• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 16351)
يکشنبه 16/4/1392 - 16:11 -0 تشکر 618510
باغ گلهای اصفهان

بسم اللـه الرحمن الرحیم

باغ گلها یکی از طرحهای بسیار جالب و ابتکاری شهرداری اصفهان و سازمان پارکها و فضای سبز بوده که در زمینی به وسعت 6700 مترمربع احداث گردیده و در سال 1375 برای استفاده عموم دایر شده است.

ویژگی و امتیاز منحصر بفرد این باغ را باید وجود چندگانه تفریحی ، فرهنگی ، آموزشی و تحقیقاتی آن جستجو کرد که امید می رود با جذابیتهای چشمگیر خود استعدادهای توریستی شهر اصفهان را بیش از پیش ارتقاء دهد.

این مجموعه دارای گونه های متعدد گیاهی شامل درخت و درخچه ، گلهای فصلی و دائمی ، گیاهان پوششی و آبزی بوده و دارای قسمتهای مختلف می باشد.

این باغ شامل قسمتهای مختلفی است که در نقشه راهنمای آن شماره گذاری شده است.


  1. 1. پارکینگ
  2. 2. پاویون ورودی
  3. 3. کلبه روستایی
  4. 4. آبشار صخره ای
  5. 5. آبشار
  6. 6. برکه
  7. 7. لابیرنت
  8. 8. طرح فرش ایرانی
  9. 9. آلاچیق

10.  کلکسیون سوزنی برگان

11.  دمنوش خانه

12.  کلکسیون رز

13.  طرح باغ ژاپنی

14.  طرح باغ فرانسوی

15.  گلخانه کاکتوس

16.  کلکسیون گیاهان دارویی

17.  غرفه فروش و آموزش

18.  کلکسیون گل و فلاور باکس

19.  کلکسیون گیاهان پوششی

20.  نمازخانه

21.  سرویس بهداشتی


برای بزرگنمایی عکس روی آن کلیک کنید.
اگر تمایل دارید که راهنما را با کیفیت بیشتری ببینید به این لینک بروید.

 

 این بحث به سفارش خانم ملک الشعرا تهیه شده است.

اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 16:31 - 0 تشکر 618516

پوشش گیاهی باغ

درختان و درخچه های موجود در باغ

درخت لاله (لاله درختی)
این درخت روبروی پل آبشار باغ گلها موجود بود


نام علمی: Liriodendron tulipifera
درخت لاله، درختی خزان کننده با رنگ خزان زرد طلایی بسیار زیبا و سریع الرشد می باشد و حداکثر ارتفاع آن ۳۰ متر است. گل های این درخت شبیه به گل لاله هستند و در اوایل بهار ظاهر شده و تا اواسط بهار دوام دارند البته به دلیل رنگ سبز آنها، به طور واضح قابل تشخیص نیستند. این درخت معمولاً بعد از سن ۱۵ سالگی به گل می نشیند. نیاز به آفتاب کامل دارد و نیاز آبی آن بالا می باشد، در خاک های گچی و آهکی هم می تواند رشد کند اما به هر حال خاک آن باید عمیق و دارای زهکشی خوبی باشد.
از محدودیتهای کشت این درخت، حساسیت آن به شوری آب وخاک می باشد. تکثیر درخت لاله از طریق قلمه نیمه خشبی در تابستان و خوابانیدن شاخه ها امکان پذیر است. زادگاه و موطن اصلی این درخت، امریکا می باشد.


نوش آمریکایی

نام فارسی: تویا (نوش سفید آمریکا- درخت حیات بخش)

نام علمی: Thuja Occidentalis

خانواده: Cupressaceae

توضیحات: درختی همیشه سبز ، حداقل دمای ۱۰ درجه زیر صفر را تحمل می کند، به عنوان تک درخت زینتی

 و کاشت به منظور ایجاد دیواره سبز زیبا یا پرچین مورد استفاده قرار می گیرد.


