• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1457)
پنج شنبه 28/9/1387 - 17:36 -0 تشکر 78389
انتخابات سالانه؛پویایی یا روزمره­گی؟

 به نام خدا

می خوام نظرتون رو درباره ی برگزاری انتخابات بصورت سالانه ، یعنی این شیوه ای که هم اکنون وجود داره بدونم . 

ادامه ی مطلب رو بخونید ... 

تقریبن هر ساله انتخاباتی در کشورمان برگزار می­شود و این از جهاتی مثبت است. همه­ی آن­هایی که حرفی از سیاست دارند موقعیتی برایشان فراهم می­شود تا نقطه نظرهایشان را بگویند و تا حدی هم گوش بیش­تری برای شنیدن این حرف­ها پیدا می­شود. از طرفی مقطع انتخابات به قول دکتر حجاریان بره­کشان احزاب است. نیروهایشان فعال می­شوند، حزب در هر موضعی که باشد - تحریم یا شرکت – فعال می­شود، فکر می­کند، سازمان­دهی می­کند، برآوردی از جای­گاهش در جامعه به دست می­آورد، ائتلاف می­شود، انشعاب می­شود و خلاصه فضای سیاسی جان تازه­ای می­گیرد.

پنج شنبه 28/9/1387 - 17:39 - 0 تشکر 78390

اما همین انتخابات سالانه با همه­ی نقاط قوت ­اش، بدی ­هایی هم دارد که یکی از آن­ها را عرض می­کنم. به نظر من فاصله­ی کوتاه بین انتخابات باعث شده تا فرصت و فراغت لازم برای بازبینی عمیق و دریافت بازخورد از عمل­کرد گذشته، از احزاب و حتی فعالان سیاسی گرفته شود. هنوز از انتخابات ریاست جمهوری جمع­ بندی کاملی صورت نگرفته که انتخابات شوراها شروع می­شود و سال آینده هم انتخابات مجلس و بعد دوباره ریاست جمهوری و ...

پنج شنبه 28/9/1387 - 17:40 - 0 تشکر 78391

البته این نکته در صورتی که احزاب و گروه­ها دارای استراتژی کاملی باشند و جامعه هم از ثبات نسبی برخوردار باشد تا احتیاجی به بازبینی استراتژی­ها بر اساس تغییرات مولفه ­های اجتماعی و سیاسی و اقتصادی نباشد، می­تواند به مشکل تبدیل نشود. در این حالت بازخوردها در حین کار انتخاباتی و تشکیلاتی گرفته می­شود و با کمی تغییرات تاکتیکی و اجرایی در چارچوب استراتژی­های قبلی می­توان به صورت روزآمد و بی ­دغدغه ­ی به تصلب رسیدن فعالیت کرد. اما در جامعه­ای که هنوز کریستالیزه نشده و صحنه ­ی سیاست داخلی و منطق ه­ای آن مدام در حال دگرگونی است، بررسی­ مستمر استراتزی و به تبع آن تاکتیک­ها یک ضرورت است. ضرورتی که مشغولیت به فعالیت­های انتخاباتی می­تواند آن را مرتبا به آینده­ای تحویل کند که هیچ­گاه نخواهد رسید.

پنج شنبه 28/9/1387 - 17:44 - 0 تشکر 78392

البته تاکید می­کنم که این روزمره­گی در یک نظام باثبات و قوام دموکراتیک نه­تنها به معنای روزمره­گی نیست بلکه به معنای شاخص­های بالاتر دموکراسی و موجد شادابی و روزآمدی شهروندان و پویایی احزاب آن می­شود. چون برای جریان­های سیاسی یک جامعه ­ی دموکراتیک، دغدغه­ای جز پی­گیری شعارها و تکرار آن برای شهروندان و بررسی شیوه­های مدیریت کشور برای ارایه به مردم و جلب رای آن­ها در یک انتخابات آزاد وجود ندارد. اما در کشوری مثل ایران که هنوز در دوره ­ی پیشا دموکراسی به سر می ­برد، انتخابات سالانه نه ­تنها می­تواند به رسیدن به شاخص­های بالاتری برای توسعه و دموکراسی منتهی نشود، بلکه به دور خود چرخیدن احزاب و گروه­ها را به دنبال داشته باشد؛ چه آن­ها که بر طبل تحریم می­کوبند و چه آن­ها که برای سیاست ­ورزی راهی جز صندوق­های رای نمی­شناسند. هردوی این گروه­ها از فرصت کافی برای بررسی آن­چه سال پیش­تر گفته­اند و یا حداقل روزآمد کردن تحلیل­های گذشته ­شان محروم­اند و این حاصل برگزاری انتخابات سالانه در کشور ماست.
خب دوستان این یه مطلب جالب بود که بهش برخورد کردم ... نظر شما چیه ؟!!
انتخابات هر ساله تو کشور ما نشونه ی دموکراسی هست یا عامل روزمرهگی ؟؟!! 

پنج شنبه 28/9/1387 - 23:44 - 0 تشکر 78432

به نام خدا

دوستان سلام

فعلا كه انتخابات بصورت تجمیع برگزار میشن و هر حداقل دوتا انتخابات رو یكی كردند تا باعث كاستن از یكسری مشكلاتی كه شما گفتین و همچنین كمترشدن هزینه ی انتخابات بشه.

در حكومتی كه چهار مدل انتخابات داره(ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا، شورای اسلامی، مجلس خبرگان) به نظر نمياد راه دیگه باشه برای كمتر كردن تعداد انتخابات برگزار شده جز طولانی كردن دوران مسئولیت افراد(رییس جمهور یا شوراهای یا .. ) یا همین روشی كه الان داره اجرا میشه یعنی تجمیع انتخابات.

 فكر نمی كنم طولانی كردن دوران انتخابات چندان منطقی به نظر برسه. به نظر من همین شیوه و قوانین موجود بهترین روش هست.

من معنی این اصطلاحات رو متوجه نشدم. هر كسی بلده لطف كنه به من توضیح بده:

تصلب؟

كریستالیزه؟

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.