• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 4273)
سه شنبه 29/12/1391 - 20:36 -0 تشکر 595023
آرگو Argo فیلمی دیکته شده و دروغین

رگو Argo تسخیر لانه جاسوسی و فرار گروگانها توسط سفارت کانادا و دروغ سازمان سیا
نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم  

argo آرگو فیلمی دیکته شده و دروغی ساخته گردیده از وقایع تاریخی برای جبران تحقیر شکستهای پی در پی آمریکا در جریان تسخیر لانه جاسوسی و حمله مفتضحانه طبس


argo

 


  argo

 

argo

argo

 

argo
argo
argo


argo
 
argo

 

 
untitledzgghgvcxD copy

 

سه شنبه 29/12/1391 - 20:35 - 0 تشکر 595022

آرگو Argo تسخیر لانه جاسوسی و فرار گروگانها توسط سفارت کانادا و دروغ سازمان سیا

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

argo آرگو فیلمی دیکته شده و دروغی ساخته گردیده از وقایع تاریخی برای جبران تحقیر شکستهای پی در پی آمریکا در جریان تسخیر لانه جاسوسی و حمله مفتضحانه طبس

argo

argo

argo

argo

argo

argo
argo

argo

argo

سه شنبه 29/12/1391 - 20:46 - 0 تشکر 595025

وزیر خارجه آمریکا برای ” آرگو ” آرزوی موفقیت کرد

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

«جان کری»، وزیر امور خارجه آمریکا در فاصله یک روز تا برگزاری جوایز اسکار ۲۰۱۳، برای فیلم تحریف شده‌ی‌ «آرگو» آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش شفقنا به نقل از ایسنا، در حالی که فیلم ضد ایرانی «آرگو» ساخته «بن افلک» تا کنون از حمایت‌های همه‌جانبه هالیوود برای کسب جوایز سینمایی برخوردار بوده است، این‌بار وزیر امور خارجه آمریکا نیز برای «بن افلک» و «آرگو» در جریان رقابت‌ اسکار آرزوی موفقیت کرد.

argo

argo

به گزارش هالییود ریپورتر، وزارت امور خارجه آمریکا همچنین تصویری از محل فیلمبرداری فیلم «آرگو» در ساختمان وزارت خارجه را در صفحه «تویتر» خود گذاشته است.

فیلم «آرگو» به کارگردانی «بن افلک» در هفت بخش از جمله بهترین فیلم نامزد جایزه اسکار ۲۰۱۳ است. «آرگو» به تهیه‌کنندگی جورج کلونی که به دلیل ایجاد تحریفات تاریخی و اتخاذ دیدگاه ضدایرانی منتقدین فراوانی دارد.

فیلم «آرگو» در حالی چشم به جایزه اسکار دوخته است که به دلیل ایجاد تحریفات تاریخی و اتخاذ دیدگاه ضدایرانی منتقدین فراوانی دارد و نامزد نشدن آن در بخش بهترین کارگردانی اسکار خود گویای برخی واقعیات است.

باید منتظر ماند و دید آیا پس از ۲۳ سال، یک فیلم در سطح «آرگو» می‌تواند بدون کسب نامزدی بهترین کارگردانی اسکار، جایزه بهترین فیلم را از آن خود کند.

اعطای جایزه اسکار به «آرگو» به معنی نادیده گرفتن فیلم‌هایی به مراتب قدرتمندتر و خوش‌ساخت‌تر با فیلمنامه‌ای باورپذیر چون «لینکلن»، «جانگوی آزاد شده»، «عشق» و «کتابچه بارقه امید» است.

argo

argo

هالیوود در ماه اخیر سعی کرده با اعطای جوایز گوناگون به فیلم معمولی «آرگو» این فیلم را تا سطح فیلم‌های برتر سینمایی بالا بکشد تا در صورت اهدای جایزه اسکار به این فیلم سیاسی و ضد تاریخی، با انتقادات کمتری از سوی سینماگران و منتقدینی مواجه شود که به خوبی تفاوت‌های یک فیلم معمولی و بعضا ضعیف را با یک فیلم خوب و قابل تقدیر می‌دانند.

