی های دیگر حساب خود را از آن جماعت جدا کنند و البته توقع از آقای خاتمی که اقرار به واقعیتی تلخ کرده، بیشتر و پیشتر است. دافعه با دشمن و احیای مرزبندی با نفوذی ها، آغاز تجدید اخوت با جمهوری اسلامی و ملت ایران است. اینجا دیگر نه عرصه رقابت حزبی و انتخاباتی بلکه مرز دوست و دشمن است و البته که دوست در جبهه دشمن نمی ایستد.مگر نه اینکه به قول رابرت گیتس  وزیر دفاع آمریکا، ایرانی معتدل، ایرانی ای است که با گلوله کشته شده باشد؟
خب! چه باید کرد؟ آنها راهی بهتر از مذاکره نمی شناسند که چنان کم هزینه و پرسود بوده باشد. بنابراین همه امید و همت خود در ایجاد فرصت تازه- یافتن برگ برنده- برای مذاکره را معطوف به «جایگزینی» طرف مذاکره کننده ایرانی کرده اند.
البته این قسمتی که از ادامه بخش قبلی و قبل این مطلب در مقاله بودم را دیگر نیاوردم . چون مطلب خیلی طولانی شده است . اما توجه دوستان را به یک چیز جلب می کنم . اگر اکنون از احمدی نژاد حمایت می کنم این است که این حمایت من نه از روی تعصب بلکه از روی کارکردهای ایشان است . اگر واقعا انصاف باشد این کارکردها دیده می شود . اما اگر بخواهیم از روی احساسات و تعصب سخن بگویم به هیچ نتیجه ای نمی رسیم . همیشه شاد و پیروز باشید .

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
سه شنبه 20/12/1387 - 23:9 - 0 تشکر 97381

به نظر من روزنامه کیهان فقط سیاسی بازی میکنه وفقط برای مخالفین سیاسیش زبون داره

اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان

جانم فدای رهبر

لبیک یا خامنه ای

چهارشنبه 21/12/1387 - 12:49 - 0 تشکر 97512

من نمیدونم این روزنامه ی مزخرف كیهان با این همه دروغی كه مینویسه؛ چرا یك بار هم توقیف نشده؟

كجایین روزنمه های شرق،امروز،سلام،حیات نو،و.......كه بیان اعاده ی حیثیت كنین...والا به خدا

چهارشنبه 21/12/1387 - 14:28 - 0 تشکر 97537

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست

با سلام به همه دوستان عزیز و ارجمند . در پاسخ به محمد مجید ( ببخشید که نام مستعارتون روفارسی نوشتم )

. یه سوال : به نظر شما فقط تنها سایتها و روزنامه های طرفدار خاتمی حق گو هستند ؟ باقی اگر انتقاد کنند حق گو نیستند .

بهتره که یه نگاه کوچک به رسانه های کشور بیاندازیم . شما به صدا و سیما می گویید یه طرفه کار می کنه . سوال این است : در زمان خاتمی این رفتار رو نداشت ؟ یعنی حالا احمدی نژاد فامیلش هست یا اینکه خیلی بهش رشوه داده که ازش حمایت می کنه . اگه بگید که رفتار صدا و سیما همیشه حمایت از رییس جمهور وقت بوده ، بگم که اگر اینطوره زمان خاتمی اگه انتقاد نمی کرد و حمایت می کرد درست بود اما حالا که انتقاد کنه غلطه ؟

و اما روزنامه ایران : که روزنامه رسمی دولت است . اون رو هم صد در صد که قبول ندارید . اما در زمان خاتمی همین روزنامه طرفدار دولت بود و شما کاملا قبولش داشتید .

اما کیهان وضعش فرق می کنه . چون وابسته به دولت نیست که حتما در سر قفلی اون نوشته باشند که باید حامی دولت باشد . اما این روزنامه در زمان خاتمی علیه دولت بود و اکنون حامی آن . سوال این است که چرا ؟ مگر اینجا هم احمدی نژاد رشوه داده یا پارتی بازی کرده است ؟

نه جونم . مشکل این است که از خاتمی انتقاد می کنه . باور کنید مشکل شما طرفداری از دولت نیست . مشکل طرفداری کردن یا نکردن از خاتمی است .

سایتی که هیچ حرف راستی توش نیست همین که طرفدار خاتمی باشه ، به نظر شما معتبر ترین منبع است و روزنامه با این همه سابقه همین که انتقاد کنه ارزش نداره . چون سیاست بازی می کنه . اما سایت حامی خاتمی که هیچ وقت سیاست بازی نمی کنه . فقط دروغ می گه . همین . کار دیگری که نمی کنه . یعنی سیاست بازی نمی کنه . پس اشکالی در کارش نیست .

در ضمن در همین انجمن یه مدت زیادی این سخن در شرح بحث که امکان نظرات مخالف نیست ، ارزش داشت . اما حالا که جناح مخالف این درخواست رو بکنه ، ایراد داره . اگه بگین این جور نیست . بحث تا پیروزی . خودم یادم هست چقدر جواب مخالف نوشته می شد . اما همه حذف شد. اکنون هم تنها سه یا چهار جواب مخالف داره . چرا ؟ یعنی این انجمن اصلا جناح مخالف نیست که جواب اون بحث رو بدهند ؟


همیشه شاد و پیروز باشید .  

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.