• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 689)
شنبه 7/11/1391 - 12:0 -0 تشکر 585603
اینترنت در یک چمدان

 آمریکا با اینترنت چمدانی علیه ایران و سوریه توطئه می کند

اطلاعات جدید از شبکه سرّی تلفن و اینترنت چمدانی

 


 

طبق گزارش نیویورک تایمز، وزارت امور خارجه آمریکا هم اکنون در حال برنامه ریزی برای اختصاص بودجه به ایجاد شبکه وایرلس اینترنت یا همان اینترنت چمدانی در سه کشور ایران، سوریه و لیبی است.

 


 

اینترنت

شبکه خبری راشاتودی، با انتشار گزارشی با عنوان نقش آمریکا در ایجاد شبکه های ارتباطی در سایه برای مخالفان، به نقل گزارش منتشر شده در نشریه نیویورک تایمز پیرامون شبکه های سرّی تلفن همراه و اینترنت چمدانی پرداخت.این گزارش ناظر به ماهیت این پروژه ها و طرح اصلی آمریکا در استفاده از آنها برای توطئه در برخی کشورهای جهان است.

متن کامل گزارش راشاتودی را در ادامه می خوانید:_ دولت اوباما به طور فزآینده ای در حال ایجاد شبکه های سایه وار سایبری و گسترش شبکه های مخفی ارتباطات تلفن همراه در کشورهای مختلف جهان است تا مخالفان دولت در این کشورها به راحتی و خارج از نفوذ حکومت بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

بر طبق گزارش نیویورک تایمز، دولت آمریکا از پروژه ای که هدف آن، ساخت شبکه های سرّی تلفن همراه در برخی کشورهاست حمایت می کند که البته این حمایت شامل پروژه "اینترنت چمدانی" نیز می شود که به کاربران اجازه می دهد به صورت وایرلس به شبکه اینترنت وصل شوند. هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در حمایت های سخاوتمندانه آمریکا از این پروژه ها نقش کلیدی دارد. در همین زمینه وزارت خارجه آمریکا و پنتاگون، تنها در یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه، بیش از ?? میلیون دلار را صرف ایجاد یک شبکه تلفن همراه موازی کرده اند.

پروژه اینترنت چمدانی نیز توسط آمریکا با اختصاص ? میلیون دلار در حال پیگیری و برنامه ریزی است. این پروژه ضمن ارائه امکان وصل شدن به اینترنت در هر نقطه ای، احتمالاً از رهگیری مصون است و قادر به ارسال سیگنال های وایرلس (بدون سیم) در یک فضای بزرگ می باشد

این شبکه های مستقل تلفن همراه به مشترکان اجازه می دهد که در مواقعی که شبکه اصلی تلفن یک کشور توسط دولت قطع می شود، آنها به وسیله این شبکه مستقل سرّی بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

اینترنت

پروژه اینترنت چمدانی نیز توسط آمریکا با اختصاص ? میلیون دلار در حال پیگیری و برنامه ریزی است. این پروژه ضمن ارائه امکان وصل شدن به اینترنت در هر نقطه ای، احتمالاً از رهگیری مصون است و قادر به ارسال سیگنال های وایرلس (بدون سیم) در یک فضای بزرگ می باشد.

بر طبق گزارش نیویورک تایمز، وزارت امور خارجه آمریکا هم اکنون در حال برنامه ریزی برای اختصاص بودجه به ایجاد شبکه وایرلس اینترنت یا همان اینترنت چمدانی در سه کشور ایران، سوریه و لیبی است.

شبکه ای که به اپوزسیون اجازه می دهد تا در خارج از نظارت دولت مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. واشنگتن همچنین برنامه های دیگری را نیز برای تسهیل ارتباطات مخالفان در برخی کشورهای دنیا در دستور کار دارد.