انتهای پیام

سه شنبه 29/12/1391 - 20:47 - 0 تشکر 595026

در مراسم جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا؛ جایزه بهترین ‌گروه بازیگری به بازیگران فیلم ضد ایرانی ” آرگو ” رسید

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

بازیگران فیلم ضد ایرانی “آرگو”، جایزه بهترین ‌گروه بازیگری انجمن بازیگران آمریکا را از آن خود کردند.

به گزارش سرویس ترجمه “شفقنا”، به نقل از شبکه خبری “اسکای نیوز عربی”، مراسم جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا (SAG) بامداد امروز (دوشنبه) در شهر “لس آنجلس″ برگزار شد و طی آن برندگان جوایز مختلف دو بخش فیلم‌ و تلویزیون معرفی شدند.

argo

argo

در جوایز بخش فیلم‌، انجمن بازیگران آمریکا جایزه بهترین ‌گروه بازیگری را به بازیگران فیلم ضد ایرانی “آرگو” به کارگردانی “بن افلک” اعطا کردند که علاوه بر خود “بن افلک”، “آلن آرکین”، “جان گودمن”، “ویکتور گاربر”، “برایان کرانستون” و ….. را شامل می شود.

فیلم ضد ایرانی “آرگو” که صبح یک شنبه نیز برنده جایزه اصلی انجمن تهیه کنندگان آمریکا شده است، برای کسب جایزه بهترین گروه بازیگری انجمن بازیگران آمریکا با فیلم های “بهترین هتل عجیب مریگولد”، “بینوایان”، “لینکلن” و “کتاب بارقه امید” رقابت کرد.

این در حالی است که طی ۱۷ سال گذشته، فیلم برنده جایزه بهترین گروه بازیگری انجمن بازیگران آمریکا توانسته در هشت مورد جایزه “اسکار” بهترین فیلم را نیز از آن خود کند، هر چند که در سال گذشته میلادی انجمن بازیگران آمریکا جایزه بهترین گروه بازیگری را به بازیگران فیلم “خدمتکار” اعطا کرد، اما فیلم فرانسوی “هنرمند” توانست جایزه “اسکار” بهترین فیلم را به دست آورد.

“دانیل دی لوییس″ نیز برای بازی در نقش “آبراهام لینکلن”، شانزدهمین رئیس جمهوری آمریکا در فیلم “لینکلن” جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد انجمن بازیگران این کشور را دریافت کرد.

علاوه بر “دانیل دی لوییس″، “برادلی کوپر” برای فیلم “کتاب بارقه امید”، “جان هاوکز″ برای فیلم “جلسات”، “هیو جکمن” برای فیلم “بینوایان” و “دنزل واشنگتن” برای فیلم “پرواز″، دیگر نامزدهای دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد انجمن بازیگران آمریکا بودند.

“تامی لی جونز″ نیز با پشت سر گذاشتن “آلن آرکین” برای فیلم “آرگو”، “خاویر باردم” برای فیلم “اسکای فال”، “رابرت دنیرو” برای فیلم “کتاب بارقه امید” و “فیلیپ سیمور هافمن” برای فیلم “مرشد”، توانست جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد انجمن بازیگران آمریکا را برای بازی در نقش “تادیوس استیونس″، طرفدار لغو قانون برده داری در فیلم “لینکلن” از آن خود کند.

در مراسم امسال انجمن بازیگران آمریکا، جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن نیز به “جنیفر لارنس″ برای فیلم “کتاب بارقه امید” رسید که توانست در راه کسب این جایزه “جسیکا چاستین” برای فیلم “۳۰ دقیقه بامداد”، “ماریون کوتیار” برای فیلم “زنگ و استخوان”، “هلن میرن” برای فیلم “هیچکاک” و “نائومی واتس″ برای فیلم “غیرممکن” را پشت سر بگذارد.

در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن نیز، انجمن بازیگران آمریکا جایزه خود را به “آن هاتاوی” برای بازی در نقش “فانتین” در فیلم موزیکال “بینوایان” اعطا کرد که توانست برای دریافت این جایزه، رقبای خود “سالی فیلد” برای فیلم “لینکلن”، “هلن هانت” برای فیلم “جلسات”، “نیکول کیدمن” برای فیلم “گزارشگر” و “مگی اسمیت” برای فیلم “بهترین هتل عجیب مریگولد” را از پیش رو بردارد.

