زولبیا وبامیه به صورت سنتى از قدیم سر سفره هاى افطار است، ضرورتى در مصرفآن وجود دارد؟
هنگام افطار ذخیره قندى بدن بسیار كم است وبه همین دلیل بهتر است در زمان افطار با خوردن مواد قندى این كمبود جبران شود هنگام افطار توصیه مى شود زولبیا یا بامیه البته به مقدار كم مصرف شود چرا كه مصرف بیش ازحد آن به خاطر استفاده از روغن، كره و ماست و ادویه جات مختلف درتركیبات این نوع شیرینى جات و عدم اطمینان كافى به منابع مذكور ممكن است سبب مسمومیت هاى غذایى شود. علاوه بر آن مصرف بیش از حد زولبیا و بامیه با توجه به اینكه اشتها را كاهش مى دهد باعث عدم مصرف مواد مورد نیاز دیگر مى شود.