• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 3034)
چهارشنبه 29/8/1387 - 16:3 -0 تشکر 71847
سرویسها و امکانات نیمه رایگان گـــــــوگل

با سلام

مطمئنا حتی اگه کاربر معمولی و ساده اینترنت هم باشید نام گوگل براتون آشنا هست و بعید به نظر می رسه حداقل یک بار از این به ظاهر موتور جستجو استفاده نکرده باشید.

گوگل کار خودش رو تنها به جستجو میان صفحات منتشر شده در دنیای بی پایان اینترنت خلاصه نکرد و هر روز (هر چند روز !!) یک بار سرویس جدیدی رو برای استفاده کاربران دنیای ماورا فراهم می کنه .

سرویسهایی به ظاهر رایگان که البته بعضی از اونها برای کسانی مثل ما که در ایران هستیم قابل استفاده نیست (که هست !! مثل گوگل کروم و سایر نرم افزارهای این شرکت) که باز هم تقصیر خودمونه ( چقدر گفتیم کپی رایت رو جدی بگیرید !!!)

 به هر حال چند سرویس پر کاربرد این سرویس دهنده مثل جی میل ، گوگل ریدر ، گوگل سرچ ، گوگل داک هست که آشناییم ولی چیزهای دیگه ای هم هست که نباید ازش سرسری رد شد

بهتره بحث رو خلاصه کنیم .

اگر یار مدد فرماید و عمر عنایت فرماید ، اگر زمان کمی از سرعت گذر خود بکاهد ، در این مبحث به بررسی این سرویسهای متنوع و آشنایی مقدماتی با اونها خواهیم پرداخت .

 

چهارشنبه 29/8/1387 - 16:15 - 0 تشکر 71851

نخستین سرویس ، سرویس G-Mail

این سرویس برای دریافت و ارسال نامه های الکترونیکی یا همون ایمیل استفاده میشه ، اکثریت شما عزیزان هم با این سرویس آشنا هستید

اوایل زمانی که این سرویس راه اندازی شده بود برای عضویت در اون نیاز به دعوتنامه بود و شما برای عضو شدن و استفاده از این سرویس نیاز به دعوتنامه ای داشتید که باید از طرف یک عضو برای شما ارسال می شد اما کم کم با طی کردن مراحل آزمایش و تکمیل شدن اون شرط دعوتنامه برای عضویت برداشته شد و شما به راحتی با رفتن به اینــــــــــــــــــــــجا می تونید عضو بشین و از اون لذت ببرید .

جی میل بر خلاف میل باکس یاهو عاری از هرگونه تبلیغ هست و این خیلی به لود شدن صفحات کمک می کنه

میل باکس شما در سه حالت قابل مشاهده هست 

استاندارد : حالت استندارد که در اون از امکانات گرافیکی مثل برچسب گذاری و رنگ بندی و غعیره استفاده شدهو اگر سرعت اینترنتتون خوبه ، توصیه میشه

استاندار بدون چت : این حالت امکان چت رو نداره ولی از سایر جهات شبیه استاندارد هست

پایه : در این حالت شما با ساده ترین میل باکس ممکن روبرو هستید که در اون جلوه های گرافیکی به صفر می رسه !!!

برای استفاده از چت نوشتاری و جدیدا چت صوتی و تصویری می تونید از حالت استاندارد استفاده کنید .

سرویس چت ویدیویی و صوتی جزو جدیدترین سرویسهای گوگل هست .

پنج شنبه 30/8/1387 - 9:29 - 0 تشکر 72030

امکان جدید و جذاب جی میل

امکان انتخاب پ.سته های متنوع و قالبهای بسیار ساده و زیبای میل باکس

برای انتخاب قالب دلخواه روی گزینه Settings کلیک کرده و وارد قسمت Theme بشوید .سپس قالب دلخواهتون رو انتخاب کنید .

محیط میل باکستون رو بیشتر از همیشه جذاب کنید .

