• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن موبایل > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
موبایل (بازدید: 1076)
جمعه 25/5/1392 - 15:28 -0 تشکر 633431
&&&& بررسی های تخصصی &&&&

سلام به همه كاربران گرامی !

در این مبحث به بررسی تخصصی انواع گوشی های موبایل و تبلت ها می پردازیم !

دوست دارم همه مشاركت داشته باشند !

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:33 - 0 تشکر 633437


بررسی تخصصی بررسی اولیه ال جی جی 2 (LG G2)




در دنیای امروزی که گوشی‌های قدرتمندی مانند گلکسی اس 4، اچ تی سی وان و اکسپریا زد قرار دارند ال جی برای اینکه بتواند سر پا مانده و خود را در این میدان رقابت حفظ کند به یک گوشی پر قدرت و خاص نیاز دارد. به نظر می‌آید که اکنون ال جی توانسته اینکار را انجام دهد و یک گوشی همه فن حریف را با نام جی 2 معرفی کند.



این گوشی هنوز ارائه نشده است به همین خاطر امروز در جی اس ام یک بررسی اولیه از این گوشی را برای شما قرار می‌دهیم تا زمانی که گوشی به ایران و به دست ما برسد و  آن را برای شما کامل و جامع بررسی کنیم.





این گوشی به جدیدترین پردازنده شرکت کوآلکام یعنی اسنپدراگون 800 مجهز است (درست همان پردازنده‌ای که در اکسپریا زد اولترا دیده‌ایم). سرعت این پردازنده 4 هسته‌ای در بیشترین حد خود 2.26 گیگاهرتز است و در کنار آن یک رم 2 گیگابایتی نیز قرار دارد.



در درون این گوشی یک باتری 3000 میلی آمپری تعبیه شده است که ال جی وعده داده باتری این گوشی بتواند تا 1.2 روز را دوام بیاورد البته این دوام برای یک استفاده معمولی از گوشی است.







از دیگر مشخصات بارز این گوشی یک صفحه نمایش فول اچ دی و یک دوربین 13 مگاپیکسلی است. از نظر سیستم صدایی نیز تکنولوژی Hi-Fi در این گوشی قرار دارد.



برای یک گوشی پرچمدار این گوشی اندازه بزرگی دارد، از نظر ضخامت اندازه آن درست مانند اچ تی سی وان است اما بر خلاف وان که جنس پشت بدنه آن از آلومینیوم است این گوشی از پلاستیک ساخته شده است.





اما مهمترین تفاوت این گوشی با گوشی‌هایی که تا کنون دیده‌ایم دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور گوشی است که هر دو به جای اینکه در کنار گوشی قرار داشته باشند به قسمت پشت گوشی منتقل شده‌اند و درست زیر دوربین قرار دارند. با اینکه این طراحی دکمه‌ها یک تعییر اساسی به حساب خواهد آمد اما باید صبر کنیم تا ببینیم که این تغییر به اندازه خلاقیتی که در خود داشته کارامد هم است یا خیر؟





کناره‌های صفحه نمایش با لبه‌های گوشی فاصله بسیار کمی دارند و تنها 2.65 میلیمتر فاصله در اینجا وجود دارد. این صفحه نمایش که بسیار به لبه‌های گوشی نزدیک است اندازه‌ای برابر 5.2 اینچ دارد و مانند بسیاری از گوشی‌های گران قیمت امروزی بازار کیفیت فول اچ دی دارد.



خروجی هدفون مانند آیفون 5 به قسمت پایین گوشی منتقل شده است که ما تصور می کنیم این جایگاه برای قرار گیری خروجی هدفون زیاد مناسب نباشد (با توجه به تجربه‌ای که از آیفون 5 داریم). حافظه داخلی گوشی 32 گیگابایت است و متاسفانه پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در اینجا وجود ندارد.





این کمبود پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در قسمت دکمه‌های پایینی گوشی نیز دیده می‌شود زیرا در پایین گوشی خبری از دکمه‌های Home و منو نیست و به جای آن این دکمه‌ها مانند نکسوس 4 در خود صفحه نمایش دیده می‌شوند.



مانند گوشی گلکسی اس 4 در این گوشی نیز یک کاور به نام اسمارت کاور وجود دارد که در رنگ‌های مختلف ارائه خواهد شد. با این کاور هوشمند شما می‌توانید بدون باز کردن درب گوشی به تعدادی از تنظیمات اساسی مانند کنترل موزیک، ساعت و عکس‌ها دسترسی داشته باشید.







از نظر کیفیت صدایی این گوشی قرار است که یک گجت خاص باشد، در حقیقت اسپیکر این گوشی یک اسپیکر دو تایی است و ال جی قول داده که اگر از هدفون برای گوش کردن به صدا استفاده کنید گوشی قادر است که سطح صدایی Hi-Fi را برای شما به همراه داشته باشد. در حقیقت ال جی برای اینکه صدا را بهبود دهد قسمتی از اندروید 4.2 را دوباره نوشته است که اکنون می‌تواند صدای 24-bit در 192KHz را برای شما به همراه داشته باشد.



در استفاده از گوشی شما به تفاوت‌های بیشتری پی خواهید برد. با دو بار ضربه زدن بر روی صفحه نمایش این صفحه روشن خواهد شد و قفل گوشی باز خواهد شد و با دوبار ضربه زدن در قسمت ناتیفیکیشن بار یا هر قسمتی از صفحه نمایش که از آن استفاده نمی‌کنید صفحه دوباره قفل خواهد شد.



یکی دیگر از ویژگی‌های جالب استفاده از حالت مهمان در گوشی است که شما می‌توانید با قرار دادن گوشی در این حالت به راحتی آن را در اختیار کودک خود قرار دهید و یا با خیال راحت آن را به همکاران و دوستان خود نشان بدهید.



در قسمت رابط کاربری ال جی تغییرات زیادی را به وجود نیاورده است و تقریبا از همان رابط کاربری قدیمی خود استفاده کرده است. استفاده از رابط کاربری این گوشی برای یک شخص حرفه‌ای کار آسانی است و بسیاری از نیازهای آن را به راحتی برطرف خواهد کرد اما اگر یک کاربر عادی که تنها می‌خواهد بهترین گوشی دنیا را داشته باشد از این رابط کاربری استفاده کند می تواند برایش کمی گیج گننده باشد و شاید چند ماهی طول بکشد تا به تمام زیر و بم آن آشنا شود.



