• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1339)
سه شنبه 31/2/1392 - 15:23 -0 تشکر 605229
اکثریت مجلس از حضور هاشمی خوشحالند

مرجع : خبرگزاری ایسنا
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت که هیچ نشانه‌ای از انصراف و عقب‌نشینی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری یازدهم وجود ندارد.
اکثریت مجلس از حضور هاشمی خوشحالند
به گزارش افکارنیوز، مهدی سنایی اظهار کرد: شخصی مثل آقای هاشمی که با این تامل برای حضور در انتخابات تصمیم گرفته و نهایتا احساس تکلیف کرده دلیلی برای عقب‌نشینی ندارد لذا این یک بحث انحرافی است و به شوخی شبیه‌تر است.
وی با اشاره به تهیه نامه‌هایی در مجلس علیه هاشمی رفسنجانی،‌ گفت: امضا جمع کردن در مجلس خیلی معیار نیست و برای هر چیزی امضا جمع نمی‌شود، به نظر می‌رسد برخلاف اینکه سعی می‌شد با امضای نامه علیه هاشمی رفسنجانی به شکلی القا شود که فضای عمومی مجلس به ایشان اقبال ندارد اما اکثریت نمایندگان از ورود هاشمی رفسنجانی به صحنه انتخابات خوشحال هستند و این خوشحالی در جلسه علنی یکشنبه مجلس بعد از ثبت‌نام ایشان مشهود بود.
سنایی در ادامه اضافه کرد: از صحبت‌هایی که من با ایشان داشتم فکر می‌کنم علت اصلی ورود ایشان یک نوع احساس تکلیف در عرصه انتخابات بوده برای همین هم تا روز و لحظه آخر صبر کردند، ایشان می‌گفتند من با گزارشاتی که از شهرستان‌های مختلف داشته‌ام احساس می‌کردم انتخابات آنچنان که باید گرم نیست و شرایط ایجاد یک حماسه باشکوه را پیدا نکرده لذا برای جدی‌تر شدن انتخابات احساس وظیفه می‌کنم.
وی ادامه داد: نگاه آقای هاشمی به پیروزی در انتخابات هم از زاویه عزم جدی برای حل مشکلات کشور است، البته ایشان هم نگاهی به پیروزی در انتخابات برای حل مشکلات کشور دارند زیرا شرایط کشور و شرایط معیشتی مردم را مناسب نمی‌دانند و احساس کردند همانند بعد از دوران دفاع مقدس نیاز به ایجاد نوعی وحدت و ایجاد روند توسعه، پیشرفت و سازندگی وجود دارد.
سنایی افزود: البته ایشان نگاه پایداری به انقلاب و روند توسعه دارند و معتقدند تمام بیش از سه دهه گذشته مسیر کشور رو به پیشرفت بوده اما به دلیل تحریم‌های گسترده و گرانی شرایط کشور ویژه‌تر از گذشته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: آقای هاشمی در صحبت‌هایشان بر هماهنگی با مقام معظم رهبری تاکید دارند و معتقدند هر کس که در این جایگاه قرار گیرد در هماهنگی و همگامی با رهبری می‌تواند مشکلات ریز و درشت کشور را حل و فصل کند به ویژه ایشان که ظرفیت بالایی در این زمینه دارند.
وی خاطرنشان کرد: حفظ وحدت و برادری و توجه به نگاه رهبری برای خلق حماسه سیاسی در عین قانون‌مداری و اخلاق‌مداری وظیفه‌ای است که باید سرلوحه همه کاندیداها و دست‌اندرکاران انتخابات قرار گیرد.
سنایی همچنین اضافه کرد: به نظر می‌رسد جامعه اقبال خوبی به آقای هاشمی دارد و آنچه ما در سطح کشور و شهرستان‌ها می‌بینیم این است که جوامع شهری و روستایی اقبال خوبی دارند البته هنوز یک ماه تا برگزاری انتخابات باقی است و باید دید که رقبا به چه شکلی در عرصه حضور می‌یابند.
وی همچنین اضافه کرد مدتی است دیدارهای مکرری بین جمعی از نمایندگان مجلس و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برگزار می‌شود که این دیدارها در آینده ادامه خواهد داشت.