پنج شنبه 30/8/1387 - 9:39 - 0 تشکر 72034

Google reader


گوگل ریدر یک فیدخوان پرطرفدار تحت وب است. با گوگل ریدر ، شما دیگه لازم نیست هر روز به وبلاگ های مورد علاقتون سر بزنید تا ببینید مطلب جدیدی منتشر کردن یا نه . گوگل ریدر آخرین مطلب هر وبلاگی که شما بهش معرفی کردین را برای شما لیست میکنه و بدون مراجعه به وبلاگ مورد نظر میتونید مطلب منتشر شده را بخوانید.
فید چیست ؟
فید یا همان خروجی RSS وبلاگ ، یک نسخه XML از مطالب وبلاگ است که در فرمتی استاندارد و قابل تشخیص برای برنامه های فیدخوان منتشر میشود.
با هر بار ارسال مطلب به وبلاگ و یا ویرایش مطالب قبلی، فایل RSS وبلاگ شما نیز به روز رسانی میشود.
کارکرد برنامه فیدخوان :
برنامه های فیدخوان ، در بازه های زمانی مشخص (مثلا هر نیم ساعت یکبار) Feed وبلاگ هایی را که شما به برنامه داده اید چک میکنند و در صورتی که وبلاگ مورد نظر مطلبی منتشر کرده باشد، متن مطلب وبلاگ را برای شما نمایش میدهد. بنابراین شما می توانید لینک RSS صدها وبلاگ را در یک فیدخوان مانند google reader وارد کنید و بدون مراجعه به وبلاگ های مذکور و فقط با چک کردن گوگل ریدر ، از آخرین مطالب منتشر شده در وبلاگ های ذکر شده آگاه شوید.
روش استفاده گوگل ریدر :
برای اینکه شما هم فیدخوان شوید به آدرس www.google.com/reader بروید و با اکانت گوگل خود وارد شوید. پس از اینکه وارد محیط گوگل ریدر شدید ، باید اولین فید موردنظرتان را به گوگل ریدر معرفی کنید.
منوی گوگل ریدر در سمت چپ آن قرار دارد. روی لینک Add Subscription کلیک کنید. آدرس یک RSS را در اینجا وارد کنید تا به لیست فیدهای شما اضافه شود.
برای افزودن فیدهای دیگر نیز به همین روش عمل میکنیم. حال هر بار که وارد گوگل ریدر شدید ، زیر لینک  Add Subscription فیدهای خود را مشاهده میکنید. هر فیدی که پر رنگ است ، یعنی مطلبی دارد که شما آنرا نخوانده اید . تعداد پست های خوانده نشده هر فید در داخل پرانتز در جلوی اسم فید نمایش داده میشود.
فیدهای کمرنگ یعنی هنوز مطلب جدیدی ندارند که شما نخوانده باشید.
سایر تنظیمات رو با کمی کار کردن با این سرویس خواهید آموخت


موفق باشید و پیروز

پنج شنبه 30/8/1387 - 13:58 - 0 تشکر 72067

به نام خدا .. سلام

خیلی تعریف این تم های جی میل رو شنیدم اما چرا setting جی میل من تب تم نداره ؟

شاد باشین

يکشنبه 3/9/1387 - 15:17 - 0 تشکر 72762

Google Docs


این سرویس گوگل یکی از سرویس هایی می باشد که این شرکت برای مقابله با نرم افزار های نشر مایکروسافت فراهم کرده است. این سرویس که کاملا مبتنی بر ساختار وب بوده این امکان را به کاربران خود می دهد که به تولید اسناد مانند Word - Excel - PowerPoint بپردازند وآنها را بین دیگر کاربران گوگل به اشتراک بگذارند.

از امکانات جالب این سرویس این است که شما می توانید اسناد خود را به داخل این سرویس انتقال داده و آنها را ویرایش نمایید. یکی از نکته های جالب در این گونه سرویس ها این است که به یک اتصال پر سرعت اینترنت نیاز دارند اما در کشور ما ایران که ارتباط های پرسرعت (جهت مصارف خانگی) به ۱۲۸ Kb محدود شده است آیا این گونه سرویس ها جایی دارد یا اینکه به دلیل اینکه می توانیم محصولات Microsoft Office را به قیمت ۲۰۰۰ تومان تهیه نماییم دیگر این سرویس ها برای کاربران ایرانی کاربردی ندارد ولی استفاده از آن خالی از لطف نیست .(با توجه به همه گیر شدن اینترنت پــــــــــــــــرسرعت !!! در ایران )

جهت استفاده از این سرویس به اینجـــــــــــآ مراجعه کنید.

