• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن موبایل > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
موبایل (بازدید: 971)
جمعه 17/6/1391 - 18:0 -0 تشکر 548549
چرا گوشی ها آنتن ندارند؟

چرا گوشی ها آنتن ندارند؟

 داستان تلفن های همراه، اپراتورها و ارائه کنندگان سرویس های تلفن همراه از مدت ها قبل مورد توجه تمامی افراد بوده است و شاید این موضوع فکر شما را نیز به خود مشغول کرده باشد که چرا با وجود این که تلفن های همراه به نسبت سال های گذشته پیشرفت بسیار زیادی داشته اند اما باز هم ما با این مشکل روبه رو هستیم و در بسیاری از نقاط به یکباره آنتن گوشی ما می رود.
 
به نظر شما این مشکل به ساختار تلفن های همراه مربوط می شود یا تمامی تقصیر به گردن اپراتورها و دکل های آنتن دهی است. شاید اگر این اتفاق در فضایی خارج از شهر و در جایی مانند کوه بیافتد زیاد برای ما عجیب نباشد زیرا در آن مناطق برقراری ارتباط کمی مشکل است اما اگر در حالی که درون شهر و در یک مکان شلوغ قرار داریم در حال مکالمه باشیم بسیار جای تعجب دارد که آنتن گوشی برود یا مکالمه به دلیل اختلالات آنتن دهی قطع شود.
 
در این لحظه این سئوال به وجود می آید که چه کار باید بکنیم که تلفن همراه ما همیشه آنتن داشته باشد، این هفته در بایت، ما به بررسی این معضل می پردازیم که چرا گوشی تلفن همراه شما همیشه به شبکه تلفن وصل نیست و گاهی شما را در مواقعی که به آن نیاز دارید به دردسر می اندازد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:0 - 0 تشکر 548553

چرا تلفن ها همیشه آنتن ندارند؟

مسلما قضیه نبود آنتن دهی مناسب و قطع و وصل شدن صدا در حین یک مکالمه تلفنی تا به حال اعصاب شما را هم خورد کرده است. شاید شما هم به این موضوع فکر کرده باشید که پردازنده ای که در حال حاضر روی گوشی تلفن همراه ما کار گذاشته شده است از پردازنده رایانه هایی که سفینه ها و ماهواره ها را به فضا پرتاب کردند هم سریع تر است.

گوشی های هوشمند به گونه ای طراحی شده اند که شما می توانید تمامی اطلاعات دیجیتالی مورد نیاز خود را و همچنین تمامی اطلاعات محرمانه خود را روی آن ها نگهداری کنید. اطلاعاتی مانند تماس ها، ایمیل ها، موزیک های مورد علاقه تان، فیلم ها و حتی گیم های هیجان انگیز می توانند روی گوشی هوشمند شما قرار گیرند و از تمامی این حرف ها گذشته اگر اهل این باشید که از برنامه های کاربردی هوشمند و پیشرفته امروز استفاده کنید، گوشی تلفن همراه شما می تواند در تشخیص بیماری هایتان نیز به شما کمک کند، به عنوان نمونه می توان فشار خونتان را اندازه بگیرد و در این رابطه به شما هشدارهای لازم را بدهد.

با همه این اوصاف تا به حال شده است که به این موضوع فکر کنید که گوشی شما با این همه کاربردی که دارد در بسیاری از مکان هایی که برای شما بسیار اهمیت دارد، این گوشی ها حتی به درد تلفن زدن هم نمی خورند در صورتی که اصلی-ترین و ابتدایی ترین کاربرد تلفن های همراه باید این باشد که به صاحبش امکان برقراری تماس های تلفنی را می دهد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:1 - 0 تشکر 548558

این روزها تقریبا می توان از هر مکانی تماس تلفنی داشت زیرا در همه جا سعی بر این شده است که آنتن ها و دکل های آنتن دهی برپا شوند تا بتوانیم در همه جا با دیگران در ارتباط باشیم. اما این مشکل که بعضی از گوشی های تلفن هوشمند، در آنتن دهی با مشکل مواجه هستند، موضوعی است که باعث آزار مردم شده است. شاید بتوان گفت همین موضوع باعث شده که مردم دوباره به سمت گوشی های بی امکانات رو بیاورند و عطای گوشی های هوشمند را به لقایشان ببخشند تا بتوانند حداقل با خیالی آسوده در مواقع نیاز یک تماس تلفنی بدون دردسر برقرار کنند.

