• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 1034)
چهارشنبه 4/2/1392 - 1:17 -0 تشکر 599555
پرسش و پاسخ رییس صداوسیما با دانشجویان


رییس سازمان صداوسیما در نشستی با دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با پرسش‌هایی درباره‌ی عملکرد رادیو و تلویزیون در جریان انتخابات چهار سال قبل مواجه و یادآور شد بلافاصله پس از انتخابات 88، مفصلا با موسوی و کروبی ملاقات و صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشته است.

 

*** پارازیت‌ها هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید عزت الله ضرغامی که در نشست نقد سیاست‌های این رسانه در تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی سخن می‌گفت، اظهار کرد: این‌طور نیست که اگر کسی ماهواره داشت، صد در صد شبکه‌های ماهواره‌یی را می‌بیند. نظرسنجی ما از مخاطبان نشان می‌دهد که 95 درصد از مردم، تلویزیون جمهوری اسلامی ایران را تماشا می‌کنند.

 

او با اشاره به نظرسنجی موسسه گالوپ، اعلام کرد: 82 درصد از مردم کشورمان اخبار خود را از طریق صدا و سیما پیگیری می‌کنند و حدود 30 درصد از مردم نیز از شبکه‌های ماهواره‌یی پیگیر اخبار هستند.

رییس سازمان صداوسیما این مشکل را این‌گونه خواند: به جهت این‌ که بیشتر شهرستان‌ها تحت پوشش سیگنالی نیستند، این امر از این مساله نشأت می‌گیرد. برای برطرف کردن این مساله نیاز به بودجه‌ی بالایی داریم.

 

او هم‌چنین درباره‌ی تاثیر منفی پارازیت‌های ارسالی بر روی شبکه‌های ماهواره‌یی، توضیح داد: صداوسیما در قبال این مساله هیچ مسؤولیتی ندارد و در واقع پارازیت هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد و ماهواره‌های صدا و سیما فقط یک ابزار دریافت و ارسال شبکه‌ها هستند.

 

ضرغامی هم‌چنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر منفی این سیگنال‌ها بر روی سلامتی و مطالبی که درباره عقیم شدن افراد مطرح می‌شود، گفت: هیچ نهاد پزشکی این مساله را تایید نکرده است. اگر ارسال و دریافت سیگنال‌ها باعث عقیم شدن مردم شود در این صورت همه‌ی مدیران صدا و سیما باید عقیم باشند؛ به جهت این‌که در این سازمان حضور دارند و قدرت آنها 10 برابر بیشتر است.

 

او هم‌چنین با اشاره به این‌ که شبکه‌های ماهواره‌یی مداوم رصد و نظارت می‌شوند، افزود: طبق تحقیقاتی که انجام شده است، دو برنامه‌ی بسیار مبتذل، جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌یی هستند که صدا و سیما به هیچ عنوان به سراغ چنین برنامه‌هایی نخواهد رفت.

 

به گزارش ایسنا، نمایندگان انجمن اسلامی ارتباطات و انجمن بسیج ارتباطات دانشگاه تهران از جمله کسانی بودند که برای طرح سوال از ضرغامی به جایگاه آمدند. سوال‌هایی از قبیل این‌که صداقت در کلام وجود ندارد، تصویری از فعالان کارگری در صداوسیما دیده نمی‌شود، آزادی بیان وجود ندارد، نقض قانون، افراط در استفاده از تکنولوژی، ایدئولوگ بودن صدا و سیما، مصرف بیهوده از امکانات دولتی، ضدتبلیغ‌های عجیب و غریب، کمبود نیرو، انسان‌ساز نبودن دانشگاه صدا و سیما و نقد مناظرات به صورت کلی در تلویزیون از جمله انتقادهایی بود که دانشجویان دانشگاه ارتباطات دانشگاه تهران مطرح کردند و رییس سازمان صداوسیما به تعدادی از این پرسش‌ها پاسخ گفت.

