• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن روانشناسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
روانشناسي (بازدید: 558)
پنج شنبه 24/5/1392 - 8:53 -0 تشکر 632933
طلاق والدین یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری های التهابی فرزندان

 

 
شاخص های التهابی خون در کودکان طلاق به مراتب بیشتر از دیگران است
پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه UCL لندن می گویند نتایج بررسی ها نشان داده است که طلاق والدین یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری های التهابی فرزندان است به شکلی که شاخص های التهابی خون در افرادی که در کودکی شاهد طلاق والدین خود بوده اند به مراتب بیشتر است.
به گزارش سایت پزشکان بدون مرز، میزان پروتئین C-reactive در کودکانی که قبل از ۱۶ سالگی شاهد جدایی والدین خود بوده اند، در سن ۴۵ سالگی، ۱۶ درصد بیشتر از سایر هم سن و سالان خود است.
پروتئین C-reactive شاخص التهاب در خون است. میزان افزایش این پروتئین در دراز مدت، یکی از فاکتورهای بروز بیماری های عروق کرونر قلب و دیابت نوع ۲ است.
در این تحقیق، ۷۴۶۲ نوزادی که در سال ۱۹۵۸ متولد شدند توسط محققان سازمان توسعه ملی کودکان تا به امروز مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.
آنچه درتمام این افراد به چشم می خورد، افزایش بیماری های التهابی بود. در این تحقیقات دیده شد که میزان تحصیلات و موفقیت های افرادی که قبل از ۱۶ سالگی شاهد جدایی والدین خود بودند کمتر از هم سن و سالانشان است.
مدیر این پروزه تحقیقاتی گفت که آگاهی والدین از اثرات مخرب طلاق بر روی فرزندان بسیار مهم است و درصورت بروز این مشکل، باید اولیای مدرسه به دانش آموزان بیشتر توجه کنند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Psychoneuroendocrinology به چاپ رسیده است.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:27 - 0 تشکر 652785

چگونه به کنار آمدن فرزند خردسال با طلاق کمک کنیم:


همیشه کنار فرزندتان باشید و هر سوالی که پرسید، جواب دهید.



به فرزندتان بگویید که طلاق به خاطر او نیست. باید بداند که هنوز هم او را دوست دارید.



هرگز در حضور فرزندتان، از همسر قبلی خود بد نگویید. مراقب صحبت های خود باشید. فرزندتان به اندازه ی کافی از این موضوع رنج می کشد، چه برسد به اینکه بحث و مشاجره ی پدر و مادرش را هم بشنود.


سعی کنید فرزندتان از دعواها و مشکلاتی که با همسر قبلی تان دارید، چیزی نفهمد. فرزندتان نباید نگران چنین چیزهایی باشد.


هرگز سعی نکنید فرزندتان طرف گیری کند.



در صورت قانونی بودن، فرزندتان باید حتماً پدر یا مادرش را ببیند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:28 - 0 تشکر 652786

چگونه به کودکان برای سازگاری با طلاق کمک کنیم

1


‎با فرزندتان گفت و گو کنید.
اگر چه گفت و گو در مورد جدایی و طلاق با فرزندتان دردناک است، اما رابطه ی شما را با او تقویت می کند. این کار همچنان می تواند اعتماد آنها را به شما حفظ کند. موقعی که با فرزند کوچکتر از 10 سال صحبت می کنید، در میان گذاشتن اطلاعات کلی مناسب است. اما نوجوانان تمایل دارند که بیشتر از جزئیات بدانند. فراموش نکنید که به آنها اجازه دهید که بدانند چه اتفاقی برایشان رخ خواهد داد. آنها می خواهند بدانند که رابطه شان با هر کدام از والدین چگونه خواهد بود.

2

‎ 
با همسر سابقتان در مورد چگونگی تربیت فرزندتان به توافق برسید.
توافق میان والدین در مورد تربیت فرزند، به علاوه ی عشق و تأیید از سوی هر دو والد، به احساس بهتر کودک و رشد روانی او منجر می شود. اگر چه وجود قرارهای ارتباطی با هر یک از والدین منافع زیادی دارد، اما تحقیقات اخیر نشان داده اند که ممکن است زمان هایی وجود داشته باشند که در آن به این ترتیبات اشکالی وارد باشد. برای مثال، بچه های سنین 3 تا 5 سال ممکن است فکر کنند آنها موقعی که از خانه ی یکی از والدین به خانه ی دیگری می روند، تنبیه می شوند. آنها احساس می کنند که به دلیل سرکشی و نافرمانی طرد شده اند.
بچه های بزرگتر ممکن است از این نوع قواعد متنفر باشند، اگر این قواعد به زور وارد زندگی روزمره شان شده باشد. برخی از والدین در قرارهای مشترکشان مشاجره می کنند؛ فرزندان این افراد از این نزاع ها رنج می برند. ارتباط موفق والدین نیاز به ارتباط و همکاری منظم دارد که ممکن است برای والدینی که به توافق دست نمی یابند، دشوار باشد. اگر میزان تعارض یا خشونت میان والدین بالا باشد، بنابر این قرارهای ارتباطی ممکن است مورد علاقه و سود بچه ها نباشد.