جایزه گروه بدل کاری انجمن بازیگران آمریکا نیز به بدل کاران فیلم “اسکای فال” رسید که توانستند در این زمینه، رقبای خود در فیلم های “مرد عنکبوتی شگفت انگیز″، “میراث بورن”، “شوالیه تاریکی برمی خیزد” و “بینوایان” را پشت سر بگذارند.

انجمن بازیگران آمریکا بیش از ۲۰ درصد اعضای دارای رای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی این کشور را در خود جای داده و به همین دلیل رای این انجمن ملاک مناسبی برای پیش بینی برندگان جوایز بخش های بازیگری “اسکار” به شمار می آید.

در سال گذشته میلادی سه تن از برندگان جایزه انجمن بازیگران آمریکا یعنی ” ژان دوژاردن”، بهترین بازیگر نقش اول مرد، “کریستوفر پلامر”، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و “‌اوکتاویو اسپنسر”، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، توانستند در مراسم “اسکار” نیز این جوایز را از آن خود کنند، اما در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن، انجمن بازیگران آمریکا جایزه خود را به “وایولا دیویس″ برای بازی در فیلم “خدمتکار” اعطا کرد و در سوی مقابل این “مریل استریپ” بود که برای بازی در فیلم “بانوی آهنین”، جایزه “اسکار” بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد.

در جوایز بخش تلویزیون انجمن بازیگران آمریکا نیز، “الک بالدوین” برای بازی در سریال “۳۰ راک”، محصول شبکه “ان بی سی”، برای هفتمین بار پیاپی جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در یک سریال کمدی را از آن خود کرد و جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در یک سریال کمدی نیز به “تینا فی” برای بازی در همین سریال اعطا شد.

argo

argo

در مراسم امسال انجمن بازیگران آمریکا، “برایان کرانستن” نیز برای بازی در سریال “برکینگ بد”، محصول شبکه “ای ام سی”، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در یک سریال درام را از آن خود کرده و جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در یک سریال درام نیز به “کلر دینز″ برای بازی در سریال “میهن” رسید.

“کوین کاستنر” نیز برای بازی در سریال “هتفیلدها و مکوی ها”، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در یک فیلم تلویزیونی یا سریال کوتاه را از آن خود کرد و “جولیان مور” نیز برای بازی در سریال “تغییر بازی”، جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در یک فیلم تلویزیونی یا سریال کوتاه را از انجمن بازیگران آمریکا دریافت کرد.

انجمن بازیگران آمریکا همچنین جایزه بهترین گروه بازیگری در یک سریال درام را به بازیگران سریال “امپراتوری پیاده رو تخته کوب”، محصول شبکه “اچ بی او” و جایزه بهترین گروه بازیگری در یک سریال کمدی را به بازیگران سریال “خانواده مدرن”، محصول شبکه “ای بی سی” اعطا کرد.

در حالی که بدل کاران سریال “بازی تاج و تخت”، محصول شبکه “اچ بی او” توانستند جایزه بهترین گروه بدل کاری در یک سریال تلویزیونی را دریافت کنند، انجمن بازیگران آمریکا جایزه یک عمر دستاورد خود را نیز به “دیک وان دایک” تقدیم کرد.

انتهای پیام

www.shafaqna.com/persian

سه شنبه 29/12/1391 - 20:48 - 0 تشکر 595027

باز هم آرگو – معصومه ابتکار

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

برخی وقایع تاریخی تاثیر و اهمیت خود را سال ها حفظ می کنند و به رغم گذشت دهها سال همچنان در مرکز توجه افکار عمومی می مانند. واقعه ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و تاثیرات آن بر روابط ایران و آمریکا از جمله این وقایع است که کماکان تاثیرگذار تشخیص داده می شود. یعنی با گذشت بیش از سه دهه هنوز شاهد انتشار آثار مختلفی درباره آن هستیم؛ و اکنون نیز شاهدیم که فیلم آرگو پرده های نقره ای را تسخیر کرده است.

argo

argo

آرگو شاید برای جبران روحیه آسیب دیده دولتمردان آمریکایی تلاش کرده از دل یک شکست به واقعه ای پیروزمندانه آمیخته با هیجان و ماجراجویی دست یابد. اما با خوشبینانه ترین نگاه نقادانه نیز باید گفت رویکرد جانبدارانه و تبلیغاتی آن، غیرقابل انکار است. این یکی از دلایلی است که بسیاری معتقدند تعلق جایزه اسکار به آرگو به عنوان بهترین فیلم، باعث افت استاندارد این جایزه شده است. البته این رخداد نشان می دهد که افت کیفیت آثار برتر سینمایی فقط مختص به کشور خودمان نبوده و مسئله ای فراگیر به حساب می آید.