این شبکه های مستقل تلفن همراه به مشترکان اجازه می دهد که در مواقعی که شبکه اصلی تلفن یک کشور توسط دولت قطع می شود، آنها به وسیله این شبکه مستقل سرّی بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند

ایالات متحده در طرح های جدید خود، در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک نرم افزار مخصوص است که به کاربران اینترنتی امکان مخفی ماندن را می دهد.بر طبق گزارش نیویورک تایمز، آمریکا تا پایان سال ????، بیش از ?? میلیون دلار در قبال این پروژه ها خرج خواهد کرد.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
شنبه 7/11/1391 - 12:3 - 0 تشکر 585606


واکنش آقای وزیربه اینترنت چمدانی

مهر در واکنش به طرح اینترنت چمدانی دولت آمریکا از توانایی فنی ایران برای مقابله با این پدیده خبر داد و تأکید کرد: برخی از اقداماتی که توسط دولت آمریکا و کشورهای همپیمان آن صورت می گیرد به واقع مصادیق بارز سایبر تروریسم است...
اینترنت

دولت آمریکا مدعی شده در حال راه اندازی پروژه ای با نام هایی چون «اینترنت چمدانی»، «اینترنت کشف ناشدنی»، «اینترنت سایه» و «اینترنت نامرئی» است تا با برپایی شبکه‌های مستقل اینترنتی و تلفن همراه در کشورهای دیگر که به صورت پنهان از مرزهای کشورها عبور داده می شود، با دفترعملیاتی واقع در واشنگتن ارتباط داشته و دست به یکسری عملیات روانی در راستای براندازی حکومت‌های کشورهای مخالف خود بزند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح «اینترنت چمدانی» دولت آمریکا برای جنگ سایبری علیه ایران را مصداق بارز سایبر تروریسم خواند و تأکید کرد که از نظر فنی مقابله با این پدیده امکان پذیر است و کشور ما آمادگی کامل برای مقابله با این موضوع را دارد.


بر پایه اخبار منتشره دولت اوباما برای ایجاد اغتشاشات و براندازی حکومت‌های مخالف خود از جمله ایران و به بهانه ایجاد آزادی بیان برای مردم در نظردارد با به کارگیری فناوری‌های جدید اینترنتی امکان انجام عملیات‌های روانی را به وجود آورد.


دولت آمریکا مدعی شده در حال راه اندازی پروژه ای با نام هایی چون «اینترنت چمدانی»، «اینترنت کشف ناشدنی»، «اینترنت سایه» و «اینترنت نامرئی» است تا با برپایی شبکه‌های مستقل اینترنتی و تلفن همراه در داخل کشورهای دیگر که به صورت پنهان از مرزهای کشورها عبور داده می شود، با دفتر عملیاتی واقع در واشنگتن ارتباط ایجاد کرده و دست به یکسری عملیات روانی در راستای براندازی حکومت‌های کشورهای مخالف خود بزند.


بر پایه اخبار منتشره دولت اوباما برای ایجاد اغتشاشات و براندازی حکومت‌های مخالف خود از جمله ایران و به بهانه ایجاد آزادی بیان برای مردم در نظردارد با به کارگیری فناوری‌های جدید اینترنتی امکان انجام عملیات‌های روانی را به وجود آورد.


رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با مهر در واکنش به طرح اینترنت چمدانی دولت آمریکا از توانایی فنی ایران برای مقابله با این پدیده خبر داد و تأکید کرد: برخی از اقداماتی که توسط دولت آمریکا و کشورهای همپیمان آن صورت می گیرد به واقع مصادیق بارز سایبر تروریسم است، چرا که این کشورها اظهار می کنند این اقدامات برای ایجاد ناهنجاری های اجتماعی و دامن زدن به مفاسد اخلاقی و مسائلی از این دست در دیگر کشورها مخالف صورت می گیرد.


وی با اظهار تأسف از اقدام آمریکا برای دامن زدن به این تهاجمات فرهنگی تصریح کرد: اینکه در دنیای متمدن و پیشرفته امروز کشوری که خود ادعای پیشرفت هم دارد برای تشدید تهاجم فرهنگی دست به اینگونه اقدامات بزند بسیار جای تأسف دارد.


اینترنت

تقی پور از برنامه های گسترده ایران برای تولید محتوا در بخش ارتباطات به عنوان یکی از راههای مقابله با تهاجم سایبری آمریکا خبر داد و گفت: برنامه های گسترده ای در کشور برای تولید محتواست که یکی این از برنامه های اصلی در حوزه زیرساخت های ارتباطی، ایجاد شبکه ملی اطلاعات است.


وی افزود: خوشبختانه با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما و سایر دستگاههای اجرایی در کارگروه مدیریت فناوری اطلاعات، برنامه های وسیعی را برای تولید محتوای دیجیتال در کشور پیش بینی کرده ایم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه از نظر فنی مقابله با پدیده ای که تحت عنوان "اینترنت چمدانی" اعلام شده امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: پیش بینی می کنیم که با محتواهای مثبت و سازنده ای که در جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده و روز به روز نیز در حال توسعه است، قطعا شهروندان ما نیازی به استفاده از این شبکه ها در آینده نخواهند داشت.