3

با زندگی فرزندتان ارتباط نزدیک داشته باشید.
درگیری هر روزه ی مادر و پدر با مسائل زندگی فرزندشان، مشخص ترین روشی است که به فرزند امکان می دهد، بداند والدینش او را دوست دارند و برایش ارزش قائل اند. پدر یا مادری که در شهر یا کشور دیگری زندگی می کند می تواند از طریق نامه، ایمیل و تلفن تماس با فرزندشان را حفظ کنند و از اوضاع او با خبر باشند.

4

‎ با فرزندتان روراست باشید.
بچه ها در همه ی سنین تصور می کنند که والدینشان دوباره با هم زندگی خواهند کرد. این به خصوص هنگامی صادق است که والدین به صورت موفقیت آمیزی در تربیت او با هم همکاری می کنند. با فرزندتان در مورد قطعی بودن طلاق و عدم بازگشت دوباره صریح باشید.

5


تعداد مواردی که فرزندتان را به هم می ریزد محدود کنید.
برای مثال سعی کنید مدرسه و خانه ی او را تغییر ندهید. صحبت با فرزندتان در مورد مسائل مربوط به طلاق، به او کمک خواهد کرد تا آنچه را اتفاق افتاده است متوجه شود.

6


‎ برای برآوردن نیازتان به همراهی و محبت، به فرزندتان متکی نشوید.
به خودتان توجه کنید تا بتوانید به فرزندتان توجه کنید. به او اجازه دهید تا شیوه های مثبتی را که شما برای کنار آمدن با استرس استفاده می کنید، ببیند. این به او کمک می کند متوجه شود که باید به دنبال شیوه های مثبتی برای مدیریت هیجاناتش باشد. فعالیت هایی را که احساس بهتری به او میدهد، پیشنهاد کنید. برای مثال بازی با دوستان، رفتن به باشگاه فرهنگی، هنری، یا ورزشی و انجام تفریح یا مطالعه می تواند در کاهش استرس سودمند باشد. برخی فعالیت ها مانند پیاده روی نیز وجود دارد که شما و فرزندتان می توانید با هم انجام دهید.

7

‎ الگوی نظم و انضباطتان را برمبنای محبت قرار دهید.
احساس خشم فرزندتان را بپزیرید. به او کمک کنید تا روش های قابل قبولی برای بیان خشم خود بدون آسیب رساندن به خود، دیگران، حیوانات یا اشیاء پیدا کند.

8

دوستان واعضای خانواده می توانند موجب آسودگی فرزندتان شوند.
آنها می توانند به او مهارت ها و فعالیت های جدیدی را بیاموزند و به عنوان الگو عمل کنند. همچنین می تواند به فرزندتان امکان دهند که بداند مهم و با ارزش است.

9

دو تا سه سال زمان نیاز است تا بچه ها با طلاق والدین خود سازگار شوند.
از طریق عشق، درک و حفظ ارتباط صمیمی و نزدیک با فرزندتان، به او کمک خواهید کرد تا در بزرگسالی به خوبی سازگار با اجتماع و مؤثر شود.

10

مراجعه به روانشناسان و مشاوران می تواند به برخی کودکان کمک کند.
برخی از کودکان به دلیل زندگی در خانه ای پر از تشنج دچار اختلالاتی همچون افسردگی و اضطراب شده اند، برای حل مشکلشان نیاز به مراجعه به روانشناس و مشاور دارند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:29 - 0 تشکر 652787

در مورد آثار طلاق بر بچه های کوچکتر از دو یا سه سال اطلاعات کمی در دست است. بچه هایی که در این سن قرار دارند، اگر طلاق اتفاق بیفتد اغلب رنج نمی برند. هر چند اگر رابطه ی نزدیکی میان والد و کودک از بین برود، مشکلاتی اتفاق می افتد.
البته می توان به ایجاد انواع وسواس های روانی مانند وسواس نظم، در بزرگسالی در مورد این کودکان اشاره کرد که ممکن است از آثار طلاق و به علت تجربه ی اضطراب جدایی باشد.
والدین باید بر مسائل مراقبت از کودک به توافق برسند تا کودک تعارض میان خود و والدینش را تجربه نکند.