چند روز پیش در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشیتدپرس که می پرسید آیا در این فیلم جنبه مثبتی هم قابل مشاهده است، به آغاز انیمیشنی فیلم اشاره کردم که سعی دارد به علل تاریخی درگیری های میان ایران و آمریکا بپردازد. اذعان به مهندسی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ توسط سازمان جاسوسی آمریکا و برکناری نخست وزیر قانونی و مردمی ایران در این بخش، نقطه قوت فیلم به شمار می رود.  اما همین آغاز انیمیشنی نیز چندان قوی نبوده و دچار اشتباهات تاریخی متعدد است.

«بن افلک» کارگردان آرگو، برای فرار از انتقاداتی که در مورد غیرواقعی بودن بسیاری از صحنه های فیلم مطرح شده، گفته که این فیلمی مستند نیست، بلکه براساس یک داستان واقعی ساخته شده است.  با این حال تصاویر مختلفی که از مردم ایران در این فیلم به نمایش درآمده کاملا غیرواقعی و گاه توهین آمیز بوده و مردم ایران را هرج و مرج طلب جلوه داده است. آرگو در حالی که هیچ نامی از دانشجو بودن تسخیرکنندگان سفارت نمی آورد، صحنه هایی را به نمایش می گذارد که با فیلم های مستند موجود کاملا مغایرت دارد. در واقع برای افزایش هیجان تماشاگر به طور غیرمسئولانه ای اقدام به نمایش صحنه هایی ساختگی می کند که چهره ای خشونت گرا از مردم ایران را به تصویر می کشد.

argo

argo

به نظر می رسد آرگو که خود داستان تهیه یک فیلم ساختگی از طرف سازمان سیا است، فیلمی سفارش شده برای تهییج افکار عمومی جهان علیه مردم ایران در شرایط حاضر باشد؛ در شرایطی که این مردم نجیب به دلیل تحریم های غیرهوشمند و آسیب زننده و نیز به خاطر مشکلات ناشی از ناکارآمدی های داخلی در وضعیت دشواری به سر می برند.

شائبه سفارشی و سیاسی بودن آرگو زمانی تقویت می شود که می بینیم در حرکتی غیرمتداول، خانم میشل اوباما از طریق ارتباط ویدئویی، آرگو را به عنوان بهترین فیلم اسکار ۲۰۱۳ معرفی می کند.

این در حالی است که اگر هالیوود می خواست می توانست تصویری متعادل و واقع بینانه از این واقعه ارایه دهد و به مواردی مانند آزاد سازی ۱۴ نفر از زنان و سیاهپوستان حاضر در سفارت که با نظر امام خمینی در همان روزهای اول آزاد شدند اشاره کند. هالیوود می توانست به جای تشدید تنش ها میان ملل گامی در جهت مفاهمه بردارد و مثلا به موضوع و حواشی حضور ۵۰ مهمان از میان مردم آمریکا که در همان دوران توسط دانشجویان دعوت شدند و به مدت دو هفته در ایران بودند، بپردازد.

آرگو می توانست به طور مبسوط تری به علل وقوع این حادثه که ناشی از دخالت های مکرر و پی در پی آمریکا در امور ایران و نیز آسیب هایی بود که از بابت این سلطه به کشور ایران وارد شده، بگوید و به عنوان فیلمی مستقل در هشداری به سیاستمداران خود، نگرانی دانشجویان ایرانی را از تکرار کودتای ۲۸ مرداد به تصویر بکشد.