آقای پیتر سانتوس یکی از کارشناسانی است که در این رابطه تحقیق می کند و اعتقاد دارد که با این که در ظاهر همه چیز نشان دهنده این امر است که در این زمینه پیشرفت داشته ایم اما اصول این کار نسبت به 10 سال پیش، عملا فرقی نکرده است. یعنی صداها دقیقا همان گونه منتقل می شوند که در زمان دستگاه های تلفن اولیه انتقال پیدا می کردند.

فناوری تلفن از سال 1876 به طور اساسی تغییر پیدا کرد ولی دلیل برقراری تماس تلفنی عوض نشده است و هنوز هم هر دو طرف مکالمه تمایل دارند که صدای یکدیگر را بسیار کامل و واضح بشنوند. در این لحظه باید گفت پس چرا با وجود این همه پیشرفت هنوز وسط مکالمه با قطعی مواجه شده و در بعضی از مواقع صداها را به خوبی نمی شنویم. آقای شایان سائیال که از کارشناسان شرکت Bluwan است، اعتقاد دارد که گوشی های هوشمند امروزی کوچکترین شباهتی به تلفن های همراه قدیمی ندارند و تلفن های قدیمی روی سیستم مکالمه در شبکه همراه تمرکز داشته و صرفا برای دریافت سیگنال صدا ساخته شده بودند و این در حالی است که اسمارت فون ها برای دسترسی به اینترنت و اجرای برنامه های کاربردی بیشتر با سیستم دیتا در شبکه همراه سرو کار دارند.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:1 - 0 تشکر 548561

اتفاقی که در این میان رخ داده این است که اپراتورها مجبور به استفاده از این فناوری های تازه در شبکه های همراه شده-اند و مشکل بر سر جا و فضای لازم روی برد دستگاه است که در ابتدا فضایی است که قطعات الکترونیکی مخصوص برای کیفیت صدا احتیاج دارد و دوم هم فضای مورد نیاز برای اسپیکر و میکروفون گوشی تلفن همراه است. دلیلی که باعث شده است تا جای کافی روی بورد گوشی ها وجود نداشته باشد، این است که از فضای موجود برای اضافه کردن زرق و برق های دیگر به گوشی تلفن همراه استفاده شده است.

در حقیقت میتوان گفت که افرادی که از گوشی های اسمارت فون استفاده می-کنند، برای آن ها اولویت های دیگری اهمیت دارد، به عنوان نمونه شاید کیفیت دوربینی که روی گوشی قرار دارد از هر چیز دیگری برایشان مهم تر باشد یا شاید در حال حاضر اپلیکیشن های روی گوشی هم برای افراد مهم تر از کیفیت صدا یا مکالمه تلفنی که برقرار می کنند شده باشد. البته نکته مهم دیگر این است که کارایی دستگاه هم امروزه به فاکتور مهمی تبدیل شده است و در حقیقت دل هر کسی می خواهد که گوشی اش از هر جهت خوب کار کند.
گوشی های پر زرق و برق

شاید در گذشته مهم ترین فاکتوری که برای خریداران گوشی های تلفن همراه اهمیت داشت این بود که گوشی را خریداری کنند که عمر باطری طولانی تری داشته یا مدت زمان بیشتری شارژ در خود نگهداری کند. بیشتر گوشی ها با این هدف طراحی می شوند که از نظر باطری دوام بیشتری داشته باشند و قطع و وصل شدن باطری سبب می شود که فشار بسیار زیادی به شبکه ارسال و دریافت سیگنال وارد شود زیرا هیچ شبکه ای برای تطبیق با این حجم از بار ترافیکی طراحی نشده است.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:1 - 0 تشکر 548564

در نتیجه مشکلاتی به وجود خواهد آمد که همه آن ها به قطع و وصل شدن مکالمات تلفنی در شبکه همراه منجر خواهد شد. اگر شما هم به گوشی هایی که در حال حاضر در بازار فروش قرار گرفته اند نگاه کنید، قبل از هر چیز به آسانی این موضوع را درخواهید یافت که گوشی های موجود بیشتر به رایانه ها و ابزارهای دیجیتالی با پردازنده های قوی شباهت دارند و شاید قادر باشند که به جای این که از طریق شبکه تلفن همراه ارتباطی را برای شما فراهم کنند از طریق اینترنت این کار را به شیوه بهتری انجام دهند.