یک ویژگی جدید در این گوشی این است که با کشیدن صفحه به سمت چپ با 3 انگشت شما می‌توانید آن برنامه را در پس زمینه باز نگه دارید و اینکار را برای 3 برنامه می‌توانید انجام دهید و زمانی که به آن‌ها نیاز داشتید با کشیدن صفحه به سمت راست با 3 انگشت آن برنامه‌های باز را بر روی صفحه باز گردانید.





نظر اولیه جی اس ام



ال جی برای رقابت با اپل و سامسونگ به یک گوشی بسیار قوی نیاز داشت اما جی 2 را در این زمان می‌توان تنها یک سوپاپ اطمینان نامید.



این گوشی بسیار گوشی خوبی است و مشخصات سخت افزاری فوق العاده‌ای دارد. ال جی تمام سعی خود را در ارائه یک گوشی بسیار خوب کرده است.



صفحه نمایش فول اچ دی، پردازنده بسیار قدرتمند، رم بالا و ویژگی‌های نرم افزاری جدید از مشخصات بارز و دوست داشتنی این پرچمدار تازه از راه رسیده است.



اما یکی از نا امید کننده ترین قسمت‌ها سیستم عامل این گوشی است که اندروید 4.2 است، ما منتظر ارائه این گوشی با اندروید 4.3 بودیم به خصوص اینکه ارائه این گوشی چند ماه دیگر است و در آن زمان شاید بسیاری از رقبا به اندروید 4.3 بروزرسانی شده باشند.



اگر بخواهیم یک جمع بندی داشته باشیم باید بگوییم که ال جی جی 2 می‌تواند یک گوشی دوست داشتنی باشد اما برای ارائه نظر نهایی خودمان باید تا ارائه گوشی و تست آن صبر کنیم.




X

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:35 - 0 تشکر 633442

هر كسی هم كه هر گوشی كه خواست بررسی بشه را بهم بگه تا یه
بررسی كامل از اون گوشی واستون بذارم !

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:37 - 0 تشکر 633446


بررسی تخصصی نکسوس 7 نسل دوم یا آی‌پد مینی؟ کدام برای بازی بهتر هستند؟



سال گذشته گوگل این غول دنیای موتورهای جستجو با معرفی نکسوس نسل اول اپل را دعوت به یک جنگ تمام عیار در دنیای تبلت‌های 7 اینچی کرد و اپل نیز با آی‌پد مینی جنگ بسیار عظیمی را در دنیای تبلت‌های 7 اینچی که طرفداران کمی هم ندارد آغاز کرد.


فروش هر دو تبلت نکسوس 7 و آی‌پد مینی خوب بود و به خصوص اپل با تغییر ظاهری که در آی‌پد مینی نسبت به آی‌پد 4 ایجاد کرد توانست تعداد زیادی از دوستداران تبلت‌های 7 اینچی را به سمت خود بکشد. اکنون گوگل می‌خواهد دنیای تبلت‌های 7 اینچی را در سلطه خود داشته باشد به همین خاطر نسل دوم تبلت نکسوس 7 را معرفی کرد تا پیش از معرفی آی‌پد مینی 2 بتواند خودی نشان دهد.


اما همان‌طور که می‌دانید تبلت آی‌پد مینی هنوز هم حرف‌های زیادی را برای گفتن دارد و می‌توانیم آن را به راحتی با نسل دوم تبلت نکسوس 7 مقایسه کنیم. در این مقایسه می‌خواهیم برای شما نشان دهیم که کدام تبلت برای بازی کردن، کتاب خواندن و کارهای دیگر مناسب‌تر است. با ما همراه باشید.







طراحی


شما تصور می‌کنید که شکل ظاهری یک تبلت در بازدهی مناسب آن برای بازی کردن تاثیری ندارد؟ اگر این فکر را می‌کنید باید بگوییم که کاملا اشتباه فکر می‌کنید به خصوص زمانی که این تصور را در مورد دستگاهی دارید که برای ساعت‌های طولانی باید آن را در دست بگیرید.


از لحاظ عملکرد خام آی‌پد مینی سردمدار تمام تبلت‌های دنیا نیست اما یکی از بزرگ‌ترین دلیل‌هایی که این آی‌پد را به عنوان بهترین تبلت برای بازی تبدیل کرده شکل ظاهری و اندازه آن است. این تبلت نصف آیپد 4 وزن دارد و 25 درصد از آن نازک‌تر است که این اندازه‌ها آن را برای دست گرفتن بسیار مناسب می‌کند.


اما به سراغ رقیب این تبلت یعنی نکسوس 7 نسل دوم برویم. این تبلت 18 گرم از آی‌پد مینی سبک‌تر و تنها 1.5 میلی‌متر از آن ضخیم‌تر است. فاصله صفحه نمایش در بالا و پایین نکسوس 7 نسل دوم از لبه‌های تبلت زیاد است. در حالی که بسیاری این طراحی را مسخره می‌کنند اما این نوع طراحی باعث می‌شود که برای کسانی که اهل بازی هستند یک منطقه امن برای دست گرفتن تبلت زمانی که بازی‌ها را در حالت landscape انجام می‌دهید فراهم شود.









صفحه نمایش


آی‌پد مینی به صفحه نمایشی 7.9 اینچی با کیفیت 1024×768 پیکسل مجهز است که این صفحه نمایش فقط تراکم پیکسلی 163 پیکسل در اینچ را دارد. این صفحه نمایش شاید کیفیت قابل قبولی داشته باشد اما حقیقتا تراکم پیکسلی مناسبی ندارد.


صفحه نمایش نکسوس نسل 7 نسل دوم 7 اینچ است و کیفیت 1920×1200 پیکسل را دارد و تراکم پیکسلی آن 323 پیکسل در اینچ است که از تمام تبلت‌های کنونی در دنیا بیشتر است.


این صفحه نمایش با کیفیت در نکسوس 7 نسل دوم باعث خواهد شد که بازی‌های با کیفیت در آن بهتر نمایش داده شوند و تجربه بازی در این صفحه نمایش از آی‌پد مینی بهتر باشد.










پردازنده



پردازنده آی‌پد مینی از نوع A5 است که دو هسته دارد. در زمان معرفی آی‌پد مینی اپل برای این تبلت پردازنده مناسبی را به کار نبرد زیرا این پردازنده دقیقا همان است که در آی‌پد 2 و آیفون 4S به کار رفته بود و اپل در سال 2013 آن را معرفی کرده بود. این پردازنده اپل تنها 512 مگابایت رم دارد.