البته در کنار نقد آرگو، نمی توان از نقد عملکرد داخلی غافل بود. چند سال قبل پیشنهاد تهیه اثر سینمایی مستقلی با رویکردی بین المللی در این زمینه در داخل کشور مطرح، ولی با بی میلی دست اندرکاران و مسئولین مربوطه مواجه شد. این بی میلی شاید از این رو بود که می توانست چرایی هجمه و تهمت های ناروای این روزها را به دانشجویان انقلابی آن روزها دامن زند؛ کسانی که سابقه ای روشن از ایستادگی در مقابل بیگانگان را در کارنامه خود دارند. شاید صاحب منصبان فعلی سینمای کشور برای اینکه در چنین تناقضی گرفتار نشوند تاکنون حمایت از تولید فیلمی مستقل و غیرجانبدارانه را در برنامه خود قرار نداده اند.

سه شنبه 29/12/1391 - 20:48 - 0 تشکر 595028

سفیر اسبق کانادا در ایران: با دیدن فیلم ضد ایرانی ‘آرگو’ احساس خفت کردم

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

تهران – سفیر اسبق کانادا در ایران در سال ۱۹۷۹ میلادی، از فیلم ضد ایرانی ‘آرگو’ به شدت انتقاد کرد و گفت با دیدن آن احساس خفت کردم.

به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، ‘کن تیلور’ از اینکه ‘بن افلک’ کارگردان ‘آرگو’ نقش مامور سازمان جاسوسی آمریکا در داستان فراری دادن شش دیپلمات آمریکایی را اغراق آمیز و بزرگنمایی کرده و کمک دولت اوتاوا در آن نادیده گرفته شده، به شدت انتقاد کرد.

argo

argo

به عقیده تیلور، چنانچه این فیلم فردا(یکشنبه) برنده جایزه اسکار شود و کارگردان آن، اشاره ای به نقش کانادا در قصه روایت شده ‘آرگو’ نکند، این فیلم چندان ارزشی نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش، سفیر اسبق کانادا در ایران یادآورشد که از دیدن این فیلم احساس خفت کرده است.

به گفته تیلور، دولت کانادا در فیلم ‘آرگو’ همچون یک شاهد بزدل حرف شنو در برابر قهرمانان سازمان جاسوسی آمریکا برای فراری دادن این شش شهروند آمریکایی به تصویر کشیده شده است.

بن افلک کارگردان فیلم ‘آرگو’ نیز از ادامه انتقادات تیلور سفیر سابق کانادا در ایران از فیلم خود ابراز نگرانی کرده است.

argo

argo

این کارگردان آمریکایی جمعه گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرد که وی تصور می کرد این مساله با سفیر سابق کانادا در ایران، حل شده است.

فیلم جعلی ‘آرگو’ قصه فرار شش دیپلمات آمریکایی توسط یک مامور سیا پس از ماجرای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در اوایل انقلاب اسلامی ایران می پردازد.

آکادمی اسکار این فیلم ضد ایرانی را در فهرست نامزدهای دریافت اسکار که فردا برندگان آن مشخص می شود، قرار داده است.

مترجمام ** ۱۳۰۲ **

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر ۸۰۵۵۶۰۹۵

Cultural@irna.ir

سه شنبه 29/12/1391 - 20:49 - 0 تشکر 595029

بازیگرفیلم ضدایرانی” آرگو “: سینمای امریکا مضحک است!

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

“آلن آرکین”بازیگر فیلم آرگو با اعلام انزجار از فضای هالیوود برای کشتن انسانیت در سینماگران، سینمای آمریکا را مضحک خواند.

ARGO

ARGO

به گزارش فرهنگ به نقل از مهر، این بازیگر در گفت گویی اعلام کرد که همیشه تلاش می کند تا روحش را به هالیوود و سینما نفروشد ولی بارها این اتفاق افتاده برای همین از هالیوود متنفر است.

همچنین آرکین هالیوود را عامل مکیده شدن روح و انسانیت بازیگرانش عنوان کرده و گفت: انسان‌های زیادی را در اطراف خود می‌بینی که با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند ولی هیچ‌کس این را نمی‌داند.

آرکین از جمله بازیگران فیلم دروغین “آرگو” است که با دروغ پردازی علیه ملت ایران مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان سینما قرار گرفته است.

argo

argo

این در حالی است که موقعیت عوامل ساخت فیلم آرگو بیش از گذشته در هالیوود در معرض خطر قرار گرفته است.

در هفته گذشته بن افلک کارگردان و بازیگر این فیلم اعلام کرد که با وجود بودن متنی در ابتدای فیلم مبنی بر واقعی بودن داستان آن، این موضوع کلی نیست و داستان اصلی از ماموریت خیالی یک مامور سیا اقتباس شده است.

argo

argo

برخی از رسانه هاس غربی نظیر لس آنجلس تایمز نیز این موضوع را مورد انتقاد شدید قرار دادند.