تمامی گوشی های پرزرق و برق امروزی به این سبک طراحی شده اند که پاسخگوی نیازهای جانبی افراد باشند و یک فرد با داشتن یک گوشی هوشمند صاحب یک رایانه تو جیبی هم باشد. به این گونه است که اولویت برقراری یک تماس تلفنی سالم و بدون قطعی بسیار پایین تر از گذشته آمده است و کاربران ترجیح می دهند که یک ابزار پیشرفته در دست داشته باشند که در کنار تمامی کارهایی که انجام می دهد، قادر به ایجاد یک تماس تلفنی هم باشد هر چند که کیفیت این تماس زیاد بالا نباشد. در حال حاضر سلول های مخابراتی شبکه همراه توانایی سرویس دهی به تعداد محدودی از تماس های تلفنی را دارند.

با این اوصاف اگر ارتباط گوشی شما با شبکه قطع شود و در همان لحظه جای خالی دیگری برای یک تماس جدید وجود نداشته باشد، به این موضوع منجر می شود که اگر بخواهید دوباره یک تماس را در همان زمان برقرار کنید نیاز داشته باشید که صبر کنید. شاید یک سئوال بزرگ که برای شما هم وجود دارد این باشد که چرا با وجود این که گوشی شما آنتن دارد اما نمی توانید تماسی را برقرار کنید.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:2 - 0 تشکر 548570

در جواب این سئوال می توان گفت که یکی از بزرگترین مشکلاتی که در صنعت تلفن همراه امروزه وجود دارد این است که طیف سیگنال لازم برای ترافیک شبکه همراه به شکل مناسبی توزیع نمی شود. این مشکل را می توان با یک مثال بسیار ساده توضیح داد تا به خوبی برای شما روشن شود. برای درک بهتر این مشکل، سعی کنید تصور کنید که شما یک اپراتور شبکه تلفن همراه هستید و کل پهنای باندی که در اختیار شما قرار گرفته است مانند یک گوجه فرنگی نه چندان بزرگ است.

حال اگر تعداد درخواست هایی که از شما می شود کم باشد می توانید این گوجه فرنگی که در دستتان قرار دارد و همان پهنای باند موجود است، با ضخامت مناسبی برش دهید و هر برش را به یک درخواست اختصاص دهید.

به این ترتیب به هر درخواست تکه مناسبی از پهنای باند خواهد رسید اما تصور کنید که تعداد درخواست هایی که از شما می شود به یکباره افزایش پیدا کند، در این لحظه است که شما مجبور می-شوید با ضخامت کمتری، گوجه فرنگی را برش دهید و در این لحظه است که این امکان وجود دارد که تکه های گوجه فرنگی پاره شده و یا به خوبی برش نخورند و این دقیقا همان چیزی است که بر سر یک اپراتور تلفن همراه می آید و دلیل اصلی تمامی قطع و وصلی های تماس های تلفنی شما در شبکه تلفن همراه است.

در جهان امروز با وجود این همه برنامه های کاربردی و فایل های صوتی یا تصویری، درخواست های بیشماری برای کارهایی مانند آپلود یا دانلود از شبکه تلفن همراه می شود و این موضوع باعث می شود که پهنای باندی که به درخواست کنندگان ارائه می شود، بسیار کم و کمتر شود و بالاخره در یک جایی همه می فهمند که پهنای باند دچار مشکل شده و دیگر جواب نمی دهد. در واقع انتقال سیگنال صدا خودش به تنهایی به پهنای باند زیادی احتیاج ندارد، شاید بتوان گفت که به پهنای باندی در حدود یک سوم پخش آنلاین موزیک و یا یک دهم پخش آنلاین ویدئو نیاز دارد.

