• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن مهدویت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
مهدویت (بازدید: 3372)
جمعه 15/10/1391 - 16:6 -0 تشکر 582774
قرار عاشقی 130 - اربعین ، میعادگاه سپاه امام عصر(عج) در هنگام ظهور

به نام خدا



http://photo-hosting.winsoftmagic.com/1/ad5wlphv23.jpg

 

امدادهای الهی در هنگام ظهور ، نقش ویژه ای در پیروزی جبهه حق خواهد داشت ، برخی از این امدادها بصورت آنی در كوران تحولات ظهور نازل می گردد اما برخی از آنها قرنهاست كه در طول زمان جریان داشته و در آستانه ظهور تشدید خواهد شد ، حضور میلیونی عزاداران حسینی در اربعین سالار شهیدان را می توان از نصرتهای الهی برشمرد كه فراگیر شدن خیره كننده آن در طی سالهای جاری بشارت بزرگ نزدیكی ظهور را در خود دارد.كربلا در میانه راه كعبه و بیت المقدس است و این یعنی از عاشورای ظهور تا اربعین حسینی و از اربعین تا نماز عشق در قدس شریف فاصله ای نیست.

 

امام خامنه ای(مدظله) :

"آمدن اهل‌بیت حسین‌بن علی(ع) به سرزمین کربلا، فقط برای این نبود که دلی خالی کنند یا تجدید عهدی بکنند؛ آنچنان که گاهی بر زبان‌ها جاری می‌شود. مسأله از این بسیار بالاتر بود. نمی‌شود کارهای شخصیتی مثل امام سجاد(ع) یا مثل زینب کبری(س) را بر همین مسائل عادی رایج ظاهری حمل کرد، باید در کارها و تصمیمات شخصیت‌هایی به این عظمت در جست‌وجوی رازهای بزرگتر بود....

به شیعیان یاد دادند اینجا محل اجتماع شماست؛ اینجا میعاد بزرگی است که با جمع شدن در این میعاد، هدف جامعۀ شیعی و هدف بزرگ اسلامی جامعۀ مسلمین را باید به یاد هم بیاورید. تشکیل نظام اسلامی و تلاش در راه آن حتی در حد شهادت، آن هم با آن وضع! این چیزی است که باید از یاد مسلمانان نمی‌رفت و خاطرۀ آن برای همیشه زنده می‌ماند. آمدن خاندان پیغمبر، امام سجاد(ع) و زینب کبری(س) به کربلا در اربعین به این مقصود بود."

نمازجمعه تهران 1366/7/24

 

امام عصر(عج) بنا بر اعتقاد اكثر محققین و نص صریح روایات در عاشورای سال ظهور ، قیام جهانی خود را در كنار خانه كعبه با ندایی فراگیر آغاز خواهد كرد :

1. اَلا یا اَهلَ العالَم اَنَا الاِمام القائِم.

2. اَلا یا اَهلَ العالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم.

3. اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین قَتَلُوهُ عَطشاناً.

4. الا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین طَرَحُوهُ عُریاناً.

5. اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین سَحَقُوهُ عُدواناً. (الزام الناصب ، ج 2 ، ص 282)

آگاه باشید ای جهانیان که منم امام قائم، آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده، بیدار باشید ای اهل جهان که جدّ من حسین را تشنه کام کشتند، ای اهل عالم ، جد من حسین را روی خاک افکندند، آگاه باشید ای جهانیان که حق جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند.