سه شنبه 29/12/1391 - 20:49 - 0 تشکر 595030

واکنش “بن افلک” کارگردان آرگو به خبر ساخت “آرگو” ایرانی

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

بن افلک کارگردان فیلم ضد ایرانی “آرگو” نسبت به ساخت “آرگو” ایرانی واکنش نشان داد .

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از هالیوود ریپورتر، “بن افلک” کارگردان فیلم ضد ایرانی “آرگو” که برای این فیلم جایزه ی بهترین کارگردانی گلدن گلوب ۲۰۱۳ را از آن خود کرده است، نسبت به اینکه ایران بودجه ای را برای ساخت “آرگو” ایرانی در نظر گرفته است ابراز خورسندی کرد.

این فیلم که “ستاد مشترک ” نام دارد به کارگردانی آن “عطا الله سلمانیان” است و داستان گروگان گیری ۶ دیپلمات آمریکایی را به زبان سینمای ایران به تصویر می کشد.

argo

argo

آرگو در گلدن گلوب ۲۰۱۳ به عنوان بهترین فیلم شناخته شد و “بن افلک” برای کارگردانی این فیلم جایزه ی بهترین کارگردانی را از آن خود کرد.

بن افلک در این باره می گوید : ” چند روز پیش از خواب بیدار شدم و دیدم فیلمی که تهیه و کارگردانی و بازی کردم نامزد جایزه بهترین فیلم اسکار شده است و اگر چنین چیزی باعث خوشحالی شما نشود باید گفت که دید شما نسبت به خوشبختی خیلی بالا است.

“آرگو” برای اسکار ۸۵  در۷ بخش نامزد دریافت جایزه شده است.

argo

argo

بن افلک دراین باره نیز گفت: بسیار نا امید می شدم اگر “آرگو” نامزد نمی شد. اما نامزد شد و من از این بابت بسار خوشحالم./ی

سه شنبه 29/12/1391 - 20:50 - 0 تشکر 595031

تعجب “بن افلک” از حرکت “میشل اوباما” / هزینه ساخت “آرگو” مطابق با ساخت ۳ فیلم فاخر فارابی است

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

یک منتقد سینما بیان کرد: هزینه ای که برای ساخت فیلم سینمایی “آرگو” صرف شده هزینه ای مطابق با ساخت ۳ فیلم فاخر فارابی است.

ARGO

ARGO

مجتبی اردشیری منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت: ما با فیلمنامه ای مواجه هستیم که نمی تواند یک گرته برداری از واقعیت باشد.

اردشیری افزود: نویسنده برای بیشتر داستانی کردن موقعیت هایش سعی کرده با هجو، سیاه نمایی و دورغ پردازی حادثه ای که در سال ۱۳۵۸ در ایران به وقوع پیوسته بود را به تصویر بکشد.

این منتقد ادامه داد: در این که “آرگو” سیاه نمایی های بسیاری دارد شکی نیست اما نکته ای قابل توجه که بسیاری از منتقدان سینمای غرب و حتی برخی از عوامل فیلم هم به طور غیر مستقیم به آن اذعان داشته اند این است که وقتی بزرگترین جایزه سینمای جهان مهمترین جایزه اش را که به عنوان بهترین فیلم است به “آرگو” اطلاق می کند باز هم شایبه سیاسی بودن آن پیش می آید.

اردشیری افزود: اینکه در کنار حضور فیلم های قدرتمند از کارگردانان بزرگتر از بن افلک این فیلم موفق می شود اسکار را از آن خودش کند و در طی اقدام بی سابقه برای این اسکار همسر باراک اوباما آن را اعلام می کند نکته ای است که حتی خود کارگردان فیلم را متعجب کرد.

argo

argo

اردشیری به قوام های ساختاری این فیلمن اشاره کرد و گفت: “آرگو” در ادامه سیاست های ضد ایرانی ساخته شده است، اما تمام مشکل آن در فیلمنامه اش است که این قدر غیرمعمول خواسته جامعه ایران را سیاه نشان دهد.