 

*** سیگنال‌های ماهواره شبکه‌هایمان را قطع می‌کند

 

ضرغامی در بخشی از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که جنگ سخت در حوزه‌ی نرم رسانه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: سیگنال شبکه‌های ماهواره‌یی 17 بار شبکه‌های ما را قطع کرد و همه‌ی اینها سند رسوایی غرب را نشان می‌دهد. زمانی که آنها نمی‌توانند سه شبکه‌ی ما را تحمل کنند اینها همه به دلیل موفقیت سه شبکه‌ی پرس‌تی‌وی، العالم و هیسپان تی‌وی است و تحریم من همه به دلیل این سه شبکه است.

او در ادامه تاکید کرد: اگر ما راجع به موفقیت برخی شبکه‌ها می‌خواهیم نگاهی علمی داشته باشیم باید نگاه همه‌جانبه و سیستماتیک را نیز در نظر بگیریم.

 

*** برای پاسخگویی به سوالات از جنبه علمی و نه سیاسی به دانشگاه آمده‌ام

 

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، ضرغامی هم‌چنین در این نشست با پرسش‌هایی درباره‌ی انتخابات رباست جمهوری مواجه شد. این پرسش‌های صریح برای لحظاتی با حاشیه همراه بود که در ادامه با این توضیح رییس سازمان صداوسیما رو به رو شد که او برای پاسخگویی به سوالات دانشجویان از جنبه‌ی علمی و نه سیاسی به دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران آمده است.

 

ضرغامی درباره‌ی عملکرد صداوسیما در انتخابات گفت: رسانه ملی به خاطر جایگاهی که دارد در بسیاری از موارد تریبون نظام است و مسایل نظام را تبیین می‌کند؛ به گونه‌ای که رسانه‌ای در دنیا پیدا نمی‌کنید که فیلم و سریال را خودش تولید کند. صدا و سیما در انتخابات بر اساس قانون و ضوابط پیش می‌رود.

ضرغامی با اشاره به انتخابات سال 88، خطاب به دانشجویان گفت: شما هر فکر سیاسی که دارید برای خودتان محفوظ بماند. مبادا تعلق به یک فرد یا یک جناح یا یک حزب باعث شود که حقایق را نبینید. ما از طریق قانون اساسی این مباحث را دنبال می‌کنیم. در انتخابات 88 بلافاصله پس از انتخابات، مفصلا با موسوی و کروبی صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشتم و با آنها ملاقات کردم و به آنها گفته بودم که آراء همین است. اگر هم خیلی تغییر کرده باشد 500 هزار رأی تغییر خواهد داشت. اما متاسفانه یک عده از این فضایی که در کشور ایجاد شد سوءاستفاده کردند و ضربه زدند.

 

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به این‌که خطاب به موسوی گفته است پس از 20 سال کسی شما را نمی‌شناخت، شما واقعا در انتخابات 88 شناخته شدید و 13 میلیون رأی دارید، گفت: به او گفتم که با تاکید بر قانون حتما می‌توانید در دوره‌های بعد کاملا متفاوت باشید. اما متاسفانه او اعلام کرد که زمانی به تلویزیون می‌آیم که تنها پشت دوربین باشم و یک‌نفره بیانیه بخوانم.

ضرغامی هم‌چنین به ویژگی‌های کروبی در مجلس ششم اشاره کرد و گفت: در این مجلس ششم اقدامات و رفتارهای او را ستایش می‌کنم. ایشان به شدت تلاش کردند در مجلس ششم خیلی از تنگ‌نظری‌هایی که تندروها در مجلس داشتند را صداوسیما نشان دهد اما در مجلس‌های بعدی اینگونه نبود.

 

رییس سازمان صداوسیما در عین حال گفت: مجلس ششم خلاف قانون اساسی تحصن کرد، این در حالی است که بر اساس قانون اساسی تحصن نداریم. آنها گفته بودند یا حرف ما یا رهبری کوتاه بیاید. این در حالی است که ولایت فقیه همه جوره بن‌بست‌ها را حل کرده است. با این رویکرد آنها دیگر نمی‌توانند نماینده شوند بلکه می‌توانند تنها یک شخصیت سیاسی باشند.