پس از علنی شدن قیام و آشكار شدن 313 یار وفادار آن حضرت در مكه در روز عاشورا و روزهای پس از آن و احتمالاً درگیریهایی كه آن حضرت با حكومت پریشان و متزلزل عربستان برای گشودن راه قیام و تسلط بر حجاز خواهند داشت و توقفی كه آن حضرت برای پیوستن یاران خود از سرزمین های اطراف چون بحرین و یمن و ... به قیام از سوی دیگر خواهد داشت و همچنین حركت سریع سپاه حضرت بنا بر روایات كه در طی چند ماه بر سراسر كشورهای اسلامی تسلط پیدا خواهد كرد ، چنین به نظر می رسد كه به احتمال قوی در ماه دوم پس از قیام و در ماه صفر و حوالی اربعین می توان انتظار داشت كه رهبری قیام و بدنه اصلی آن خود را به تجمع بسیار عظیم عاشقان و عزاداران حسینی در كربلای معلی برساند ، چنانكه استفاده از پتانسیل عظیم تجمع دهها میلیونی در مراسم اربعین در جهت معرفی قیام از یكسو و تشكیل سپاهی بزرگ برای حركت به سمت شام و بیت المقدس ، در كوران فتنه های بزرگ دشمنان ، ضروری به نظر می رسد.

پس با توجه به قرائن روایی می توان انتظار داشت كه در اربعین سال ظهور وجود مقدس امام عصر(عج) به همراه سپاه خود در مراسم نورانی اربعین حضور داشته و مقدمات حركت تاریخی به سمت بیت المقدس و نبرد نهایی را فراهم خواهد كرد به بیان دیگر در اربعین سید و سالار شهیدان كه شور و شعور حسینی در اوج بوده و زمینه های جهاد فراهم است ، با پیوستن میلیونها نفر ، سپاه بزرگ امام مهدی(عج) صورت نهایی خود را گرفته و برای نبرد سرنوشت ساز بیت المقدس حركت خواهد كرد.

 

 

در واقع می توان گفت  تقارن مراسم اربعین حسینی با هفته های آغازین قیام جهانی حضرت و فراهم شدن فرصت حضور در جمع دهها میلیونی مسلمانان آن هم در روزهای پرفتنه و غبارآلود اوائل قیام حضرت ، امدادی الهی و تدبیری غیبی برای یاری و نصرت و زمینه ساز فتح و پیروزی می باشد كه مقدمه آن از قرنها قبل و با بیانات مبارك ائمه اطهار(ع) فراهم گردیده است

سپاه عشق ، عاشورا در كعبه ، اربعین در كربلا

و از هم اینك می توان انتظار داشت كه دشمنان با پیش بینی این حقیقت ، در اربعین بعد از ظهور در آستانه حركت اقیانوس جمعیت به میعادگاه عزاداران حسینی ، شدیدتر از سالهای جاری و همچون محاصره سال 61 هجری ، اقدام به ممانعت و حملات به عزاداران اربعین خواهند كرد تا به خیال خود زمینه های فرصت عظیم اربعین برای قیام مهدوی را از بین ببرند ، و از رسیدن سپاه امام(ع) به كربلا جلوگیری كنند ، اما زهی خیال باطل ، زمزمه های حضور امام زمان(عج) در مراسم اربعین كافیست تا قیامتی در دشت نینوا برپا شود و با اولین تجمع عظیم سپاهیان امام مهدی(عج) ، رعب و وحشت ، وجود دشمنان را فراگیرد ، رعبی كه از وعده های الهی برای یاری آخرین حجت خویش است.

حال با این مقدمه مهم می توان برخی از اسرار ظاهری توصیه و تاكید بسیار بر بزرگداشت اربعین حسینی در بیانات ائمه اطهار(ع) را درك كرد تا جایی كه معصوم(ع) زیارت اربعین را از نشانه های مومن برمی شمرد و اولیاء الله به بزرگداشت اربعین و حضور در آن سرزمین مقدس مخصوصا با پای پیاده از دیرباز اهتمام وی‍ژه ای داشته اند ( البته این مسئله مطمئناً اسرار باطنی مهمی نیز دارد كه تنها ، اهلش قادر به درك آن می باشند)


از سوی دیگر رونق گرفتن شگفت انگیز مراسم اربعین در طی سالهای جاری و حضور دهها میلیونی عاشقان حسینی از سراسر جهان كه موجب حیرت جهانیان شده است ، بشارتهای بزرگی در خود دارد ، بشارت فراهم شدن سپاه بزرگ اسلام برای یاری آخرین حجت حق ، بشارت باز شدن راه قدس كه از كربلا می گذرد ، بشارت فراگیر شدن نام و یاد حسین(ع) كه امام عصر(عج) در هنگام ظهور خود را با این نام معرفی می كند و ...

