• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 3133)
جمعه 21/7/1391 - 14:18 -0 تشکر 565851
پول پیتزا ندارٌم ، سی تو سمبوسه میارٌم + فیلم آموزشی

سلامی به گرمی آفتاب جنوب :)

دوستان محترم انجمنی جهت متمایل شدن هر چه بیش از پیش به اهداف انجمنهای تخصصی تبیان .. که از مهمترینهاش زدن تاپیک تولیدی هست .. برآن شدم تا شیوه ی پیچیدن نون سمبوسه رو به صورت تصویری بهتون آموزش بدم .البته تو صفحه ی آپارات اگه توجه کنید لینک انجمن رو دادم برای یادگیری طرز تهیه .. که این کار با حدف جذب کاربر بوده .. انشاءالله که دوستانمون روز به روز بیشتر و ماندگارتر بشن :)
.
البته از همین فرصت استفاده میکنم و این آموزش سمبوسه رو به عنوان شیرینی برتر شدنم در شهریور ماه هم تقدیم میکنم .
مواد لازم برای سمبوسه( از نوع مخصوص ) :
سیب زمینی                      4 عدد متوسط
تره و جعفری                       هر کدام هفت شاخه برای خرد کرد
گوشت چرخ کرده                 به اندازه ی یک مشت یک خانم محترم 
زرشک                              جهت خوش طعم شدن در صورت تمایل
ادویه(ترجیحا بوشهری)          به مقدار لازم
پیاز                                    یک عدد متوسط
.
طرز تهیه :
سیب زمینی رو با پوست آب پز میکنیم.. بعد پوستشو میکنیم و رنده میکنیم.
پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم ( فقط طلایی بشه) بعد گوشت چرخ کرده رو توش میریزیم و تفت میدیم .. وقتی پخت سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم و ادویه و زرشک .
حالا سیب زمینی رنده شده رو با موادمون خوووووووب مخلوط میکنیم .. به قول مامانم خوب مچ بشه :) بعد بین نون میپیچیم طبق فیلم .. البته این موادی که من استفاده کردم به جای گوشت چرخ کرده میگوی خرد شده داره .. که خیلی فرق نمیکنه البته برای میگو.. باید موقع سرخ شدن پیاز در بذارید روش که آب بندازه.. بعد میگو رو میریزیم و باز یه مقدار در میذاریم روش بمونه بعد شروع میکنیم به تفت دادن که بوی میگو مطبوع بشه .. اگه کسی خواست با میگو درست کنه بگه تا بیشتر توضیح بدم و بد مزه نشه ;)
.
طرز تهیه سس مخصوص :
رب گوجه                                                         یک قاشق غذا خوری
آبلیمو یا سرکه یا آبغوره( طبق ذائقه ی شما)    یک فنجان
فلفل قرمز                                                        تاجایی که میدونید میتونید تحمل کنید و البته لذت ببرید .
.

اندازه ی طول و عرض نون :
اگه شما عرض نون خودتونو مثلا 10 سانت بگیرید برای طولش باید 22 سانت در نظر بگیرید. و اون دو سانت همونطور که تو فیلم میبینید برای قسمت آخرش هست که باید بین داخلیترین لایه ی نون و مواد فرو بره .. و دقت کنید حتما این دوسانت به مواد بچشبه تا موقع سرخ شدن وا نره .
البته ما برای سمبوسه میریم به شاطر میگیم برای سمبوسه میخوایم اونم میگه صبر کن سرم خلوت شد برات میزنم .. منظورم اینه که اگه با نون نیم پز باشه خیلی بهتره و حالت خمیری باید داشته باشه.
.
یه پیشنهاد عالیییییییییی برای کسانی که از غذاهای چرب مثل سمبوسه ، فلافل ، کباب شامی ، کتلت و غیره پرهیز میکنن .. 
میشه با دستمال کاغذی دور این غذاها رو پیچید و خوووووب روغنشو بادستمال گرفت .. اگه دستمال حوله ای باشه که چه بهتر .. 
این روش تا حد زیاااااادی از روغن اضافه ی غذا رو میگیره :)

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 14:36 - 0 تشکر 565856

میگماااااااااا

این چرا فیلمو دراااااااااااز نشون میده؟ 

چکارش کنم؟

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 15:2 - 0 تشکر 565870

وااااااااااای مدیییییییییر جوووون عالییییی بوود!:)
خیلیییییییییی خوب بود...دستت در نکنه:)
اتفاقا زیاد بزرگ نشون نمیدهههه! خوبه!

امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به عمق ببرد، ماهی آسوده که بر سطح آبها می بینی مرده است!
جمعه 21/7/1391 - 15:28 - 0 تشکر 565874

مرسی راضیه جان
دست گلت درد نکنه خانمی
سمبوسه رو دوست دارم.اما چون خیلی روغن میگیره به خودش بخورم حالم بد میشه:)
بجاش قطاب گوشت درست میکنم:)

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

جمعه 21/7/1391 - 15:41 - 0 تشکر 565877

samare93 گفته است :
[quote=samare93;707283;565870]وااااااااااای مدیییییییییر جوووون عالییییی بوود!:)
خیلیییییییییی خوب بود...دستت در نکنه:)
اتفاقا زیاد بزرگ نشون نمیدهههه! خوبه!