 

***

رییس سازمان صدا و سیما در پاسخ به پرسشی درباره اصل 175 قانون اساسی که به لزوم آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور در صداوسیما اشاره می‌کند، گفت: قانون اساسی میثاق ماست. بر اساس قانون اساسی فعالیت‌های تصویری و صداوسیما بر عهده‌ی مدیریت سازمان صداوسیماست. این تمرکز تصویری در صداوسیما را اصلا اصلاح‌طلبان استدلال کردند و استدلالشان هم درست بود.

 

او ادامه داد: بنده ممکن است اصلا یک سال دیگر در صداوسیما نباشم. 9 سال از مدیریتم گذشته و نمی‌دانم فردا در صداوسیما هستم یا نه. اصلا به عنوان یک کارشناس رسانه می‌مانم در صداوسیما یا نه. من تجربه رسانه‌ای‌ام در این فضا که جنگ رسانه است بین ایران (جهان اسلام) و جهان استکبار نشان داده است در این فضای جنگی رسانه، افتخارآفرین هستیم. با توجه به این‌که رسانه‌های دنیا می‌جنگند باید یک حاکمیت دقیق و درستی در رسانه کشور حاکم باشد که بتواند این جنگ رسانه‌یی را اداره کند.

 

*** باید به همه‌ی سلایق پاسخ دهیم

رییس رسانه ملی در پاسخ به این پرسش که چرا هیچ تصویری از فعالان کارگر در تلویزیون وجود ندارد، به صورت کلی گفت: به جهت این‌که صدا و سیما ملی است، در نتیجه باید برای همه‌ی سلایق در چارچوب جمهوری اسلامی پاسخ بدهیم. بنده همین پاسخ را نیز برای مجلس خبرگان به طور مفصل داشتم که آنها نیز پذیرفتند.

 

*** از 100 فیلم سینمایی، تنها 10 فیلم از تلویزیون پخش می‌شود

رییس سازمان صداوسیما در بخش دیگری از پاسخ خود به دانشجویان دانشگاه تهران، در ارتباط با پخش فیلم‌های سینمایی از تلویزیون ایران گفت که اگر برای مثال سالانه 100 فیلم سینمایی تولید و اکران شود، بیشتر از 10 فیلم از تلویزیون پخش نمی‌شوند.

او در ارتباط با مطلب بالا توضیح داد: به عنوان مثال شاید فیلم «رسوایی» مسعود ده‌نمکی و یا «یه حبه قند» میرکریمی برای سینما مناسب باشند، اما زمانی که روزی از تلویزیون پخش شوند شاید نیاز به سانسور نه، اما پالایش داشته باشند.

 

*** وقتی برنامه‌ای را دوست نداریم از آن ایراد می‌گیریم

ضرغامی در پاسخ به انتقاد برخی دانشجویان به برنامه‌های کودک که معتقد بودند تبدیل به حرکت‌های موزون شده است، اظهار کرد: اگر برنامه‌ای برای کودک ساخته می‌شود، ویژگی کودکان را داراست، اما اشکال کار ما این است که وقتی برنامه‌ای را دوست نداریم از آن ایراد می‌گیریم؛ این در حالی است که شاید مخاطب دیگری نسبت به این برنامه ابراز رضایت داشته باشد. خیلی از کسانی که انتقاد می‌کنند، در عمل نسبت به آن برنامه اقبال بیشتری پیدا می‌کنند.

وی تاکید کرد: صدا و سیما تلاش می‌کند همه‌ی اقشار را راضی نگه دارد و خط رضایت را به همه‌ی سلیقه‌ها نزدیک کند.

 

*** می‌گویند مجریان خانم نباید اخبار بخوانند

او در این نشست همچنین به این موضوع اشاره کرد که انتقادهایی شده است مبنی بر اینکه مجریان خانم نباید اخبار بخوانند به جهت این‌که نگاه کردن به این مجریان گناه است.

ضرغامی توضیح داد: اگر در برنامه‌ای بخش‌هایی از صحبت‌های یک سخنران پخش نمی‌شود، علت آن سانسور نیست بلکه پالایش است؛ پالایشی که با موافقت خود سخنران انجام شده و صلاح دیده شده که بخشی از یک سخنرانی در فلان مراسم برای همگان پخش نشود.

