به گزارش افکارنیوز به نقل از خبرآنلاین،«با این که از قدیم نام «شننونگ» با کشف چای پیوند خورده، داستانی هم درباره یک راهب هندی به نام «بودیدارما» وجود دارد. او در قرن ششم میلادی میزیست و پدر ذنبودیسم به شمار میرود. طبق این داستان، بودیدارما در طول عبادتی هفتساله که باید بیدار میبود به خواب فرو رفت، هنگامی که بیدار شد از اینکه به خواب رفته، خشمگین شد و پلکهایش را برید. از جایی که پلکهایش به زمین افتادند، دو گیاه چای رویید...» این کتاب علاوه برا ارائه دانستنی هایی درباره چای، روش دم کردن انواع چای همراه با معرفی چای هایی برای کاهش درد برخی بیماری ها درج کرده است.
«تاثیر چای آرام است و به تدریج بیشتر میشود. باید دو یا سه فنجان کوچک چای را مرتبا طی دو یا سه روز بنوشید تا حالتان بهتر شود. هیچگاه بیش از دو یا سه فنجان کوچک چای را در یک زمان ننوشید. چایها را داغ بنوشید، مگر آن که غیر از آن ذکر شده باشد. اگر چایی را باید سرد نوشید، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را در یخچال بگذارید. یخ اضافه نکنید.»
برای کاهش وزن: چای اولانگ
برای درد روده: چای سرکه برنج
برای عفونت گلو و لثه: چای شیرین
برای فشار خون بالا: چای موز/ چای هسته نیلوفر آبی
برای فرونشاندن گرمای درون: چای گل داوودی زرد
برای اسهال: چای لپه
برای تقویت سیستم ایمنی: چای میگو
برای ازدیاد خون: چای خرمای قرمز چینی
برای سرفه و سینهدرد: چای ترب سفید
*
این چایها را ننوشید:
چای سرد، چرا که هضم را مختل میکند.
چای بسیار غلیظ، مگر آنکه دمکرده دارویی خاصی باشد.
چای، پیش از خوردن صبحانه
چایی که از شب مانده و دوباره گرم شده است.
چایی که در قوری مانده و خشک شده است، این چای جوشیده، قوی و تلخ است.