• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن موبایل > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
موبایل (بازدید: 456)
شنبه 11/6/1391 - 21:36 -0 تشکر 538918
دانستنی‌ها درباره تلفن‌ همراه

دانستن درباره جدیدترین تلفن همراهی كه به بازار عرضه شده‌ است و ویژگی‌های آنها، مقایسه فناوری‌‌ تلفن‌های‌ هوشمند با یكدیگر، شنیدن خبرهای جدید از تلاش شركت‌های مطرح برای طراحی تلفن‌های جدید، دانستن پیرامون نرم‌افزارهای تلفن‌های همراه و خدماتی كه به كاربرانشان ارائه می‌كنند.

جستجو برای پیدا‌كردن مناسب‌ترین تلفن‌همراه برای خرید و موضوعاتی از این دست، همگی مطالبی است كه مورد توجه افراد بسیاری است.

شاید بسیاری برای جستجو و مطالعه این اخبار و پیدا‌كردن داغ‌ترین و تازه‌ترین آنها زمان زیادی را صرف ‌كنند.

شركت‌های بزرگ تولیدكننده این فناوری‌های هوشمند نیز پرشتاب به فعالیت مشغولند تا شاید سهم بیشتری از این بازار پرهیاهو و جذاب را به دست آورند. اما ما در این نوشتار می‌خواهیم از این بازار پرشتاب كمی فاصله بگیریم و یك زنگ تفریح كوتاه را با تلفن‌همراه برایتان بسازیم.

اولین تلفن پخش‌كننده صوت

 

زیمنس SL45 كه سال 2001 ارائه شد، اولین تلفن‌همراهی بود كه دارای حافظه قابل ارتقا بود و از پخش صوت با فرمت MP3 پشتیبانی می‌كرد.

این تلفن با حافظه 32 مگابایتی (دقت كنید 32 مگابایت!) و هدفون استریو وارد بازار شد. این تلفن می‌توانست با یك‌بار شارژ حدود پنج ساعت موسیقی پخش كند.

محكم‌ترین تلفن‌همراه جهان

 

این تلفن‌همراه توسط كتاب ركوردهای جهان، گینس به عنوان محكم‌ترین تلفن‌همراه جهان معرفی شد. این گوشی هنگامی این عنوان را به دست آورد كه از ارتفاع 25 متری روی لایه‌ای بتونی سقوط كرد و هیچ آسیب جدی ندید. بعلاوه، می‌توان با خیال راحت این گوشی را دو متر در آب فرو برد.

پیامك‌های 160 حرفی

آیا می‌دانید چرا تعداد حروفی (كاراكتر) كه می‌توانیم در یك پیامك ارسال كنیم 160 حرف است؟ سال 1985 زمانی بود كه محقق ارتباطات فرایدهلم هیلبرند (Friedhelm Hillebrand) به دنبال طول استاندارد و معیار برای پیام‌های متنی بود.

او برای پیدا‌كردن تعداد حروف یك پیام متنی از فرمول یا روش‌های پیچیده استفاده نكرد، بلكه فقط پشت ماشین تحریرش نشست وشروع به نوشتن جملات تصادفی كرد.

او با نوشتن جملات یا سوالات مختلف یك خطی یا دو خطی و شمردن تعداد حروف، خط فاصله‌ها، نقطه و نشانه‌های نگارشی، پی برد كه تعداد همه این جملات بیش از 160 حرف نمی‌شود.

از دیدگاه فنی، در پیاده‌سازی اولیه پیام متنی، یك پیام متنی نمی‌توانست بیش از 128 حرف داشته باشد؛ اما با فشرده‌ و بهینه‌سازی 32 حرف دیگر به آن اضافه شد. البته این 160 حرف برای پیامك‌های انگلیسی است.