 

*** چرا صداوسیما گاهی دیر خبرها را اعلام می‌کند؟

ضرغامی هم‌چنین در نشست با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره‌ی لزوم هماهنگی صداوسیما با مسؤولان کشور برای زودتر اعلام کردن خبرهای مهم و استراتژیک، گفت: در ارتباط با این مساله با توجه به این‌که باید نظرات و آرای مسؤولان کشور را داشته باشیم، این مساله رخ می‌دهد. بنده خود در ارتباط با این مساله با مسؤولان درگیر هستم که چرا زود هماهنگ نمی‌کنند و خبر مهم این‌گونه به تأخیر می‌افتد.

 

 

به گزارش ایسنا، در نشست سه شنبه همچنین دکتر مهدی منتظرقائم، استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران سخنرانی کرد که جریان صحبت‌های وی متعاقبا ارسال می‌شود.

 

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 5/2/1392 - 17:6 - 0 تشکر 599848



حاشیه‌های حضور ضرغامی در جمع دانشجویان




رییس سازمان صداوسیما پس از مدت‌ها و در آستانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری در جمع دانشجویان حاضر شد و خود را آماده‌ی پاسخگویی به پرسش‌های صریح آنان کرد.


به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، جلسه با پرسش‌های صریح دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران شروع شد و دانشجویان از برنامه‌های صداوسیما گرفته تا عملکرد این رسانه در انتخابات سال 88 را به نقد کشیدند.


برگزاری مراسم روز سه‌شنبه و حضور ضرغامی در جمع دانشجویان دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران، به تحصیل دخترش در این دانشگاه هم ربط داده شد و ضرغامی که به قول خودش آمده بود تا تنها شنونده‌ی انتقادها باشد، از نامه‌ی تشکرآمیز تعدادی از دانشجویان خبر داد و گفت که از آنها خواسته است امروز فقط روز انتقاد باشد.


در این نشست دانشجویان از ضرغامی خواستند تا دوربین‌های صداوسیما خاموش باشد تا بتوانند به راحتی پرسش‌هایشان را از رییس سازمان صداوسیما بپرسند.


پرسش‌های دانشجویان در مقاطعی به قول ضرغامی به حاشیه کشیده شد و رییس سازمان صداوسیما به آنان یادآور شد که برای پاسخگویی به پرسش‌های علمی به دانشگاه آمده است؛ با این حال ضرغامی تلاش کرد تا حدودی به پرسش‌های صریح دانشجویان پاسخ گوید.


نمایندگان انجمن اسلامی ارتباطات و انجمن بسیج ارتباطات دانشگاه تهران از جمله کسانی بودند که برای طرح سوال از ضرغامی به جایگاه آمدند. سوال‌هایی از قبیل این‌که صداقت در کلام وجود ندارد، تصویری از فعالان کارگری در صداوسیما دیده نمی‌شود، آزادی بیان وجود ندارد، نقض قانون، افراط در استفاده از تکنولوژی، ایدئولوگ بودن صدا و سیما، مصرف بیهوده از امکانات دولتی، ضدتبلیغ‌های عجیب و غریب، کمبود نیرو، انسان‌ساز نبودن دانشگاه صدا و سیما و نقد مناظرات به صورت کلی در تلویزیون از جمله انتقادهایی بود که دانشجویان گروه ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران مطرح کردند.


پرسش‌های دانشجویان از رییس سازمان صداوسیما برای لحظاتی به نزاع لفظی بین خودشان انجامید و برخی از دانشجویان گروه‌های آموزشی دیگر نیز خواستار طرح پرسش‌هایشان بودند. ضرغامی همچنین برای لحظاتی با بوسیدن روی یکی از دانشجویان پسر سعی در آرام کردن اوضاع داشت.