ماهونیا

در قسمت شرقی باغ گلها مشاهده نمودم



نام علمی : Mahonia spp.
نوع گیاه : درختچه     بافت گیاه : خشن    دوام برگ: همیشه سبز   ارتفاع : 1.2 متر 
گستردگی : 1.5 متر  جنبهُ زینتی : گلهای زرد زیبا ومعطر   گل دهی: زمستان وبهار  
منشاء و گسترش : کشور چین 
ریخت شناسی :
 درختچه ای همیشه سبز است که برگهای پر مانند خاردار بزرگ بطول 46سانتی متر دارد .سطح رویی برگها سبز- آبی  مایل به خاکستری و سطح زیرین برگ سبز مایل به زرد کمرنگ است.گلهای زرد لیمویی معطر آن در اواخر زمستان بر روی خوشه هایی بطول 7.6-15 سانتی متر ظاهر میشود. میوه های آن شبیه خوشه انگور است که در ابتدا سبز است و بعد به رنگ آبی تیره در می آید.

نیاز های اکولوژیکی :

نور : بسیار مقاوم به سایه

خاک : خاکهای مرطوب با زهکش خوب را می پسندد.

آب : هنگام خشکی آبیاری شود

دما : مقاوم به سرما

کاشت ونگهداری : گیاهان جدید را در بهار یا پاییز به خاک منتقل کنید.

ازدیاد : توسط بذر ، قلمه ، خوابانیدن وتقسیم بوته تکثیر میشود.

کاربرد در فضای سبز :
برای کاشت پشت پنجره ها یا حاشیه ها بسیار مناسب است. اگر هرس شود بعنوان تک درخت نیز میتواند بکار رود. در گلدان نیز قابل پرورش است . میوه های این گیاه جاذب پرندگان نیز هست.

آفات و بیماریها : آفات یا بیماری خاصی ندارد.



گزارش آقای
rezaei73

اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 17:13 - 0 تشکر 618528

پوشش گیاهی باغ


درختان و درخچه های موجود در باغ




ماگنولیا



ماگنولیا درختی است همیشه سبز و بسیار بزرگ از خانواده مگنولیاسه میباشد که بومی جنوب شرقی آمریکاست.


ارتفاع این درخت همیشه سبز به 27 متر میرسد و 8 متر گستردگی آن میباشد. 20 تا 50 سال زمان مورد نیاز است تا درخت به  ارتفاع نهایی خود برسد.


این درخت چوبی سخت و سنگین دارد و برای ساختن مبلمان ، پالت چوبی و روکش مورد استفاده قرار می گیرد. تنه این درخت هرمی شکل است.


برگهای این درخت ساده و تخم مرغی شکل و به رنگ سبز تیره هستند هر برگ دو سال روی درخت می ماند.


گلها درشت ، به رنگ سفید ، شیری ، معطر ، به قطر 20-15 سانتیمتر ، دارای سه کاسبرگ گلبرگ مانند و 6-7 گلبرگ می باشند که بتدریج از خردادماه تا آخر تابستان ظاهر می شوند.


میوه آن تخم مرغی شکل و کرکدار بوده و در فصل پاییز دانه های قرمز رنگ از درون میوه خارج می شوند. این دانه ها توسط سنجاب و بلدرچین خورده می شود.


به طور کلی ماگنولیا به عنوان یک درخت بزرگ شناخته میشود ولی اگر آن را روی تپه های شنی ساحلی یافتید قطعا به صورت درخچه ای کوچک میباشد.


نگهداری از این گیاه :


خاک : خاک لومی ، ماسه ای ، گچی مرطوب ، خوب زهکشی شده که خنثی یا کمی اسیدی باشد.


در جای آفتابی یا نیمسایه قرارگیرد.


دمای بین 9 تا 21 درجه مناسب می باشد و نباید در سرمای زمستان قرارگیرد.