اما به علت کنترل فوق‌العاده‌ای که اپل بر روی اپ استور خود دارد. به علت سیستم عامل قوی iOS این تبلت با این پردازنده نه چندان قوی مشکلی در اجرای بازی‌های اپ استور ندارد. اما با تمام این تفاسیر بازی‌های سنگین موجود در اپ استور مانند آسفالت و Despicable Me توسط پردازنده‌های A6 در دیوایس‌های آیفون 5 و آی‌پد 4 روان‌تر اجرا خواهند شد (بازی Despicable Me در آی‌پد 2 به سختی اجرا می‌شود).


اما نکسوس 7 نسل دوم به یک پردازنده 4 هسته‌ای ساخت شرکت کوآلکام مجهز است این پردازنده سرعتی برابر 1.5 گیگاهرتز را دارد و در آن یک پردازنده گرافیکی با نام Adreno 320 قرار دارد در ضمن رم این تبلت نیز 2 گیگابایت است. مطمئنا این پردازنده که در نکسوس 7 نسل دوم به کار رفته سریع‌ترین پردازنده کوآلکام نیست اما به طور حتم از پردازنده آی‌پد مینی قوی‌تر و سریع‌تر است.


البته باید یک نکته را ذکر کنیم که مقدار زیادی از قدرت این پردازنده صرف پشتیبانی از صفحه نمایش بسیار با کیفیت این تبلت خواهد شد اما به هر حال این پردازنده از پردازنده آی پد مینی از لحاظ کارآیی قوی‌تر است.












انتخاب بازی



این موضوع بیشتر به اپ استور و گوگل مربوط است تا به دو دستگاه آی‌پد مینی و نکسوس 7 نسل دوم.



همانطور که می دانید اپ استور یکی از بهترین فروشگاه‌های نرم افزاری دنیا است. تمام بازی‌های دنیا که برای گجت‌های موبایلی ارائه می‌شوند در ابتدا برای اپ استور ارائه خواهند شد و سپس نسخه اندروید آن‌ها در گوگل پلی قرار می‌گیرد. گاربران آی پد مینی این شانس را دارند که زودتر از سایر کاربران اندرویدی بازی‌های روز را دریافت کنند.



در این زمینه کاربران آی‌پد مینی بهتر مطئنا راضی تر از کاربران نکسوس 7 نسل دوم و یا هر کاربر دیگر اندرویدی خواهند بود.







نتیجه گیری



نکسوس 7 نسل دوم از آی‌پد مینی بهتر است. نکسوس 7 نسل دوم قدرتمندتر است، صفحه نمایش بهتری دارد و در حدود 70 پوند نیز ارزان تر است.


اما به عنوان یک تبلت که تنها بخواهید برای بازی کردن از آن استفاده کنید ما نمی توانیم نکسوس 7 نسل دوم را بر آی‌پد برتری بدهیم و آن را به طور حتمی به شما پیشنهاد کنیم.


قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:38 - 0 تشکر 633449


بررسی تخصصی بررسی اولیه جی اس ام: LG Optimus G Pro



بالاخره نمونه‏های اول جدیدترین فبلت ال جی یعنی Optimus G Pro وارد ایران شد و در اختیار رسانه‏ها قرار گرفت. در زمان کوتاهی که این محصول را در اختیار داشتیم، توانستیم نگاهی کلی به آن بیندازیم و در نگاه اول بررسی مختصری ارائه کنیم. با ما همراه باشید و با این فبلت بیشتر آشنا شوید.




در نگاه اول چیزی که بیش از همه نظر کاربر را به خود جلب می‏کند، خوش‏دست بودن این فبلت است. به هر حال مفهوم فبلت به صورت جدی اولین بار از سوی سامسونگ به بازار ارائه شد و خواه ناخواه، کار کردن با آپتیموس جی پرو، هر کسی را به فکر مقایسه با فبلتی چون نوت 2 می‏اندازد. با تمام احترامی که برای نوت 2 و تکنولوژی‏هایش قائلیم باید بگوییم چیزی که امروز تجربه کردیم، از لحاظ خوش‏دست بودن تجربه به مراتب بهتری بود. هر چند برای ال جی که تجربه طراحی آزاردهنده فبلتی چون VU را داشت، این یک شاهکار است. (راستی کسی هنوز نفهمیده آن ابعاد عجیب و غریب واقعا با چه منطقی در VU طراحی شده بودند؟) G Pro فبلتی است که ابعاد و ضخامت آن بهینه است و به گونه‏ای طراحی شده که کاربر با آن احساس راحتی می‏کند.













اگر بخواهیم به ظاهر دستگاه نگاهی بیندازیم، چراغ دکمه Home خیلی سریع خودنمایی می‏کند. یک ال ای دی رنگارنگ که برای وظایف مختلف خود می‏تواند رنگ‎های گوناگونی به خود بگیرد. سمت راست فبلت نیز دکمه پاور وجود دارد. ورودی هدفون در بالای گوشی است و در سمت چپ، به جز دکمه تنظیم صدا، QuickNote وجود دارد که کاربری اصلی فبلت بودن را تعریف می‏کند. با فشار دادن این دکمه، دستگاه از صفحه اسکرین شات می‏گیرد و شما بلافاصله می‏توانید بر روی صفحه بنویسید و آن را ذخیره کنید. تجربه‏ای شبیه به آنچه در سامسونگ گلکسی اس نوت 2 دارید. همچنین فبلت از قسمت پایین شارژ می‏شود. ضمن اینکه اسپیکر، فلش و لنز دوربین نیز همان طور که در عکس‏ها مشاهده می‎‏کنید در پشت گوشی قرار دارند.



















Optimus G Pro، با ارائه یک صفحه نمایش فول اچ دی، تصویری قابل قبول ارائه می‏دهد. به نظر می‏رسد عکس‏ها و رنگ‏ها بیشتر از گذشته طبیعی به نظر می‏رسند. برای کسانی که در هنگام عکاسی، نور و رنگ عکس را با دقت در صفحه نمایش خود چک می‏کنند، G Pro می‏تواند گزینه خوبی باشد؛ یک صفحه نمایش 5.5 اینچی قابل قبول که البته نقش خود را به خوبی در کنار دوربین 13 مگاپیکسلی ایفا می‏کند.







اگر قاب پلاستیکی و سبک پشت فبلت را باز کنیم، با یک باتری 3140 میلی آمپری مواجه می‏شویم و البته درگاه میکرو  اس دی و میکرو سیم نیز در قسمت پایین آن قرار دارد.