او این اتفاقات را به دعاوی اخیر مجلس و دولت ارتباط داد و خطاب به دانشجویانی که پرسیده بودند چرا تلویزیون نشست پر التهاب دولت و مجلس در سال گذشته را پخش نکرد؟ گفت: آیا شما دوست داشتید، دعوای شما رسانه‌یی می‌شد؟


رییس سازمان صداوسیما در این نشست با پرسش‌هایی درباره‌ی عملکرد رادیو و تلویزیون در جریان انتخابات چهار سال قبل مواجه و یادآور شد بلافاصله پس از انتخابات 88، مفصلا با موسوی و کروبی ملاقات و صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشته است.


ضرغامی با اشاره به انتخابات سال 88، خطاب به دانشجویان گفت: شما هر فکر سیاسی که دارید برای خودتان محفوظ بماند. مبادا تعلق به یک فرد یا یک جناح یا یک حزب باعث شود که حقایق را نبینید. ما از طریق قانون اساسی این مباحث را دنبال می‌کنیم. در انتخابات 88 بلافاصله پس از انتخابات، مفصلا با موسوی و کروبی صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشتم و با آنها ملاقات کردم و به آنها گفته بودم که آراء همین است. اگر هم خیلی تغییر کرده باشد 500 هزار رأی تغییر خواهد داشت. اما متاسفانه یک عده از این فضایی که در کشور ایجاد شد سوءاستفاده کردند و ضربه زدند.


رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به این‌که خطاب به موسوی گفته است پس از 20 سال کسی شما را نمی‌شناخت، شما واقعا در انتخابات 88 شناخته شدید و 13 میلیون رأی دارید، گفت: به او گفتم که با تاکید بر قانون حتما می‌توانید در دوره‌های بعد کاملا متفاوت باشید. اما متاسفانه او اعلام کرد که زمانی به تلویزیون می‌آیم که تنها پشت دوربین باشم و یک‌نفره بیانیه بخوانم.


ضرغامی هم‌چنین به ویژگی‌های کروبی در مجلس ششم اشاره کرد و گفت: در این مجلس ششم اقدامات و رفتارهای او را ستایش می‌کنم. ایشان به شدت تلاش کردند در مجلس ششم خیلی از تنگ‌نظری‌هایی که تندروها در مجلس داشتند را صداوسیما نشان دهد اما در مجلس‌های بعدی اینگونه نبود.


رییس سازمان صداوسیما در عین حال گفت: مجلس ششم خلاف قانون اساسی تحصن کرد، این در حالی است که بر اساس قانون اساسی تحصن نداریم. آنها گفته بودند یا حرف ما یا رهبری کوتاه بیاید. این در حالی است که ولایت فقیه همه جوره بن‌بست‌ها را حل کرده است. با این رویکرد آنها دیگر نمی‌توانند نماینده شوند بلکه می‌توانند تنها یک شخصیت سیاسی باشند.


ضرغامی در پاسخ به سوالی پیرامون تمرکزگرایی و مطلق‌گرایی صدا و سیما و عدم وجود تلویزیون خصوصی گفت: در زمان مجلس ششم شورای اسلامی که مجلس در دست اصلاح‌طلبان بود و در جریان بازنگری قانون اساسی ازجمله افرادی که اعتقاد داشتند باید بحث رسانه‌ای به صورت متمرکز در صدا و سیما باشد افرادی همانند موسوی خوئینی‌ها و عبدالله نوری بودند. این اصلاح‌طلبان بودند که در بازنگری قانون اساسی؛ تمرکز را با استدلال در صدا وسیما خواستار شدند.


او ادامه داد: بنده ممکن است اصلا یک سال دیگر در صداوسیما نباشم. 9 سال از مدیریتم گذشته و نمی‌دانم فردا در صداوسیما هستم یا نه. اصلا به عنوان یک کارشناس رسانه می‌مانم در صداوسیما یا نه. امروز یک جنگ رسانه‌ای بین ایران به‌عنوان جبهه اسلام و غرب وجود دارد و ما در این جنگ تلاش داریم پیروز شویم. حسنین هیکل(نویسنده بزرگ مصری) می‌گوید ایران یکبار در دوره خشایارشاه و یکبار در دروه انقلاب اسلامی و با ولایت فقیه توانست سواحل مدیترانه را فتح کند.


