• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 1444)
دوشنبه 7/11/1387 - 20:16 -0 تشکر 85214
چقدر ازدواج نیار داریم

چقدر ازدواج نیاز داریم

این مطلب را دقیقا بخوانید پاسخ دهید.

 

 

امروزه از حدود 25میلیون جوان کشور ، بیش از 9میلیون نفر از آنها در سنین بین 24 – 20 سال می باشند و بر اساس همین آمارها 12 میلیون جوان مجرد در کشور نیز وجود دارند که همه آنها خواسته های مشروع و قانونی خود را طلب می کنند .

از طرفی اگر میانگین سن ازدواج درکشور را بر طبق آمارهای ارائه شده حدود 22سال برای دختران و 26 سال برای پسران در نظر بگیریم (که البته این سن در بعضی از استان ها مانند تهران بسیار بالاتر است) و در کنارِ باورها و اعتقادات نادرست فرهنگی مربوط به ازدواج بگذاریم ، کم کم به عمق فاجعه ای می رسیم که رسیدگی به آن در شرایط کنونی دیر می باشد چه رسد به تعلل بیشتر در این خصوص.متاسفانه سن بلوغ جنسی در کودکان بر خلاف گذشته ، روز به روز کاهش پیدا می کند و امروزه فرزندان ما در سنین حدود 12 سالگی در معرض تحریکات جنسی بوده و بلوغ جنسی آنها آغاز می شود.

.

حال این نوجوانان و جوانان بعد از حدود 15-10 سال بعد که می خواهند ازدواج نمایند باید چه زجر زیادی بکشند تا به گناه نیافتند و اگر هم نخواهند خویشتن داری نمایند چه عواقبی گریبان گیر او و جامعه خواهد شد.

هر روز که می گذرد کشور به مرز بحران اجتماعی در این خصوص نزدیک می شود که ابعاد اقتصادی، فرهنگی و حتی امنیتی و سیاسی آن نگران کننده می شود.

 

ایجاد فسادهای اجتماعی، به تعویق افتادن استقلال جوانان و تأخیر شکل گیری هویت آنها، شیوع بیماری های روانی و عصبی، افزایش تقاضا برای اشتغال (به خصوص بخش دختران مجرد)، اتفاقات جدید در نظام خانواده ها و روابط بین آنها، بهم خوردن تعادل هرم جمعیتی در آینده های دور، از بین رفتن بعضی از تعصبات ملی، کاهش مشارکت های اجتماعی، گرایش به مکاتبات و عرفان های مختلف، افزایش آشوب های اجتماعی، ترویج زندگی های غیر قانونی و توافقی، گسترش مشاغلی که سرویس دهنده به مجردین می باشند و رکود بعضی مشاغل که برای ازدواج و زندگی های مشترک رواج دارند؛ از حداقل آفت هایی است که در نگاه گذرا از این اتفاق نامیمون استنباط می شود.

طبق محاسبه سر انگشتی، افراد در انتظار ازدواج بین سنین 29- 20 ، تا سال 1390 حدود 18 میلیون نفر می باشند و اگر در کنار آن افراد ازدواج نکرده ی بالای 30 سال ( و افراد بی همسر به دلایل طلاق و فوت همسر ) و در اصطلاح معوقه های قبلی را محاسبه کنیم، در طی 5 سال آینده حداقل به 8 میلیون ازدواج و به طور میانگین 1.600.000 ازدواج در هر سال نیاز است. حال اگر این عدد را در کنار بهترین سالِ شرایط ازدواج در کشور یعنی سال 1386 قرار دهیم که حدود 840.000 مورد ازدواج داشته ایم، متوجه می شویم که در این مسیر چقدر رسالت کشور، دولت، مردم، رسانه ها و در یک کلام نظام سنگین خواهد بود که انشاءالله مشکلات فرهنگی و اجتماعی آن در مقاله های بعدی بررسی می گردد.

لطفا پاسخ خوب دهید . این مطلب مو لای درزش نمی رود ایراد نگیردید. از سایت معتبر است.

.