کوروش کبير همان ذوالقرنين است؟؟؟
 
سه شنبه 31/2/1392 - 15:25 - 0 تشکر 605232


چرا روحانی و عارف به نفع هاشمی کناره‌گیری نمی‌کنند؟



مرجع : سایت خبری مشرق


با در نظر گرفتن شرایط فعلی آیت الله هاشمی رفسنجانی و عدم کناره گیری چهره های اصلاح طلب از کاندیداتوری باید دید آیا آیت الله ۸۰ ساله عرصه را برای دیگران کاندیداهای اصلاح طلب خالی می کند و تصمیمی که آیت الله در دقیقه ۹۰ ثبت نام ها گرفت و همه را غافلگیر کرد دوباره تغییر خواهد کرد و حسن روحانی و محمدرضا عارف به ادامه فعالیت های انتخاباتی خود ادامه می دهند و یا خیر؟



چرا روحانی و عارف به نفع هاشمی کناره‌گیری نمی‌کنند؟



به گزارش افکارنیوز، کاندیداتوری دقیقه نودی هاشمی رفسنجانی تمام معادلات سیاسی را بر هم زد؛ رویدادی که اگرچه در تحلیل های انتخاباتی به عنوان یک احتمال از ماهها پیش مطرح بود اما آنقدر متفاوت و دیر رخ داد که دیگر کسی روی آن حساب نمیکرد. حالا اما این نامزدی بر تحولات انتخاباتی تاثیر قابل توجهی گذاشته و در جاگیری نیروهای سیاسی نیز تغییراتی پدید آورده است.


در این میان اصلاح طلبان نیز با شرایط ویژه ای مواجه شده اند؛ به روایتی بهترین اتفاق در بدترین شرایط آنها که پس از وقایع سال ۸۸ در یکی از بدترین ادوار خود به ادامه حیات سیاسی مشغول بودند نتوانستند تا زمان ثبت نام به وحدت برسند. نامزدهای متعددی از میان آنان از جمله محمدرضا عارف، حسن روحانی، مصطفی کواکبیان، محمد شریعتمداری و ابراهیم اصغرزاده راهی وزارت کشور شدند و دیگرانی هم از جمله اسحاق جهانگیری وجود داشتند که تا آخرین دقایق هنوز از عزمشان برای نامزدی سخن می گفتند. در این میان سیدمحمد خاتمی هم ترجیح داد همچنان از بیرون نظاره گر وقایع سیاسی باشد و نگاه و تلاشی برای رسیدن مجدد به قدرت رسمی سیاسی نداشته باشد.


حالا اما با آمدن اکبر هاشمی رفسنجانی اوضاع بسیار متفاوت شده است.


نامزدهای ثبت نام کرده اصلاح طلب چه خواهند کرد؟


مخالفت خوانی ها وجود دارد اما قالب اصلاح طلبان نگاهشان به ستاد هاشمی دوخته شده؛ از کارگزارانی ها تا مجمع روحانیونی ها. تحلیل و پیش بینی آنچه میان اصلاح‌طلبان و هاشمی تا ۲۴خرداد خواهد گذشت میتواند صحنه انتخابات را روشن تر کند.


نخستین مساله حالا این است که نامزدهای ثبت نام کرده اصلاح طلب چه خواهند کرد؟ آیا همزمان با حضور هاشمی باید منتظر تدوام نامزدی نامزدهای اصلاح طلب هم باشیم و اگر این نامزدی ها ادامه یابد، چه تاثیری بر سبد رای هاشمی رفسنجانی خواهد داشت؟


اکثر چهره های مهم اصلاح طلب با اعلام نارضایتی از حضور برخی از چهره های کهن سال و پیشکسوت اصلاحات، اعلام کرده بودند اگر هاشمی کاندیدا شود از نامزدی منصرف خواهند شد، از آن جمله اند محمدرضا عارف، حسن روحانی و محمد شریعتمداری.


حالا که هاشمی آمده همه نگاهها به این دوخته شده که آیا این نامزدها بر سر حرف خود باقی میمانند یا خیر؟ و یا منتظر تصمیم دیگری از سوی هاشمی هستند؟


ماندن یا کنار کشیدن/ آیا عارف و روحانی از صحنه رقابت ها خارج می شوند؟


سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف در اولین واکنش به احتمال کناره گیری به نفع هاشمی چنین گفته است: «آقای عارف پس از اعلام نظر شورای نگهبان درباره نامزدها موضع خود را درباره کناره گیری از کاندیداتوری به نفع هاشمی رفسنجانی اعلام میکند.»




