• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن دانش آموزی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
دانش آموزی (بازدید: 2469)
دوشنبه 8/7/1387 - 22:43 -0 تشکر 61595
دوره راهنمایی و دبیرستان در انگلستان

با نام و یاد خدا

با سلام

امروز این مطلب رو دیدم خیلی برام جالب بود....

بچه ها تو انگلستان از ۵ سالگی وارد دبستان میشن و ۶ سال تو دبستان درس می خونند. بعد از اون در ۱۱ سالگی وارد دوره راهنمایی یا متوسطه شده كه اون هم ۵ سال طول میكشه وبعد از اون هم دوسال شبیه پیش دانشگاهی دارند كه از ۱۶ سالگی وارد آن می شوند.

 

مهمترین دوره از لحاظ تحصیلی دروره راهنمایی هست ، چون دوره دبستان بر عكس ایران خیلی آرام آرام و بدون استرس ، فقط مبانی اولیه فراگیری را یاد می گیرند ، كه البته از لحاظ موضوع های تحصیلی به مراتب بیشتر از دروس دبستان های ایران ولی از لحاظ سختی به مراتب راحت ترند.

برای همین وارد دوره راهنمایی شدن هم كلی ماجرا دارد كه موضوع این هفته را به اون اختصاص می دهم.

اول از همه اینكه مهلت ثبت نام در دوره راهنمایی اواخر ماه اكتبر یعنی ۱۱ ماه قبل از شروع سال تحصیلی و یا فقط یك ماه پس از شروع آخرین سال دوره دبستان است و این پروسه حدود ۱۰ ماه طول می كشد. در این ایام اولیای دانش آموزان كلاس ششم خیلی خیلی سرشان شلوغ است ، چرا ؟ عرض می كنم.

هر منطقه تعدادی مدرسه راهنمایی دارد كه خانواده هر دانش آموز می تواند حداكثر ۳ مدرسه را انتخاب كند ، اداره آموزش و پرورش منطقه ، بعد از چند ماه بررسی ، پذیرفته شدگان هر مدرسه را اعلام می كند. ولی این پذیرفته شدن اصلا بر اساس نمره تحصیلی نیست ، بلكه برای هر مدرسه اولویت هایی موجود است كه بر اساس آن اولویت ها ، بر اساس ظرفیت مدارس ، تعدادی پذیرفته می شوند. قابل عرض كه اصلی ترین اولویت فاصله منزل محل سكونت تا مدرسه است. اولویت های دیگری نظیر اینكه نیاز به كمك های آموزشی بیشتر ، و یا داشتن خواهر یا برادر در یك مدرسه ، هم میتواند جزو شرایط باشد.

تعداد متقاضیان یك مدرسه بستگی مستقیم به سطح مدرسه و سطح نمرات دانش آموزان فارغ التحصیل شده از آنجا در سال های گذشته دارد. جدول مقایسه مدارس منطقه بصورت آنلاین در اختیار است و اولیا می توانند مدارس را بر اساس رشته های تخصصی آنها ، فاصله اش تا منزل و همچنین میزان نمرات فارغ التحصیلان آن مدارس ، انتخاب كنند.

البته باز هم فقط این نیست ، بعضی مدارس برای كاتولیك ها یا مسیحیان است و بعضی فقط برای دختران یا پسران. و البته اینگونه مدارس ، بر عكس تصوری كه در ایران می شود از لحاظ سطح تحصیلی یك سر و گردن از بقیه بالاترند.


میزان امكانات مدرسه هم در تصمیم گیری نقش دارد. لذا در اواخر ماه سپتامبر و اوایل ماه اكتبر ، همه مدارس راهنمایی ، روزی را برای مراجعه اولیا و دانش آموزان كلاس ششم و بازدید از مدرسه قرار می دهند كه معمولا یكی از بعد از ظهرهای هفته هست كه آن را یا از طریق نشر در روزنامه محلی و یا نامه به اولیا مدارس محل و یا اینترنت و ... به اطلاع می رسانند.


این خودش یك داستان مفصل دارد و واقعا عالی و جالب است. دانش آموزان كلاس های بالاتر بعنوان راهنما ، شما را به اطراف و قسمت های مختلف مدرسه می برند و شما را با نحوه و محیط آموزشی مدرسه آشنا می كنند. در این صورت ضمن اینكه شما با محیط آموزشی و امكانات آشنا میشوید ، با جو و فرهنگ دانش آموزان هم مستقیما آشنا می شوید و امكان انتخاب برایتان فراهم تر می شود.

نكته قابل توجه برای من ، امكانات مدارس راهنمایی اینجاست ، كه كاملا با تصور اولیه من ، و وضع موجود در دبستان های خود انگلستان متفاوت و اصلا با امكانات دانشگاه های ایران هم قابل مقایسه نیست.

هر مدرسه ، به وسعت یك شهرك ، یا یك دانشگاه متوسط در ایران است و شامل چندین ساختمان و بخش. بخش هنر ، بخش زبان ، بخش ریاضی ، بخش علوم ، بخش ورزش و ...