اگر ظاهر گوشی را رها کنیم و به پردازش آن بپردازیم، با خیال راحت به شما می‏گوییم که پردازنده چهار هسته‏ای این دستگاه از پس همه چیز بر می‏آید. اینجا با یکی از بهترین و سریع‏ترین اجراهای اندروید روبروییم که Snapdragon چهار هسته‏ای، مسئولیت پردازش همه چیز را بر عهده دارد.


البته آنچه هنوز در گلکسی نوت 2 سامسونگ واقعا تحسین‏برانگیز است، امکانات جدید و قابلیت‏های جذاب نرم‏افزاری است که ال جی تقریبا از آن بی‏بهره است. هر چند دسترسی عالی به ابزار QSlide  در G Pro یک قابلیت استثنایی است که امکان انجام دو کار را به صورت همزمان در اختیار قرار می‏دهد اما به نظر نمی‏رسد گزینه فوق‏العاده دیگری در G Pro خودنمایی کند. در مجموع، برنامه‏ها بسیار سریع و بدون وقفه اجرا می‏شوند و نگرانی از سرعت، بی‏معناست.











ممکن است بتوانید تعداد محدودی از این فبلت را که به صورت متفرقه وارد بازار ایران شده است پیدا کنید اما طبق اعلام مسئولین ال جی موبایل در ایران، این فبلت را از اواخر ماه رمضان با گارانتی‏های رسمی قابل خریداری است و به نظر می‏رسد با قیمتی بسیار پایین‏تر و منطقی از آنچه هم اکنون موجود است ارائه شود. البته این افسوس باقی است که کاش ال جی هم مانند اغلب رقیبان خود، محصولاتش را همزمان با ارائه جهانی وارد بازار ایران می‏کرد تا این سردرگمی‏ها وجود نداشته باشد.

به هر حال اگر می‏خواهید از این فبلت استفاده کنید، توصیه می‎کنیم فعلا دست نگه دارید تا در هفته‏های آینده با قیمت مناسب‏تر و گارانتی رسمی ارائه شود.



قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:40 - 0 تشکر 633453




بررسی تخصصی 14 ایراد بزرگ در Xperia Z سونی


اکسپریا زد سونی، پرچمدار سونی است اما آیا خریدن آن با این قیمت کار درستی است؟ در این مطلب با 14 ایراد این گوشی آشنا می‏شوید.





مقدمه


حالا که مدتی از معرفی پرچمدار سونی یعنی Xperia Z گذشته است، بد نیست ایرادهای این گوشی که در طول این ماه‏ها از کاربران مختلف گزارش شده است یا بر اثر استفاده خود را نشان داده است بررسی کنیم. مواردی که این سوال را به وجود می‏آورد: آیا واقعا خریدن این گوشی با این قیمت، در مقایسه با سایر گوشی‏های همرده بازار، عاقلانه است یا نه.


در اینکه اکسپریا زد، یک گوشی هوشمند خوب است شکی وجود ندارد اما وقتی پای قیمت‏های بالا و رقابت در سطح اول تکنولوژی به میان می‏آید، ایرادات کوچک و بزرگ است که بر تصمیم خریداران تاثیر می‏گذارد. پس با ما همراه باشید تا گزارش‏های کاربران در تجربه استفاده از سونی اکسپریا زد را ببینید.



1 - زاویه دید کم صفحه نمایش:



یکی از ویژگی‌هایی که هر شخصی در هنگام خرید گوشی به آن توجه می‌کند صفحه نمایش است، در این گوشی زاویه دید صفحه نمایش بسیار کم است و وقتی تنها کمی گوشی را بچرخانید دیگر قادر به دیدن محتوای صفحه نمایش نیستید.



2 - وجود یک لایه سفید رنگ بر روی صفحه نمایش Full HD:



زمانی که صفحه نمایش گوشی را نگاه می‌کنید با اینکه این صفحه نمایش کیفیت Full HD دارد اما تصور می کنید که یک لایه سفید رنگ بر روی صفحه نمایش کشیده شده که باعث می‌شود کیفیت صفحه پایین تر از رقبای آن به نظر برسد.



3 - باتری غیر قابل تعویض توسط افراد عادی:



در گلکسی اس 4 به راحتی می توانید باتری را تعویض کنید برای اینکار تنها کافی است درب قاب پشتی را باز کنید، و باتری را خارج کنید اما در این گوشی باتری قابل دستیابی توسط کاربر عادی نیست و اگر باتری گوشی خراب شد حتما باید به تعمیرکار موبایل مراجعه کنید.





4 - درپوش‌های آزار دهنده بر روی پورت‌های گوشی:



این قسمت یکی از بدترین قسمت‌ها است، زمانی که ما می خواستیم یک موزیک گوشی کنیم سختی بسیار زیادی می‌کشیدیم زیرا ابتدا باید درپوشی که برای ضد آب بودن بر روی خروجی جک 3.5 میلیمتری قرار گرفته بود را باز می‌کردیم و بعد از آن نیز این درپوش به این علت که به گوشی متصل بوده دائما دست و پا گیر می‌شد و باعث می‌شد ما از گوش کردن آهنگ لذت نبریم.



5 - سختی استفاده در هنگام مکالمه:



در هنگام مکالمه به علت کوچک بودن خروجی صدای مخاطب اگر به طرز صحیحی این خروجی را بر روی گوش قرار ندهید صدای فرد تماس گیرنده را بسیار سخت خواهید شنید ما بارها به این مشکل برخوردیم و دائما باید طوری گوشی را تنظیم می‌کردیم که بتوانیم صدای مخاطب را بشنویم.



6 - خوش دست نبودن گوشی:



گوشی به علت لبه های تیز به خوبی در دست شما جای نمی گیرد و در ضمن در جیب شما نیز بسیار آزار دهنده خواهد بود بنابراین می‌توان آن را بد دست ترین پرچمدار یک کمپانی نامید.



7 - رابط کاربری ضعیف:



رابط کاربری این گوشی بسیار ضعیف است، سونی برای جلب کاربر در قسمت رابط کاربری تلاشی که سامسونگ و اچ تی سی  داشتند را نداشته است، در سامسونگ گلکسی اس 4 همانطور که دیده‌اید ویژگی‌های لمسی فراوانی قرار گرفته‌اند که آن را به یک تافته جدا بافته تبدیل می کنند و در HTC One نیز رابط کاربری Sense بسیار زیبا است و وِیژگی‌های کاربر پسند خوبی دارد.