وی درباره حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده ریاست جمهوری گفت: امروز من صریح می‌گویم که اصلاح‌طلبان هیچ مشکلی برای حضور در انتخابات ندارند. من با آن‌ها جلسه داشتم و می‌دانم که آن‌ها با چند کاندیدا در انتخابات شرکت می‌کنند و مقام معظم رهبری نیز هیچ مخالفتی با حضور آن‌ها ندارد و اصلا نظر ایشان مخالفت با حضور اصلاح‌طلبان نیست. اما باید یک فاصله‌گذاری بین اصلاح‌طلبان با کسانی که قانون اساسی و نظام را قبول ندارند، گذاشته شود.


ضرغامی در پاسخ به سوالی درباره میزان رضایت مردم از سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیون افزود: حفظ این خط رضایت بسیار سخت است، زیرا در جامعه ما افرادی هستند که معتقدند که خانم‌ها نباید در تلویزیون خبر بگویند و بعضی معتقدند که صدا وسیما باید از این باز‌تر شود یا گروهی معتقدند که نباید منبر‌ها و مداحی‌ها در تلویزیون‌ها پخش شود درحالی‌ که این منبر‌ها و مداحی‌ها در تلویزیون 20 درصد مخاطب دارد.


رییس سازمان صدا و سیما حفظ وحدت ملی را بسیار مهم دانست و افزود: بسیاری از سخنان مراجع و مداح‌ها را که در یک مسجد برای هزار نفر گفته می‌شود و یا در یک حسینیه ایراد می‌شود نمی‌توان به صورت عمومی پخش کرد. به طور مثال آیت الله وحید خراسانی سخنرانی‌های خوبی در قم ایراد کردند اما زمانی که ما فیلم آن را گرفتیم و می‌خواستیم پخش کنیم هم خود ایشان و هم ما به این توافق رسیدیم که بخشی از صحبت‌ها که برای عموم مناسب نیست ؛ پخش نشود.


ضرغامی هم‌چنین در نشست با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره‌ی لزوم هماهنگی صداوسیما با مسؤولان کشور برای زودتر اعلام کردن خبرهای مهم و استراتژیک، گفت: در ارتباط با این مساله با توجه به این‌که باید نظرات و آرای مسؤولان کشور را داشته باشیم، این مساله رخ می‌دهد. بنده خود در ارتباط با این مساله با مسؤولان درگیر هستم که چرا زود هماهنگ نمی‌کنند و خبر مهم این‌گونه به تأخیر می‌افتد.


رییس سازمان صداوسیما همچنین درباره پارازیت‌ها اظهار نظر کرد و گفت: صداوسیما در قبال این مساله هیچ مسؤولیتی ندارد و در واقع پارازیت هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد و ماهواره‌های صدا و سیما فقط یک ابزار دریافت و ارسال شبکه‌ها هستند.


ضرغامی هم‌چنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر منفی این سیگنال‌ها بر روی سلامتی و مطالبی که درباره عقیم شدن افراد مطرح می‌شود، گفت: هیچ نهاد پزشکی این مساله را تایید نکرده است. اگر ارسال و دریافت سیگنال‌ها باعث عقیم شدن مردم شود در این صورت همه‌ی مدیران صدا و سیما باید عقیم باشند؛ به جهت این‌که در این سازمان حضور دارند و قدرت آنها 10 برابر بیشتر است.


این صحبت‌ها از سوی رییس سازمان صداوسیما برای لحظاتی با خنده دانشجویان حاضر همراه بود.


به گزارش ایسنا، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با رییس سازمان صداوسیما، از ساعت 15 و 30 دقیقه شروع شد و حدود یک ساعت و نیم به طول انجامید. ضرغامی پس از پاسخگویی به پرسش‌های خبرنگاران، برای مدتی در تالار ابن خلدون ماند و به صحبت‌های منتظر قائم، یکی از مدرسان این دانشگاه گوش داد. او سپس نشست را پیش از پایان برای شرکت در جلسه‌ای با آیت‌الله جنتی ترک کرد.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.