• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 343)
چهارشنبه 13/10/1391 - 22:17 -0 تشکر 582596
اصلاح سینما به سوی سینمای سکولار

سینمای لجام گسیخته ایران روز به روز بیشتر در منجلاب فساد و قبح شکنی ضدارزشهای رسوخ کرده در ذهن و جان مردم متدین ایران فرو می رود که البته دور از انتظار نیست که این همان هدفی است که گردانندگان آن با ذهن بیمارخویش از همان ابتدا در سر می پروراندند؛ این «ابتدا»ی مسبوق الذکر درواقع همان دوران ننگین در تاریخ معاصر ایران، دورانی موسوم به اصلاحات است که با فراهم آوردن بستری به نام آزادی و دموکراسی انواع هنجارشکنی ها و قبح زدایی ها را وارد سینمای اجتماعی ایران کردند تا فصلی نوین از سینما که در حقیقت احکام دین و ارکان خانواده را نشانه رفته بود در برابر دیدگان مردم گشوده شود؛سینمایی که به طور غیرمستقیم وبعضا مستقیم مسئول بی بند و باری ها و ولنگاری های جامعه در آن دوران و پس از آن می باشد. از همان دوره بود که پای سینماگران و به اصطلاح هنرمندانی با تفکراتی مغایر ارزشها و آرمانهای انقلاب و عنصرهایی روشنفکرنما و دگراندیش به سینما باز شد تا سکان اصلی ترین تریبون برای بیان پیام ها و اهداف انقلاب و نزدیک نمودن مردم به دین راستین در دست عده ای معلوم الحال که اصولا هیچ سنخیت و قرابتی با این مباحث ندارند به بازی گرفته شود.تا جایی که فرج الله سلحشور اخیرا اعلام نموده است تنها سه درصد از جامعه سینماگران نظام جمهوری اسلامی را قبول دارند.

چهارشنبه 13/10/1391 - 22:23 - 0 تشکر 582597

این سیر تنزل سینما از حیث دغدغه دینی و انقلابی ادامه یافت تا اینکه اخیرا فریادهایی جدی از گلوی متدینین جامعه در نفی و نکوهش مشی کلی سینما به سوی از هم پاشیدن نظام خانواده و متزلزل کردن پایه های دینی مردم، کورسوی امیدی را برای برون رفت سینما از این بحران در دلهای دغدغه مندان ایجاد کرد. از اقدام انقلابی حزب الله در پایین کشیدن «گشت ارشاد» و «زندگی خصوصی» از روی پرده سینماها در اوایل سال و دادن انواع بیانیه ها توسط آنان و تحریم فیلم های ضداخلاقی و هالیوود منش! از سوی حوزه هنری و اخیرا تحصن مردم در مقابل ساختمان وزارت ارشاد همه و همه از عزمی جدی برای متوقف کردن مشی کلی و طی طریق سینما به سوی سینمای سکولار که خواهان جامعه ای سکولار است وهدفی همسو با اهداف دشمنان نظام و انقلاب دارد حکایت می کند که از همان ابتدا با واکنش و تهاجم شدید طیف هنرمندان و سینماگران یادشده و افراد شادمان از این طریق طی شده سینما مواجه شد که متاسفانه برخی افراد دیندار و سایتهای ارزشی نیز ساده اندیشانه همصدا با فریادهای مخالفین به تقبیح این اعمال از سوی امت حزب الله دست زدند.گرچه این اقدامات حوزه هنری و اعتراضات انصار حزب الله افعالی منفعلانه در مقابل برخی فیلم های مسئله دار در سینما می باشد اما نوید حرکاتی جدی تر از سوی دغدغه مندان در حوزه فرهنگ را به مردم می دهد که اینها درواقع جرقه های ابتدایی این حرکت می باشند.



جوانانی که بار اصلی نظام و انقلاب بر دوش آنان سنگینی می کند، زمانی که می بینند به سادگی آقای کارگردان دین آنها را با هنر خود که به واقع در این مملکت باید در خدمت اسلام ناب قرار گیرد بازیچه دستان خود نموده است و عامدانه در قبح زدایی برخی مقبوحات دینی مردم نظیر بی حجابی، شراب خواری، روابط نامشروع، خیانت و ... تلاش می کند که البته این مورد آخر در فیلم های جشنواره سی ام بیداد می کند که نشان از برنامه ریزی مدون با استفاده از ابزار سینما برای قبح زدایی خیانت در جامعه و ویران نمودن اساس خانواده که یکی از پایه های اصلی آن اعتماد و اطمینان متقابل طرفین است دارد و آن هنگام که مشاهده می کند مسئولین فرهنگی و متولیان این امور به خواب خرگوشی فرو رفته اند و کوچکترین حرکت و تلاشی در منع این جریان حاکم بر سینما نمی کنند، خود بر اساس آموزه های دینی خویش و وصایای بنیانگذار این انقلاب احساس تکلیف می کنند و به جای نگاشتن نقدهایی بی اثر و حداکثر کم اثر خود وارد میدان عمل می شوند و قدمی هرچند کوچک در سطح توانایی خویش در این راه برمی دارند تا حداقل این ندا به گوش آقایان برسد که چشمان ناظری در حال نظاره بر عملکرد شما هست که اتفاقا اخیرا نیز تیزبین تر از پیش در حال پاییدن و کاویدن سینما در حوزه محتوا و نقد آن می باشد.


البته نباید این اقدامات به همین اعتراضات و تحصنها ختم شود که ادامه آن حقیقتا نتیجه ای عکس در پی خواهد داشت، بلکه بایستی حرکاتی در حوزه سینما از سوی متدینین برای انتقال مفاهیم و دغدغه های دینی صورت گیرد چنانچه به قول یکی از دوستان«چون سروکارت فتد با سینما پس زبان سینما باید تو را». اما خوشبختانه اقداماتی تحسین برانگیز و قابل دفاعی در حوزه های فیلمسازی، مستندهای تجربی، فیلمنامه نویسی و... در سالهای اخیر به انجام رسیده که در جشنواره ای مانند عمار فرصت ظهور و بروز پیدا کرده است؛ جشنواره ای که با آثار خویش جوانه امید را برای در دست گرفتن سینما توسط جوانهای مؤمن و انقلابی و سوق دادن محتوای آن به سوی فرهنگ دینی در دلها رویانیده است چنانچه هر سال پربارتر از پیش به حرکت خود ادامه می دهد و انشاءالله ادامه خواهد داد.

چهارشنبه 13/10/1391 - 23:14 - 0 تشکر 582610

سلام

مسئله این هست که چرا فیلم هایی مثل شکارچی شنبه  ، سی و سه روز و از این قبیل فروش ندارن
چرا به دیدن این فیلم ها نمیرن
و چرا باید به قول شما فیلم های مسئله دار فروش میلیاردی داشته باشند

مسئله بر سر ساخت نوع فیلم و داستان اینها نیست
مسئله بر اصل وجود سینما و یا تخته کردن درب های سینماست

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 12/11/1391 - 20:25 - 0 تشکر 586686

یه جمله از حضرت امام می گم و دو  بیت شعر

ما با سینما مخالف نیستیم ،با ابتذال مخالفیم


ای معتمدین قوم " یاران امام "


نیکوصفتان ! پشت بر پست و مقام


آن پیر اگر بازی تان را می دید


می گفت که:شطرنج حرام است حرام

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.