ریشه درخت عمیق میباشد و بهتر است آبیاری های عمیق ماهانه صورت گیرد.


بهتر است این درخت هرس نشود ولی در صورت لزوم میتوان نسبت به حذف شاخه های نابجا و یا شکسته در تا بستان اقدام کرد.


باید از گزند بادهای شدید در امان باشد. تا رشد خوبی داشته باشد.


کاربردهای این گیاه :


برای کاشت در میان چمن و به عنوان درخت خیابانی ، همچنین کاشت در گلدانهای بزرگ (در چند سال اول رشد) مناسب است.


آنرا می توان در کنار سوزنی برگان و یا به عنوان پس زمینه برای درخچه های گلدار نیز کاشت.


اسانس گلها اثر تب بر دشته و دانه گیاه دارای ماده روغنی و معطر است که تشنج را بهبود می بخشد.


تکثیر از طریق کاشت بذر در ماسه مرطوب و شاسی سرد در زمستان یا تابستان و از طریق خواباندن شاخه در تابستان یا پاییز و یا پیوند زدن در تیر و مرداد ماه امکان پذیر است.




اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 17:28 - 0 تشکر 618540

پیچ گلیسین
نام علمی: Wisteria sinensis 
خانواده: LEGUMINOSAE 
گیاهشناسی
گلیسین گیاهی است از خانواده ی بقولات (لگومینوز) و از زیر تیره ی پروانه واران که منشاء آن شرق آسیا می باشد. درختچه ای است خزان دار با طول عمر زیاد ، بالا رونده چوبی ، سریع الرشد (در شرایط محیطی مناسب سالی 3 متر رشد می کند.) و مقاوم ، دارای برگ های متناوب و به فرم مرکب شانه ای فرد ، گل هایی به رنگ آبی ، ارغوانی یا بنفش که به صورت گل آذین خوشه قرارگرفته اند.گل آذین خوشه ی زیبایش سبب معروفیت این گیاه شده است. پس از گلدهی ، بذور در غلافهایی تشکیل می شوند. این غلافها (نیام) به رنگ سبز می باشند. 
نیاز گیاه
نور = گیاهی است که تقریبا به نور زیادی نیاز دارد و بایستی در مکان های آفتابگیر کاشته شود. 
خاک= به خاک های لومی با زهکش مناسب نیاز دارد و خاک های سنگین را نمی پسندد. به خاک های گچی و آهکی حساس است و PH5/5 تا 5/6 ( کمی اسیدی) بهترین حالت برای این گیاه است. 
رطوبت = به رطوبت متوسط و منظم نیاز دارد . خشکی را به خوبی تحمل می کند و به رطوبت فراوان حساس است. 
حرارت = گلیسین گیاه مناطق معتدله محسوب می شود و در محدوده دمایی 4 تا 35 درجه رشد میکند. نوسانات دمایی در بهار سبب ریختن گل ها می شود. 
تکثیر
به چندین روش گلیسین را می توان تکثیر نمود : 1- قلمه= قلمه چوبی یا قلمه نیمه چوبی را از شاخه های جانبی در ابتدا یا اواسط تابستان تهیه می کنند و در خزانه قرار می دهند. 2- خوابانیدن= خوابانیدن سر شاخه ها در پاییز صورت می گیرد. 3- پیوند زدن= راه تجاری تکثیر گلیسین است که در اوایل بهار صورت می گیرد. 4- بذر= بذرها دارای خواب نیستند و جوانه زنی شان به خوبی صورت می گیرد. در فروردین یا اردیبهشت می توان بذر ها را کاشت. البته خیس کردن بذور به مدت 24 ساعت در آب قبل از کاشت،جوانه زنی را سرعت می بخشد. بذر هایی که مربوط به سال جاری هستند بهترین جوانه زنی را دارند و با گذشت زمان، به سرعت قوه نامیه شان کاهش می یابد. 
آفات و بیماری ها
گاهی اوقات بیماری لکه برگی به این گیاه حمله می کند. قارچ های عسلی و حشرات مکنده ای چون شته ها و شپشک ها نیز به این گیاه آسیب می رسانند. 
مشکلات محیطی و فیزیولوژیکی گیاه 
گلیسین به خاک های گچی و آهکی حساسیت دارد. خاک هایی با PH قلیایی برای این گیاه مناسب نیستند. کمبود آهن و فسفر و پتاسیم خاک به این گیاه صدمه می رساند و سبب کاهش تعداد گل ها می شود و همان طور که ذکر شد یخبندان های بهاره سبب ریختن گل های آن می شود. 
تغذیه 
این گیاه به خاک کاملا غنی از مواد آلی و معدنی نیاز دارد. کود دهی قبل از زمان گلدهی برای پدیدار شدن گل های زیبا ضروری است. در بهار و تابستان ( در هر دو موعد گلدهی ) کود دهی انجام می شود. در مورد نسبت کود دهی NPK آن اطلاعاتی در دست نیست اما کود سوپر فسفات به میزان 68 گرم و سولفات پتاسیم به میزان 48 گرم در هر متر مربع خاک به این گیاه داده می شود تا گلدهی تحریک شود و گلهای زیبایی پدیدار شوند. 
هرس
به خاطر کنترل رشد زیاد و به منظور تولید گل بیشتر ، هرس سالیانه انجام میگیرد. در هر سال، دو نوبت هرس بایستی انجام شود: 1- هرس پائیزه 2- هرس زمستانه 
هرس پائیزه در مهر ماه صورت می گیرد . در این هرس شاخه های سال جاری تا 30 سانتی متری شاخه اصلی قطع می شوند و بایستی4 تا 6 برگ روی هر شاخه باقی گذاشته شود. هرس زمستانه در اواخر زمستان (بهمن ماه یا اسفند ماه) صورت می گیرد. در این هرس شاخه های جانبی را قطع می کنند به طوری که باقیمانده ی شاخه دارای 2 تا 3 جوانه باشد. این جوانه ها تبدیل به گل خواهند شد. 
گل ها در این درختچه در شاخه های سال قبل پدیدار می شوند و در طی هرس کردن نباید شاخه ها را کاملا قطع نماییم. بلکه بایستی 2 تا 3 جوانه باقی بگذاریم. 

