ما در این گزارش غذایی را به شما معرفی می كنیم كه به علت دیر هضم بودن آن و همچنین تأمین آنتی اكسیدان و آب بدن می تواند غذایی مفید در طول ماه مبارك رمضان باشد.
با توجه به اینكه وعده افطار دیر صرف می شود مصرف افطار همراه با شام مفصل مشكل آفرین است.
توصیه می شود فاصله 35 دقیقه ای بین صرف افطار تا شام باشد به شرط اینكه افطار یا شام سبك صرف شود.
بهترین توصیه این است كه یك افطار ساده همراه با شیر ولرم باشد و در وعده شام حتما از كربوهیدرات هایی مانند نان یا برنج استفاده شود.
بهترین كربوهیدرات هایی كه می توان توصیه كرد چه در وعده افطار و چه در وعده سحر ماكارانی است.
به علت دیر هضم بودن نشاسته موجود در ماكارانی زمان بیشتری سیر نگه می دارد به ویژه اگر همراه با سبزیجاتی مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگی كه آب مورد نیاز بدن و آنتی اكسیدان های بدن را می تواند تأمین كند، استفاده شود.