بنا بر این گزارش، دولت آمریکا ادعا کرده که اینترنت چمدانی با ویژگی هایی چون غیرقابل قطع بودن و غیرکنترل و نظارت بودن می تواند از هر مرزی عبور کرده و در اسرع وقت تبدیل به شبکه بی سیمی با پوشش منطقه نسبتا وسیعی شده و سپس به شبکه اینترنت وصل شود. بر این اساس این طرح می تواند شبکه های اینترنتی مستقل و جداگانه ای را در کشورهای دیگر برقرار کنند و پنهانی به این کشورها منتقل می شود.


اینکه در دنیای متمدن و پیشرفته امروز کشوری که خود ادعای پیشرفت هم دارد برای تشدید تهاجم فرهنگی دست به اینگونه اقدامات بزند بسیار جای تأسف دارد.


این وب نامحسوس که آمریکا تاکنون دو میلیون دلار برای آن هزینه کرده است متکی بر فناوری شبکه بی سیم مش – mesh – و دولت اوباما مدعی است این فناوری می‌تواند در وسایلی چون تلفن همراه یا رایانه‌های شخصی تغییراتی ایجاد کرده و بدون یک هاب متمرکز، دست به ایجاد یک وب بی‌سیم نامحسوس بزند.


به عبارتی فایل‌های صوتی، تصویری یا ایمیل‌ها را می‌توان بدون هیچ‌گونه واسطه‌ای بین دو وسیله به صورت بی‌سیم و با دور زدن شبکه ارتباطی رسمی رد و بدل کرد.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
شنبه 7/11/1391 - 12:4 - 0 تشکر 585607

اهداف آمریكا از ایجاد اینترنت مخفی 

علاوه بر ادعای دسترسی به دنیای آزاد اطلاعات، آن چه که در طرح اینترنت آزاد، سایه، چمدانی و یا مخفی، توسط آمریکا دنبال می شود، این است که در اینترنت چمدانی درست است که دولت ها کنترلی بر روی کاربران خود ندارند، اما تنها کسی که اشراف کامل به اطلاعات و رفتار اینترنتی آنان دارد، آمریکاست. ضمن اینکه "تقلب در رسانه های اجتماعی" و همچنین برنامه "مدیریت مجازی" که برای داشتن سیاهی لشکر مجازی است، از دیگر اهداف پنهان این پروژه هاست.

اینترنت چمدانی

وزارت خارجه آمریکا، به منظور تاثیرگذاری بر قیام های منطقه و کنترل و نظارت بر آنها اقدامات زیادی را انجام داده است و در این راستا، طرح "اینترنت چمدانی" بخشی از طرح 70 میلیون دلاری وزارت خارجه آمریكا در سال 2011، در راستای گسترش فن‌آوری عبور از موانع ایجاد شده توسط دولت‌ها بر سر راه اینترنت است.

شبکه خبری راشاتودی در وبگاه خود نوشت، هنگامی كه در بهار امسال، موج انقلاب سراسر خاورمیانه را در برگرفت، بسیاری عقیده داشتند كه آنچه به حضور میلیونی افراد در خیابان‌ها منجر شد، در اصل با حضور 140 نفر، یا حتی كمتر از آن در شبكه‌های اجتماعی مانند توییتر، یوتیوپ و فیس بوك آغاز شد.

وزارت خارجه ایالات متحده، با هدف بهره گیری از قدرت مردمی نهفته در ارتباطات اینترنتی، مبلغ 2 میلیون دلار وام بلاعوض برای طرح "اینترنت چمدانی" اختصاص داده است و با این ادعا كه این طرح جهت یاری‌ رساندن به مخالفان حکومت های منطقه است، آن را براساس فن‌آوری اینترنت موبایل ارائه کرده است.

آیا مضرات طرح اینترنت چمدانی آمریكا بیش از مزایای آن است؟

"مایكل پوسنر"، معاون وزیر امورخارجه آمریكا، در جلسه‌ای كه در "بنیاد آمریكای جدید" واقع در واشنگتن دی‌سی ترتیب داده شده بود، گفته بود: "این طرح، بخشی از مقوله‌ای است كه هیلاری كلینتون، وزیر خارجه آمریكا آنرا یک استراتژی مخاطره آمیز برای حل چالش‌های پیش روی فعالین حقوق‌بشر و دموكراسی در شرایط سركوب اینترنت در جهان بر شمرد."

