نوشیدن آب سرد همراه و یا بعد از غذا باعث بروز مشکلات و بیماریهای فراوانی همچون سرطان، بیماریهای قلبی و گوارشی میشود.
به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، سالهاست که چینیها و ژاپنیها همراه با غذایشان چای و یا نوشیدنی گرم مصرف میکنند، زیرا آنان معتقدند که مصرف مایعات گرم همراه با غذا به مراتب بیضررتر از آب سرد است.
خوردن یک لیوان نوشیدنی خنک بسیار مطبوع است حال در حالیکه وقتی شما با غذای خود یک لیوان آب سرد مینوشید، آب سرد تودههای چربی را که شما با غذا خوردهاید سفت و منجمد میکند این عمل فرآیند هضم غذا را کند کرده و نیز زمانی که با اسید معده ترکیب میشود، تجزیه شده و به سرعت توسط روده جذب میشود این اتفاق حتی سریعتر از غذای جامد در روده میافتد.
از طرفی چربی موجود در غذا که به واسطه آب سرد سفت شده بود، سطح روده را میپوشاند و مانع تماس مستقیم و موثر پرزهای روده با غذا شده و به تدریج بخشی از غذا در جداره روده باقی میماند که همین امر میتواند در برخی افراد موجب بروز تودههای انسدادی و حتی محل مناسبی برای سرطان شود.
شاید وقت آن رسیده که ما هم خود را با این عادت خوب مردم آسیای شرقی وفق دهیم و به توصیه کارشناسان عمل کرده و پس از غذا سوپ رقیق و نوشیدنی گرم بخوریم.