• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 668)
پنج شنبه 16/6/1391 - 15:13 -0 تشکر 545749
نکته های بهداشتی و تندرستی

سلام بر تمام دوستان  اگر مدیر انجمن موافق باشند این مبحث را ایجاد کنیم تا نکات ریز بهداشتی و پزشکی در این قسمت نوشته شود

پنج شنبه 16/6/1391 - 18:47 - 0 تشکر 546025

mani_pit گفته است :
[quote=mani_pit;428582;545749]سلام بر تمام دوستان  اگر مدیر انجمن موافق باشند این مبحث را ایجاد کنیم تا نکات ریز بهداشتی و پزشکی در این قسمت نوشته شود

سلام دوست عزیز
کاملا موافقم و منتظر ادامه اون هستم.
در خدمتیم... چیزی به نظرم برسه حتما براتون ثبت می کنم.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:3 - 0 تشکر 546051

نوشیدن قهوه دو اثر مهم در بدن دارد
اول: التیام سیستم اعصاب.
دوم: دستگاه گردش خون.
نوشیدن قهوه البته به مقدار كافی نه بیش از حد، باعث آسودگی والتیام سیستم اعصاب و به این ترتیب راحت تر فكر كردن و تحركات بدنی میشود. اما مصرف زیاد قهوه موجب خستگی اعصاب خواهد شد.

اثر مصرف قهوه در دستگاه گردش خون چنین است كه منجر به افزایش فشار خون وتشدید انقباض های عضله قلب میشود.

از طرفی قهوه چون اسیداوریك را زیاد میكند، باعث فرسودگی بافت كلیه نیز میشود و زیاده روی در مصرف آن علاوه بر مشكلات گفته شده، مواردی مثل تپش قلب، احساس حرارت ناگهانی در صورت و سر، اضطراب و فشردگی قلب، بی خوابی، لرزش تن وبی میلی را بر فرد عارض میكند.

اگر فردی مبتلا به بیماریهایی از جمله قلب، فشارخون، سوء هاضمه، اعصاب و بیماریهای رماتیسمی است، نباید قهوه بنوشد؛ چرا كه اثرات سوئی برای اوهمراه خواهد داشت.

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:4 - 0 تشکر 546052

ازنظر ویژگی بافتی، دو نوع ماست «قالبی» و «ماست هم‌زده» وجود دارد. در تولید ماست قالبی، مراحل ژل‌بندی و متعاقب آن سردکردن در ظروف بسته‏ بندی انجام می‏شود و بافت ماست، شکل ظرف را به خود می‏گیرد؛ به‌طوری كه اگر بخواهید با قاشق مقداری از آن را بردارید، توده‏ای ژل‌مانند وارد قاشق می‏شود...



ماست قالبی از نظر بافت‌شناختی، برخلاف ماست هم‌زده ساختار ژل‌ مانند دارد اما در تولید ماست هم‌زده، ابتدا مراحل تخمیر و همزنی ژل در مخزن تخمیر انجام و سپس وارد مرحله بسته‏بندی می‌شود.



مهم‌ترین ویژگی ماست‏ قالبی، «سفتی» و ویژگی ماست هم‌زده «گرانروی» بافت آن است. به محصولاتی كه جریان ناروانی دارند و به راحتی جریان پیدا نمی‌كنند، «گرانرو» می‌گویند و برخلاف تصور عام، سفت یا شل‌بودن بافت ماست‌ الزاما به دلیل غلظت آن نیست، زیرا ممكن است ماستی غلظت كمی داشته باشد اما میزان «گرانروی» آن بالا باشد.



گرانرو بودن ماست به چند عامل بستگی دارد: فرایند تولید (بدون اینکه ماده خاصی به آن اضافه شود)، درصد چربی (عامل مهمی در گرانرو بودن ماست است)، درصد ماده خشک شیری، درصد و نوع استارترها یا میکروب‏های به‏کار رفته در تهیه ماست و افزودن پایدارکننده (افزودنی). بنابراین، گرانرو بودن بافت ماست الزاما به معنای افزودن ماده خاصی نیست و ممكن است بافت ماست در اثر فرایند تولید (درصد چربی و ماده خشك بالا) یا افزودن پایداركننده سفت شده باشد. پایداركننده‌‏ها (افزودنی‌های صمغی) پروتئینی یا کربوهیدراتی هستند که اگر به ماست اضافه شوند، باعث سفت‏تر شدن آن می‏شوند. البته این مواد باید براساس استاندارد ملی فقط به ماست‌های همزده، آن هم به مقدار مشخص، اضافه شوند. افزودنی‌های صمغی كه به ماست اضافه می‌شوند، کالری‏ ندارند و غلظتشان كم است، اما از آنجا که ماست با درصدهای چربی مختلف در بازار موجود است، بیشتر ماست‏های موجود پرچربند (5/4 تا 5 درصد) و در واقع ماهیت چرب بودن طوری است كه بافت ماست سفت‌تر می‌شود، در نتیجه کالری آن قطعا افزایش خواهد یافت.



البته ماستی خوب است که بدون استفاده از افزودنی و با روش‏های دیگر در فرایند تولید بتوان آن را «گرانرو» کرد. علاوه بر این، براساس استاندارد بهداشت موادغذایی، اگر پایداركننده به ماست افزوده شده باشد، باید حتما روی بسته ‏بندی آن قید شود.

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 546054

خندیدن كاركرد سیستم ایمنی بدن را افزایش و باعث سلامت جسمی و روانی می‌شود
-

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 546055

مسمومیت حاملگی احتمال بروز سرطان را كاهش می‌دهد
د

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 546056

- افراد مبتلا به نارسایی كلیه، دفع شدید پروتئین و سنگ‌های مكرر كلیوی روزه نگیرند
-

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 546057

در ماه رمضان مصرف میوه، سبزی و سالاد فراموش نشود

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 546058

- مرگ بیماران مبتلا به آرتریت با مصرف بلندمدت استرویید مرتبط است

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:7 - 0 تشکر 546059

- چربی خون بالا خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد

پنج شنبه 16/6/1391 - 19:7 - 0 تشکر 546060

- روده تحریك پذیر خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها را افزایش می‌دهد
- ورزش به تنهایی از بروز چاقی در كودكان پیشگیری نمی‌كند
- مصرف مواد غذایی حاوی قند ساده و آب زیاد در هنگام افطار ضروریست
- مشكلات خواب كودكان با فشار خون بالای آنان ارتباط دارد
- خوردن گریپ فروت در كاهش آكنه موثر است
- مصرف متعادل كلسیم و لبنیات از ایجاد سنگ كلیه پیشگیری می‌كند
- تشخیص زود هنگام عارضه قلبی - عروقی، مانع از مرگ ناگهانی در ورزش می‌شو

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.