تجربه دیوید کامرون و برخی قیام های منطقه نشان داده است، بهره گیری از اینگونه ابزارها، همیشه در راستای اهداف آمریکا عمل نمی کند و گاهی جواب معکوس داده و بر علیه آنان اقدام می کند و آمریکایی ها را به این نتیجه می رساند که باید کنترل بیشتری را بر ابزار های ارتباطی مستولی کنند.


اگرچه اینترنت چمدانی، جهت ممكن ساختن دسترسی مخالفان، به اینترنت، با بكارگیری فن‌آوری عبور از فیلترینگ دولتی - كه می‌تواند از طریق تلفن‌های همراه و دیگر وسایل مورد استفاده قرار گیرد - طراحی شده است و به عبور از یارانه‌های میزبان كه دولت‌ها براحتی می‌توانند آنرا غیرفعال نمایند، نیاز ندارد؛ ولی "جان یانگ"، بنیانگذار پایگاه اینترنتی اسناد محرمانه كریپتوم، بر این باور است كه طرح اینترنت چمدانی آمریكا، اهداف دوگانه‌ای را دنبال می‌كند:

"اینترنت چمدانی، این توهم را ایجاد می كند كه می‌توانید از این قطعات الكتریكی بدون ورود به سیستم‌های ملی، استفاده كنید. این امر صحیح است، ولی خارج از محدوده سیستم‌های ایالات متحده نیست.

وی در ادامه می‌افزاید: بهای اینكه شما می‌توانید خارج از حوزه سیستم‌های ملی از اینترنت استفاده كنید، این است كه ایالات متحده آنچه را انجام می دهید نظاره می‌كند و احتمالا بر آنچه در حال انجامش هستید، اعمال نفوذ می‌كند."

وزارت دفاع امریکا

بنا به گفته هكرهای گروه ناشناس (Anonymous) فقط این دولت آمریكا نیست كه به جاسوسی مشغول است. این گروه با انتشار 70 هزار ایمیل محرمانه شركتی از وزارت دفاع آمریكا، به افشای این مسئله پرداخت كه برنامه "روماس كوین" برای "تقلب در رسانه‌های اجتماعی" طراحی شده است. این برنامه با استفاده از مدیریت مجازی، امكاناتی را فراهم می‌آورد كه از طریق آن، یك فرد می‌تواند بجای تعداد زیادی از كاربران مختلف اینترنتی ظاهر شود.

براون در این باره می‌گوید: " از جمله باورنكردنی ترین چیزهایی كه از ایمیل های شركت "اچی‌بی‌گری" متعلق به وزارت دفاع فاش شد، برنامه "مدیریت مجازی" است كه در آن نرم‌افزاری مورد استفاده قرار گرفته كه بواسطه آن یك كاربر می‌تواند به جای چندین كاربر غیرواقعی دیگر تبدیل شود."

انزجار بین‌المللی كه از ربوده شدن یك وبلاگ نویس همجنس‌گرا در سوریه بوجود آمد، یك نمونه از كاربردهای واقعی این سیاست است. این در حالی است كه بعدا مشخص شد، در حقیقت این وبلاگ نویس "تام مك مسترز"، مرد متاهل آمریكایی ساكن ادینبورگ است.

یانگ خاطرنشان می‌سازد: بین حمایت از جریان آزاد اینترنت در خارج و در داخل خاك آمریكا تناقض وجود دارد.

"دیوید كامرون"، نخست وزیر انگلیس نیز، غیرفعال ساختن شبكه‌های اجتماعی - كه مورد استفاده معترضین در خلال شورش‌های لندن قرار گرفت - را مطرح كرد.

مهم نیست قصد آنها چه بوده و مهم این نیست كه راه‌حل واقعی برای شهروندان عرب چیست، بلكه مهم این است كه شما موضع دقیقا مخالفی با آنچه در حوزه سیاست نظامی و سیاست خارجی در حال پدیدار شدن است، اتخاذ كرده‌اید.