سلام
مرسیییییییی
ممنونم به خاطر اینهمه انرژی که بهم دادی ... قابل شما رو نداره کاری نکردم که :)
.
چرا خب دراز نشون میده نمیدونمچرا .. کاشکی یکی راهنماییم کنه درستش کنم ... .

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 15:44 - 0 تشکر 565878

نفس صبحدم گفته است :
[quote=نفس صبحدم;705102;565874]مرسی راضیه جان
دست گلت درد نکنه خانمی
سمبوسه رو دوست دارم.اما چون خیلی روغن میگیره به خودش بخورم حالم بد میشه:)
بجاش قطاب گوشت درست میکنم:)

سلام عزیزم
خواهش میکنم گلم
خب ببین منم با اینکه لاغرم و چربیم خیلی پایینه ولی به قول تو روغن زیاد حالمو بد میکنه .. 
ولی
یه راه حل خییییییلی خوب برای امثلا خودمو خودت :
چیزای چرب مثل سمبوسه یا کتلت ، کباب شامی یا امثالهم رو میتونیم دورشو دستمال کاغذی بپیچیم تا حد زیااااادی از روغنش گرفته بشه 
اگه دستمال حوله ای باشه که چه بهتر
این یه روش خارجکیه ;)

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 15:59 - 0 تشکر 565879

کلاش آموزش آشپزیههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جمعه 21/7/1391 - 16:5 - 0 تشکر 565881

sobhan127 گفته است :
[quote=sobhan127;657359;565879]کلاش آموزش آشپزیههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلاش ؟
اینجا میدون تیر نیستااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
سبحان خان قشنگ توضیح بدین الان منظورتون چی بود؟ :)
جاش مناسب نیست به نظر شما؟
اگه قضیه تغییر انجمن برای تاپیکم هست .. من تا پای جان سر عمومی بودن تاپیکم می ایستم D:

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 16:12 - 0 تشکر 565882

modir_e_movafagh گفته است :

کلاش ؟
اینجا میدون تیر نیستااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
سبحان خان قشنگ توضیح بدین الان منظورتون چی بود؟ :)
جاش مناسب نیست به نظر شما؟
اگه قضیه تغییر انجمن برای تاپیکم هست .. من تا پای جان سر عمومی بودن تاپیکم می ایستم D:
sobhan127 گفته است :
[quote=modir_e_movafagh;723339;565881][quote=sobhan127;657359;565879]کلاش آموزش آشپزیههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اوه اوه چه سوتی بدی دادم
نهههههههههههههههههههههههههههههه منظورم این بود که حالتون خوبه خانوم معلم؟ 
شما احیانا نسبتی با سامان گلریز ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

جمعه 21/7/1391 - 16:41 - 0 تشکر 565883

sobhan127 گفته است :

اوه اوه چه سوتی بدی دادم
نهههههههههههههههههههههههههههههه منظورم این بود که حالتون خوبه خانوم معلم؟ 
شما احیانا نسبتی با سامان گلریز ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D
modir_e_movafagh گفته است :

کلاش ؟
اینجا میدون تیر نیستااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
سبحان خان قشنگ توضیح بدین الان منظورتون چی بود؟ :)
جاش مناسب نیست به نظر شما؟
اگه قضیه تغییر انجمن برای تاپیکم هست .. من تا پای جان سر عمومی بودن تاپیکم می ایستم D:
sobhan127 گفته است :
[quote=sobhan127;657359;565882][quote=modir_e_movafagh;723339;565881][quote=sobhan127;657359;565879]کلاش آموزش آشپزیههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتین سوتی .. یادش بخیر تو انجمن طنز یه سوتی گیر داشتیم دومی نداشت .. هیییییی روزگار !!
.
مرسی خدارو شکر عالیییییییییییییی D:
.
سامان گلریز ؟ :)) 
حالا اینو گفتین یادم اومد اون بالا تبلیغ ادویه بوشهری رو کردم .. :))

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 21/7/1391 - 18:44 - 0 تشکر 565900

سلام
ما که ازون ادویه ها نداریم
میشه یدونه تست کنیم؟دستت دردنکنه
من سوال مهمی دارم :دی این فیلم خودته؟


موفق جان ما دبیرستان بودیم, بوفه سمبوسه میفروخت با اینکه گوشت نداشتا, فقط سیب زمینی و پیاز و جعفری بود با یه ذره سس که اونم جدا میفروخت
من و دوستم بدوبدو میخریدیم چون بزرگ درست میکرد نصف میکردیم , همینشم میسوختیم تا تموم شه چون داغ بود
خلاصه اعتیاد به سمبوسه داشتیم
گاهی میرفتیم یه گوشه از خجالت که نگن اینا چه شکموهایی هستنهرروز هرروز
منو بردی به روزگارییییی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.