منابع: باشگاه دانشجویان پیام نور از: 
1- حکمتی،جمشید. 1368، چاپ اول ـ صد گیاه زینتی ـ انتشارات سیاه تیری 




اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 17:48 - 0 تشکر 618541

سنجد


سِنجـِد گیاهی درختی است از خانواده سنجدیان (Elaeagnaceae) که در آب و هوای معتدل می‌روید. برگ‌های باریک و مخملی شکل و میوه‌هایی قهوه‌ای رنگ و خوراکی دارد که از هستهٔ آن در تهیهٔ برخی داروها استفاده می‌شود.


به فارسی بطور کلی سنجد ولی در مناطق گوناگون ایران دارای نامهای محلی است، در کردستان آن را «سرین چک»، در آذربایجان «ایده- ایکده» در اطراف تهران «پستانک» و در اصفهان «غبیده بادام» گفته می‌شود. در کتب سنتی با نام‌های «چوب‌دانه، نُقد، بُل» نامبرده شده‌است. این درخت را می‌توان با انبوه فراوان در شهرستان های جنوب خراسان و قهستان و منطقهاقلید دید.


سنجد به سرمای سخت زمستان مقاوم می‏باشد لیکن گرمای شدید تابستان را نمی‏پسندد.


برگ سنجد شبیه بید، دراز، کرک‌دار، براق و متناوب و با دمبرگ‌های کوتاه می‏باشد. پشت برگ‌ها نقره‌ای‌فام و دارای دمبرگ کوتاه است.