در پایان "گردون براون" نیز چنین اظهار می‌دارد: "ممكن است كه وزارت خارجه آمریكا، نیت خوبی از طرح چنین برنامه‌ای داشته باشد و ممكن است این برنامه همان چیزی باشد كه مدعی آن هستند، یعنی راهی برای ایجاد جریان آزاد ارتباطات برای افراد بیشتر. ولی مسئله اینجا است كه مهم نیست قصد آنها چه بوده و مهم این نیست كه راه‌حل واقعی برای شهروندان عرب چیست، بلكه مهم این است كه شما موضع دقیقا مخالفی با آنچه در حوزه سیاست نظامی و سیاست خارجی در حال پدیدار شدن است، اتخاذ كرده‌اید.

گفتنی است، تجربه دیوید کامرون و برخی قیام های منطقه نشان داده است، بهره گیری از اینگونه ابزارها، همیشه در راستای اهداف آمریکا عمل نمی کند و گاهی جواب معکوس داده و بر علیه آنان اقدام می کند و آمریکایی ها را به این نتیجه می رساند که باید کنترل بیشتری را بر ابزار های ارتباطی مستولی کنند.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
شنبه 7/11/1391 - 12:6 - 0 تشکر 585610

مسئولان به هوش باشند، رفع فیلترینگ یا بسته پیشنهادی آمریكا«اینترنت چمدانی» در راه است!؟

اینترنت چمدانی

وقتی پیوند ها می شود پربازدید ترین صفحه مجازی در كشور باید هم شاهد بسته پیشنهادی آمریكا برای دسترسی كاربران ایرانی به دنیای مجازی باشیم.


وقتی صفحات داخلی از آنهایی كه قیمت طلا و ارز را لحظه ای اعلام می كنند تا آنهایی كه سخنان منتقدین و نه مخالفین این روز های مملكت را منعكس می كنند یكی پس از دیگری فیلتر می شود باید هم شاهد استفاده روز افزون از فیلتر شكن و رجوع به منابع غیر رسمی و گاها نا متعبر كه در جای خود بسیار ممكن است آسیب رسان باشند، برای دسترسی به اطلاعات باشیم.


حالا هم كه گویا وضع ارتباطات و دنیای مجازی امروز ما دایه دلسوز تر از مادر پیدا كرده و آمریكا این دلسوز دیرینه منافع خود كه آن را در كشور ما قلب زمین، بطن خاورمیانه، ایران جستجو می كند، دست بكار شده تا دنیای مجازی كاربران ایرانی را از این ركود درآورد.


اینترنت چمدانی؟! این عنوان الهام‌گرفته از یک شبکه وایرلس اتریشی است که با نصب آنتن‌های مخصوص WiFi روی پشت‌بام‌ها کار می‌کند و گویا دامنه وسیعی را نیز می تواند پوشش دهد.


طبق اطلاعات به دست آمده اینترنت چمدانی به كاربران خود این امكان را میدهد كه با بهره گیری از این اتصلات اینترنتی به صورت وایرلس  حتی با یك تلفن همراه به دنیای مجازی متصل شوند و در عین حال از رهگیری و رصد نیروهای امنیتی نیز در امان باشد.


وب گردی در فضای مجازی بهانه ای بیش از برای پیاده سازی اینترنت چمدانی نیست پشت پرده ی این داستان با توجه به غیر قابل رصد بودن این نوع اتصالات اینترنتی، جاسوسی است.


طبق اعلام سازندگان این فناوری، اینترنت چمدانی شامل آنتن‌های بی‌سیم کوچک برای افزایش منطقه تحت پوشش، یک لپ‌تاپ برای مدیریت سامانه، درایو فلش و سی‌دی برای توزیع نرم‌افزار به دیگر وسایل و مخفی نگهداشتن ارتباطات و دیگر اجزای لازم از جمله کابل‌های اینترنت خواهد بود.


گفتنی است اینترنت چمدانی بخشی از یك طرح بزرگ تر برای ایجاد اینترنت موازی در كشورهایی است كه سیاست های موافق سیاست های آمریكا نیست در واقع برای سلطه پنهان اجرا می شود كه به گفته مقامات آمریكایی در ایران راه اندازی خواهد شد.


بركسی پوشیده نیست كه حفاظت اطلاعات جهموری اسلامی ایرانم بسیار كارآمد و توانمند است كه دستگیری جاسوسان، هكرها در فضای مجازی گواهی بر این مدعاست، امری كه به كابوس مداخله گران در امنیت ایران چون آمریكا مبدل شده است.


