گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران بجنورد، گوجه سبز یکی از میوه های نوبر فصل بهار است.جدا از طعم ترش و وسوسهانگیز گوجه سبز، این میوه خواص زیادی دارد که شاید تا کنون مورد توجه قرار نگرفته باشد.مانند بسیاری از میوههای ترش، گوجه سبز هم غنی از ویتامین C است و تحقیقات نشان میدهد که مصرف این میوه برای بهبود طعم دهان مفید است.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلولها و سرطان دارد.
مصرف گوجه سبز برای درمان شبكوری، مفید است و همچنین بیماریهای نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین با خوردن گوجه سبز بهبود مییابد. گوجه سبز، خاصیت مسهلی دارد و خشك شده آن برای درمان اعصاب و كمخونی مفید است. همچنین مدر است و اعمال كلیهها را تنظیم میكند.
جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز، كشنده انگلهای معده است و این خاصیت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد.البته فراموش نكنید برگ گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر است، مگر آن كه همراه با یك مسهل خورده شود.