 

دوشنبه 7/11/1387 - 21:29 - 0 تشکر 85231

ای کاش خداوند ظهور امام زمان را برساند.

خیلی اوضاع خرابه. متاسفانه اصلاً مردم ما مسلمان نیستن و به احکام دین توجه ندارن.من نمی دونم این مردم چطوری راه افتادن تو خیابانها و جمهوری اسلامی خواستن؟ وقتی به جونای دوروورم نگاه می کنم اکثرا نیازشون را از طریق نامشروع تامین می کنند.

ای کاش پدر و مادرها به فکر باشن.  جالب این که اصلا توجه ندارن. و به فکر جووناشون نیستن. انگار نه انگار خودشون هم جون بودن. جوونی خودشون را فراموش می کنند.

دوشنبه 7/11/1387 - 23:47 - 0 تشکر 85292

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

اولا مقاله شما، بیشتر شبیه یه مقاله خانوادگی بود تا یه مباحثه! ممنون از اطلاع رسانی تون!!!

در ثانی میشه اسم این سایت معتبر رو بیان کنین، این جزو قوانین هست که مطلبی که از سایتی اقتباس میشه، ذکر منبع اجباری هست.

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
چهارشنبه 9/11/1387 - 23:6 - 0 تشکر 85798

بنام خدا


سلام


این مطالبی که گفتید، به نظر درست هستند اما به قول جناب ممل باید منبع رو ذکر میکردید.

اما شاید منظور شما از پاسخ این باشه که راه حل بدیم.
وگرنه هر چیز دیگه ای به غیر از راه حل بخوایم بگیم تکرار همونهاست یا آرزوی رفع مشکل.



نمی گم من راه حل رو بلدم . اما اون چیزایی رو که شنیدم و یاد گرفتم ، در چرایی و حل این مشکلات بی تاثیر نمیدونم


یکی از مهمترین مشکلاتی که عنوان کردید بلوغ زودرس نوجوانان در سن 12 سالگی یا حتی 10 سالگی هست . بخصوص در مورد پسران.


علت این بلوغ زودرس در مرتبه اول خانواده هست.


مشکل هم از اونجایی شروع میشه که ما به خاطر تمدن ظاهری غربی زدگی فکر می کنیم دیگه اسلامی که 1400 سال پیش اومده قابلیت این رو نداره که در مورد این تمدن و این پیشرفتها نظری ارائه بده.


مثلاً وقتی که اینترنت در عموم باب شد. حاضر نشدیم بدونیم اسلام نظرش راجع به این پدیده چی هستش.


و همه خوبیهای اینترنت رو دیدیم و حاضر نشدیم به بدی های اون فکر کنیم. اما اسلام میتونست و میتونه در این مورد نظر بده . اون هم از طریق مراجع.


این وسط یه عدمون میگیم روحانی رو چه به علم و فناوری. اونا باید بشینن در مورد نماز روزه و از این قبیل نظر بدن . پس این عده که اصلاً هیچ توجهی به راهنمایی این علما ندارند.


یه عده دیگمون هم هستند که مقید به تقلید هستند و در عین حال حاضر به دست کشیدن از این پدیده ها نیستند(که البته حق دارند). بنابراین میان و از مرجعی تقلید میکنند که این پدیده ها رو بی چون چرا حرام نکردند.

به نظر هر دو گروه مراجعی که در این موارد اختلاف نظر دارند طبق یک عقیده درست نظر دادند.


اون مراجعی که تلویزیون و اینترنت رو حرام میدونند(بله حتی تلویزیون این زمان) این عقیده رو دارند که مردم ما در معرض تصاویر حرام قرار می گیرند و تحت تاثیر این تصاویر واقع میشن. که به نظر میرسه با این گزارشی که شما قرار دادید نظرشون درسته .

ادامه دارد... 