آیا رهسپار شدن عاشقانه بزرگ و كوچك ، زن و مرد ، پیر و جوان به سوی قبله دلها و عظمت بی نظیر عزاداری سالار شهیدان نویدبخش در راه بودن منتقم خون حسین(ع) نیست؟


http://photo-hosting.winsoftmagic.com/1/3jkv765pd9.jpg


آیا این پیاده روی های میلیونی اربعین تمرین حضور در ظهور و بشارت بخش بسیار نزدیك بودن آن نیست؟

آیا این حضور بی نظیر اربعین در كربلا بشارت بخش بسیار نزدیك بودن آغاز حركت سپاهیان عشق از عاشورای كعبه نیست؟

یقیناً جهان بزودی زود با چشمانی حیرت زده جمال نورانی طالب خون كربلا را در میان اقیانوس عزادارن حسینی مشاهده خواهد كرد ، سیمایی ملكوتی كه بعد از نوحه خوانی در رثای جد مظلوم خویش برای ریشه كن كردن ظلم و فتنه در جهان و حركت به سمت بیت المقدس از مسلمانان یاری خواهد خواست.

 

و چه زیبا فرمود امام عاشقان خمینی كبیر :

راه قدس از كربلا می گذرد!

آری اقیانوس عزاداران حسینی اربعین راه قدس را گشوده است و بزودی دروازه خیبر با دستان مبارك علی گشوده خواهد شد.

جمعه 15/10/1391 - 18:18 - 0 تشکر 582778

سلام

انشالا که عزاداری های همه قبول باشه و اربعین حسینی رو به همه تسلیت میگم

نمیخواستم این قرارم  کپی پیست ی باشه میخواستم با دست خودم بنویسم ولی خب وقت کم بود حتی واسه همین مطلب کپی شده ام وقت زیادی نداشتم


قرار این هفته :قبل از خواب 10 صلوات برای سلامتی امام مهدی (عج) بفرستیم

جمعه 15/10/1391 - 22:47 - 0 تشکر 582793

هوالعزیز
سلام

باعث افتخار و خرسندی ماست که این قرار را لبیک گفتید
و اولین قرار خود را در چنین ایامی و پیرامون اربعین قرار دادید
انشاالله خدای مهربان از شما راضی باشد
و به حاجات خیرتان برسید

منم سر این قرار هستم
بسیار عالیست
ممنونیم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 16/10/1391 - 11:19 - 0 تشکر 582828

رقص زلفت سر ِ نی دیدم و با خود گفتم 

بین هفتاد و دو سر، کاش سری بود مرا...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 16/10/1391 - 15:32 - 0 تشکر 582891

سلام
منم سر قرار اومدم. ممنون "سکوت" جان.
استفاده می کنیم.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

شنبه 16/10/1391 - 18:33 - 0 تشکر 582904

هوالعزیز
سلام
خوش آمدین دهکده گرامی, جناب دکتر
التماس دعا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 16/10/1391 - 23:44 - 0 تشکر 582933

بررسی زیارت اربعین امام حسین علیه السلام

شیخ طوسی در تهذیب و مصباح ، زیارت مخصوصه روز اربعین را از حضرت امام صادق علیه السلام نقل کرده است.


..........................................................................................



فراز اول:

سلام های توصیفی

- السلامُ علی وَلیِّ الله و حبیبه؛
سلام بر ولی و حبیب - دوست - خدا.

- السلامُ عـَلی خلیلِ اللهِ وَ نجیبه؛
سلام و درود بر خلیل و گزیده خدا.