8 - جذب اثر انگشت توسط قاب شیشه‌ای گوشی:



به علت شیشه‌ای بودن جنس بدنه به راحتی اثر انگشت توسط این بدنه جذب می‌شود و نیاز کاربر به یک دستمال برای تمیز کردن دائم گوشی را الزامی می کند.




9 - خط و خش افتادن سریع صفحه نمایش گوشی:



کاربران بسیاری گزارش داده‌اند که صفحه نمایش گوشی به راحتی خط می‌افتد حتی یکی از کاربران حرفه‌ای در بررسی خود گزارش داده بود با اینکه به جز آیفون 4S و این گوشی در کنار هم چیز دیگری در جیب خود نداشته صفحه نمایش این گوشی به راحتی خط برداشته در حالی که آیفون 4S هیچ مشکلی پیدا نکرده است.




10 - اسپیکر بسیارضعیف:



این گوشی تنها یک اسپیکر دارد و این اسپیکر نیز کیفیت مناسبی ندارد در تستی که ما انجام دادیم هنگام پخش صدای بلند گوش کاربر را آزار خواهد دید.




11 - ضعف در اتصال به شبکه بی سیم Wi-Fi:



قدرت دریافت سیگنال های وای فای گوشی نسبت به رقبا ضعیف تر است و بسیاری  از کاربران گزارش دادند که سیگنال وای فای بعد از 2 تا 10 دقیقه استفاده قطع می‌شود و برای اتصال مجدد باید گوشی را خاموش و روشن کنند.




12 - Black Spot Syndrome:



بعضی از کاربران گزارش داده‌اند که در هنگام عکسی یک نقطه سیاه بر روی صفحه نمایش و منظره یاب گوشی ظاهر می‌شود.






13 - عملکرد متناقض LED هشدار دهنده:



بعضی از کاربران گزارش کردند زمانی که گوشی به شارژ است و LED هشدار دهنده نشان می‌هد که باتری شارژ کامل شده گوشی هنوز شارژ نشده و کاربر را گمراه خواهد کرد و در صورت چک نکردن درصد باتری و اعتماد به LED  هشدار دهنده باعث می‌شود تا آن را از شارژ بکشید در حالی که هنوز شارژ تکمیل نشده است.




14 - پردازنده‌ای ضعیف تر از HTC One  و Galaxy S4:



این گوشی اولین 4 هسته‌ای کمپانی سونی است بنابراین نباید به عنوان اولین تجربه از آن انتظار داشته باشید تا بتواند از نظر قدرت با پرچمداران کمپانی‌های اچ تی سی و سامسونگ که پیش از این‌ بارها گوشی 4 هسته‌ای تولید کردند رقابت کند. سامسونگ به تولید گوشی گلکسی اس 4با پردازنده 8 هسته‌ای پرداخته درست زمانی که سونی تازه وارد رقابت 4 هسته‌ای‌ها شده و همچنین در HTC One قدرت پردازنده بیشتر از Xperia Z است.




نظر جی اس ام



در مجموع Sony Xperia Z، تلاشی قابل ستایش از سوی سونی است اما به نظر نمی‏رسد این تلاش برای پرچمدار کردن یک گوشی آن هم با این همه رقیب سرسخت، کافی باشد. مجموعه این ایرادها ما را به این نقطه می‏رساند که در توصیه به کسانی که می‏خواهند Sony Xperia Z بخرند، کمی درنگ کنیم و تک تک این مسائل را خاطرنشان کنیم. وقتی کاربری پول زیادی بابت گوشی خود می‏دهد اما در مقام عمل می‏بیند سیستم عامل معمولی یا ناتوانی در اجرای برخی از بازی‏ها، گوشی او را ضعیف‏تر از گوشی هم‏رده قیمتی نشان می‏دهد، مایوس می‏شود و آرزو می‏کند کاش گوشی با همان قیمت ولی متفاوت‏تری خریده بود.



نظر شما چیست؟ آیا به نظر شما در این رده قیمتی، خرید اکسپریا زد کاری درست است یا ترجیح می‏دهید مدل‏های دیگری بخرید.



قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:41 - 0 تشکر 633455


بررسی تخصصی مقایسه iOS7 و Android


صفحه قفل



اولین صفحه‌ای از هر گوشی که کاربر آن را می‌بیند همین صفحه است به همین خاطر شاید بتوان گفت یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در گوشی است. در اینجا خیلی سخت است که بخواهیم بگوییم کدام سیستم عامل برای صفحه قفل عملکرد بهتری داشته است. در هر دو سیستم عامل هنوز کمبودهایی در این قسمت دیده می‌شود و جا برای پیشرفت باز است. در صفحه قفل iOS7 شما به امکاناتی از جمله دسترسی سریع به دوربین گوشی، دسترسی به مرکز کنترل (Control Center) و دسترسی به ناتیفیکیشن بار را دارید. ضمن اینکه صفحه قفل تنها توسط کشیدن انگشت به سمت راست باز خواهد شد. اندروید 4.2 در این قسمت انعطاف پذیری بیشتری دارد شما می‌توانید در اینجا از ویجت‌های مختلف استفاده کنید اما نمی‌توانید تعیین کنید که یک ویجت در کجای صفحه قفل قرار بگیرد در ضمن اینکه با کشیدن انگشت به هر سمتی در اینجا قفل صفحه باز خواهد شد.



هر دو سیستم عامل در این قسمت کارآمد و خوب هستند اگرچه می‌توانستند بهتر از این‌ها عمل کنند.




صفحه اصلی



در صفحه اصلی iOS7 برای قرار گرفتن 24 آیکون در یک صفحه جا در نظر گرفته شده است اما در کمال تعجب در اندروید خالصی که در گوگل نکسوس 4 می‌بینیم تنها 20 آیکون می‌توانند قرار بگیرند با اینکه صفحه نمایش اندازه بزرگ‌تری دارد. اما این نمی‌تواند یک مشکل بزرگ باشد به خصوص که در هر دو سیستم عامل شما می‌توانید آیکون‌های خود را در فولدرهای جداگانه قرار دهید. آیکون‌ها در iOS7 بد نیستند اما خیلی حالت زنده‌ای ندارند اگرچه با تغییر ظاهری که اپل در شکل آیکون‌ها داده است تا حدودی این مشکل را برطرف کرده اما در اندروید آیکون‌ها روان‌تر هستند و ویجت‌ها یکی از چیزهایی در اندروید هستند که بسیار دوست داشتنی‌اند و iOS هنوز نتوانسته خود را با ویجت سازگار کند.



بنابراین شاید بتوان گفت که در اینجا اندروید عملکرد بهتری دارد.