‎ کودکان کمتر از 3 سال
اطفال تعارض میان والدین را نمی فهمند، اما ممکن است به تغییرات در سطح خلق و انرژی والدین واکنش نشان دهند. آنها بیشتر به برآورده شدن نیازهایشان توجه دارند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:30 - 0 تشکر 652788

کودکان بین 3 تا 5 سال

کودکان سه تا پنج ساله به کرات باور دارند که آنها باعث طلاق والدینشان هستند. برای مثال آنها ممکن است فکر کنند که اگر غذایشان را می خوردند، یا موقعی که کاری به آنها گفته شده بود انجام می دادند، پدر یا مادرشان نمی رفت. بچه های پیش از دبستان ممکن است در مجموع از تنها ماندن یا رها شدن بترسند. آنها ممکن است رفتارشان شبیه به نوزادان شود. برای مثال اسباب بازی های قدیمی شان را می خواهند یا رختخوابشان را خیس می کنند. آنها ممکن است انکار کنند که چیزی تغییر کرده یا ممکن است با والدی که با او زندگی می کنند لجبازی کنند یا افسرده و غمگین شوند. اگر چه آنها به امنیت نزدیک بودن به یک بزرگسال نیاز دارند، اما ممکن است نافرمانی کنند و پرخاشگر شوند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:30 - 0 تشکر 652789

کودکان سنین دبستان

برخی از روان شناسان اعتقاد دارند که سازگاری با طلاق برای کودکان بیش از کودکان کوچکتر یا بزرگتر از این سنین دشوار است . بچه های دبستانی به اندازه ی کافی بزرگ شده اند که به علت جدایی والدینشان در رنج قرار گرفته اند. از طرف دیگر هنوز به اندازه ای بزرگ نشده اند که بتوانند متوجه واکنش هایشان به این رنج شوند یا آن را کنترل کنند. آنها ممکن است غم، خجالت، تنفر، صداقت ترک برداشته و خشم شدید را تجربه کنند. توانایی شان برای شرکت فعالانه در بازی و فعالیت های دیگر به آنها کمک می کند تا با موقعیت زندگی خانوادگی شان کنار بیایند. بچه های در این سن ممکن است امید داشته باشند که والدین دوباره به زندگی مشترک برگردند. بچه های سنین ابتدایی ممکن است احساس طرد شدن توسط والدی که او را ترک کرده است داشته باشند. آنها ممکن است از سردرد و درد معده شکایت کنند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:31 - 0 تشکر 652790

نوجوانان

نوجوانانی که والدینشان از هم جدا می شوند؛ خشم، ترس، تنهایی، افسردگی و احساس گناه را تجربه می کنند. اگر آنها بعد از جدایی والدینشان مجبور باشند مسئولیت بسیاری از کارهای جدید یا مراقبت از برادران و خواهرهای کوچکتر را به عهده بگیرند، احساس خواهند کرد که به دوران بزرگسالی هل داده شده اند. نوجوانان ممکن است به میزان پایین انرژی والدینشان و استرس بالای آنها با تلاش برای کنترل خانواده واکنش نشان دهند. برخی دیگر از نوجوانان احساس فقدان حمایت والدین در بروز مسائل دوران بلوغ را دارند. نوجوانان ممکن است در توانایی شان برای ازدواج کردن یا متأهل ماندن تردید کنند. آنها ممکن است متوجه دلایل منجر به طلاق والدینشان بشوند. توانایی شان برای یادآوری تعارض والدین و استرس طلاق با توانایی شان برای کنار آمدن با تغییرات در خانواده شان تداخل می کند و مانع آن می شود. آنها ممکن است احساس فشار برای انتخاب یکی از والدینشان داشته باشند یا برای مقصر دانستن یکی از والدین برای طلاق احساس تحت فشار بودن داشته باشند.

چهارشنبه 3/7/1392 - 20:31 - 0 تشکر 652791

تأثیرات جنسیتی

محققان به تازگی دریافته اند پسرانی که توسط پدرانشان و دخترانی که توسط مادرانشان بزرگ می شوند، بهتر از کودکانی تربیت می شوند که بیشتر با والد غیر همجنس هستند. پسرانی که با مادرانشان زندگی می کنند و ارتباط کم یا هیچ ارتباطی با پدرشان ندارند، مشکلات هیجانی کمتری نیز دارند. دخترانی که با مادرانشان بزرگ می شوند مسئولیت پذیرتر و بالغ تر از دخترانی هستند که توسط پدرانشان تربیت می شوند. بچه هایی که در سنین مدرسه قرار دارند و با پدرانشان زندگی می کنند یا در امور زندگی با آنها در ارتباط هستند به نظر می رسد که کمتر پرخاشگرند. اگرچه سازگاری کودکان بعد از طلاق بیشتر به کیفیت رابطه ی والد-کودک بستگی دارد تا جنسیت و سن کودک.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.