- السلامُ علی صَفیِّ اللهِ و ابن ِ صَفیّـه؛
درود بر برگزیده خدا و پسر انتخاب شده خدا.

- السلامُ علی الحُسین ِ المظلوم الشهید؛
درود بر حسین مظلوم شهید.

- السلامُ علی اسیرِ الکربات و قـَتیلِ العـَبرات؛
سلام بر کسی که اسیر و گرفتار بلایا و اندوه ها شد و کشته برای اشک ها.

 در سلام های اولیه زیارت، امام صادق علیه السلام به نوعی اصالت خانوادگی امام حسین علیه السلام را بیان می نماید که ایشان فرزند رسول خدا که حبیب خداست، می باشد .
برخی از انبیاء در درگاه الهی با نام خاصی توصیف و معروف شده اند.
حضرت ابراهیم(ع) با عنوان خلیل الله ،
حضرت موسی(ع) با عنوان کلیم الله ،
حضرت عیسی(ع) با عنوان کلمة الله ،
حضرت نوح(ع) با عنوان نبی الله - که البته ایشان اولین پیامبری بودند که مقام نبوت را به دوش کشیدند-
حضرت آدم(ع) با عنوان صفوة الله و حضرت محمد(ص) با عنوان حبیب الله مطرح هستند.


 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 16/10/1391 - 23:49 - 0 تشکر 582934

برای سلام معانی مختلف ذکر کرده اند، که به اختصار نام می بریم.

حال که معنای سلام مشخص شد که به معنای آسایش، امنیت و سلامتی است، به تفسیر سلام بر امام حسین علیه السلام می پردازیم.
سلام بر امام به این صورت است که شخص زائر در حالی که حضور امام ایستاده یا از دور ایشان را در ذهن حاضر نموده و به حضرت سلام می نماید و در دل می گذراند که هیچ آزاری و آسیبی از ناحیه من به آن امام، نه در آن وقت و نه پس از آن نخواهد رسید؛
زیرا هدف تمامی آن بزرگواران جز هدایت و اصلاح مردم و اعلای کلمه توحید و شیوع طاعت خداوند در مردم نیست، لذا آنها از معصیت خدا و تخلف از اوامر و نواهی او، از اخلاق ناپسند مردم از قبیل خودبزرگ بینی، حرص، ریا، بخل، حّب قدرت، غیبت، آزار رساندن و ... اذیت خواهند شد.

1- سلام، یکی از نام های خدای عزوجّل است و مراد آن است که خداوند حافظ تو باشد.

2- سلام به معنای تسلیم.

3- سلام به معنای سلامتی.


زائر باید حال خود را به گونه ای قرار دهد که مورد رضایت امام باشد، نه مایه اذیت آن حضرت. آن وقت است که در گفتن کلام سلام، صادق است. لذا باید دل را با آب توبه شستشو داده، و اشک پشیمانی از دیده فرو ریزد، و پس از آن به امام عرض سلام داشته باشد.

زائر با عرض سلام، خود را به آن حضرت نزدیک نموده و با تکرار واژه ادب، روح و روان خود را به لحاظ نزدیکی به ایشان از پستی ها و رذایل و آلودگی ها پاک می نماید و سلام را چنان با ادب و خلوص و اشک و آه بر دل القا می نماید، تا سلامتی کامل حاصل گردد و موجب جواب سلام آن بزرگوار گردد.

در واقع زائر با عرض سلام بر آن حضرت و یارانش چهره اجتماعی - سیاسی خود را نمایان ساخته و اعلان می دارد که نه تنها با بت درون مبارزه می کند، بلکه همانند خود آن بزرگوار، با طاغوتیان، ظالمان، مستبدان و خائنین به مردم، مبارزه کرده و با شعار سلام، خود را در زمره یاران آن حضرت قرار می دهد.