حسن رسولی با اعلام این خبر، با اشاره به اینکه محمدرضا عارف پیش از این بارها اعلام کرده که اگر سیدمحمدخاتمی یا هاشمی رفسنجانی کاندیدا شوند، از عرصه انتخابات کناره گیری میکند، گفت: «آقای عارف بارها اعلام کردند که با هیچکدام از این دو شخصیت بزرگوار رقابت نخواهند کرد و اکنون نیز موضع ایشان همین است. آقای عارف منتظر است تا شورای نگهبان صلاحیت ها را بررسی کند و بعد از تعیین تکلیف شورا ایشان نظر خود را اعلام خواهند کرد. سیاست ایشان این است که با آقای هاشمی رقابت نکند، اما اینکه چگونه و در چه زمانی موضوع کنارهگیری را مطرح کنند، مستلزم گذر زمان است.»


رسولی در پاسخ به اینکه چرا به رغم نامزدی هاشمی رفسنجانی، آقای عارف نظر خود درباره انصراف از نامزدی انتخابات را به پس از اعلام نظر شورای نگهبان موکول کرده است، گفته: «همانطور که دیدید تا ساعت آخر هیچ چیز مشخص نبود و ظرف کمتراز نیم ساعت همه چیز تغییر کرد. ما به تجربه دریافت هایم که در فضای سیاسی ایران لحظات تعیین کننده است. آقای عارف به مصلحت نمیدانند که پیشاپیش موضعی را اعلام کنند تا قبل از اینکه مشخص شود در صف کاندیداهای ریاست جمهوری چه کسانی خواهند بود.»


عارف هم در آخرین اظهار نظرش چنین گفته است: «در انتخابات پیش رو کسانی میتوانند گفتمان اصلاح طلبی را نمایندگی کنند که در سابقه فعالیتهایشان نفس این گفتمان را نفی نکرده باشند که البته در بین افرادی که اعلام کاندیداتوری کرده اند چنین شخصیت هایی دیده میشوند.»


عارف در ادامه صحبت های خود، از تعیین سازوکار ستاد انتخاباتی‌اش طی روزهای آتی خبر داد. گفته میشود این سخنان عارف شاید از آنجا نشأت میگیرد که احتمال رد صلاحیت هاشمی یا شاید كناره گیری او به عنوان یک فرضیه همچنان مطرح است.


اما مهمترین واکنش در مورد احتمال کناره گیری نامزدها مربوط میشود به حسن روحانی؛ آنجا که گفت: «از میان من و هاشمی فقط یک نفر تا انتخابات به عنوان نامزد باقی میماند.»


او گفته است: «بنده و آقای هاشمی با هماهنگی مسیر را ادامه میدهیم اما در ۲۴خرداد یک نفر از ما در لیست رای میماند.»


روحانی در عین حال تاکید کرده است: «معلوم نیست من به نفع هاشمی کناره گیری کنم یا هاشمی به نفع من.» این سخنان حسن روحانی برخی را به این تحلیل رسانده که شاید هاشمی رفسنجانی بنا داشته با اعلام نامزدی سعی کند راه را برای حسن روحانی هموارتر کند و در نهایت به نفع او کنار بکشد؛ تحلیلی که البته مخالفان فراوانی دارد؛ مخالفانی که میگویند مدافعان هاشمی لزوما مدافع روحانی نخواهند بود، پس هاشمی چنین ریسکی نمیکند.


در عین حال اما خروج احتمالی نامزد مورد حمایت دولت به فرض برخی موانع قانونی، انتخابات را میان هاشمی و اصولگرایان دو قطبی خواهد كرد و در این حالت ممكن است هاشمی در صورت تمكین نكردن دولت به نتیجه مورد نظر شورای نگهبان، از عرصه انتخابات كنار رود و آن گاه فرصت برای حسن روحانی و حتی محمدرضا عارف فراهم شود.


اما نزدیکترین اظهارنظر به هاشمی را محمد شریعتمداری دارد. فردی که ماجرای کناره گیری نامزدهای اصلاح طلب را به نقل از هاشمی اینگونه نقل میکند: «من نمیدانستم که هاشمی وارد انتخابات میشود. در جلسه ای که با هاشمی داشتم به من گفت باتوجه به اینکه وجود آرا و افکار مختلف ضرورت دارد، در حال حاضر بهتر است نامزدی انصراف ندهد و همه نامزدها در صحنه حاضر باشند و حرف هایشان را بزنند.»