Quick controls and notifications



سرانجام اپل تنظیماتی که کاربران بسیار به آن نیاز داشتند را در قسمتی به نام Control Center اضافه کرد. این قسمت تنها با کشیدن انگشت از سمت پایین صفحه نمایش به سمت بالا ظاهر می‌شود و در آن تنظیماتی مانند Wi-Fi، بلوتوث، پخش کننده موزیک، تنظیمات نور صفحه، دسترسی به چراغ قوه، ماشین حساب و ... وجود دارد. در اندروید این تنظیمات برای مدت‌ها است که وجود دارند و شما به این تنظیمات از قسمت‌های مختلفی از جمله ویجت‌ها دسترسی داشتید.



در مورد قسمت ناتیفیکیشن‌ها باید بگوییم که در iOS7 این قسمت بهبود زیادی پیدا کرده است در اینجا ابتدا شما مستقیما به رویدادها منتقل خواهید شد که برای افرادی که از تقویم گوشی زیاد استفاده می‌کنند بسیار مناسب است علاوه بر اینکه کاربران این اختیار را در قسمت تنظیمات مشخص کنند کدام ناتیفیکشن‌ها نمایش داده شوند. در اندروید این قسمت تا حدودی از اپل نا کارآمدتر است و می‌توان گفت اپل بعد از iOS7 بهتر عمل کرد.







صفحه کلید شماره گیر و دفترچه تلفن



به نظر می‌آید که هنوز هم افراد برای تماس گرفتن از گوشی‌های خود استفاده می‌کنند. در این قسمت هر دو سیستم عامل کاملا شبیه یکدیگر هستند و تفاوتی در اصل کار هر دو دیده نمی‌شود تنها برتری که در اینجا وجود دارد مربوط به اندروید است که در دفترچه تلفن اندرویدی شما می‌توانید عکس شخص موجود در دفترچه تلفن خود در کنار نام آن مشاهده کنید که در پیدا کردن نام مورد نظر شما می‌تواند موثر باشد.






پیامک‌ها و صفحه کلید



در این قسمت هر دو سیستم عامل حقیقتا خوب عمل می‌کنند اگرچه در قسمت صفحه کلید در اندروید تا حدودی رابط‌های کاربری کمپانی‌های مختلف نیز در امکانات صفحه کلید دخیل هستند اما در مجموع پایه کار هر دو سیستم عامل یکسان است. اما در قسمت پیامک‌ها در سیستم عامل iOS7 شما امکان delivery را ندارید و مطلع نخواهید شد که پیامک شما به شخص فرستنده رسیده است یا خیر. اما در این قسمت iOS برتری را نسبت به اندروید دارد و آن iMessage  است که توسط آن شما می‌توانید به راحتی با هر کدام از دوستان خود که آیفون و یا آی‌پد دارند ارتباط برقرار کرده و عکس و متن و حتی ویدئو برای آن‌ها ارسال کنید.







مولتی تسکینگ



این قسمت در هر دو گوشی کاملا شبیه یکدیگر است در iOS7 اپل ظاهر این قسمت را تغییر داده است و بسیار آن را شبیه به اندروید طراحی کرده است. تنها تفاوت در اینجا این است که در اندروید مولتی تسکینگ ظاهر عمودی دارد و در iOS7 حالت افقی دارد. در هردو سیستم عامل این قسمت بسیار کارآمد است.







ویژگی‌های قابل شخصی سازی



در قسمت والپیپرهای اندروید شما امکان استفاده از والپیپرهای زنده را دارید که به گوشی شما جذابیت زیادی را می‌بخشد این ویژگی پیش از این در iOS وجود نداشت اما با ارائه iOS7 ویژگی به نام dynamic wallpapers اضافه شده است که در اصل همان کار والپیپر زنده اندروید را انجام می‌دهد و از سنسورهای گوشی برای حرکت این عکس پس زمینه استفاده می‌کند.






مرورگر وب



در اندروید شما برای مرور اینترنت از Chrome استفاده خواهید کرد که سرعت بسیار خوبی را دارد و از چندین تب پشتیبانی می‌کند در iOS7 شما باید از سافاری به عنوان پیش‌فرض برای مرور اینترنت استفاده کنید و در اینجا ظاهر تغیراتی داشته است و از جمله این تغییرات در قسمت تب‌ها است که به صورت 3 بعدی شده‌اند و تعداد نامحدودی تب می‌توانید باز کنید.



ما بر اساس تجربه فکر می‌کنیم در این قسمت سافاری عملکرد بهتری را دارد.






دوربین و گالری عکس‌ها



ظاهر رابط کاربری iOS7 در این قسمت بسیار ساده و کاربردی است تمام تنظیمات اصلی دوربین به صورت خودکار انجام می‌شوند و برای عکاسی به تخصص خاصی نیاز ندارید اما در اندروید علاوه بر اینکه شما به تنظیمات اتومات دسترسی دارید می‌توانید بسیاری از این تنظیمات را تغییر دهید ضمن اینکه در iOS7 ویژگی‌های جدیدی به دوربین اضافه شده است. ما فکر می‌کنیم رابط کاربری دوربین iOS7 بسیار راحت‌تر و کارآمدتر است.



در قسمت گالری نیز iOS7 عملکرد بهتری را نسبت به اندروید دارد و عکس‌ها را بر اساس منطقه‌ای که در آن عکس تهیه شده به خوبی هر چه تمام‌تر در یک دسته بزرگ به صورت عکس‌های بسیار کوچک قرار می‌دهد.






مولتی مدیا



در اینجا برتری کاملا با اندروید است. شما در این قسمت هیچ دغدغه‌ای ندارید که چگونه ویدئو و موزیک خود را به گوشی منتقل کنید تنها کافی است که گوشی را به رایانه متصل کنید و یا با استفاده از بلوتوث می‌توانید دیتاها را منتقل کنید اما در iOS برای انتقال موزیک و ویدئو شما وابستگی 100 درصد به آیتونز دارید در ضمن اینکه اگر از چند رایانه بخواهید به گوشی خود موزیک و ویدئو منتقل کنید باید فایل اصلی را در تمام آن رایانه‌ها داشته باشید که این عملا غیر ممکن است.



اما در قسمت پخش موزیک هر دو سیستم عامل یکسان هستند و ویژگی‌های یکسانی را ارائه می‌دهند اما در iOS7 شما یک ویژگی جدید را دارید که آن همان رادیوی آیتونز است با این رادیو شما دائما به صورت مجانی می‌توانید به موزیک‌هایی که پخش می‌شود گوش دهید.