ادامه دارد...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 17/10/1391 - 16:45 - 0 تشکر 583041

به نام خدا و سلام
من هم با شما هستم خدابخواهد.

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

يکشنبه 17/10/1391 - 21:47 - 0 تشکر 583070

بنام خدا
سلام


فراز دوم:شهادت و گواهی امام صادق علیه السلام به عظمت و برتری امام حسین علیه السلام

- اللهم انی اَشهَدُ أنـَّهُ وَلیـُّکَ وَ ابنُ وَلیِّک؛ بار خدایا گواهی می دهم که ( امام حسین) ولی تو و فرزند ولی تو است .
- وَصَفیـُّکَ وَ ابنُ صَفیـِّک، الفائزُ بِکـَرامـَتـِک ؛ و نیز گواهی می دهم که او برگزیده ی تو و پسر برگزیده ی تو است که به کرم تو رستگار است.
- اَکرَمتـَهُ بالشَّهادة ؛ خدایا گواهی می دهم که او را به وسیله شهادت گرامی داشتی .
- و حَبوتـَهُ بالسـَّعادة ؛ و به او سعادت عطا فرمودی.
- و اجتـَبـیتـَه بطیبِ الولادة ؛ و او را از اصل و نسب ، پاکی ولادت بخشیدی.
- و جَعَلتـَه سیداً من السادة و قائِداً من القادة ؛ او را آقایی از آقایان و رهبری از رهبران قرار دادی.
- و ذائدً مِنَ الذادة و اَعطیتـَهُ مَواریثَ الانبیاء ؛ و او را مدافعی از مدافعان قرار داده و ارث تمام انبیاء را به ایشان عطا فرمودی.
- و جعلته حُجَة ًعلی خـَلقِک مِنَ الاوصِیاء ؛ و شهادت می دهم که او را حجت بر خلق خود از اوصیاء قرار دادی.
- فـَاَعذَرَ فی الدُعاءِ وَ مَنَحَ النُصح ؛ پس امام حسین علیه السلام نیز در دعوت ، عذری باقی نگذاشت و خیر خواهی نمود.


خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

يکشنبه 17/10/1391 - 21:48 - 0 تشکر 583071

در این دنیا هر کس توسط چیزی و یا عملی به عزت می رسد. امام صادق علیه السلام در این فراز از زیارت، امام حسین علیه السلام را توصیف می نماید که خدایا او ولی تو و فرزند ولی توست، او برگزیده و پسر برگزیده توست. یعنی با تمام عزت و احترامی که برای ایشان قائل بودی ولی به وسیله شهادت به او عزت بخشیدی. تو خواستی که امام به وسیله شهادت، آن هم چنین شهادتی به عزت برسد. خدا به وسیله شهات، امام حسین(علیه السلام) را به سعادت رسانید. طوری که یزید و وزرایش به دنبال دنیا و کسب مقامات دنیوی بودند و به نوعی به دنبال کسب اعتبار بودند ولی امام حسین(علیه السلام) که هیچ چشم داشتی به دنیا نداشت و حکومت را هم صرفاً به عنوان ابزاری برای برافراشتن اسلام و اقامه عدالت می دانست.

امام حسین علیه السلام و اهل بیت ایشان در فجیع ترین وقایع و جنایت ها، قرار گرفته بودند. اگر چه مدت زمان جنگ کم بوده؛ اما در این مدت کم، انواع و اقسام جنایت ها و پستی ها دیده می شود که البته بزرگترین چهره این جنایات اینست که بر امام معصوم وارده شده است. شهید مطهری(ره) می فرماید: " یک وقت حساب کردم و ظاهراً در حدود بیست و یک نوع پستی و لئامت در این جنایت دیدم و خیال نمی کنم در دنیا چنین جنایتی پیدا بشود، که تا این اندازه تنوع داشته باشد. و به امام با گذراندن چنین وضعیتی کرامت و شرافت داده شد. 
 حماسه حسینی، ج 3، ص 121.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.