• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 780)
سه شنبه 14/6/1391 - 22:24 -0 تشکر 543617
جوانه های بلوغ/دختری که می خواست ابوعلی سینا بشود(گفتگو با مریم اسلامیبرترین زن مخترع سال 2008)

«مریم اسلامی» بیست و هفت ساله دانشجوی سال ششم رشته پزشکی پس از اختراع دستگاه «اکسترنال فیکساتور» در سال 84 که برای درمان بیمارهایی استخوانی، خصوصا درمان شکستگی آرنج استفاده می شود، توانست از طرف سازمان مالکیت فکری ملل متحد (WTPO) به عنوان برترین زن مخترع سال 2008 جهان معرفی شود و مدال طلا، دیپلم افتخار و جایزه نقدی دو هزار دلاری را به عنوان برترین مخترع کسب کند.

وی در یک خانواده مذهبی و فرهنگی در شیراز متولد شده است و پس از اخذ دیپلم در آن شهر در رشته پزشکی دانشگاه آزاد تهران قبول شده است و قصد دارد در همین رشته ادامه تحصیل دهد. تا به حال بیش از ده مقاله بین المللی از «اسلامی» در نشریات علمی جهان چاپ شده است.

سه شنبه 14/6/1391 - 22:25 - 0 تشکر 543618


مریم خانم چطور شد که از بین تمام رشته های دانشگاهی به پزشکی علاقمند شدی؟


مادرم فرهنگی هستند و به تحصیلات بچه هایشان خیلی اهمیت می دهند پس به طور خودکار به درس و ادامه تحصیل علاقمند شدم. اما علاقه به پزشکی از دوران کودکی در من شکل گرفت و با دیدن سریال ابوعلی سینا از تلویزیون، تماشای این سریال و تلاش های بوعلی سینا مرا علاقمند کرد که پزشک شوم.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:25 - 0 تشکر 543619


پس از علاقمندی به پزشکی و ادامه تحصیل در این رشته، چه شد که به فکر اختراع افتادی و چطور این دستگاه را ساختی؟


چون به یادگیری سریع روش های درمان علاقمند بودم، پنج سال قبل شروع به یک کار تحقیقاتی در بیمارستان میلاد تهران کردم. اطلاعات مربوط به بیماری ها را با گرفتن عکس بیماران و جمع آوری دیگر اطلاعات لازم شروع کردم و نحوه درمان را در هنگام جراحی و پس از آن ثبت کردم. این کار چهار سال و نیم طول کشید و منجر به گردآوری یک تحقیق گسترده شد که بیماران استخوانی را که با انواع «اکسترنال فیکساتورها» درمان می شدند، مورد بررسی قرار می داد.


شدت علاقمندی من باعث شد که در طول مسیر پژوهش، اقدام به اختراع این وسیله برای جراحی استخوان کردم که به ثبت رسید.


معتقدم که هر کار و فعالیتی اگر با عشق و علاقه همراه باشد حتی با وجود سختی های بسیار، انسان را خیلی خسته نمی کند. پنج سال وقت گذاشتن برای این پژوهش و ساخت دستگاه با همه کمبودها و هزینه های مادی که داشت بدون کمک های جانبی، دوری از خانواده و زندگی دانشجویی در تهران، همه بخشی از سختی های راه من در ساخت این دستگاه بود که همه گذشت.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:26 - 0 تشکر 543620


این تحقیقات را که گفتی، مثل اختراعت، جایی هم به ثبت رسانده ای؟


بله با راهنمایی رئیس دانشگاه تصمیم به تألیف کتابی در رابطه با بیمارهای استخوان کردم که کتابم با نام «شگفتی هایی در ترمیم و رشد استخوان ها» با داوری اساتید صاحب نام ارتوپدی کشور به چاپ رسید.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:26 - 0 تشکر 543621


مریم خانم از دستگاهت بگو و اینکه تا به حال چه جوایزی کسب کرده و آیا نمونه مشابه دارد یا نه؟


اختراعم از بین 1400 اختراع از 47 کشور جهان توانست در سی و ششمین مسابقات و نمایشگاه بین المللی اختراعات، نوآوری ها و تکنولوژی های جدید سال 2008 در ژنو، بالاترین رتبه را کسب کند و من هم به عنوان برترین زن مخترع سال 2008 معرفی شوم. در کشور کره هم در میان زنان مخترع جهان دوباره مدال طلا دریافت کردم. در کل این اختراع تا به حال 6 مدال جهانی کسب کرده است.


