بهترین منبع غذایی آنتوسیانینها میوه های قرمز رنگ و بهترین منبع فلاوونها جعفری، آویشن، کرفس و فلفل میباشدمصرف روزانهی میوههای قرمز رنگ میتواند برای سلامت قلب و عروق ما مفید باشد.
میوههای قرمز و ارغوانی
محققان انگلیسی به دنبال این بودهاند که با جزئیات بیشتری رابطهی بین سلامت قلب و عروق و مصرف برخی از آنتیاکسیدانهای موجود در گیاهان را مشخص کنند. فلاوونوئیدها از آنتیاکسیدانهای قوی و بسیار مفید موجود در میوهها و سبزیجات محسوب میشوند. این آنتیاکسیدانها به خانوادهی پولیفنولها تعلق داشته و انواع مختلفی دارند.
محققان پرسشنامههایی در اختیار ۱۹۰۰ زن انگلیسی بین ۱۸ تا ۷۵ سال قرار دادند.
شرکت کننده ها به سۆالاتی در خصوص عادتهای غذاییشان پاسخ دادند. محققان نیز سلامت رگها و فشار خون شرکت کننده ها را که در سلامت دستگاه قلب و عروق تأثیر دارد، مورد بررسی قرار دادند.
نتایج بررسیها نشان میدهد که مصرف منظم دو نوع از فلاوونوئیدها یعنی فلاوونها و آنتوسیانینها باعث میشود که فشار خون تنظیم شده و رگها انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند.
بهترین منبع غذایی آنتوسیانینها میوه های قرمز رنگ و بهترین منبع فلاوونها جعفری، آویشن، کرفس و فلفل میباشد.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که برای بالا بردن سلامت عمومی و کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی لازم است که مردم روزانه از این آنتیاکسیدانها بهرهمند شوند. پس تا میتوانید از میوه های قرمز رنگ میل کنید تا قلب نازنینتان در سلامت باشد.