پر واضح است در چنین شرایطی دشمن از هر روزنه ای برای ورد به كشور و ایجاد اختلال و پیاده كردن منافع خود بهره می گیرد و چه راحتتر خواهد این ورود، زمانی كه خود ما شرایط را فراهم كنیم و دشمن با استفاده از نقطه ضعف ما ورود پیدا خواهد كرد.


اینترنت چمدانی؟! این عنوان الهام‌گرفته از یک شبکه وایرلس اتریشی است که با نصب آنتن‌های مخصوص WiFi روی پشت‌بام‌ها کار می‌کند و گویا دامنه وسیعی را نیز می تواند پوشش دهد.


وب گردی در فضای مجازی بهانه ای بیش از برای پیاده سازی اینترنت چمدانی نیست پشت پرده ی این داستان با توجه به غیر قابل رصد بودن این نوع اتصالات اینترنتی، جاسوسی است.


جنگ نرم در فضای سایبری موضعی كه مقام معظم رهبری با هوشمندی تمام از چند سال پیش آن را مطرح فرمودند جنگی كه جوانان، دانشجویان، طلاب افسران آن هستند. موضوعی كه به درستی و به قول معروف در اوج زمان طلایی مطرح شد كه اگر پیگیر می شد دیگر شاهد بسته های پیشنهادی از سوی آمریكا نبودیم.



در شرایط حساس فعلی مملكت و با توجه به قرارگرفتن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری كه ارتباطات اعم از مجازی و رسانه های مكتوب، دیداری و... نقش مهمی در برگزاری یك انتخابات پرشور و سالم دارند وجود شبكه های غیر قابل رصد كه مشخص نیست از چه منبعی هدایت و تغذیه می شوند می تواند فضای سالم كنونی را مسموم كند.


چه لزومی دارد‌امریكا تا پایان سال 2011 و در اوج شرایط بد اقتصادی، جنبش وال استریت و... 70 میلیون دلار برای  اینترنت چمدانی و صرفا آزادی كاربران كشورهای نظیر ایران، سوریه، لیبی و... هزینه كند.


اینترنت چمدانی

گزارشی در راشا تودی منتشرشد مبنی بر این كه دولت اوباما به طور فزآینده ای در حال ایجاد شبکه های سایه وار سایبری و گسترش شبکه های مخفی ارتباطات تلفن همراه در کشورهای مختلف جهان است تا مخالفان دولت در این کشورها به راحتی و خارج از نفوذ حکومت بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.


همچنین فارن پالیسی به نقل از ساشا مینراث، عضو موسسه تکنولوژی باز در بنیاد آمریکای جدید که مدیریت میدانی پروژه چمدان اینترنتی را بر عهده دارد، گزارش داد،ز مانی که مطمئن شدیم این سیستم به میزان مکفی ایمن است، در آن هنگام پیاده سازی آن را در یک منطقه جهان مد نظر قرار خواهیم داد؛ برای مثال سوریه یا کره شمالی یا چین و یا تهران. احتمالا هنوز یک سال تا انجام این کار باقی مانده است. ما در ابتدا و قبل از هر چیز دیگری بر جلوگیری از وارد آمدن آسیب متمرکز شده ایم.


امروز دست سیاست از آستین ارتباطات بیرون‌آمده و هر كس در تبلیغات، پروپاگاندا، رسانه، اطلاع رسانی، دنیای مجازی و فضای سایبر موفق تر باشد در دیكته كردن اهداف خود، محافظت از داشته های خود موفق تر خواهد بود.


مسئولان ارتباطات شور می توانند با سالم سازی در فضای مجازی البته از راه درستش نه از طریق فیلتر كردن مانع از دسترسی به اینترنت چمدانی شوند چرا كه استفاده از این سیستم اینترنتی بدون شك تبعات خاص خود را مانند سوء استفاده، پرونده سازی ...برای كاربران خود به همراه خواهد داشت.


قدرت سایبری آمریكا با استفاده از این فناوری بیشتر بدنبال پیاده سازی اهداف خود است مانند استفاده از فیس بوك در انتخابات 88 و فتنه ی بعد از آن است. رسانه ای كه قبل از انتخابات كاملا اجتماعی و بیشتر فانتزی بود و درست در بحبوحه ی انتخابات می شود یك رسانه كاملا سیاسی.


با توجه به این كه ما یك تجربه شاید تلخ اما خوبی در انتخابات اخیر بدست آوردیم كه می توان بر اساس آن برنامه ریزی كرد و فتنه ی جدید را در نطفه خفه كرد.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.