میوه سنجد سته خوراکی است با مزه تقریباً ترش، شیرین و کمی گس به شکل بیضوی، گوشتدار، شبیه زیتون به رنگ زرد نارنجی مایل به قرمز. سنجد از نظر غذایی کم‌کالری و طبیعت آن سرد و خشک و یبوست‌آور است.



خواص و کاربرد


برگ درخت سنجد و میوه‌های خشک آن دارای قابض است، از گل‌های آن جهت معطر ساختن بعضی لیکورها استفاده به عمل می‌آید. جوشانده برگ درخت سنجد خاصیت جمع‌کنندگی و ضد اسهال دارد و داروی خوبی برای اسهال کودکان است. سنجد بادشکن و مقوی قلب است و سردرد را تسکین می‌دهد.   امروزه از درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می‌شود. میوه‌ی این گیاه بسیار خوشمزه است.




سنجد ابلق


اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 17:59 - 0 تشکر 618543

"درخت کاج مشهد"

در مورد این درخت چیز مناسبی پیدا نکردم

این درخت در قسمت کلکسیون سوزنی  برگان بود.

اللهم عجل لولیک الفرج
يکشنبه 16/4/1392 - 18:14 - 0 تشکر 618545

گلها

گل پریمولا

پریمولا از خانواده ی پریمولاسه و زادگاه اصلی آن جنگل های یونان است که در مناطق بومی فاقد گل می باشد و در تمام زمستان و بهار دارای گل 

های بسیار متنوع زرد، قرمز صورتی و بعضی دارای گل های چتری بسیار زیبا است که تمام سطح گلدان را می پوشاند. به وسیله ی تقسیم ریشه و یا 


بذر و یا هردو طریق تکثیر می یابد.


بعضی از انواع آن دارای ساقه بلند است و گل در انتهای ساقه به طور خوشه ای ظاهر می گردد و بعضی دیگر دارای ساقه های بسیار کوتاه است و گل

تقریباً به کف گلدان چسبیده است. گل های پریمولا به رنگ های سفید، قرمز، صورتی، آبی، زرد می باشد. پریمولا چین دار با فری، دارای گل های ریز 


ستاره مانند است و دارای عطر زیاد و گل ها روی ساقه بلند آن به طور ردیفی چسبیده است.





بادرنجبویه

این گل در پشت آبشار باغ گلها مشاهده نمودم



بادَرَنجبویه یا بادَرَنگْبویه یا وارَنگ‌بو (Melissa officinalis) گیاهی است معطر و علفی چندساله، خاستگاه اصلی آن شرق مدیترانه‌است و در بعضی از نقاط آذربایجان و جلگه خزر نیز یافت می‌شود. 

این گیاه از راسته لب‌گلی‌ها (Lamiales) و تیره نعناعیان (Lamiaceaes)است که بین ماه‌‌‌های تیر و مرداد گل می‌دهد. ساقه‌های آن راست و چهار گوش بوده و پوشیده از کرک است. از کنار برگ‌هایش، گل‌هایی با کاسبرگ‌های رنگی می‌روید که در وهله اول زرد کم رنگ است، سپس به سفید و در ‌‌نهایت به بنفش تبدیل می‌شود. می‌توان گفت تمام گیاه، عطر لیموی تندی از خود ساطع می‌کند. موطن اصلی این گیاه قسمت وسیعی از شرق مدیترانه است. امروزه به منظور بهره برداری‌های تزیینی و طبی و تولید عسل، این گیاه را در باغ‌ها و مزارع کشت می‌کنند خواص درمانی: آرام بخش اعصاب. ضد بیماریهای قلب. معده و روده و مفرح و نشاط آور می‌باشد.