اما مشکلی که در این میان وجود دارد این است که تماس تلفنی که در شبکه همراه برقرار می شود باید حتما بدون وقفه بوده و تا انتهای تماس، قطعی نداشته باشد. در زمانی که شما از سرویس های دیتا با گوشی تلفن همراهتان استفاده می کنید، اگر یک صفحه اینترنتی را روی گوشی خود باز کنید، این صفحه می تواند به آرامی باز شود و شاید شما اصلا متوجه این آرام آرام باز شدن صفحه نشوید در حالی که اگر صدای شخصی که با شما تماس گرفته است، قطع و وصل شود یا کاملا قطع شود، شما به آُسانی این موضوع را تشخیص خواهید داد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:2 - 0 تشکر 548573

همه چیز تقصیر شبکه نیست

تا به این جا بیشتر در این مورد صحبت کردیم که قطع و وصل شدن صدا و تماس های تلفنی بیشتر به دلیل مشکلات و ترافیک زیادی است که در شبکه همراه وجود دارد اما باید بگوییم که همه موضوع این نیست و به جز این مورد، در بسیاری از اوقات مشکل از خود گوشی های تلفن همراه است.

تا به حال شده است که گوشی داشته باشید که به نسبت دیگر گوشی هایی که در اطراف خود می بینید، تماس گرفتن از طریق آن آسان تر و یا کیفیت مکالمه با آن بالاتر باشد؟. شاید برای شما هم جالب باشد اما باید بدانید که این موضوع یک واقعیت است که گوشی های تلفن همراه در این زمینه با یکدیگر تفاوت دارند. باید گفت که محل قرار گیری آنتن در هر گوشی تلفن همراه، یکی از تاثیر گذارترین عوامل در این رابطه است. به عنوان نمونه شرکت اپل تصمیم گرفت که در گوشی آیفون خود انقلابی برای دریافت بهتر سیگنال ها به پا کند و به همین دلیل، آنتن این گوشی را در قسمت بیرونی گوشی قرار داد.

اما کاربران این گوشی بلافاصله متوجه این موضوع شدند که اگر گوشی آیفون 4 را به شکل خاصی در دستشان بگیرند، سیگنال به شکل عجیبی افت شدیدی پیدا می کند و شرکت اپل هم با شرمندگی بسیار زیادی برای جبران این اشتباهی که انجام داده بود، کاورهای مجانی را برای صاحبان این گوشی به بازار ارائه کرد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:2 - 0 تشکر 548577

با تغییر تکنولوژی، کشورهای مختلف سیگنال ها و فرکانس های متفاوتی را به تلفن همراه اختصاص می دهند، بنابراین تعداد چیپ هایی که باید روی گوشی ها گذاشته شوند تا بتوانند که با طیف-های فرکانسی مختلف به درستی کار کنند، روی کیفیت تماس تلفنی که برقرار می شود، تاثیر گذار خواهد بود. آقای برایان دار از شرکت Mosiak Solutions در این رابطه می گوید، امروزه یکی از چالش هایی که میان تولید کنندگان گوشی های تلفن همراه وجود دارد این است که در زمینه تولید تجهیزات داخلی گوشی ها و ارائه تمامی امکانات و قابلیت ها بسیار موفق عمل کنند و قابل مقایسه با استانداردهایی باشند که در مقیاس های جهانی مورد استفاده قرار می گیرند.

نتیجه این موضوع تولید گوشی هایی خواهد بود که بتوانند کشور به کشور و با طیف سیگنال های متفاوت کار کرده و سازگار باشند. در بعضی از اوقات گوشی شما قادر به پیدا کردن سیگنال ها نخواهد بود و با این که قبلا در همان مکان بوده و به آسانی یک مکالمه داشته اید اما خطوط آنتن روی گوشی پیدا نخواهند شد.