اما مصطفی کواکبیان، دیگر نامزد اصلاح طلبان برخلاف سه نامزد دیگر گویا بنا دارد تا آخر بماند. او میگوید: «ماندن یا کنار کشیدن من در انتخابات منوط به تصمیم شورای مرکزی حزب مردمسالاری خواهد بود. من از طرف حزب مردمسالاری نامزد انتخابات شدم، بنابراین در جلسه فوق العادهای که خواهیم داشت تصمیم میگیریم که من در انتخابات باقی بمانم یا به نفع هاشمی کنار بروم.»


اما در تکمیل حرفهای او حسین قیومی، عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری طی گفت و گویی اظهار داشته است: «در برنامه های انتخاباتی مصطفی کواکبیان هیچگونه خللی ایجاد نشده و برنامه های مذکور کماکان ادامه خواهد داشت و ایشان فعلا تصمیمی برای کناره گیری ندارند. بدون شک حضور هاشمی رفسنجانی در دقیقه ۹۰ انتخابات، برخی اصولگرایان و اصلاح طلبان را تحت تاثیر قرار داد و قطعا حزب مردمسالاری هم از این قاعده خارج نیست، با این حال باید تا تشکیل جلسه آینده شورای مرکزی حزب مردمسالاری منتظر بمانیم. حضور دبیرکل حزب مردمسالاری در بیشاز ۴۰ دانشگاه کشور در یکی، دوماه اخیر قطعا تاثیرات زیادی در افزایش شور و نشاط انتخاباتی داشته است و به همین جهت هرگونه توقف در برنامه های وی را به مصلحت نمیدانیم.»


تا اینجای کار روشن شده که خود هاشمی هم تمایلش این است که نامزدهای اصلاح طلب فعلا بمانند. شاید تحلیلش این باشد که با این کار انتقادها شاید تقسیم شود و شاید به این می اندیشد که این تکثر همچنان از شکل گیری وحدت اصولگرایان جلوگیری میکند. هرچه هست او گویا به همه نامزدها گفته است بمانند.


ضعف جسمانی و عدم توانایی در اداره دولت


هاشمی در وضعیت نامناسب جسمی و روحی به سر می برد، و با توجه به شرایط فعلی او در سن ۸۰ سالگی باید به این امر توجه کرد که یکی از مهمترین شروط شورای نگهان مدیر و مدبر بودن است که از اصلی ترین شاخصه ها برای تایید صلاحیت داوطلبان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ذکر شده است ، این به معنای بهره مندی کاندیدای ریاست جمهوری از سلامت کامل جسمی و روحی می اشد تا بتواند اداره بزرگترین و مهمترین قوه کشور را در دست بگیرد.




در عین حال بر اساس اخبار، گزارش ها و تصاویری که از وضعیت جسمانی آقای هاشمی رفسنجانی به گوش می رسد وضعیت ایشان بگونه ای نیست که بتواند اداره دولت یازدهم را برعهده بگیرد.


بر این اساس باید گفت که گویا هاشمی رفسنجانی با در نظر گرفتن شرایط مختلف خود برای ورود به عرصه رقابت های انتخااتی دچار تردیدی جدی شده است که او را ناچار کرده تا برای اعلام تصمیم نهایی خود به دیگر کاندیداهای موجود توصیه کند تا کماکان این عرصه را خالی نکنند و در صحنه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری حضور داشته باشند.


فرجام هاشمی و اصلاح طلبان


در اینکه امروز مهمترین پایگاه سیاسی هاشمی رفسنجانی در میان جبهه اصلاح طلبان محاسبه میشود، تردیدی نیست، اما نگاهی به گذشته این مساله را یادآوری میکند که دوستی دو رقیب سال های نه چندان دور، بی شک یک تاکتیک سیاسی برای هر دو طرف است. هاشمی برای نشستن بر صندلی بر جای مانده از محمود احمدی نژاد به اصلاح طلبان نیاز دارد.


در این میان نیز اصلاح طلبان عزم جدی جزم کرده اند تا در این انتخابات به صورت جدی حضور پیدا کنند.