این منتقد در پاسخ به اینکه چرا تاکنون برای مقابله با دشمن به ساخت چنین فیلم هایی نپرداخته ایم، اظهار داشت: اولا ما زیرساخته ای فرهنگی لازم را برای تولید و اکران بین المللی این آثار نداریم هزینه ای که برای آرگو صرف شده هزینه ای مطابق با ساخت سه  فیلم فاخر فارابی است در حالی که ما برای ساخت پروژه لاله که ۵ میلیارد

سه شنبه 29/12/1391 - 20:51 - 0 تشکر 595032

نقد سفیر وقت‌ کانادا در تهران‌ به «آرگو»

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم

«کن تیلور»، سفیر کانادا در ایران در زمان تسخیر سفارت آمریکا در تهران،در انتقاد از نادرستی‌های فیلم «آرگو» گفت: آرگو نگاه عادلانه‌ای به مردم ایران ندارد.


به گزارش خبرگزاری فارس، «کنت دوگلاس تیلور»،‏ سیاستمدار کانادایی که در حال حاضر مدیر یک مؤسسه تجاری در کانادا است، در سال ۱۹۷۹ میلادی سفیر دولت کانادا در تهران بود.

وی شش نفر از گریختگان از اشغال سفارت آمریکا در تهران را در خانه های امن سفارت مخفی کرده و پس از ۷۹ روز آنها را به‌ کمک ماموران آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) از ایران خارج نمود.

«تیلور» فیلم ضد ایرانی آرگو را دیده و موضوع جالب این است، علی‌رغم آنکه تصویری که از او در فیلم آرگو به چشم می‌خورد چهره مثبتی است ولی او یکی از منتقدان این فیلم است.

«تیلور» کلیت فیلم «آرگو» را تحریف‌کننده حقایق تاریخ انقلاب اسلامی ایران و مردم این کشور می‌داند.

او در این باره می‌گوید: فیلمنامه‌نویس نامزد اسکار فیلم آرگو، درباره آنچه که در فیلم «آرگو» می‌گوید، هیچ ایده و آگاهی خاصی ندارد.

«کن تیلور» در سخنرانی که پنج‌شنبه گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه ریرسون تورنتو ضمن اشاره به این مطلب که کتابخانه‌های زیادی در آمریکا وجود دارد که چهره‌ای ساختگی و کاملا سیاه و سفید از مردم ایران ارائه می‌دهند، گفت: پس از اینکه فیلم «آرگو» را دیدم، به نظرم رسید که در این فیلم تنها مهارتی و هنری که به عنوان سفیر کانادا داشته‌ام، باز و بسته کردن در بوده است، البته به زودی مستندی وارد بازار می‌شود که در رابطه با نقش من در ماجرای فرار شش آمریکایی از ایران و همچنین موقعیت من در ایران، نگاه موجه‌تری به مخاطب ارائه خواهد داد.

وی افزود: چیز عجیب و گیج‌کننده‌ای که در فیلم «آرگو» وجود دارد ، این است که فیلمنامه‌نویس هالیوودی این فیلم نسبت به این موضوع تاریخی هیچ علم و آگاهی نداشته، آنچنان‌که در صحنه پایانی ادعا می‌شود که من ظرف نیم‌ساعت با قطار از تهران فرار کرده‌ام در حالی‌که برای سه سال هیچ قطاری از تهران به هیچ کجای تهران سفر نداشته است.

argo

argo

«تیلور» گفت: ادعا می‌شود این فیلم با هدف سرگرمی ساخته شده ولی باید بگویم که آنچه که در این فیلم موج می‌زند، ارزش سرگرمی در سینما را نیز به انحراف کشیده است.

وی اذعان داشت: فیلم «آرگو» حق مطلب را در رابطه با مسیر طولانی انقلاب اسلامی ایران ادا نکرد و مردم ایران را به گونه‌ای که حقیقت ندارد به تصویر کشیده است.

سفیر سابق کانادا در ایران در پایان متذکر شد: فیلم «آرگو» فرصت دیدن روی دیگری از جامعه ایرانی را از مخاطب می‌گیرد که این واقعا تاسف‌برانگیز است، در این فیلم می‌شد بیشتر به چهره سنتی و مهمان‌‌نواز مردم ایران پرداخته می‌شد، باید در این فیلم کمی جانب عدالت و امید نسبت به این مردم رعایت می‌شد، انقلاب آنها و حمله آنها به سفارت تنها یک تظاهرات خشونت‌آمیز برای هیچ و پوچ نبود.