اما باید بدانید که آنتن نداشتن لزوما به این معنا نخواهد بود که شما قادر به برقراری تماس تلفنی نیستید، اگر جایی رفتید و علامت نداشتن سیگنال را روی گوشی خود دیدید، کلافه نشوید زیرا ممکن است که گوشی شما مخصوصا این عکس العمل را نشان داده باشد زیرا بیشتر گوشی های اسمارت فون، روش کاری شان به این صورت است که اگر تلاش زیادی برای دریافت سیگنال بکنند و نتوانند که این سیگنال را پیدا کنند این کار را متوقف کرده و به شما پیغام نداشتن سیگنال را می دهند.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:3 - 0 تشکر 548580

زیرا تلاش برای پیدا کردن یک سیگنال عاملی است که باعث می شود به زودی باطری گوشی شما تمام شود. اما اگر خیلی به ایجاد یک تماس تلفنی نیاز داشتید، می توانید یک بار گوشی خود را آفلاین و آنلاین کنید و به این ترتیب گوشی خود را وادار به انجام مجدد جست وجوی سیگنال خواهید کرد.
نسل چهارم شبکه تلفن همراه

با راه افتادن و همه گیر شدن شبکه تلفن همراه 4G، بیشتر تماس های تلفنی و سرویس ها توانستند که از طریق شبکه دیتا ارائه شوند. احتمالا تا به حال نام سرویس VOIP را شنیده اید، این سرویس پیشرفت بزرگی است که در صنعت تلفن های همراه صورت گرفته است و باعث آسان تر شدن سیستم برقراری مکالمه نسبت به قبل شده است، البته امکانات دیگری مانند سیستم های کاهش نویز هم جزء افتخارات گوشی های تلفن همراه امروزی هستند.

این تکنیک ها و امکانات جدید، به مرور زمان در حال رشد هستند و قادر هستند که در آینده بیشتر نیازهای شما را برطرف سازند. در حال حاضر فناوری وجود دارد که کارشناسان اسم آن را Full HD Voice گذاشته اند و این فناوری باعث خواهد شد که شما قادر باشید تمام طیف فرکانسی قابل شنیدن توسط انسان را از طریق تلفن همراه منتقل کنید. بعضی از اپراتورهای تلفن همراه، کدک جدیدی را به شبکه خود اضافه کرده اند تا آن چه که به عنوان Full HD Voice وجود دارد را در سرویس های خود نیز ارائه کنند.

اما واقعا چنین مواردی نیاز اصلی کاربران را تشکیل می دهند؟. شاید اگر باز هم کلی صدای اضافی در محیط وجود داشته باشد، شما بتوانید که صدای فردی که از طریق تلفن با او صحبت می کنید را به خوبی بشنوید. چیپ های کنونی که در ساختار گوشی های هوشمند استفاده می شود بسیار کوچکتر از قبل است و تمامی شرکت ها سعی بر این دارند که از فناوری های مدرن برای مینیاتوری کردن این چیپ ها و دیگر قطعات الکترونیکی مورد نیاز، استفاده کنند.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

جمعه 17/6/1391 - 18:4 - 0 تشکر 548585

شاید اگر خود الکساندر گراهام بل هم به زمان حال بیاید، نتواند تشخیص دهد که این جعبه های کوچک جادویی همان تلفنی است که او اختراع کرده است. در واقع می توان گفت که تلفن های امروزی در مورد فناوری انتقال صدا که گراهام بل اختراع کرده است، هیچ گونه پیشرفت و تغییری پیدا نکرده اند و تنها روز به روز به زرق و برق این گوشی ها اضافه شده و این صنعت امروزه به گونه ای تغییر پیدا کرده است که همه تمایل به داشتن گوشی های لوکس پیدا کرده اند.

اما شاید این به اندازه کافی برای تعداد اندکی از مردم رضایت بخش نباشد زیرا تمامی کاربران به دنبال این نیستند که گوشی تلفنی داشته باشند که امکانات جانبی آن بسیار زیاد است و شاید بسیاری از افراد تنها به دنبال داشتن یک گوشی بدون امکانات باشند که هر زمانی بتوانند با آن با هر کسی که دوست دارند، با کیفیتی مناسب صحبت کرده و دچار مشکلاتی مانند قطع شدن صدا در تماس های تلفنی شان نباشند.
باشگاه خبرنگاران

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.