هر مدرسه خود سالن ژیمناستیك ، استخر ، سالن تئاتر مجهز و زمین تنیس و ... داشته و هر بخش مجهز به آخرین امكانات تحصیلی موجود هستند. از وسایل تراشكاری گرفته تا وسایل آزمایشگاهی ، كامپیوتر و پروژكتور و غیره و غیره.

همه این مدارس و شرایطی كه عرض كردم ، مدارس دولتی بوده و كاملا رایگان هستند ، ولی مدارس دیگری هم هستند كه میتوانید بدون محدودیت شرایط جغرافیایی ، با پرداخت شهریه ، مشغول تحصیل شوید ، البته اغلب دارای امتحان ورودیه هستند ولی امكان گذراندن آن امتحان دشوار نیست. هزینه های تحصیل بین سالیانه ده هزار پوند (۱۸ میلیون تومان) تا ۲۳ هزار پوند (۴۳ میلیون تومان) در سال است.

ما براساس دعوت یكی از مدارس خصوصی ، كه هزینه تحصیل آن بسیار بالاست ، جمعه گذشته به بازدید آنجا رفتیم. من تصور نمی كردم ، ممكن است چنین مدرسه ای با چنین امكانات و دانش آموزانی در كره خاكی وجود داشته باشد. بعد از شوك اولیه مقایسه مدارس راهنمایی اینجا با آنچه در ایران بوده ، حالا با شوك مقایسه مدارس سطح بالای خصوصی اینجا با مدارس دولتی عالی اینجا قرار گرفته بودم.البته در فیلم های قدیمی مدارسی با این سیتم دیده بودم ولی خوب نه با این امكانات.

در مساحتی بسیار گسترده، با چندین ساختمان عالی ، زیبا ، مدرن ، با محیطی بسیار زیبا و گرم و با امكاناتی فوق تصور. همه برنامه ها از قبل تعبیه شده بود. در بدو ورود ، به همه میهمانان اتیكت های از پیش تهیه شده می دادند كه راحت اسمشان را صدا كنند ، و بعد یكی از دانش آموزان كلاس هشتم كه از قبل برای هر خانواده مشخص شده بودند ، تمام مدرسه را بصورت گذرا نشان می دادند كه همین تور گذرا حداقل دو ساعت به طول انجامید ، و ما واقعا ذوق زده شده بودیم.

دختری كه مدرسه را به ما نشان داد ، اهل نیجریه بود و برای همین با خواهرش بطور شبانه روزی در مدرسه زندگی می كرد ، اعتماد به نفس ، آرامش و اطلاعات جانبی او ، واقعا مرا حیرت زده كرده بود. امكانات بخش هنر ، بخش زبان كه شامل یكی از انتخاب های ژاپنی ، ایتالیایی یا اسپانیایی (زبان فرانسه اجباری است)بود و هر سال دانش آموزان را براساس انتخاب به یكی از آن سه كشور هم می بردند ، كتابخانه ، سالن تئاتر مجهز و خوابگاه ها و كلاس های ریاضی با امكانات مدرن ، بخش موسیقی با اتاق های تمرین با درب و دیوارهای دو جداره ، بخش فیزیك ، بخش بیولوژی و بسیاری از بخش های دیگر كه همه را به خاطر ندارم.

البته خیلی ها معتقدند ، دانش آموزان فارغ التحصیل اینگونه مدارس ، عموما خیلی اجتماعی نیستند و ... ولی مشاهده دانش آموزان آن مدرسه گویای چنین مطلبی نبود.

۵۰٪ دانش آموزان آن مدرسه ، خارجی بودند ، كه اولیائشان ، آنها را از سرتاسر دنیا نظیر آمریكا ، استرالیا ، ژاپن و ...برای تحصیلات بصورت شبانه روزی به این مدرسه فرستاده بودند.

بقیه دانش آموزان روزانه باید از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر در مدرسه می ماندند.و البته تكالیف درسیشان را هم همانجا انجام می دادند.

منبع : halone.blogfa

  بخاطر همین چیز هاست كه اونها به این سطح علمی رسیدند و ما هنوز داریم در جا میزنیم.

خیلی دوس دارم نظر شما رو هم بدونم؟

با تشكر

موفق باشید

 

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خـاک سپارند تـا اجزای بدنم خـاک ایـران را تشکیل دهد.

((کوروش بزرگ))


يکشنبه 21/7/1387 - 18:49 - 0 تشکر 64782

 سلام

واقعا بحث فوق العادده ای را انتخاب کردید!

اون وقت به ما می گن که دیپلم شما خیلی با ارزش تر از 13 سال تحصیل در مدارس خارجه!

انجام دادن تکالیف داخل مدرسه تا حدودی اینجا هم برای مدارس ابتدایی مرسوم شده البته مدارس خاص! که به قول خودشون می گن "کیف در مدرسه"

اونجا کار مدرسه شون رو مجبورن دقیقا سر یه وقت خاص تموم کنن و همون مدت زمان کم تا شب رو می تونن به تفریح و بقیه علایقشون بپردازن.

اینجا هم ما داریم برنامه ریزی یاد می گیریم به روش ها مختلف....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.