بنابراین در قسمت پخش موزیک می‌توان گفت iOS7 عملکرد بهتری دارد.






نتیجه گیری



همان‌طور که دیدید خیلی مشکل است که بگوییم کدام سیستم عامل بهتر است این درست مانند این است که بخواهیم بگوییم پرتقال میوه بهتری است یا موز! حقیقت این است که هر دو سیستم عامل به خوبی عمل می‌کنند. البته شاید در نسخه بعدی اندروید شاهد موارد جدیدی باشیم که در این نسخه کنونی وجود ندارند.



به طور کلی برای کسانی که به دنبال یک سیستم عامل‌تر و تمیز و زیبا هستند پیشنهاد ما iOS7 است اما کسانی که برای از سیستم عامل خود انتظار قابلیت‌های شخصی سازی زیاد و راحتی تبادل دیتاها را دارند ما اندروید را پیشنهاد می‌کنیم، شما با کدام سیستم عامل راحت‌تر هستید و به کدام یک علاقه دارید؟

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


جمعه 25/5/1392 - 15:41 - 0 تشکر 633456


بررسی تخصصی بررسی تخصصی جی اس ام: Xperia SP



امروز یكی از جدیدترین محصولات سونی را كه در پی ارائه موفق اكسپریا زد به بازار معرفی شده است برای شما بررسی می‌كنیم.



این گوشی اكسپریا اس پی نام دارد، از نظر ظاهری تفاوت خیلی زیادی با اكسبریا زد وجود ندارد اما در كل كارآیی و بازار هدف این كوشی با زد متفاوت است.



بهتر است این كوشی را یك رقص نور متحرك بنامیم، علت ابن نام‌گذاری را برای شما توضیح خواهیم داد پس با ما همراه باشید.





طراحی



همان‌طور كه كفتیم الهام اولیه برای طراحی این گوشی همان طراحی زد است، در جلو یک صفحه نمایش 4.6 اینجی با كیفیت 720×1280 قرار گرفته است، در زیر این صفحه نمایش میكروفون گوشی تعبیه شده است در بالای آن خروجی صدای مخاطب به همراه یك ال ای دی هشدار دهنده و دوربین دوم و سنسورها قرار دارند.





در سمت راست گوشی دكمه پاور قرار دارد كه طراحی آن درست همانند طراحی دكمه باور زد است، در زیر این دكمه یك دكمه مخصوص عكاسی قرار دارد كه بسیار کاربردی است.



در بالای دکمه پاور در سمت راست دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا قرار دارند، شما در اینجا در حد فاصل دکمه پاور و دکمه دوربین می‌توانید پیچی که برای بستن گوشی به کار رفته شده را نیز مشاهده کنید.





در سمت چپ گوشی تنها گزینه‌ای که تعبیه شده درگاه اتصالی گوشی به رایانه و شارژر است. در این قسمت نیز پیچ دیگری را که باز هم برای بستن گوشی به کار رفته می‌توان دید.





در بالای گوشی تنها خروجی جک 3.5 میلی‌متری هدفون قرار دارد.





در پشت گوشی که از جنس پلاستیک ساخته شده دوربین گوشی و در زیر آن یک فلاش LED قرار دارد، در سمت چپ دوربین اسپیکر و در زیر فلاش میکروفون دوم برای حذف صداهای اضافی قرار گرفته است. در وسط قاب پشتی نیز آرم Xperia  حک شده است.





در پایین‌ترین قسمت وجه تمایز این گوشی با دیگر گوشی‌ها وجود دارد، در اینجا شما می‌توانید یک نوار شیشه‌ای را مشاهده کنید که مانند آن را در دیگر Xperia ها نیز دیده بودید اما این نوار شیشه‌ای در اینجا کارهایی انجام می‌دهد که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد.





جنس اطراف بدنه از آلومینیوم ساخته شده است، در نگاه اول این آلومینیوم جنس زیاد خوبی ندارد و حس یک گوشی بسیار رده پایین را به شما القاء می‌کند، اما بعد از گذشت مدت زمانی چشم شما به این موضوع عادت خواهد کرد و از جنس آن خوشتان خواهد آمد.



گوشی تقریباً در دست راحت جای می‌گیرد و انحنایی که در قسمت پشت گوشی قرار دارد و باعث می‌شود گوشی در داخل کف دست شما قرار بگیرد این راحتی را بیشتر می‌کند، تنها عیب در اینجا این است که ضخامت گوشی کمی زیاد است و وزن آن به خوبی در همه جای گوشی تقسیم نمی‌شود اما در کل آن را نمی‌توان جزو گوشی‌هایی که در دست خوب جای نمی‌گیرند قرار داد.





صفحه نمایش



در اینجا شما با یک صفحه نمایش 4.6 اینچی  از نوع TFT، با کیفیت 720×1280 که تراکم پیکسلی 319 پیکسل در اینچ است روبرو هستید، این صفحه نمایش تا بیش از 10 انگشت را به صورت همزمان شناسایی می‌کند و با محافظ گوریلا گلس تقویت شده است.



سونی از موتور براویای 2 خود برای بیشتر کردن کیفیت این صفحه نمایش استفاده کرده است، اما در استفاده تجربی باید بگوییم که کیفیت صفحه نمایش بسیار مطلوب است، همان‌طور که می‌دانید سونی یکی از وزنه‌های سنگین در تولید صفحات نمایش است بنابراین دور از انتظار نبود که این گوشی نیز صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشد.



خوانایی آن در زیر نور خورشید و در محیط باز مطلوب است و شما هیچ مشکلی با آن پیدا نخواهید کرد.



پردازنده و حافظه داخلی



در داخل گوشی یک پردازنده دو هسته‌ای ساخت شرکت کو آل کام قرار دارد این پردازنده می‌تواند حداکثر سرعت 1.7 گیگاهرتز را داشته باشد. یک رم 1 گیگابایتی نیز پردازنده را در اجرای فرامین کاربر همراهی می‌کند.



حافظه داخلی گوشی 8 گیگابایت است که تنها 5.8 گیگابایت از این حافظه در دسترس کاربر خواهد بود. اما اگر قصد گوشی کردن آهنگ و دیدن فیلم را دارید زیاد نگران نباشید این گوشی از حافظه خارجی از نوع microSD تا 32 گیگابایت پشتیبانی خواهد کرد.



پردازنده گوشی به خوبی از وظیفه‌ای که به آن محول شده بر می‌آید، در اجرای فرامین شما هیچ کندی دیده نخواهد شد و گوشی به سرعت تمام فرامین شما را اجرا خواهد کرد.