يکشنبه 3/9/1387 - 15:19 - 0 تشکر 72763

در پاسخ به شقایق آبی که فرمودید چنین تبی وجود نداره ، احتمالا تا حالا پیداش کردید ، اگر نیست ببینید از کدوم محیط جی میل وارد شدید ، استاندارد یا معمولی ، شاید به خاطر معمولی بودن اونجا دیده نمیشه .

اگه بازم کمکی نشد ، مجددا بپرسید ...

يکشنبه 3/9/1387 - 17:41 - 0 تشکر 72785

به نام خدا .. سلام

عشق آبی هستم .. ممنون جناب فرخ .. دو سه روز پیش برام فعال شد .. خیلی تم های جالبی داره

شاد باشین

يکشنبه 3/9/1387 - 19:10 - 0 تشکر 72811

و حالا بشنوید از دو امکان جدید بسیار کارامد موتور جستجوی گوگل

گوگل از امروز دو امکان جدید را به قسمت نتایج جستجو اضافه کرده است

امکان نخست قابلیت تغییر رتبه جستجوها است که کاربر میتونه بوسیله گزینه های روبروی نتایج نتیجه ( سایت مورد نظر ) را بالا برده و یا نتیجه را حذف نماید .
که در زیر هر نتیجه نیز مشخص است که چه کاربرانی برای چه نتیجه ای درخواست حذف یا تغییر رتبه را نموده اند .
از دیگر امکانات در این بخش می توان به کامنت گذاری برای نتایج بافته شده است .

دیگر قابلیت اضافه شده به نتایج جستجو قابلیت اضافه نمودن یک نتیجه خاص است به طور مثال itMavara.com در نتایج کلمه ITmavara در نتایج نبود که گوگل این امکان را داده است که کاربر سایت مورد نظر خود را به نتایج اضافه کند .


نکته قابل ذکر این هست که این اعمال نظیر تغییر در نتایح جستجو به مرور اعمال خواهد شد .

يکشنبه 3/9/1387 - 19:14 - 0 تشکر 72812

گوگل هم صاحب کشور شد !!!
کاش میشد تا عکس هم برای تبیان آپلود کرد تا نقشه جزیره رو هم می دیدید ...
بله درست شنیدید، گوگل برای خود یک کشور خرید! این کشور که البته تنها یک جزیره است قرار است تا ماه آینده به مقر اصلی این غول رسانه تبدیل شود با ما در نگاهی به این رخداد و جذابیت های این جزیره برای گوگل و کارکنانش همراه شوید.

پس از خبرهای هیجان انگیز کمپانی گوگل که این روزها نام آن را در همه جا می شنویم این بار خبری کاملا متفاوت و اندکی باور نکردنی از این موتور جستجو منتشر شده است. گوگل با بررسی چندین جزیره مختلف در نقاط مختلف دنیا بلاخره حزیره Gogooroa واقع در اقیانوس آرام را برای انتقال تمامی مستقلات خود به آن انتخاب کرد.

این جزیره کوچک و بسیار زیبا از دو جهت جذابیت ویژه ای برای گوگل دارد که مهمترین آنها بدون شک ظاهر خاص این جزیره است جائیکه این جزیره در نگاه از بالا کاملا به فرم حرف G آنهم از نوع بزرگ آن است که برای گوگل بسیار اهمیت دارد. جذابیت دوم این جزیره که اتفاقا اهمیت آن از اولی نیز کمتر نیست، دامنه ویژه اختصاص یافته به این منطقه در اینترنت است جائیکه بر سیاق .us در آمریکا و .uk در انگلستان، به Gogooroa علامت اختصاری .go تعلق می گیرد که این نیز برای گوگل موفقیت فوق العاده ای محسوب می گردد و از قرار معلوم صفحه اول این جستجو گر در آینده نزدیک به google.go تغییر خواهد کرد. البته قرار است نام این جزیره پس از نقل مکان گوگل از Mountain View در کالیفرنیا به آن به Googland تغییر یابد.