فیلم سینمایی «آرگو»، روایتی هالیوودی از واقعه تاریخی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان ایرانی و همچنین فرار شش تن از کارکنان این سفارتخانه از ایران به دست یکی از ماموران سازمان سیا است.

این فیلم محصول کمپانی صهیونیستی «برادران وارنر» است که پیش از این فیلم ضد ایرانی «۳۰۰» را در کارنامه کاری خود داشته و اکنون نیز در حال ساختن قسمت دوم این مجموعه است.

کد خبر:۱۵۰۶۹۴ -

سه شنبه 29/12/1391 - 20:57 - 0 تشکر 595033

انتقاد وزیر ارشاد از همراهی برخی عوامل داخلی با فیلم « آرگو »

نویسنده : دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم -

در حاشیه نشست خبری اعلام شد

وزیر ارشاد درباره فیلم ضدایرانی «آرگو» گفت: باید وفاقی در ما ایجاد شود چون همه می‌دانیم که هالیوود آمریکا علیه ما و مغایر با ارزش‌های ما فعالیت می‌کند، اما عده‌ای همین موضوع را دستاویز اختلاف‌افکنی قرار می‌دهند.

argo

argo

به گزارش فرهنگ نیوز، سیدمحمد حسینی در حاشیه نشست خبری بیستمین سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به برخی سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی درباره فیلم ضد ایرانی «آرگو» گفت: درباره آرگو باید وفاقی در ما ایجاد شود چون همه می‌دانیم که هالیوود آمریکا علیه ما و مغایر با ارزش‌های ما فعالیت می‌کنند، اما عده‌ای همین موضوع را دستاویز اختلاف‌افکنی قرار می‌دهند.

حسینی در پاسخ به سؤالی درباره روند نظارت بر ساخت یک فیلم هم گفت: دو شورا در فعالیت سینمایی داریم: یکی شورای صدور پروانه ساخت و دیگری؛ شورای صدور مجوز اکران. افراد این دو شورا متفاوت هستند که برخی معتقدند بهتر است افراد این دو شورا یکی باشند تا به صورت کامل در جریان ساخت یک فیلم تا اکران آن قرار داشته باشند.

* حمایت ویژه‌ای از «امین حیایی» نداشتیم

حسینی در پاسخ به برخی شائبه‌ها مبنی بر حمایت ویژه از امین حیایی برای روی صحنه برون نمایش «قحطی نور» گفت: نباید اینچنین باشد که افراد سرشناس انتظار داشته باشند همواره مورد حمایت دولت قرار گیرند پیشکسوتان اکنون به مرحله‌ای رسیده‌اند که می‌توانند هزینه‌‌های خود را با شهرت و اعتباری که دارند از محل بلیت‌فروشی و … تأمین کنند، اما جوان‌ترها در ابتدای راه قرار دارند و باید حمایت بیشتری از آنها شود. ضمن اینکه ما همواره نگاه ویژه‌ای به پیشکسوت‌های عرضه هنر داریم و اخیرا هم دو نشان ویژه به آقایان کشاورز و رشیدی اعطا شد. بحث آقای حیایی هم مورد خاصی نبوده، اتفاقا ایشان گلایه دارد که انتظار حمایت بیشتری داشته ،چرا که یک تیم چند ده نفره را از چندین ماه پیش بسیج کرده است.

argo

argo

پرسشی هم درباره پایان یافتن کار هیئت هفت‌نفره و بازگشایی احتمالی خانه سینما تا شب عید مطرح شد که وزیر ارشاد در پاسخ گفت: قبلا هم اشاره کردم ایراداتی که توسط دوستان حقوقی مطرح می‌شد این بود که فعالیت‌های صنفی باید در راستای قوانین باشد. از این رو، ایراداتی هم به اساسنامه خانه سینما وارد بود و نهایتاً قرار شد اساسنامه‌ای تدوین شود که مطابق قانون باشد. افرادی با سلایق مختلف برای این کار دور هم گرد آمده‌اند و ما هم منتظریم نتیجه این نشست‌ها اعلام شود.

argo

argo

منبع: فارس

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.