با یک جستجو در سطح بین المللی هم متوجه شده ام که مشابه این دستگاه تا به حال ساخته نشده است. امیدوارم با حمایت های داخلی و خارجی، در جهت درمان بیماران، مراحل تجاری سازی این اختراع نیز پشت سر گذاشته شود. تا به حال نیز این دستگاه در مرحله آزمایش در سال 84 توانسته چندین بیمار را بدون هیچ عارضه جانبی درمان کند و تا به حال نیز هیچ مشکلی نداشته اند.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:27 - 0 تشکر 543622


مشوقت در ساخت این پروژه چه کسی یا چه چیزی بود؟


مهم ترین انگیزه ام عشق به درمان بیماران بود تا طول دوران درمان را سریع تر و با هزینه و مشکلات کمتری طی کنند و به سلامتی دست یابند.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:27 - 0 تشکر 543623


خانواده ات چقدر همراهت بودند و باعث موفقیتت شدند؟


خانواده در طول مسیر این اختراع دورادور با راهنمایی های خود مرا کمک می کردند و من از تجربیات آنها بسیار بهره مند شدم. در واقع برای رسیدن به موفقیت، همراهی خانواده نقش بسیار ارزنده ای داشت و آنها تنها حامیان من از لحاظ مادی برای این کار بودند.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:27 - 0 تشکر 543624


حالا کمی هم از نحوه کار و مزیت های این دستگاه در مرحله درمان بگو.


این وسیله در جراحی بیمارهای استخوانی و درمان انواع شکستگی ها بخصوص شکستگی آرنج کاربرد دارد. با توجه به روش ها و وسایل جراحی ویژه درمان استخوان آرنج، این دستگاه 31 مزیت دارد. درمان انحرافات استخوانی و دفورمه ها، درمان استخوان کج و کوتاه و بلند کردن استخوان تا پنج سانتی متر، درمان جوش نخوردن و یا بد جوش خوردن استخوان و ثابت سازی به دنبال برداشتن تومور استخوان، از جمله این مزایا هستند.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:27 - 0 تشکر 543626


در طول سفرهایی که به خاطر اختراعت به خارج از کشور داشتی برخورد برگزارکنندگان و دیگر شرکت کنندگان با یک دختر مسلمان مخترع ایرانی چگونه بود؟


سال گذشته با چند مقاله از نتایج تحقیقم به کنگره ASAMIژاپن دعوت شدم که جزو جوان ترین شرکت کنندگان سمینار بودم و در کنگره مورد تشویق قرار گرفتم. در طول کنگره هم با وجود داشتن حجاب اسلامی توانستم دوستان خوبی از کشورهای اسلامی پیدا کنم. نحوه نگاه و ارتباط سایر شرکت کنندگان نیز توأم با احترام بسیار بود. در ادامه، سفرهای بعدیم در ارتباط با این اختراع به ژنو، کره و روسیه بود. در سال 2009 هم به کنگره ای در مصر دعوت شده ام.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:28 - 0 تشکر 543627


آیا ثبت این اختراع و ارائه مقاله های بین المللی در روند سریع ادامه تحصیل شما تأثیری داشته است؟


انگیزه ام که برای ادامه تحصیل بیشتر شده اما امیدوارم با تسهیل شرایط بتوانم از امکانات مناسب تری برای ادامه پژوهش و تحصیل بهره مند شوم.



سه شنبه 14/6/1391 - 22:28 - 0 تشکر 543628


با ساخت یک دستگاه دیگر چطوری و بزرگترین آرزویت چیست؟


آرزویم این است که در جهت کاهش درد بیماران و برگشت سلامت به انسان ها قدم های بلندتری بردارم. برگشت سلامت یک بیمار بالاترین اجر و پاداش یک پزشک است که آرزو می کنم به آن برسم. پیشرفت همه جانبه کشور عزیزمان و بهره مندی از استعدادهای انسانی در جهت ساختن یک جامعه نمونه اسلامی به عنوان یک «مدل» در دنیا با سرافرازی زنان مردان برومند ایرانی و اسلامی هم، آرزویم است.



برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.