البته این پایان ماجرا نیست و جالب است بدانید که پس از نقل مکان گوگلی های به این نقطه از دنیا "اریک اشمیت" مدیر عامل گوگل رسما بعنوان رئیس جمهور Googland انتخاب می گردد و "سرگئی برین" و "لاری پیج" که هر دو از موسسان گوگل محسوب می شوند بعنوان نخست وزیر در بخش های تجارت خارجی و تکنولوژِی این کشور مشغول به کار می شوند!! خبر جالب دیگر در این زمینه شنیده شدن نام "بیل گیتس" بعنوان وزیر تحقیقات، توسعه و رقابت است که البته تلویحا توسط جناب گیتس با اعلام آنکه به شنا علاقه ای ندارد و کوهستان را ترجیح می دهد رد شده است.

زیبائی های این جزیره همانند دیگر نمونه های آن در اقیانوس آرام وصف ناشدنی ست و لذتی که کارمندان گوگل از بودن در این جزیره احساس می کنند غیر قابل تصور است اما جذابیت های دیگری که پیرامون این جزیره برای گوگلی ها بوجود خواهد آمد قانونی ست که از هم اکنون به روشنی در رابطه با آن صحبت می شود و آن نیز رویائی به نام نپرداختن مالیات در این جزیره است و گوگلی ها می توانند با درآمد افسانه ای خود تا می توانند زندگی را به کام خود شیرین کرده و یک سنت مالیات نیز نپردازند (البته لذت این امر برای ما که نمی دانیم مالیات چه درختی ست قابل درک نیست).

در این جزیره برای هر گوگلی خانه ای رویائی ساخته می شود که گذشته از موارد معمول حتما باید دارای یک آکواریم بزرگ در خانه و یک ماهی گرمسیری بروی میز کار باشد. همچنین هر گوگلی می بایست حداقل 20 درصد از زمان کارکرد روزانه خود را به ماهیگیری اختصاص دهد و حتی قرار است کلکسیونی از ماهی های زیبای صید شده از این منطقه به نمایش گذاشته شود. غذای اصلی ساکنان Googland ماهی خواهد بود که منبع سرشاری از فسفر و امگا 3 بوده و در سر ذوق آوردن اهالی گوگل و افزایش هوش آنها موثر خواهد بود، استراتژی که گوگل در رقابت با سایر رقبا بروی آن حساب ویژه ای باز کرده است و بلاخره گوگلی ها در این منطقه به تمرین رقص های ساکنان محلی این ناحیه نیز خواهند پرداخت.

اما شاید اولین سوالی که پس از خواندن سطور فوق به ذهن خطور می کند چگونگی نگه داری 15000 سرور و دیتا سنتر گوگل در این جزیره کاملا مرطوب و خاص است. پاسخ به این سوال بر بهت خوانندگان کاملا می افزاید چرا که گوگل قصد دارد تمامی سرور های خود را در زیر آب و در یک تالاب داخل جزیره قرار دهد امری که گذشته از مسائل فنی دلائل امنیتی فراوانی نیز دارد از جمله آنکه دسترسی به این بخش تنها از طریق غواصی در زیر آب امکان پذیر است.

دیگر اخبار بدست آمده از این گزارش حاکی از آن است که گوگل به دنبال خرید پنج جزیره دیگر به شکل های O O G L E در پنج قاره جهان است که بدین ترتیب و با عملی شدن این رویا نگفته پیداست که چه اتفاقی برای دیگر رقبای گوگل خواهد افتاد.

منبع : ‏Writeage.com

يکشنبه 17/9/1387 - 21:52 - 0 تشکر 76033

:.آسمونی.:

سلام

یه چیز جالب توی گوگل

گوگل رو بر عکس بنویسید

به این حالت:

elgoog

و داخل خود سایت گوگل این کلمه رو بنویسید و سرچش کنید

چی میبینید؟؟؟ 

جالب بود نه؟ 

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.