این گیاه به اشکال مختلفی از قبیل اسانس عصاره روغنی، روغن، پماد، کمپرس و دم‌کرده استفاده می‌شود. اسانس این گیاه در آرام کردن درد معده با منشاء عصبی، احساس چنگ‌زدگی در معده، تپش قلب، سردردهای یک طرفه، سرگیجه، عصبانیت، بی‌خوابی، استفراغهای دوران بارداری، کم خونی دختران جوان، درد عصبی دندان و رفع تندخویی در دختران جوان و زنان مؤثرست.


گیاه شب بو زعفرانی

در حوالی گلخانه کاکتوس ها مشاهده نمودم.

شب بو 
نام علمی: matthiola 

گل شب بو از انواع گیاهان زیبا با عطری خوش و قابلیت کاشت آسان در فضای آپارتمان است. 


دمای اتاق باید خنک باشد. بهترین زمان برای کاشت این گیاه اوایل بهار یا اواخر زمستان است. 
زمان گلدهی : بسته به زمان و محل کاشت بذر می‌توان در هر فصلی از سال آن را به گل نشاند ولی زمان گلدهی اصلی آن اواخر اسفند تا اواسط فصل بهار است. 
فاصله کاشت : برای نوع پاکوتاه ۲۰ ـ ۱۵ سانتیمتر یعنی حدود ۴۰ بوته در هر متر مربع می باشد


گل برگنیا

دقیقا نمی دونم کجا دیدم یا در 100متری درب ورودی وخروجی باغ ویا هم اواسط بمحیط باغ بود


این گیاه از خانواده خاراشکنیان است.تیره ای از خاراشکن سانان علفی همیشه شبز یا خزان دار با 30سرده و580گونه که به طور گسترده در نواحی سرد ومعتدل شمالی وبه ویژه در مناطق صخره ای می رویند وبرگ های آن قاعده ای وساده وگل هایشان دارای تقارن شعاعی است وکاسه وجام مجزایا پنج کاسبرگ وپنج گلبرگ است.

گزارش آقای
rezaei73

اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 17/4/1392 - 0:36 - 0 تشکر 618608

گلخانه کاکتوس





از اینکه عکسها فرم مناسبی ندارن عذرخواهی میکنم با عجله و کمبود نور مواجه بودم

اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 17/4/1392 - 0:49 - 0 تشکر 618609



آلوئه ورا


برای آشنایی بیشتر با این گیاه جالب و جذاب میتونید یه سرچ در سایت تبیان بزنید و کلی مطالب خوندنی و مفید در موردش پیدا کنید .






اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 17/4/1392 - 1:47 - 0 تشکر 618611

درختچه آتش


Nandina domestica commonly known asnandinaheavenly bamboo or sacred bamboo, is a species of flowering plant in thefamily Berberidaceaenative to eastern Asia from the Himalayas to Japan. It is the only member of the monotypic genus Nandina.






توضیحات فارسی براش پیدا نکردم
دوستان خودشون زحمت ترجمه رو بکشن.





اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 17/4/1392 - 1:55 - 0 تشکر 618612

گل خرزهره


ـ خانواده: Apocynaceae ـ


نام علمی: Nerium oleander 


به صورت درختچه یا درخت کوچک به بلندی ۶ - ۲ متر و گستردگی ۳ - ۱ متر است.


دارای برگهای سبز پررنگ سرنیزهای شکل بوده و گلهای صورتی، قرمز و یا سفید آن در تابستان ظاهر میشوند. 


برگهای این گیاه سمی هستند. 


ـ نیازها:


به مکان کاملاً آفتابی و خاک غنی و مرطوب با زهکش خوب نیاز دارد و حداقل دمای قابل تحمل آن ۱۵- درجه سانتیگراد است. جهت کاشت در نواحی ساحلی و همچنین گرمسیر نیز مناسب است. 


ـ ازدیاد:


از طریق کاشت بذر در بهار و تهیه قلمه نیمه رسیده ریشه در تابستان امکانپذیر است.



یکی از خواص عالی این درخت دفع پشه است.

اللهم عجل لولیک الفرج
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.