طرز تهیه کلوچه کره ای مواد لازم. نمک 2/1قاشق چایخوری سر صافمایه خمیر ترش یک قاشق غذا خوریشکر برای خمیر ترش یک غاشق مربا خوریشیر یک پیمانهشکر برای شیر 7 قاشق چای خوریکنجد برای روی آنتخم مرغ یک عددکره 40گرمآرد سفید مقداری که خمیر به دست نچسبدوانیل2/1 قاشق چایخوریآب ولرم نصف پیمانه طرز تهیه:در یک ظرف پلاستیکس آب ولرم و نمک. شکر.وخمیر ترش را باهم مخلوط میکنیمو درب ظرف را زده و به مدت یک ربع صبر میکنیم. تا کف کند و با لا اید.شی ولرم . وکره آب شده با شکر . تخم مرغ را با هم زن زده و به واد اظافه می کنیم. ارد الک شده را در چند مرحله به مواد اظافه میکنید.و با دست به ارا می ورز میدهیم.این خمیر نباید به دست بچسبدو همین خیلی مهم است.نباید خمیر سفت شود.یک تا بیست دقیقه خمیر را مالش میدهیم.و در یک کیسه نایلونی میگذاریم.و رویش را می پوشانیم.تا دو برابر شود.گلوله ای کوچک بر میداریم .گلوله را بر میداریم و مانند کلو چه ان را در سینس اغشته به رو غن و چرب پهن میکنیم.یک زرده تخم مرغ و یک غاشق شیر را مخلوط میکنیم و با فرچه رو ی کلوچه ها می کشیموکنجد را روی آن می پاشیم .به مدت 20دقیقه روی آنها را می پو شانیم تا دو باره با لا بیا ید.سینی را در فر از قبل گرم شده باحرارت 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح نانها طلائی و پخته شود.سپس بیرون آورده و برای نرم ماندن آن را درو ظرف در دار نگه میداریم. نکته: هنگام پختن یک کاسه آب در طبقه پائین فر قرار می دهیدتا نانها خشک نشود.
rashidcels@gmail.com
22:54:03 2008-09-09