حال با در نظر گرفتن شرایط فعلی آیت الله هاشمی رفسنجانی و عدم کناره گیری چهره های اصلاح طلب از کاندیداتوری باید دید آیا چهره های با نشاط و جوان تر این طیف سیاسی عرصه را برای آیت الله ۸۰ ساله خالی می کنند و یا تصمیمی که آیت الله هاشمی در لحظات آخر ثبت نام و در عین ناباوری کاندیداها و چهره های اصلاح طلب گرفته شد، دوباره تغییر خواهد کرد و باید منتظر ادامه فعالیت های حسن روحانی و محمدرضا عارف باشیم.



کوروش کبير همان ذوالقرنين است؟؟؟
 
سه شنبه 31/2/1392 - 15:38 - 0 تشکر 605243

اطلاعیه دفتر هاشمی رفسنجانی
مسئول دفتر هاشمی رفسنجانی با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به طرح برخی مسائل درباره وی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز سه‌شنبه با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به طرح برخی مسائل درباره هاشمی رفسنجانی واکنش نشان داد. 


متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است:

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به خاطر 60 سال حضور در بالاترین سطوح مبارزات قبل از انقلاب و مسئولیت‌های خطیر پس از آن، شخصیتی شناخته شده است که برای اثبات توانمندی‌ها، نیاز به تبلیغات مرسوم در انتخابات ندارد و همین امر باعث نگرانی بعضی از نامزدها و طرفداران و رسانه‌هایشان شده که پس از نام‌نویسی ایشان در انتخابات، لحن به اصطلاح دلسوزانه خویش را برای توصیه به عدم ورود به عرصه عوض و به‌گونه‌ای روند تخریب را تشدید کرده‌اند که انگار برای جذب آرای جامعه، چاره‌ای جز تلاش برای رویگردانی شگفت‌انگیز مردم به این شخصیت تاریخی ندارند.

اگر چه سابقه تخریب، توهین و تهمت به ایشان به سال‌های مبارزه، در پرونده‌سازی‌های ساواک، مباحث گروهک‌های چپ، بیانیه‌های ترور بزرگان انقلاب، دشمنان داخلی و خارجی نظام و تندروهای سیاسی برمی‌گردد و از آنان انتظاری جز این نیست ولی تلاش تخریبی بعضی از شخصیت‌ها و روزنامه‌های مدعی اصولگرایی و مدعی پایبندی به اصول انسانی و اسلامی به خصوص رسانه‌‌‌های متعلق به بیت‌المال مسلمانان در همنوایی با رسانه‌های معاند خارجی، جعل خبر و نقل مصاحبه‌های ساختگی با عنوان اقوام و فرزندان، برای بدنام کردن رقیب و تخریب آن در ایام انتخابات شگفت‌انگیز است.

طنز خنده‌دار این رسانه‌ها، فهرست‌کردن همه موارد تخریبی علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است و در ادامه این یادآوری‌ها که گاهی احساس می‌شود رسانه‌ای برای انعکاس و انتشار مطالب توهین‌آمیز رسانه‌های معاند خارجی، ضد انقلاب و فراری‌های سیاسی می‌شوند و خود را هم به سلسله تخریب می‌چسبانند و این نشان‌دهنده یک ارتباط قلبی بین آنان از زمان طاغوت تا الآن است که 35 سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد.

در نگاه شرعی نیز در تقسیم‌بندی‌های اخلاق انتخاباتی و در حکم شرع «تخریب» مذموم و مردود است و حضرات تخریب چی!! خواسته یا ناخواسته از شأن و موقعیت خود و خطی که ادعای پیروی از آن را می‌نمایند، می‌کاهند. در عرصه تبلیغات انتخاباتی آنچه که مقبولیت پیدا می‌کند، واقعیت‌هاست؛ آن‌هم واقعیاتی که از نوع فهم و مشاهده مردم باشد، چون در بسیاری از امور واقعیت‌های ذهنی نامزد انتخاباتی نمی‌تواند در حوزه فهم و درک مردم قرار گیرد.

متأسفانه در شرایط حاضر، بخش مهمی از کاندیداها و حامیان آنها، پایه تبلیغات خود را بر مبنای «تخریب» قرار داده‌اند؛ بدون اینکه به این مهم واقف باشند که از یک سو، نظام را در حوزه‌های مختلف زیر سؤال می‌برند و از سوی دیگر، انعکاس «تخریب» رقیب متوجه خود آنان می‌شود و در واقع آنها هم خود را «تخریب» می‌کنند و هم به نظام آسیب می‌رسانند.