پایتخت پیامك جهان

در بسیاری از موارد، پیامك‌ها كار را آسان كرده‌اند؛ ما برای انجام كارهای مختلف از تبریك سال نو تا پرداخت قبوض از این روش استفاده می‌كنیم و شاید هر‌یك از ما در سال صدها یا هزاران پیام ارسال كنیم. اما واقعا چه تعداد پیامك در سال ارسال می‌شود و كاربران تلفن‌همراه در كدام كشور بیشترین تعداد پیامك را ارسال می‌كنند؟

كشور فیلیپین با ركورد یك میلیارد و 400 میلیون پیامك در روز رتبه اول را در ارسال پیامك در جهان دارد. در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن 21، فیلیپین لقب «پایتخت پیامك جهان» را به خود اختصاص داد.

ابتدا در این كشور ارسال پیامك رایگان بود، اما امروزه به دلیل بار و هزینه زیادی كه این سرویس به سیستم تحمیل می‌كند، ارسال هر پیامك حدود یك پزو (واحد پول فیلیپین، مقداری بیش از دوسنت) است.

گران‌قیمت‌ترین تلفن‌همراه جهان

 

آیفون 4 الماس رز، گران قیمت‌ترین تلفن‌همراه جهان است. قیمت آن حدود پنج میلیون پوند (حدود صد میلیارد ریال) است.

این تلفن با 500 تكه الماس كه وزن آنها بیش از صد قیراط می‌شود، پوشیده شده است. پشت آن یك رز طلایی قرار دارد و لوگوی اپل با 53 تكه الماس ساخته شده است.

یك الماس یك تكه 7.4 قیراطی روی كلید اصلی (home button) وجود دارد. از این نوع الماس فقط دو نمونه در جهان موجود است.

اولین تصویری كه با تلفن‌همراه ارسال شد

اولین عكس به اشتراك گذاشته شده در واقع عكسی بود كه خوشحالی یك پدر را از تولد نوزادش خبر می‌داد. فیلیپ كان در یازدهم ژوئن 1997 عكس دختر خود سوفی را كه تازه متولد شده بود، از طریق تلفن‌همراه به اشتراك گذاشت.

همچنین كان مخترع اولین تلفن‌همراه دوربین‌دار نیز هست. ایده این اختراع هنگامی ‌كه كان منتظر تولد فرزندش بود به ذهنش رسید و از آنجا كه خود او در زمینه رایانه كار می‌كرد (در آن زمان كان صاحب و مؤسس شركت استارفیش بود) در همان زمان مشغول دستكاری سخت‌افزار تلفن‌همراه و دوربین و لپ‌تاپی كه به همراه داشت شد و كدهای لازم را نیز نوشت و وقتی فرزندش متولد شد، اولین عكس را با تلفن‌همراه دوربین‌دار خود گرفت و به اشتراك گذاشت.

پرفروش‌ترین تلفن‌همراه جهان

بیش از 250 میلیون دستگاه گوشی تلفن‌همراه نوكیا 1100 از زمان عرضه این تلفن در سال 2003 تاكنون در سراسر دنیا به فروش رسیده است. قابل اطمینان بودن و هزینه پایین را می‌توان عامل موفقیت این گوشی تلفن‌همراه دانست.

 

سال 2009 شایعه‌ای مطرح شد مبنی بر این كه گوشی 1100 نوكیا دارای یك نرم‌افزار فوق‌العاده است كه می‌تواند جلوی عملیات‌ بانكی جعلی را بگیرد. این موضوع باعث افزایش خارق‌العاده قیمت گوشی‌های دست دوم 1100 شد.

شركت نوكیا 147 ساله

شركت نوكیا سال 1865 تاسیس شده است. تجارت اولیه این شركت تولید كاغذ بود. سال‌ها بعد، شروع به ساخت محصولات لاستیكی، سیم تلگراف و انواع مختلف كابل برق كرد.

در اواسط قرن قبل، این شركت ارتش فنلاند را با تولید تجهیزات ارتباطی، ماسك‌های ضدگاز، پلاستیك و مواد شیمیایی پشتیبانی می‌كرد.

در حقیقت، شركت نوكیا بعد از یك تجربه 115 ساله و ساخت محصولات مختلف، سال 1980 اولین تلفن‌همراهش را به بازار عرضه كرد.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.