دوربین



سونی در اینجا یک دوربین 8 مگاپیکسلی را به کار برده است که توانایی عکاسی در اندازه 3264×2448 پیکسل را دارد، یک فلاش LED این دوربین را در نورهای کم پشتیبانی می‌کند، این دوربین توانایی ضبط تصاویر با کیفیت 1080p را دارد.



علاوه بر کیفیت خوب دوربین به امکاناتی از جمله تمرکز خودکار، تشخیص لبخند، تثبیت کننده تصویر و HDR مجهز است.



دوربین دوم گوشی نیز که در جلوی ان قرار دارد کیفیت VGA دارد.



کیفیت عکس‌های دوربین قابل قبول هستند، این موضوع نیز به این علت است که سونی این دوربین را تولید کرده و همان‌طور که در ساخت صفحات نمایش خوب سونی حرف‌هایی برای گفتن دارد در ساخت دوربین نیز سونی یک کمپانی بزرگ به حساب می‌آید.




نرم افزار



سیستم عامل گوشی اندروید است، نسخه‌ اندروید این گوشی 4.1.2 است که تقریباً جزو نسخه‌‌های خوب و به روز به حساب می‌آید.





صفحه قفل گوشی دقیقاً مانند صفحه قفل Xperia Z است، زمانی که می‌خواهید قفل صفحه نمایش را باز کنید همان حالت انیمیشنی کرکره‌ای مخصوص که از Xperia Z به گوشی‌های سونی راه پیدا کرد دیده می‌شود.





در اینجا ساعت و تاریخ به همراه دو دایره یکی برای دسترسی سریع به دوربین و دیگری برای دسترسی سریع به پخش کننده موزیک دیده می‌شوند.



با کشیدن دایره مخصوص پخش کننده موزیک به سمت راست کلیدهای کنترلی برای کنترل موزیک در حال پخش نمایان خواهند شد و با کشیدن دایره مخصوص دسترسی سریع دوربین به سمت چپ منوی دوربین ظاهر می‌شود و دوربین آماده عکاسی خواهد شد.







بعد از اینکه قفل صفحه را باز کنید صفحه اصلی نمایان خواهد شد در اینجا هیچ تفاوتی را با گوشی Xperia Z مشاهده نمی‌کنید، آیکون‌ها در دقیقاً به همان شکل هستند و طرز قرار گیری ان‌ها نیز به همان صورت است.





مرورگر پیش‌فرض گوشی گوگل کروم است، سرعت باز کردن صفحات و زوم کردن در این مرورگر مطلوب است و اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید به راحتی می‌توانید با مرورگر گوشی کار کنید.









قسمت ناتیفیکیشن بار گوشی گزینه‌‌های دارد که کار شما را راه می‌اندازد، در اینجا می‌توانید بلوتوث گوشی، وای فای و دیتاهای گوشی را خاموش و روشن کنید. همچنین می‌توانید گوشی را سایلنت کنید و یا گوشی را حالت سایلنتی در بیاورید.





همچنین یک سوئیچ برای دسترسی به قسمت تنظیمات وجود دارد.



در اینجا تاریخ و ساعت به همراه اخطارها قابل مشاهده هستند، شما می‌توانید از صفحه قفل گوشی نیز به راحتی به این گوشی دسترسی داشته باشید.



اما می‌رسیم به وجه تمایز این گوشی با دیگر اکسپریاهای بازار، در زیر گوشی یک نوار شیشه‌ای قرار دارد که باعث می‌شود این گوشی از دیگر گوشی‌های بازار متمایز شود. در داخل این نوار چراغ‌هایی تعبیه شده‌اند، این چراغ‌ها در شرایط مختلف خاموش و روشن خواهند شد و رنگ‌های مختلفی را نشان خواهند داد.



برای مثال زمانی که به موزیک گوش می‌دهید و صفحه نمایش گوشی روشن است این نوار شیشه‌ای به رنگ صورتی که تم مخصوص پخش کننده موزیک است خواهد شد.





همچنین زمانی که عکس‌های گالری خود را مرور می‌کنید گوشی رنگی را که در عکس شما از همه بیشتر است تشخیص خواهد داد و نوار شیشه‌ای را به همان رنگ در خواهد آورد برای مثال تصور کنید که عکسی را می‌بینید که رنگ قرمز در آن بیشتر است، در این نوار شیشه‌ای چراغ قرمز روشن خواهد شد، اما جالب‌ترین قسمت موضوع اینجا بود که اگر یک عکس ترکیبی برای مثال ترکیبی از رنگ‌های نارنجی و قرمز را مشاهده کنید، گوشی ترکیب این دو رنگ را با هم در نوار شیشه‌ای به شما نشان خواهد داد.









صفحه کلید گوشی برای شماره‌گیری و تایپ کردن همان‌هایی هستند که در دیگر Xperia ها مشاهده کرده‌اید.








برای قرار دادن سیم کارت و کارت حافظه خارجی باید قاب پشتی گوشی را باز کنید اما نمی‌توانید به باتری دسترسی داشته باشید.





باتری



سونی تصمیم گرفته تا در این گوشی یک باتری 2370 میلی آمپری را استفاده کند، به ادعای شرکت سونی این باتری تا 635 ساعت در حالت استندبای در شبکه 2G و تا 10 ساعت و 25 دقیقه مکالمه را در شبکه 2G پشتیبانی خواهد کرد. اما اگر بخواهیم از کارکرد خودمان با این گوشی برای شما بگوییم باید ابراز رضایت خود از این باتری را بیان کنیم. مطمئن باشید که در استفاده از باتری گوشی به هیچ مشکلی برنخواهید خورد و اگر کار زیادی از آن نکشید به راحتی تا 2 الی 3 روز را برای شما پاسخگو خواهد بود.





نظر جی اس ام



ما عقیده داریم که اگر قصد پرداخت هزینه زیادی را برای گوشی ندارید این اکسپریا می‌تواند یک گزینه خوب برای خرید شما باشد، این گوشی از جنس خوبی در بدنه برخوردار است و صفحه نمایش آن کیفیت قابل قبولی دارد در ضمن اینکه دوربین آن نیز کیفیت خوبی را برای عکاسی فراهم کرده است. به عنوان یک گوشی رده متوسط بازار اگر طرفدار سونی باشید در حال حاضر این یک گزینه بسیار مناسب برای شما خواهد بود.


قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را!
این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق!!!


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.