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
چهارشنبه 9/11/1387 - 23:8 - 0 تشکر 85799

یک گروه دیگه هم هستند که حرام بودن این پدیده ها مشروط به تحت تاثیر قرار گرفتن و به حرام افتادن قرار داند خب این منطق هم کاملاً درسته
این وسط مردمی که میان و از مراجع گروه دوم تقلید میکنند، به خودشون میگن ما تحت تاثیر قرار نمیگیریم
و با این حرف فکر میکنند کنترل و فیلتر کردن این پدیده ها هم لازم نیست. نه تنها برای خودشون بلکه برای فرزندانشون هم این فیلتر ها رو قرار نمیدن.
اون بچه ی 4 ساله شاید هم کمتر، بله حتی 3 ساله میاد و میشینه پای فیلمی که برای گروه سنی بزرگسال هست و با مسائلی تو فیلم آشنا میشه که هر چی تو خودش میگرده نمیتونه اونا رو پیدا کنه و کنجکاو میشه.
این مسائل تو ذهنش میمونه و با بزرگتر شدن و دنبال کردن اون مسائل خیلی زود تر با چیزایی که نباید آشنا بشه، آشنا میشه و به دنبال اون با مشورت و سوال جوابهایی که از خانوداه جواب نمیگیره، در عوض از دوستان ناباب و شاید هم باب جواب میگیره. این طوری میشه که اون بچه در سن 10، 12 سالگی بلوغ جنسی رو در خودش میبینه.
این وضعیت در خونواده هایی که سر خودشون کلاه شرعی میذارن و پای ماهواره رو هم به خونه باز کردند. بدتر رخ میده و چه بسا در اون خونواده ها کودکان 8 ، 9 ساله در خودشون بلوغ رو ببینند.
این رو هم توجه داشته باشید که قابلیت تحریک شدن از همون کودکی حتی نوزادی وجود داره، و تقریباً تمام احساسی که یک بالغ داره رو در صورت تحریک احساس میکنه
.

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
چهارشنبه 9/11/1387 - 23:10 - 0 تشکر 85802

پس قدم اول اینه که ما از این گول زدن خودمون دست برداریم و برای هر رده سنی برنامه همون رده رو مجاز کنیم و نذاریم فرزندمون از برنامه هایی که مربوط به بزرگسالان میشه استفاده کنه.
مطمئناً در این صورت تعداد بچه هایی که در سن پایین به بلوغ میرسن کم میشه.

اما مشکل بالا رفتن سن ازدواج:
دلیل این مشکل همونی هست که آقای رحیم پور ازغندی تو یکی از سخنرانیهاشون گفتند و اون ترکیب فرهنگ ایرانی ، اسلامی و غربی هستش که یه معجونی ازش بدست میاد که خاصیت هیچ کدوم رو نداره.
به نظر باید خانواده های ایرانی فرهنگ اسلامی رو مد نظر قرار بدن، و به اون اعتماد کنند. اسلام همه چیز رو آسون گرفته. مشکل ما اینه که خودمون رو متخصص و همه فن حریف میدونیم و میاییم به خودمون اجازه میدیم در مورد احکام اسلامی، احادیث و صحت اونا و ... نظر بدیم و فکر میکنیم مثل کسی که تمام عمر خودش رو مشغول مطالعات اسلامی بوده و الان یک مرجع دینی شده، هستیم. و وقتی میشنویم حدیثی به ما رسیده که میگه از ترس فقر از ازدواج جلوگیری نکنید، به خودمون اجازه میدیم و این حدیث رو جعلی فرض می کنیم. شاید به زبون و به ظاهر اینو نگیم. ولی وقتی هم که میگیم این حدیث مال 1400 سال پیش بوده و اون زمان صدق میکرده، الان قرن 21 هست دیگه این حرفا قدیمی هست. این حرفهامون هم همون معنی جعلی دونستن حدیث رو میده. این مسئله وقتی شدت پیدا میکنه که یه نفر به ظاهر عالم و متمدن میاد و میگه قرآن پیامبر برداشت خودش در اون زمان از وحی بوده و الان این قرآن و اون احادیث نمیتونه راهنما باشه.
ما هم که دنبال حرفهای این مدلی با رنگ لعاب روشنفکر هستیم تحت تاثیر قرار میگیریم و به اون فرد رو میکنیم و به اسلام خودمون پشت. بعد توقع داریم مشکلی تو جامعه نداشته باشیم
.

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.