انتخابات به ویژه انتخابات ریاست جمهوری، در عرصه و پهنه‌ای بسیار گسترده انجام می‌شود و چنانچه نامزدهای انتخابات، تمام وقت مشغول تبلیغات ایجابی در این عرصه‌ها باشند باز هم برای پوشش همه عرصه‌ها در مضیقه کمبود وقت قرار می‌گیرند، حال چگونه است که با وجود پردامنه بودن مسائل انتخابات و کمبود وقت برخی نامزدها، وظیفه اصلی خود را فراموش کرده‌اند و یکسره مشغول «تخریب» دستاوردهای انقلاب هستند.

اگر تاکنون اندک تصوری از «تخریب» رقیب و تأثیر آن بر آرا بود (که اگر بود اشتباه بود) در وضعیت جدید که اوضاع کشور برای همه روشن است، آن تصور به کلی باطل شده است و یقیناً تبلیغات «تخریبی» اثر عکس خواهد داشت.

البته آیت‌ا‌لله هاشمی رفسنجانی آنگونه که مشی دینی و سیاسی‌شان است و در بیانیه اعلام حضور هم تأکید کردند، عدل و اعتدال دینی و ملی را اساس برنامه‌های خویش قرار داده است و مطمئناً این اصل اسلامی و انسانی در پاسخ به تخریب‌ها هم رعایت می‌شود و گویندگان و نویسندگان که قصدشان در ورود به مقدمات انتخابات، خلق حماسه سیاسی است، خوب می‌دانند که نردبان‌سازی از آبروی افراد در رسیدن به قله افتخار، عین رسوایی و بزرگ‌ترین شکست اخلاقی است که در هیچ مکتب دینی و مرام عقلی پسندیده نیست و بی‌آبرویی بیشتر اقدام رسانه‌های مغرض در ساختن مصاحبه‌های دروغین، نقل‌قول‌های کذب، شایعه‌سازی‌ها و تحریف واقعیات است که برای به قدرت رسیدن یک شخص یا گروه، ذات انسانی و آخرت خود را مخدوش و خراب می‌کنند که باید روزی در پیشگاه خدا و خلق خدا پاسخگوی این‌گونه اعمال ضد اسلامی و انسانی خود باشند. انشاءالله

این اطلاعیه با امضای مسئول دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شده است.




کوروش کبير همان ذوالقرنين است؟؟؟
 
سه شنبه 31/2/1392 - 16:25 - 0 تشکر 605264


هاشمی نه انصراف می‌دهد نه اعتراض می‌کند


نماینده اصلاح طلب مجلس اظهار داشت: هاشمی مانند برخی افراد نیست که در قد و قواره ریاست جمهوری نبودند و بعد از اینکه به آنها خبر رد صلاحیت شان اعلام شد انصراف دادند یا به نفع کسی کناره گیری کردند، هاشمی نه انصراف می دهد و نه اعتراض می کند



هاشمی نه انصراف می‌دهد نه اعتراض می‌کند



به گزارش افکارنیوز،محمدرضا تابش نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص اخبار منتشر شده درباره رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی گفت: هاشمی روحیه خوشبینانه‌ای دارد. در ایام جنگ هم همینطور بود و زمانی که با بدترین مشکلات مواجه بودیم آقای هاشمی با اعتماد به نفس، توکل و روحیه بالایی که داشت همه را تشویق و ترغیب می کرد.


نماینده مردم اردکان با بیان اینکه هاشمی به تایید صلاحیت خود خوشبین است گفت: برای ما هم قابل تصور نیست که هاشمی به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی از موثرترین افراد انقلاب و فرمانده جنگ بخواهد رد صلاحیت شود.


وی در پاسخ به این سوال که احتمال انصراف هاشمی پیش از اعلام رسمی از سوی شورای نگهبان وجود دارد گفت: دلیلی برای انصراف وجود ندارد. هاشمی تا آخرین لحظات صبر می‌کند حتی اگر پالس منفی هم برای عدم ثبت نام وی می آمد، ثبت نام نمی کرد و الان دلیلی ندارد که بخواهد انصراف دهد چرا که انصراف نشان از تزلزل شخصیتی افراد دارد.


تابش خاطر نشان کرد: هاشمی مثل برخی ها نیست که در قد و قواره ریاست جمهوری نبودند و وقتی خبر رد صلاحیت خود را شنیدند انصراف دادند و یا به نفع فرد دیگری کناره گیری کردند.


وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد برخی اطرافیان و نزدیکان هاشمی به وی توصیه کنند تا انصراف دهد، گفت: آقای هاشمی در این امور خیلی توصیه پذیر نیست و تصمیم نهایی را خودش می گیرد.


نماینده مردم اردکان توضیح داد: تا جایی که من خبر دارم هاشمی تا الان تصمیمی بر انصراف ندارد و همان طور که آقای مطهری گفت: در اعتراض هم تصمیمی ندارد.


وی با اشاره به اینکه اعضای شورای نگهبان معصوم نیستند، یک ستاد دارای صلاحیت می باشند که همه افراد باید از نظر آنها تمکین کنند، گفت: شورای نگهبان نیز باید در این موضوع بسیار مهم در این شرایط حساس افکار عمومی را قانع کند که چرا یک عده را رد و یا یک عده را تایید کرده است.


تابش در پاسخ به سوال دیگر در صورت رد صلاحیت آقای هاشمی کاندیدای اصلاح طلبان چه کسی خواهد بود گفت: باید منتظر نظر شورای نگهبان باشیم. اصلاح طلبان از اول هم اعلام کردند تنها اگر هاشمی بیاید از وی حمایت می کند.


وی در ادامه افزود: خوب شد که خاتمی هم نیامد چون وقتی هاشم یرا رد کردند خاتمی را به طریق اولی رد می کردند.


نماینده مردم اردکان گفت: خاتمی آدم سیاست مداری بود که تصمیم گرفت نیاید.


تابش در ادامه اظهار داشت: از همان ابتدا اصلاح طلبان اعلام کردند که اگر کاندیدا نداشته باشند از دیگر کاندیداها حمایت نمی کنند و شاید برخی به صورت مستقل آمده باشند اما تنها برای ادای وظیفه پای صندوق ها رای رفته و رای خودمان را می دهیم.



کوروش کبير همان ذوالقرنين است؟؟؟
 
سه شنبه 31/2/1392 - 16:28 - 0 تشکر 605265


چراغ سبز کواکبیان برای کناره‌گیری به نفع هاشمی

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با چراغ سبز نشان دادن برای انصراف به نفع هاشمی رفسنجانی گفت: جمعه این هفته حزب مردم‌سالاری در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.

خبرگزاری فارس: چراغ سبز کواکبیان برای کناره‌گیری به نفع هاشمی




مصطفی کواکبیان در حاشیه سفر به اردبیل در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار فارس در پاسخ به سوالی در خصوص انصراف به نفع هاشمی اظهار داشت: بنده از سوی حزب مردم‌سالاری و در قالب یک حرکت حزبی و با تأیید و درخواست 500 نفر از اعضای حزب پنجم بهمن‌ماه سال گذشته در یازدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری و به تشخیص شورای مرکزی کاندیدای انتخابات شدم، اما در خصوص کنار کشیدن به نفع هاشمی جمعه این هفته حزب تشکیل جلسه داده و تصمیم‌گیری نهایی صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری که گفته شده عارف و کواکبیان به نفع هاشمی کناره‌گیری می‌کنند، خاطرنشان کرد: جمعه هرچه حزب تصمیم گرفت ما تابع آن هستیم و از رسانه‌ها انتظار دارم تا جمعه صبر کنند تا نتیجه نهایی مشخص شود.


اگر من را رد صلاحیت کنند پس چه کسی را می‌خواهند تأیید صلاحیت کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، نماینده مجلس هشتم در واکنش به سوال خبرنگار فارس در خصوص رد صلاحیتش گفت: زبانتان را گاز بگیرید، اما اگر خدای ناکرده رد صلاحیت شدم، تابع قانون و تصمیم شورای نگهبان هستم.

کواکبیان با ادعای اینکه تنها فرد منتخب یک حزب بوده و سابقه کار تشکیلاتی، مطبوعاتی، دانشگاهی و وکالت مردم در مجلس را داریم، اضافه کرد: بنده اگر تعریف از خود نباشد با داشتن دکترای علوم سیاسی یکی از نخبگان کشور هستم و بعید می‌دانیم رد صلاحیت شوم.

وی مدعی شد: بنده حتی حاضر هستم با روحانی و غیرروحانی در مباحث مختلف به عنوان یک رجل مذهبی و سیاسی مناظره کرده و با آنها هم‌صحبت شوم.


