.خطای دسترسی:لطفا بع
همگی مضرند!
چیپس به خاطر سرخ شدن و نمکی بودن، بسیار مضر است. البته امروزه به خاطر بستهبندیهای خوراکیها که هوایی در بسته باقی نمیماند، مسئله اکسیداسیون روغن به شدت قبل نیست اما به هر حال هنوز هم مضرات بسیار زیادی دارد. پفک هم علاوه بر پودر پنیری که به آن اضافه میشود و بسیار پرکالری است، مسئله رنگهای افزودنی را هم دارد که ممکن است برای خیلیها به خصوص بچهها، آلرژیزا بوده و باعث سوءهاضمه شود. البته میتوان این خوراکیها را در حد تعادل مصرف کرد، مثلا وقتی فرد اضافهوزن ندارد میتواند ۳-۲ تا پفک، ۳-۲عدد چیپس و ۳-۲ دانه پاپکورن بخورد اما اگر فرد دارای اضافهوزن است، قاعدتا خوردن هیچکدام از این خوراکیها توصیه نمیشود.
پاپکورن در صورتی نسبت به چیپس و پفک برتری دارد که در روغن و نمک سرخ نشده باشد و در خانه تهیه شود در غیر این صورت هر سه به یک اندازه مضرند!
چیپس از همه بدتر است!
در واقع هر سه این گزینهها اصلا سالم نیستند و به نظرم حتی استفاده از آنها در حد تنقلات هم درست نیست. با اینکه در حال حاضر تمام تولیدات غذایی مشمول استاندارد اجباری هستند و تمام محصولات برای دریافت پروانه وزارت بهداشت و مجوز تولید باید محصولات خود را برابر با استانداردها تولید کنند اما اینکه بعد از دریافت پروانه و مجوز، این استانداردها تا چه حد رعایت میشود، اصلا مشخص نیست! با این وجود به نظر میآید چیپس به خاطر سرخ شدن در روغنهایی که اصولا اکسید شده و فاسد هستند، مضرتر از بقیه است. معمولا چیپس شورتر از پفک و پاپکورن است و معمولا حتی از سیبزمینیهای مناسب و سالمی برای تهیه آنها استفاده نمیشود. البته نکته مهمتری در این میان مطرح است؛ اینکه خوراکیهایی مانند چیپس، پفک و پاپکورن، به هیچوجه از لحاظ غذایی ارزشمند نیستند و به همین خاطر نباید هیچ جایگاه خاصی در برنامه غذایی افراد داشته باشند. مصرف این مواد، در حد تفنن و ۴-۳ هفته یکبار میتواند مشکلساز نباشد اما مصرف روزانه هیچکدام از اینها توصیه نمیشود.دا تلاش فرمایید(1005)