دبیرکل حزب مردم‌سالاری تصریح کرد: اگر شورای نگهبان بنده را رد صلاحیت کند پس می‌خواهد چه کسی را تأیید صلاحیت کند.


مشایی خودش خودش را قبول ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کواکبیان در خصوص رد صلاحیت مشایی نیز اظهار داشت: بعید می‌دانم مشایی صلاحیت بگیرد چون خود او خودش را نیز قبول ندارد چه برسد به شورای نگهبان.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری ابراز داشت: 24 ساعت صبر کنید تا تأیید صلاحیت هاشمی و به تاریخ پیوستن مشایی را ببینید.


تخریب هاشمی ناجوانمردانه است

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کواکبیان با اعلام اینکه بعید است شخصیتی تأثیرگذار همچون هاشمی از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شود، اذعان داشت: هرچند ناجوانمردانه هاشمی را تخریب می‌کنند، اما قدرت هاشمی همچنان از او یک ابرمرد ساخته است.

وی در خصوص احتمال رد صلاحیت هاشمی به خاطر سن و سال بالایش بیان داشت: بالاخره ما قانون داریم و در قانون نیز حداقل و حداکثر سن مشخص شده است و اینکه بخواهیم هاشمی را متهم به کهولت سنی کنیم در صلاحیت هیچکس نیست.


دبیرکل حزب مردم‌سالاری ادامه داد: در مجلس هشتم بنده پیشنهاد دادم حداقل سن 40 و حداکثر 75 سال تعیین شود اما تصویب نشد و در این زمینه قانون خاصی وجود ندارد.


نرخ تورم را به زیر 20 درصد می‌آورم

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این فعال سیاسی و مطبوعاتی مهم‌ترین اولویت اقتصادی خود را ایجاد اشتغال و حل معضل بیکاری خواند و اظهار داشت: اگر رئیس جمهور شوم نرخ بیکاری را به زیر 10 درصد و نرخ تورم را به زیر 20 درصد می‌رسانم.

کواکبیان در پایان گفت: البته این کاهش تا پایان چهار سال دولت یازدهم قابل رخداد است.



کوروش کبير همان ذوالقرنين است؟؟؟
 
چهارشنبه 1/3/1392 - 0:30 - 0 تشکر 605338

soheilll گفته است :
[quote=soheilll;503153;605265]

چراغ سبز کواکبیان برای کناره‌گیری به نفع هاشمی

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با چراغ سبز نشان دادن برای انصراف به نفع هاشمی رفسنجانی گفت: جمعه این هفته حزب مردم‌سالاری در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.

خبرگزاری فارس: چراغ سبز کواکبیان برای کناره‌گیری به نفع هاشمی




دبیرکل حزب مردم‌سالاری تصریح کرد: اگر شورای نگهبان بنده را رد صلاحیت کند پس می‌خواهد چه کسی را تأیید صلاحیت کند.


تخریب هاشمی ناجوانمردانه است

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کواکبیان با اعلام اینکه بعید است شخصیتی تأثیرگذار همچون هاشمی از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شود، اذعان داشت: هرچند ناجوانمردانه هاشمی را تخریب می‌کنند، اما قدرت هاشمی همچنان از او یک ابرمرد ساخته است.

بهله! دیدیم که همچینم بعید نبود :))) 

وی در خصوص احتمال رد صلاحیت هاشمی به خاطر سن و سال بالایش بیان داشت: بالاخره ما قانون داریم و در قانون نیز حداقل و حداکثر سن مشخص شده است و اینکه بخواهیم هاشمی را متهم به کهولت سنی کنیم در صلاحیت هیچکس نیست.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری ادامه داد: در مجلس هشتم بنده پیشنهاد دادم حداقل سن 40 و حداکثر 75 سال تعیین شود اما تصویب نشد و در این زمینه قانون خاصی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این فعال سیاسی و مطبوعاتی مهم‌ترین اولویت اقتصادی خود را ایجاد اشتغال و حل معضل بیکاری خواند و اظهار داشت: اگر رئیس جمهور شوم نرخ بیکاری را به زیر 10 درصد و نرخ تورم را به زیر 20 درصد می‌رسانم.

کواکبیان در پایان گفت: البته این کاهش تا پایان چهار سال دولت یازدهم قابل رخداد است.

این بارو که رد شدی داداش! برای مرحله های بعد ببینیم چه فکرایی داری......:)))

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.